Találatok a következő kifejezésre: Az utolsó vagyok és (245 db)

Posztgraduális képzésre járok. Januárban lesznek az utolsó vizsgák, és január végére vagyok kiírva. Belevágjak az utolsó félévbe, vagy halasszak?

Aki volt hasonló helyzetben hogyan döntött? Attól félek, hogy majd a vizsgáról kell mennem szülni... Viszont az pedig nagyon jó lenne, ha szülés el?tt le tudnám tenni a vizsgákat, s utána csakis a babára tudnék koncentrálni.

Legjobb válasz: Tanácsot nem tudok adni, de én is ebben a helyzetben vagyok. Épp a januári szesszió idején kell szüljek majd, de én nem halasztok. Az is lehet, hogy a pici 2-3 héttel korábban kibújuk, de az is lehet, hogy a 42. hétig bent marad. Ha be is jársz az órákra, a vizsgákat nem tudod nyárra vagy õszre halasztani? Akkor sem egy egész fél évet vesztesz el, csak azt a pár hetet, míg vizsgáznod kell. Én nem halasztok, az tuti, bár lehet, hogy a vizsgákra, ha addig nem bújik a pici, megkérem páromat, hogy jöjjön el velem, hogy ha gyorsan kell szaladni a kórházba, kéznél legyen.

Tanácsot nem tudok adni, de én is ebben a helyzetben vagyok. Épp a januári szesszió idején kell szüljek majd, de én nem halasztok. Az is lehet, hogy a pici 2-3 héttel korábban kibújuk, de az is lehet, hogy a 42. hétig bent marad. Ha be is jársz az órákra, a vizsgákat nem tudod nyárra vagy õszre halasztani? Akkor sem egy egész fél évet vesztesz el, csak azt a pár hetet, míg vizsgáznod kell. Én nem halasztok, az tuti, bár lehet, hogy a vizsgákra, ha addig nem bújik a pici, megkérem páromat, hogy jöjjön el velem, hogy ha gyorsan kell szaladni a kórházba, kéznél legyen.
Szia Én így voltam csak a másjusi vizsgaidõszakkal. Én kértem egyéni tanrendet és elõrehozott vizsgákat. A tanárokkal megbeszéltem, hogy szorgalmiidõszak végén mnár szeretnék vizsgázni, mindenki beleegyezett. Nem volt semmi probléma. Nekem az összes vizsgám meglett még a kiírt idõpont elõtt egy héttel. Így az utolsó napokban már csak a baba érkezését kellett várnom, aki még ráhúzott a pocakban 5 napot. Én azt javaslom neked, hogy kérj te is egényit és elõrehozott vizsgákat a tanszékvezetõtõl és amikor megkapod, akkor beszélj a tanáraiddal. Biztos fog sikerülni, de ne halassz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Látom egy véleményen vagytok! :) Én is ezt tartom jobb döntésnek, így belevágok, aztán lesz, ami lesz. :)
Én dec.22-re voltam kiírva a fiammal, 11-én már megvolt.Simán megcsináltam a félévet.Ha lesz segítséged, sztem vágj bele.Nekem anyukám dajkálta a folyosón, amíg vizsgáztam.Ha nyugis baba, simán tudsz tõle tanulni majd.Az enyém mondjuk nem volt az, de így is megvan a diplomám.

A jövõ évi az utolsó évem és szeretnék õsszel érettségizni magyarból vagy töribõl középszinten, ezt meg lehet csinálni vagy csak év végén?

Legjobb válasz: Egyikbõl sem lehet már elõrehozottat tenni. Most ment le az utolsó idõszak, amikor még lehetett.

Egyikbõl sem lehet már elõrehozottat tenni. Most ment le az utolsó idõszak, amikor még lehetett.

Mennyi idős terhes vagyok ha 2013. 08. 08. volt az utolsó menstruációm és 2013. 09. 06-án reggel teszteltem pozitívat?

