Találatok a következő kifejezésre: Az utolsó szerint 13 (3 db)

Ápr.27-én, volt az utolsó mens. Első napja, tudom, hogy máj.13-án estem teherbe. Jún.13-án, kellett mennem UH-ra, ott csak 23x11-es elnyújtott petezsákot találtak, embriot nem.4h terhes vagyok, doki szerint 6h. Már mutatnia kellene az embriót?

A leletemen, még az alábbi szerepel, ami sajna nem is tudom, hogy mit jelent: B. O. -i ov. -ból kiindulóan nagy valószínűséggel egy 15 mm-es foly. Tart. Képlet ábr.

Legjobb válasz: mivel nem szabályos a petezsák 0,001% hogy kihordott terhesség lesz ráadásul kicsi is igy az alakja az ikerterhességet sem indokolja,sajnálom....

mivel nem szabályos a petezsák 0, 001% hogy kihordott terhesség lesz ráadásul kicsi is igy az alakja az ikerterhességet sem indokolja, sajnálom....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én sem erre a hírre számítottam, ma!
Gratulálok de jo hír:) :)
A kérdező hozzászólása: Na, voltam UH-on. Képzeljétek el, hogy a hasi UH-on, ismét nem látszódott semmi, csak egy üres petezsák, mondta a doki, hogy nagyon sajnálja, de ebbõl baba nem lesz. Utána még azért a hüvelyi uh-al rám nézett, és lás csodát, a petezsák legeslegsarkában ott volt elbújva, egy 11 mm-es embrio, melynek már a szívhangja is volt. :) 7 hetes terhességet állapítottak meg. Kaptam még fényképet is, hogy nézzem meg, hogy mennyire elbújt! :D
A kérdező hozzászólása: Sajnos azt nem tudom, mert csak telefonon beszéltem a dokival, és annyit mondott, hogy minden értékem jó, a hcg az átlagnál kicsit magasabb. Ja, meg azt mondta, hogy a terhességet teljesen kimutatja a vérkép. Ha jó a vér eredményem, akkor ugye van még remény?
mennyi volt a hcg?
A kérdező hozzászólása: A vérvizsgálat eredménye megérkezett, minden rendben, csak a hcg értéke magasabb egy picit az átlagosnál. Most már minden a csütörtöki UH-on múlik! Úgy izgulok és reménykedem, hogy mindent rendben találnak ott is.
A kérdező hozzászólása: Hüvelyi UH volt.
A kérdező hozzászólása: Magánhoz mentem. A doki annyit mondott, hogy várjunk egy hetet és megismételjük az uh-t.
De a dokid nem mondott semmit? Miért nem mész el magánban? Hüvelyi vagy hasi uh volt?Magán vagy sztk-s futoszalag?
A terhesség korát mindig az utolsó havivérzés elsõ napjától számolják, ezért az eltérés a te és a doki számolása között.
bal oldali petefészekbõl valószinû ciszta vagy haematóma lökõdik kifelé
A kérdező hozzászólása: Úgy voltam vele, ha már az elsõ vizsgálatnál ilyen rosszakat mondtak, akkor mi jóra számíthatnék a második UH-on! De szerencsére a legjobb hírt kaptam! :) Reméljük ez így is marad, végig a 9 hónap alatt! :)

Hány hetes terhes vagyok? A doki szerint 7 (pzs: 35 mm, CRL: 13 mm), viszont ha az utolsó mensi 1. napjától számítom (nov. 19), akkor a 8. végén vagyok.

A véd?n? nem akar még felvenni, azt mondta várjam meg a 10. hetet...

