Találatok a következő kifejezésre: Az utolsó vagyok (746 db)

Battlefield 2142-őt hogyan kell patchelni az elejétől az utolsóig vagy kezdhetem az utolsóval?

nem merem elkezdeni nehogy ujra keljen telepíteni :(

Legjobb válasz: Általában a legujabb patch tartalmazza az elözöeket is. Nézd meg a méreteket ha a legujabb a legnagyobb akk biztos ez is igyvan

Általában a legujabb patch tartalmazza az elözöeket is. Nézd meg a méreteket ha a legujabb a legnagyobb akk biztos ez is igyvan
Attól függ, te boldog vagy-e így.
hát...lehet idõvel beléd szeret ehez lehet vkinek 1hét vkinek 1hónap kell. De ha számára te vagy az utolsó akkor nem tudom :S Szar érzés lesz egy idõ után hogy neked õ az 1. neki pedig te vagy az utolsó 16/L
Ha nem is szerelmes beléd akkor Õ miért nem hagy el?
Szerintem keress magadnak egy barátnõt, mert elõbb utóbb begolyózol..
A kérdező hozzászólása: egyátalán nem vagyok boldog. de ha már kétszer elhagytam és visszajött.. õ nem az a szerelmes típus. de ez változhat ?
változhat, de lehet mire belédzúg, addigra te kiszeretsz belõle!
NEM! Határozottan NeM fog mûködni, mindketten jobban tennétek, ha hagynátok egymásnak a lehetõséget hogy valakivel boldogok legyetek. Neked olyat aki viszont szeret, neki pedig olyat, akit tud szeretni. Mélyülhet a szeretete irántad, de nem lesz beléd Úgy szerelmes soha, ahogy kéne. És egyszer majd jön valaki, aki mellett majd érezni fogja. Sehogy se jó hidd el, és minél tovább húzzátok a szakítást annál rosszabb és fájdalmasabb lesz. Ez nem egy igazi Társ-kapcsolat, ez csak egy kényszerhelyzet, vagy nem tudom hogy mondjam. Tudom hogy nehéz. De adjatok egymásnak esélyt. Maradjatok barátok. Így csak szenvedtek, ha õ még nem, hát majd fog. Nagyon.
A kérdező hozzászólása: most olyan 160
14 éves és 170 cm
Barátnõm 17 éves, 154 centi magas, én meg 19 éves, és 167.
Késõi serdülõ vagy.Ez nem baj még lehetsz 2 méteres is.Olyat is ismertem aki 16 évesen kezdett megnyúlni.Szóval még van idõd bõven nyugi.
# 12/13 De mire a szexi láb, ha agyad meg nincs?
Szerintem, csak késõbb érõ típus vagy, mint a többiek. (Ennek is megvan az elõnye, késõbb fogsz majd öregedni is.) 12 éves koromban olyan átlagos voltam, majd középiskola elsõ osztályában beindultam. Ismertem több olyan gyereket is, akik 14 éves korukig törpék voltak és utána rövid idõ alatt majdnem elérték a 2 méter magasságot. Ebben az idõszakban indul be a növekedés, valakinek hamarabb, van akinek késõbb. Türelem! :-)
Teljesen normális. Szerintem az alacsony lányok nõiesebbek.
Én 14 vagyok és 147 cm. Nyugi! Még te is meg én is nõni fogunk! Az ember kb 18 éves koráig nõ! :D
igen, csak utána lesz férfi
Én is ennyi idõs vagyok és 152 cm.De így se vagyok a többiekhez képes magas.:)
Ha megvan a mensid, akkor nem nõsz már tovább. Ha még nincs, akkor örülj, meg még nõhetsz.
Most mekkora vagy, mert azóta, hogy feltetted a kérdésed, eltelt 2, 5 év.
179?? atyaúristen.. én 13 és 168.az egy kicsit égõ :)
Úr Isten de kicsi vagy. Én is 12 vagyok de én 179 cm és azt azért ne mondjátok h az alacsony nõk nõiesebbek kis segdugaszok a magas nõknél meg ott a sexy láb meg minden bárén lesek 190 sztem mert anyám 2m apám 2m5cm :) nagyon exy a hosszú vékony láb ti seggdugaszok
Én már nyolcadikban is 165 centi voltam, míg a barátnõm alig érte el a 150et. Most már (5 év elteltével)valamennyivel magasabb mint én :) Ne aggódj, meg fogsz nõni, ha a szervezeted mindent megkap, ami kell neki! :)
Még nagyon fiatal vagy, simán nõhetsz még akár 20cm-t is. Az meg már egyeltalán nem alacsony. Én 18 évesen vagyok 151cm. Kicsi vagyok, de nekem ez nem probléma. Legalább többször kérhetek segítséget a fiúktól, ha vmit nem érek fel. :D A srácoknak am tetszik, ha egy lány alacsony. 18/L
A kérdező hozzászólása: Ez normális???