Első babámat várom és nem tudom hogy mennyi idős lehetek hogy hogyan kell ezt számolni.

Legjobb válasz: szia 5 hetes vagy. A terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják :) Boldog babavárást!! 37 hkm

szia 5 hetes vagy. A terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják :) Boldog babavárást!! 37 hkm
Vagyis holnap töltöd az 5. hetet bocsi. Elsõ vagyok.
http://www.kiskegyed.hu/kalkulator/terhessegi-kalkulator Ezen kalkulátor szerint 4+6 hetes kismama vagy, gratulálok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ :) orvoshoz akkor mikor menjek ? mikor lehet szívhangot hallani ? :)
Elsõ vagyok!! Szerintem várd meg a 6-7. hetet legalább utána már van szívmûködés :)

Vasárnap vettem be az utolsó fogamzásgátlót és pénteken jött meg hétfõn kellene bevenni megint bevehetem a tablettát vagy várjam meg a menszeszem végét?

köszönöm elõre is a választ.

Legjobb válasz: Mindenképpen vedd be. Az nem számít hogy megvan még. Pontosan be kell tartani az idõt! Én mindíg szombaton veszem be az utolsót, és csütörtökön jön meg.

Mindenképpen vedd be. Az nem számít hogy megvan még. Pontosan be kell tartani az idõt! Én mindíg szombaton veszem be az utolsót, és csütörtökön jön meg.

18 éves fiu vagyok barátnőm 16 éves 2 hónapja szedi a simicia tabletát bevete az utolsó tabletát és úgy kelle volna neki megjönie az utolsó tableta után 1 napal szeretkeztünk?

és szeretkezés előtt betettem neki gumi nélkül ojan 3centi ment be és utána rögtön vettem fel gumit és megtörtént aminek megkelet megnéztem a gumit utána nem volt lyukas sem pénteken kellet volna megjönnie neki és még masem jött meg neki aztmongya hogy kicsit fel is van fázva nagyon parázok segitsetek legyetek szivesek hogy ilyenkor mivan?

Legjobb válasz: A tabletta a 7 napos szünetben is védelmet nyújt :)