Legjobb válasz: A doki a méretek szerint állapítja meg a terhességet, mivel lehet a pé-d késõbb volt. Hallgass rá, még ha mást is mond mint amit te hiszel, van elég tapasztalata a témában. Amúgy én is pont ebben a cipõben járok, de hidd el, tényleg fölösleges külön elméleteket gyártani, csak feszült leszel miatta. A védõnõdet nem értem, ha van már szívhang és orvosi diagnózis a terhességrõl, akkor minek akar várni a 10. hétig? amúgy ennek sincs olyan nagy jelentõsége, ha ez a heppje... ne hagyd, hogy az ilyen számunkra fontos, de ha összességében nézed nem túl nagy jelentõséggel bíró dolgok felidegesítsenek. Hajrá :)

A doki a méretek szerint állapítja meg a terhességet, mivel lehet a pé-d késõbb volt. Hallgass rá, még ha mást is mond mint amit te hiszel, van elég tapasztalata a témában. Amúgy én is pont ebben a cipõben járok, de hidd el, tényleg fölösleges külön elméleteket gyártani, csak feszült leszel miatta. A védõnõdet nem értem, ha van már szívhang és orvosi diagnózis a terhességrõl, akkor minek akar várni a 10. hétig? amúgy ennek sincs olyan nagy jelentõsége, ha ez a heppje... ne hagyd, hogy az ilyen számunkra fontos, de ha összességében nézed nem túl nagy jelentõséggel bíró dolgok felidegesítsenek. Hajrá :)
Az én manóm CRL-je 7+1-nél volt 13mm, mint neked.
Szia! Elõször is: gratula. Aztán: A védõnõnek attól az idõponttól, amikor megállapították a terhességet kutya kötelessége felvenni! A terhességed a 8. héten tart, de a dokinak is igaza van, mert a mért adatok alapján a baba mérete a 7. hétnek felel meg. Aggodalomra semmi ok, a 12. heti és a 18. heti eredmények szoktak a pontosak (pontosabbak) lenni.
A terhesség idõtartamát hivatalosan az utolsó menstruációtól számolják. A babák az elsõ 12 hétben (függetlenül attól, hogy a terhesség végére mekkora baba lesz belõlük) egyformán fejlõdnek. A dokiknál van egy táblázat amivel alapján az UH-n mért adatokat összehasonlítják. Ha a baba nagyjából középidõben fogant akkor nagyjából megfelel a mérete a terhesség korának. Annak, hogy a baba mérete kisebb mint a terhesség kora, annak nagy valószínûséggel az az oka, hogy a középidõhöz viszonyítva késõbb fogant.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, szép napot nektek és jó babavárást!
Táblázatból megnéztem az elõbb, az alapján 7.4 hetes terhes vagy:)
Az én mazsolám 7.1hetesen volt 10mm.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, aranyosak vagytok!

Az utolsó mensim szerint 13 hetes vagyok! Az ultrah amikor voltunk baba mérete 3, 7cm volt! Akkor melyik hétnek felel meg a baba mérete?

Az interneten is néztem de mindenhol mást ir!

Legjobb válasz: Nem mondta a doki? Saját "méreteimbõl" kiindulva, még nem vagy 13. hetes, mert picike a baba. Tájékozódásképpen a 12. heti uh-on a baba 60mm körül van, a 16 hetesen pedig 100mm.

Nem mondta a doki? Saját "méreteimbõl" kiindulva, még nem vagy 13. hetes, mert picike a baba. Tájékozódásképpen a 12. heti uh-on a baba 60mm körül van, a 16 hetesen pedig 100mm.
Szia ha ez segit én is 13 hetes vagyok és 11 hetesen voltam ultrahangon akkor volt a baba 5.5 cm remélem segitettem szia
Szia!Amikor én 13 hetes voltam, a baba ülõmagassága:6, 34cm+ a baba lába.A gép ki is hozta h 13 hetes a baba.Nem tudom segitettem-e.Remélem.16 hetes kismami
A méretek nagyon változóak lehetnek. Az utolsó mensid elsõ napja a 0. hét, a rá következõ az 1.hét, stb. Így is 13 hetesnek számítasz? A papírodra nem írták rá, hány hetes terhes vagy?
Nem tudom, én 10 hetes 1 naposan voltam UH-on és nekem 3, 84 cm volt :)
Amikor 13hetes2napos voltam akkor volt babóka 68mm.üdv 26hetes kismama
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 itt megtudod nézni a méreteket 13hetesen ált. 68mm 10.hét 2nap a 37mm. de ezek általános adatok. boldog babavárást

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!