Az számít, ha az utolsó vagyok a szóbeli nyelvvizsgánál?

Tehát estefelé én megyek be legutoljára szóbelizni, utánam már nem megy senki. Szerintetek ez befolyásol valamit? A vizsgáztató mogorvább, vagy engedékenyebb lesz? (angol B2)

Legjobb válasz: lehet fáradtabb lesz, de emiatt nem valószínû hogy bajod lesz :))

lehet fáradtabb lesz, de emiatt nem valószínû hogy bajod lesz :) )
A kérdező hozzászólása: már nem emlékszek a pontos eredményre, de azóta már a felsõfokúra készülök
Milyen lett?
A kérdező hozzászólása: átmentél?
na én ugyanígy jártam három héttel ezelõtt szintén B2 nyelvvizsgán. 13.30 labor, és este fél hat volt a szóbeli része. már azt hittem megõrülök, ideges voltam, egy szó se jutott eszembe, azt hittem sosem telik el az idõ. nem igazán vettem észre, hogy fáradtabban lettek volna, ugyanannyi idõt voltam bent, mint más, nem voltak szigorúak, kedvesek aranyosak voltak a vizsgáztatók!
Nem tudsz addig hazamenni? Mindenképp egyél elõtte (nehogy "kókadozzál")-
Még jó is (mert tudsz még készülni v. pihenni addig)
A kérdező hozzászólása: vagy na, 5órám van a szóbeli és a magnó között
A kérdező hozzászólása: jövõhéten megyek, a magnóm és a szóbelim között 5óra különbség van :/
Ma mész?
Már õ is szeretne olyankor hazamenni- Talán inkább engedékenyebb
A kérdező hozzászólása: szóval átmentem :)

Cassandra Clare "A végzet ereklyéi" kônyvsorozatának az "Elveszett lelkek városa" című könyvve az utolsó vagy még nem fejezte be?

Még nem olvastam el az ötödik könyvvet, de mielôtt elolvasom érdekel, hogy a sorozatnak lesz-e több része is.

Legjobb válasz: A végzet ereklyéi sorozat hat részes. Még lesz egy rész, a Mennyei tûz városa címmel. Valamikor jövõre adják ki, 2014 eleje, mert idén már csak a Pokoli szerkezetek sorozat harmadik része várható. Nagyon jó lett egyébként az Elveszett lelkek városa. Jobb, mint a negyedik rész volt.

A végzet ereklyéi sorozat hat részes. Még lesz egy rész, a Mennyei tûz városa címmel. Valamikor jövõre adják ki, 2014 eleje, mert idén már csak a Pokoli szerkezetek sorozat harmadik része várható. Nagyon jó lett egyébként az Elveszett lelkek városa. Jobb, mint a negyedik rész volt.
azt hiszem, februárban jön ki

Vámpírnaplókból a 4. évad az utolsó vagy lesz még folytatás?

Most fogom kezdeni a 3.évadot és kíváncsi lennék, hogy a 4.évad lesz e a vége:)

Legjobb válasz: Februárban berendelték az 5. évadot (2013. októbertõl).

Februárban berendelték az 5. évadot (2013. októbertõl).
Elvileg akár 7 évados is lehet. (ha elég nézettséget kap.) de igen be van rendelve az 5. évad. Meg olvastam vhol, hogy szerzõdést hosszabítanak. :) De Klaust és az õsöket lehet majd kiírják, ugye az Originals miatt. (Vámpínaplók spin-off-ja.) :|
Október elején kapod majd a szeptemberit.

A 32. heti vérvétel lesz az utolsó vagy lesz még?

Legjobb válasz: 36-37 hét körül lesz még,de orvosa válogatja.

36-37 hét körül lesz még, de orvosa válogatja.
Nálunk 32 hetesen csak uh van és majd 34 hetesen lesz az utcsó vérvétel, aminek az eredménye kb 1-1, 5 hét és 36.héttõl NST.

E felvételikor kéri a középiskolai tanulmányokat igazoló dokumentumot, az egészet el kell küldeni, vagy csak az utolsó évet?

