Találatok a következő kifejezésre: Az utolsó vagyok és valami (13 db)

Ha nov.4. -en volt az utolso mensi es van 2 pozitiv tesztem, akkor hany hetes vagyok pontosan? Doki latna mar valamit? 2 napja kesik.

Legjobb válasz: http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Gratula!!! Még ez elég pinduri terhesség, dokihoz inkább a 6.hét környékén érdemes menni, mert addigra általában már van szívhangja is a babának!!! Most még csak petezsákot látna a doki, mást nem.

http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Gratula!!! Még ez elég pinduri terhesség, dokihoz inkább a 6.hét környékén érdemes menni, mert addigra általában már van szívhangja is a babának!!! Most még csak petezsákot látna a doki, mást nem.
A doki a petezsákot látná és utána még visszahívna uh-ra. Gratulálok hogy pozitív a teszted! Keresd fel a nõgyógyászt hogy megcsinálja az uh-t!!
A kérdező hozzászólása: koszonom nagyon kedvesek vagytok! :)
Sziasztok!nekem is nov.4-én volt az utolsó menszem, így hát nekem is 2 napja késik, de én ma reggel csináltam 1 tesztet és negatív, de viszont émelyegtem és feljött a savam ami nem szokott.szerintetek meddig várjak a következõ tesztel?már több mint 1 éve probálkozunk!Zsu
Ja bocsi gratulálok!:)
Ja és még valami az 5-dik héten vagy akkor és augusztus 11-re lennél kiírva.én már megnéztem csak azért tudom!:_)Zsu
A kérdező hozzászólása: köszi csajok! :)
A pozi teszt után (4-5 hetesen)érdemes elmenni UH-ra. Mert ha méhen kívüli a terhesség akkor még két hétig ne növekedjen a méhen kívül, mert akut hasi katasztrófához vezethet, ami azt jelenti, hogy a hasûrbe véreznél. 4-5hetesen I. UH, hogy megállapítsák méhen belüli, 2 hétre rá, szívhang, hogy él e a baba.
Sziasztok! nekem sajnos csütörtökön megjött, igaz 2 napig tartott, de ez már jó ideje így megy már nálam, ugy hogy kezdödhet elölröl a program, csináltam még 1 tesztet ma a biztonság kedvéért, de negatív, hát majd csak összejön.van már 1 3 éves kisfiam õ is megváratott minket, ugy látszik a következõ is!Zsu

Az utolsó héten vagyok és valami barna váladék távozik belőlem. Ez mi lehet? Mit kéne tennem?

Legjobb válasz: Lehet, hogy elkezdett távozni a nyákdugó. Hívd fel a dokidat. Szép szülést!

Lehet, hogy elkezdett távozni a nyákdugó. Hívd fel a dokidat. Szép szülést!
Mindenképp keress fel egy orvost a problémák kizárása érdekében, de valószínü nincs baj. Lehet a nyákdugó is, de más is okozhatja. Mutasd azért meg magad egy dokinak:-)
nyákdugó:) várd a fájásokat, ha jönnek, számold:) nemsokára babázhatsz:) Semmit nem kell ezenkívûl tenned! ;) 5hetes kisbaba anyukája

Azthiszem valamit elrontottam :S Yasminelle f. gátlót szedek. Az utolsó szemnél jártam és otthon hagytam. Úgy számoltam hogy 12 órában még benne vagyok csak sajmos elszámoltam, figyelmetlen voltam. Baj lesz?

Bevettem de nem szedtem tovább a másik levéllel tartottam 7 napos gyógyszerszünetet.Még nem jött meg de már a 4edik nap van.Most mi lesz ? Összezavartam mindent ? Féélek!

Legjobb válasz: Utolsó szemet ki is hagyhatod akár. 3-5. napon szokott megjönni. Ezenfelül úgy összezagyváltál itt mindent, hogy nem bírom megérteni, mit akarsz.