A tabletta a 7 napos szünetben is védelmet nyújt :)
A kérdező hozzászólása: okés köszönöm a válaszokat
ha így történ ahogy irtad nem lehet terhes az elvonsos vérzés az utolsó tabbletta után 5-6 nappal jelentkezik.. a felfázás befolyásolhatja a dolgokat... amennyiben jövöhét keddig nem jön meg neki menjen el dokihoz
A kérdező hozzászólása: nem lehet akkor terhes ? segitsetek legyetek szivesek?
A kérdező hozzászólása: én akartam gumi nélkül azért raktam be csak barátnõm szolt hogy gumival csinájjuk mert fél még és most mán 2 napja csúszik a menstruálciója kezdek én is parázni meg õ is a terhesség szerinted kizárt?
Ilyen szar idõjárás közepette én is mindig kések :(
függetlenül attol hogy miért irta fel a doki még elolvashatnátok!!! meg mi ez a beteszem kiveszem gumit huzok? akkor minek rakod be elõtte?
A kérdező hozzászólása: mert ezt a tabletát az orvosa a menstruálciós görcsei miatt irta fel neki mert nagyon görcsölt mindig amikor megvolt neki tehát a terhesség az teljesen kizárt ? és akkor miért nek jön meg még a felfázás miatt?
A tabletta mentes hét 2-3-4. napján szokott általában megjönni...Miért ne olvassátok el azt a nyomorult betegtájékoztatót?! 1. voltam...Szívesen.
Ne aggódj, nem lesz baj. Viszont ha a doki a görcsei miatt írta fel a tablettát, akkor lehet nem lesz elég erös a fogamzás megakadályozásához Mindenképp tájékoztassa majd a legközelebbi vizsgálatkor, hogy már él nemi életet Így ha szükséges, váltani tud a megfelelö tabira.
Attól függ, te boldog vagy-e így.
hát...lehet idõvel beléd szeret ehez lehet vkinek 1hét vkinek 1hónap kell. De ha számára te vagy az utolsó akkor nem tudom :S Szar érzés lesz egy idõ után hogy neked õ az 1. neki pedig te vagy az utolsó 16/L
Ha nem is szerelmes beléd akkor Õ miért nem hagy el?
Szerintem keress magadnak egy barátnõt, mert elõbb utóbb begolyózol..
A kérdező hozzászólása: egyátalán nem vagyok boldog. de ha már kétszer elhagytam és visszajött.. õ nem az a szerelmes típus. de ez változhat ?
változhat, de lehet mire belédzúg, addigra te kiszeretsz belõle!
NEM! Határozottan NeM fog mûködni, mindketten jobban tennétek, ha hagynátok egymásnak a lehetõséget hogy valakivel boldogok legyetek. Neked olyat aki viszont szeret, neki pedig olyat, akit tud szeretni. Mélyülhet a szeretete irántad, de nem lesz beléd Úgy szerelmes soha, ahogy kéne. És egyszer majd jön valaki, aki mellett majd érezni fogja. Sehogy se jó hidd el, és minél tovább húzzátok a szakítást annál rosszabb és fájdalmasabb lesz. Ez nem egy igazi Társ-kapcsolat, ez csak egy kényszerhelyzet, vagy nem tudom hogy mondjam. Tudom hogy nehéz. De adjatok egymásnak esélyt. Maradjatok barátok. Így csak szenvedtek, ha õ még nem, hát majd fog. Nagyon.
A kérdező hozzászólása: most olyan 160
14 éves és 170 cm
Barátnõm 17 éves, 154 centi magas, én meg 19 éves, és 167.
Késõi serdülõ vagy.Ez nem baj még lehetsz 2 méteres is.Olyat is ismertem aki 16 évesen kezdett megnyúlni.Szóval még van idõd bõven nyugi.
# 12/13 De mire a szexi láb, ha agyad meg nincs?
Szerintem, csak késõbb érõ típus vagy, mint a többiek. (Ennek is megvan az elõnye, késõbb fogsz majd öregedni is.) 12 éves koromban olyan átlagos voltam, majd középiskola elsõ osztályában beindultam. Ismertem több olyan gyereket is, akik 14 éves korukig törpék voltak és utána rövid idõ alatt majdnem elérték a 2 méter magasságot. Ebben az idõszakban indul be a növekedés, valakinek hamarabb, van akinek késõbb. Türelem! :-)
Teljesen normális. Szerintem az alacsony lányok nõiesebbek.
Én 14 vagyok és 147 cm. Nyugi! Még te is meg én is nõni fogunk! Az ember kb 18 éves koráig nõ! :D
igen, csak utána lesz férfi
Én is ennyi idõs vagyok és 152 cm.De így se vagyok a többiekhez képes magas.:)
Ha megvan a mensid, akkor nem nõsz már tovább. Ha még nincs, akkor örülj, meg még nõhetsz.
Most mekkora vagy, mert azóta, hogy feltetted a kérdésed, eltelt 2, 5 év.
179?? atyaúristen.. én 13 és 168.az egy kicsit égõ :)
Úr Isten de kicsi vagy. Én is 12 vagyok de én 179 cm és azt azért ne mondjátok h az alacsony nõk nõiesebbek kis segdugaszok a magas nõknél meg ott a sexy láb meg minden bárén lesek 190 sztem mert anyám 2m apám 2m5cm :) nagyon exy a hosszú vékony láb ti seggdugaszok
Én már nyolcadikban is 165 centi voltam, míg a barátnõm alig érte el a 150et. Most már (5 év elteltével)valamennyivel magasabb mint én :) Ne aggódj, meg fogsz nõni, ha a szervezeted mindent megkap, ami kell neki! :)
Még nagyon fiatal vagy, simán nõhetsz még akár 20cm-t is. Az meg már egyeltalán nem alacsony. Én 18 évesen vagyok 151cm. Kicsi vagyok, de nekem ez nem probléma. Legalább többször kérhetek segítséget a fiúktól, ha vmit nem érek fel. :D A srácoknak am tetszik, ha egy lány alacsony. 18/L
A kérdező hozzászólása: Ez normális???
szerintem ezt az orvostol kene megkerdezned.
hívd fel, aztán válts orvost! az utro-t nem lehet megmondani, kinek hogyan kell szednie, doki és állapot függõ, úgymond.
nekem reggel és este kell használnom , felhelyezni a hüvelybe. amógy egyidósek vagyunk, nekem is márc 9-én jött meg utoljára
sziasztok, nekem azt mondta a dokim, hogy ha + tesztelek akkor kezdjem el a hüvelytablettát(már kiírta) elméletileg tegnap-tegnapelõtt volt pé-m. nem lesz késõ akkor elkezdenem ha már + a teszt? mert olvasom, hogy nektek teljesen másképp írták fel. az elõzõ hónapban nálunk nem tapadt meg a baba, azért kaptam