Legjobb válasz: Azokat az éveket kell beküldened, amelyekbõl szeretnél tanulmányi pontot számíttatni. Tehát egy átlagos középiskolába az utolsó 2 évet mindenképp, hiszen a matekot, törit, magyart és nyelvet az ember végig tanulja. Viszont ha olyan a szabadon választott tárgyad, amit utolsó két évben már nem tanultál, akkor korábbi év(ek)et is be kell küldened. A lényeg az, hogy a tárgyból kapott utolsó két év végi jegyed igazolva legyen a megfelelõ év végi bizonyítvánnyal. Egyébként a felvételit meg lehet csinálni középiskolai bizonyítvány beküldése nélkül is, de csak akkor, ha mindenképp duplázni szeretnél (ekkor csak a két felvételi tárgyat fogják figyelembe venni, az év végi jegyeket és a többi érettségit nem). Ugyanis a középiskolai végzettséget az érettségi bizonyítvány önmagában is igazolja.

Azokat az éveket kell beküldened, amelyekbõl szeretnél tanulmányi pontot számíttatni. Tehát egy átlagos középiskolába az utolsó 2 évet mindenképp, hiszen a matekot, törit, magyart és nyelvet az ember végig tanulja. Viszont ha olyan a szabadon választott tárgyad, amit utolsó két évben már nem tanultál, akkor korábbi év(ek)et is be kell küldened. A lényeg az, hogy a tárgyból kapott utolsó két év végi jegyed igazolva legyen a megfelelõ év végi bizonyítvánnyal. Egyébként a felvételit meg lehet csinálni középiskolai bizonyítvány beküldése nélkül is, de csak akkor, ha mindenképp duplázni szeretnél (ekkor csak a két felvételi tárgyat fogják figyelembe venni, az év végi jegyeket és a többi érettségit nem). Ugyanis a középiskolai végzettséget az érettségi bizonyítvány önmagában is igazolja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, lenne még egy kérdésem. A határidõ feb. 15 ez azt jelenti, hogy még aznap is elküldhetem a felvételim, vagy ekkorra kell beérkeznie a dolgoknak. Ha pl.: hétfõn tudom csak feladni postára, az nem érkezik meg keddre. Ez baj?
Azt jelenti, hogy 15-én kell feladni a dolgokat. Viszont e-felvételinél 15-én éjfélig kell minden adatodat véglegesítened, és 23-ig kell feladnod a hitelesítõ lapot (vagy ügyfélkapuval hitelesíteni).
A kérdező hozzászólása: Köszi mindent

Nagytakarításkor a szőnyegtisztítás az első munkafolyamtok egyike vagy az utolsóké? Miért?

Köszönöm.

Legjobb válasz: Hát nálam az utolsó mert az van legalul. Én nagytakarításnál a szekrény tetõvel kezdem, meg a függönyökkel, aztán a szekrénysor, az ablakok, többi bútor, ágy, fotelek. A szõnyeg jön utoljára akkor minden rászállt kosz kiporszívózok. A porszittyózás nem csinál port, ami visszaszállna a bútorokra. Porszívózás után habbal vagy valami száraz szõnyegtisztítóval kitisztítom. Régen az udvaron mostuk de ma már nincs hozzá erõnk. Szóval a szõnyeg az utolsó mert fentrõl haladok lefelé a mocsokkal.

Hát nálam az utolsó mert az van legalul. Én nagytakarításnál a szekrény tetõvel kezdem, meg a függönyökkel, aztán a szekrénysor, az ablakok, többi bútor, ágy, fotelek. A szõnyeg jön utoljára akkor minden rászállt kosz kiporszívózok. A porszittyózás nem csinál port, ami visszaszállna a bútorokra. Porszívózás után habbal vagy valami száraz szõnyegtisztítóval kitisztítom. Régen az udvaron mostuk de ma már nincs hozzá erõnk. Szóval a szõnyeg az utolsó mert fentrõl haladok lefelé a mocsokkal.
A szõnyeg marad legvégére, hiszen azt a többi takarításánál még összemászkáljuk. Ráadásul nagytakarításkor takarítógéppel szoktunk átmenni rajta, azután meg nyirkos még pár órán keresztül.
Ha szõnyegtisztítás alatt azt érted hogy súrolás és nem csak porszívózás akkor az elsõ. Kertesházban lakom így én kiviszem az udvarra a szõnyegeimet és ott súrolom ki õket. Kiterítem õket és amíg száradnak addig bent takarítok tovább. Csak akkor teszem vissza a szõnyegeket ha már mindennel végeztem.
Az elsõ, mert utána kiviszem a kertbe, hogy megszáradjon. Ilyenkor mindig vizes takarítógéppel pucolom ki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!