Utolsó szemet ki is hagyhatod akár. 3-5. napon szokott megjönni. Ezenfelül úgy összezagyváltál itt mindent, hogy nem bírom megérteni, mit akarsz.
Elsó vagyok. Egyébként tudom, hogy hosszú az a betegtájékoztató, de egyszer megéri leülni és végigolvasni, aztán ha valamirõl elfeledkezel, fellapozod és megkeresed.
A kérdező hozzászólása: Hát tényleg eléggé összefolytak a mondatok :) Bocsika! A betegtájékoztató úgy írja hogy 1. lehetõség vegyem be a kimaradt szemet és ne tartsak gyógyszerszünetet.2. lehetõség ne vegyem be és tartsak 7 nap gyógyszerszünetet. Nah hát én meg elszámoltam magam a bevétellel mert úgy számoltam még nem telt le a 12 óra és bevettem a szemet. De nem folytattam rögtön a másik levéllel hanem tartok gyógyszerszünetet. Remélem ez nem zagyválja össze az egész hormonrendszerem :S
Yasminelle-t szedtem, volt velem is ilyen, de én mindig megtartottam a gyógyszerszünetet, pedig volt, hogy elhagytam egy szemet és nem tudtam pótolni, de semmi bajom nem lett. Max. késett egy napot! Énis ráparáztam, de nem lett bajom, semmi nem változott... Szerintem nyugodj meg...


Diane 35-öt szedtem négy vagy öt hónapig. Szeptember 30-án vettem be az utolsót, és novemberben már jött a baba. Szerintetek lehet valami baja a picinek a tablettától?

Legjobb válasz: Annyira ezeknek a tablettáknak a hormontartalma, hogy nem lehet baja. Én fog. gátló szedés közben maradtam terhes, sõt, mivel nem tudtam, hogy babát várok és meg is jött az elsõ 2 hónapban, végig szedtem is a bogyókat. Az orvosom és egy másik orvos is, akit megkérdeztem (genetikus), azt mondták, hogy ha így is sikerült a petesejtnek megtermékenyülni, beágyazódni, akkor biztosan nagyon - nagyon egészséges.Mert ilyenkor a mindent vagy semmit elv érvényesül, ha bármi probléma van, nem marad meg a pici. Igazuk volt! A kislányom makk egészséges 18 hónapos :)) Egyébként, ha bármi gond lenne a tiéddel, már régen észrevették volna! Nyugi Minden rendben lesz!

Annyira ezeknek a tablettáknak a hormontartalma, hogy nem lehet baja. Én fog. gátló szedés közben maradtam terhes, sõt, mivel nem tudtam, hogy babát várok és meg is jött az elsõ 2 hónapban, végig szedtem is a bogyókat. Az orvosom és egy másik orvos is, akit megkérdeztem (genetikus), azt mondták, hogy ha így is sikerült a petesejtnek megtermékenyülni, beágyazódni, akkor biztosan nagyon - nagyon egészséges.Mert ilyenkor a mindent vagy semmit elv érvényesül, ha bármi probléma van, nem marad meg a pici. Igazuk volt! A kislányom makk egészséges 18 hónapos :) ) Egyébként, ha bármi gond lenne a tiéddel, már régen észrevették volna! Nyugi Minden rendben lesz!
Én is így voltam, mindkét terhességemnél és teljesen egészségesek a gyermekeim.Jó babavárást, könnyû szülést:) )
Szia!én is ezt a gyógyszert szedtem júliusba hagytam abba és szept.ben jött a baba.Minden rendben van, szépen fejlõdik.Boldog babavárást.29.h.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segitséget!

Valami bajom van vagy terhes vagyok? 03.04.-én volt az utolsó menzi, 03.30.-án kellett volna megjönni (volt egy pici barnázásom) és nem jött meg, pedig végig megjön érzésem volt!

2 napra rá csináltam tesztet de nega lett!04.06. óta pedig fájnak a melleim mint menzi el?tt!De fog.gyógyszert szedek 5 éve!És ezért vok kibukva, mert ilyen még nem volt!Légyszi segítsetek!

Legjobb válasz: Azt elfelejtettem hogy márc. közepén beteg voltam!Lehet ez is zavaró tényezõ?

A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem hogy márc. közepén beteg voltam!Lehet ez is zavaró tényezõ?
Szerintem ismételj tesztet és ha - azért, ha meg + azért menj dokihoz. Lehet korai volt a teszt. De ha gondolod teszt nélkül is elmehetsz dokihoz, õ majd úgyis megmondja mi van. Elvileg gyógyszer mellett nem kéne, hogy kimaradjon, és nem kéne terhesnek sem lenned. De mindig vannak kivételek.
Most olvasom, hogy beteg voltál. Nem hánytál, vagy ment a hasad? Mert akkor kiürülhetett a gyógyszer!
A kérdező hozzászólása: Nem hánytam és nem volt hasmenésem!Beleestem az infulenzába 3 napig 39-es lázzal nyomtam az ágyat!Köszi a válaszokat!Mindenféleképpen megyek a dokihoz!

8. -osok vagyunk és így az utolsó farsangunkra valami jó produkciót akarunk. Mire kellene fellépni?