Ha május 28-án volt az utolsó menstruációm és 21 naposak a ciklusaim, akkor ma (06/25) hány napos terhes vagyok? Hogyan kell kiszámolni?

Legjobb válasz: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a linket! Könnyû lesz számolni, minden hétfõn kezdõdik az új hét :)

A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a linket! Könnyû lesz számolni, minden hétfõn kezdõdik az új hét :)
Ha valóban terhes vagy, akkor ma vagy pontosan 4 hetes menszi szerint. Uh szerint pedig kb 2 hetes vagy.
http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Én eszerint néztem mindig :) Te most eszerint 4 hét 0 napos vagy. Boldog babavárást!
szia! en s ilyen kalkulatorral szamoltam, nekem utolso ciklus maj 25, biztosan tudom hogy jun 9en fogant, de ciklus szerint 4 het 3 napos vagyok:) isten eltessen minket!
Nekem is akkor volt utoljára, de 25-26 naposak a ciklusaim. Két napja folyamatosan érzem hogy megjön, de semmi. sose késik, szerintetek vegyek tesztet? A természet nagy csodája lenne ha simán teherbe estem volna! Elsõ gyerekeim mesterségesen fogantak, ikrek.
Utolsó vagyok, van két csíkom!!!! Úgyhogy csatlakozom hozzátok! Boldog babavárást mindannyiónknak!
ha utána eggyütt voltál barátoddal(miután kimaradt egy szem és nem pótoltad 12 órán belül) akkor lehetséges:S
az elsõ jól mondja
A rossz íhr, hogy több mint valószínû:-( Abortusz vagy dadakeresés:-(
A kérdező hozzászólása: de a potoltam atabeletát akkor is terhes lehetekmert nincs semmi bajomcsaknem jött még meg azt mondják hogymég nem biztos hogy beállt agyogyszer ez igaz ?
igaz lehet, de nem mindegy hogy mikor hagytad ki azt a tablettát a ciklusod melyik részében. a legegyszerûbb beállítani a telefonon egy minden napos emlékeztetõt és akkor nem felejted el máskor. régóta szedem a gyógyszert mégis így emlékeztetem magam én is, sõt nekem még barátom is figyel rá, nehogy elfelejtsem. a lényeg nem feltétlen vagy terhes, de ha a 7napban nem jön meg akkor valószínû, hogy az vagy. 21
Egyébként csak hogy mondjak valami nyugtatót is, nekem úgy állt be, hogy hétfõnként veszem be az utolsót és csak szombaton jön meg, nem mindenkinek jön meg a szünet elsõ felében.
Velem ugyanígy volt, hogy az elsõ levélnél akkor jött meg, mikor még 2 tabi volt, utána pedig (szintén én is keddenként veszem be az utolsót) pénteken jött meg, úgyhogy szerintem ne parázz még.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen hogy válaszoltatok most már megnyugodtam mert megjött :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!