11-en vagyunk az osztályban és kéne sok sok tipp és segítség..körülbelül 2 hét van még a farsangig!

Legjobb válasz: 8.-ba minak farsang nekülk 4.-ben volt utoljára... :/ de ha ti még nem tartjátok ezt gyerekesnek akkor adjátok elõ mondjuk a... micimackó és a százholdas pagyonyt xDxDxD

8.-ba minak farsang nekülk 4.-ben volt utoljára... :/ de ha ti még nem tartjátok ezt gyerekesnek akkor adjátok elõ mondjuk a... micimackó és a százholdas pagyonyt xDxDxD
Bocsi ha már késõn írom, hát attól függ hogy hányan léptek fel? Mindnyájan? Mert akkor lehetne ilyen pom-pon lányok is a fiúk meg focisták :) És vmi jó kis táncot összehozni. (Ja és ha nem ti nyeritek meg, szerintem nem baj mert a részvétel és a szórakozás a fontos =))
Nekünk nyolcadikba egész évfolyamos tánc volt. Ez már több évtizedes hagyomány volt a suliban, hogy az ott végzõs diákok táncolnak, amolyan szalagavató szerûen. Minden évben más koreográfia szerint adnak elõ más-más kultúrájú táncokat. Mi bécsi keringõztünk, a másik csoport pedig német sörtáncot adott elõ.De tényleg a legváltozatosabb dolgok vannak/voltak, az elõttünk végzett osztályok között voltak akik palotást, kán-kán-t, csárdást, tangót, tényleg iszonyú sok féle tánccal léptek fel. Szerintem ez baromi jó dolog, a készülõdés stb. Fiú létemre iszonyúan élveztem ezt az egészet! U.I.: Bocsi, ha késõn írtam, most találtam meg a kérdést. :)
én nem kockáztatnám meg a baba egészségét. inkább kibírnám, semmi nem lehet a gyerekemnél fontosabb
Elvileg szakorvos által jól beállított adagban szedhetõek ezek a gyógyszerek.nagyon kevés igazán ártalmas gyógyszer van.Fordulj orvoshoz!!!
Én homeos bogyót kaptam! Ingerlékenység alvászavar és szorongás miatt. NEm tudom neked mi a bajod de dokihoz fordulsz szerintem elmondja! Amugy a gyogyi neve SEDATIF PC. 40 darab van benne és egy ezres a gyógy.tárba. Eddig nekem segitett! 28 hetes km
A kérdező hozzászólása: Hogy mi a baom azt én sem tudom, csak azt hogy már nem birom tovább!!!!A terhesség elején voltunk egy pszich.nél, aki akart fel irni valamit, de nem , mentunk visszay ztán ugy gondoltuk ki birom a terhesség végéig.Õ azt mondta nem ártalmas a magzatra, de hát ki tudja.A sedatif pc-t ugy szedem mint a cukorkát, semmit nem segit...
Szia! Kicsit én is "meghülyültem" a terhesség alatt, fõlkeg az utolsó 3hónapban voltam depis, de nagyon. Kénytelen voltam felkeresni egy pszihiátert, nekem napi 2x1 0, 5mg-os Frontint írt fel, még a szopi alatt is szednem kellett, mert utána a szülés utáni depi jelentkezett nagyon erõs formában. Kb 8hónap volt mire jól voltam. Senkinek nem kívánom azt amin túl mentem, az ember ilyenkor hiába akarja az ellenkezõjét, nem tud parancsolni magának. A lánykám makk egészséges, nagyon kis virgonc, állandóan mosolyog, nagyon jó baba. :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi, én ilyen állapotban vagyok kb.már 2 éve, az elsõ terhességem óta, és persze egyre romlik, és tudom hogy ha megszületik a pici csak még rosszabb lesz
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló, neked "beszélgetésekre" is kellett árni, vagy csak felirta a gyógyszert?
Utolsó vagyok! Igen, minden hónapban kellett mennem beszélgetni a dokival, nem volt vészes kb 10percet voltam bent. Mindig ugyan azt kérdezte, hogy, hogy vagyok, vannak-e rossz álmaim, gondolok-e még arra, hogy vmi baj ér stb. Nekem mindig azon járt az agyam, hogy autóbaleset ér, már a kocsiba sem mertem beülni, és állandóan hívogattam a férjemet naponta 20X, hogy jól van-e, minden rendben van-e vele stb. Ha késett 5percet, akkor már egybõl az jutott eszembe, hogy biztos vmi baleset érte. Na én ebbe hülyültem bele... :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!