Találatok a következő kifejezésre: Az utolsó szerint (72 db)

Szept 24én volt az utolsó menszim és ezek szerint pénteken lennék 8hetes? De tegnap voltunk dokinál és 8hetes 4napos méret lett?

azt mondta nem tul pontos mert nem jol látja most.hihetek neki?vagy csak egy két nap eltérés lehet?a szülést a méretek alapján vagy a menszit?l fogják számolni?

Legjobb válasz: nekem szept. 26 volt az utolsó mensi, szerintem 7 hetes vagyok, a babó mérete is az, de a doki szerint 8 hetes vagyok . :) Ebben csak az zavar, hogy a 12 hetes UH-ra 11 hetesen megyek majd... EGyébként mindegy, fejlõdjön.

nekem szept. 26 volt az utolsó mensi, szerintem 7 hetes vagyok, a babó mérete is az, de a doki szerint 8 hetes vagyok . :) Ebben csak az zavar, hogy a 12 hetes UH-ra 11 hetesen megyek majd... EGyébként mindegy, fejlõdjön.
8.52-es pont akkora mint a tiéd.akkor miért húzta le?? nem mintha az az egy 1-2 hét sokat számítana...de mégis.
A kérdező hozzászólása: dobogott a pici szive:)
Ezt sose értettem, minek kell napok, miatt izgulni. A terhességed során mindig más értéket fonak mondani, attól fúggõen, hogy éppen a TELEJSEN átlagos mérettõl felfelé, vagy lefelé tér el a baba. Tök mindegy, hogy mit mondanak a méretek alapjá, ez arra jó csak, hogy legyen beszédtémád, másra nem nagyon. A hivatalos a mensitõl számolt. Szülni meg akkor fogsz, amikor megindul a szülés, legyen az a kiirt nap elõtt 2 héttel, vagy utána 5 nappal...
Kedves 8:24-es megkérdezhetem, h hol fogsz szülni?
8:24es vagyok. Múlt hét kedden volt 2, 5 mm, szívhangot csal láttunk, de nem hallottuk. Az volt a 6. hét +2 nap 7+2 nél most kb 10 mm, jól hallható szívhanggal :)
Ezt a kalkulátort ismeritek? http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Sajnos nem tudom pontosan, a számítást, annyit tudok, hogy hozzáadnak x hetet és kivonnak x napot talán, de nem biztos. Valahogy így számolják ki elméletileg, nem az ultrahang alapján. Ultrahanggal nem tudom.
nekem is szept 28án volt az utolsó menzim, múlt hét szerdán a CRL 4, 5mm volt, a doki azt írta: grav: 6, 5... :) na?
Hát igazából fogalmam sincs.én még aggódtam is, mert elvileg 6 hetesen nagyobbak szoktak lenni 4-7mm ig.de elvileg ilyen pici korban még nem számít a méret, a lényeg, h a szívhang meglegyen..:-))
A kérdező hozzászólása: sziasztok.crl 15mm.mást nem mért.és ebbõl jött ki h 8hetes 4napos.
sziasztok!Nekem szept.28.-án volt az elsõ napja, az utolsónak, most holnap töltöm 7.hetet, múlt hét csütörtökön, CRL:3mm volt
Neked milyen méretek adatok voltak az uh papíron? megírnád?
Az én utolsó mensim szeptember 23-án volt, tehát csak egy nappal elöbb mint a tiéd!:) Én tegnap voltam uh-on az uh szerint 7hetes és 5napos vagyok. De aki az uh csinálta azt mondta h szerinte kissebb a terhesség, és rá firkantotta a papírra h 6 hetes Grav. Na erre varjál gombot:) CRL:3mm láttam a szívét, pulzált rendesen. :) akkor én hány hetes vagyok????
Persze, megkérdezheted, csak írj privit! :)

Lehet hamarabb szülök majd? Az utolsó mensi szerint ma lennék 26 hetes 5napos. Az utolsó UH szerint a babám mérete közel van a 30. héthez. Most mi lesz?

Legjobb válasz: Az égegyadta világon semmi:) Szép nagy babád van, aki lehet, hogy elõbb kijön, de nem biztos. Manapság már átlagban nagy babák születnek. Szóval ne aggódj, baj biztosan nem lehet abból, hogy ilyen szépen növekszik a picur. :)

Az égegyadta világon semmi:) Szép nagy babád van, aki lehet, hogy elõbb kijön, de nem biztos. Manapság már átlagban nagy babák születnek. Szóval ne aggódj, baj biztosan nem lehet abból, hogy ilyen szépen növekszik a picur. :)
Hát a sógornõm járt így, neki 36. hétre jött. Rendszertelen volt a ciklusa és vszinû elõbb is fogant a baba, mint ahogyan nyilvántartották. Gyönyörû, okos, egészséges az unokaöcsém és már majd 3 éves. Nagyon boldog babavárást, babázást! A kérdés engem is izgat, ti. aug végére jelez az UH, egyértelmûen mindegyiken van másfél hét elõnye a picinek, szept 9-re vagyok kiirva. Sokan írtak korábban, hogy inkább az UH idõpontjuk volt igaz. ??? én a kisebb melegnek drukkolok ;-)
nekem 3 héttel nagoybb volt a lányaim mérete mint kellett volna lennie és még így is rávittem mind a kettõvel 6 napot és közel 4 kilósan születtek 51 és 52 cm-rel
Csak az 5-6 hetes UH érdekes, már a 12 hetesnél is elõjönnek a növekedésbeli különbségek, nálam már ez is elmászott egy héttel. Most meg már pláne nem jelent semmit. Az én "kisfiam" 28 hetesen 32 hetes méretekkel rendelkezett, és 5 nap múlva van a kiírt nap, örülök ha nem hordom túl. Azaz nem jelent semmit :)
Mindig az utolsó mensi elsõ napjától kell nézni. Az orvos is úgy számolja.
Hát nem!!! A 7 hetes a jó, ha uh szerint van kiszámolva!!! A fogantatás abszolút nem mindenkinél a 14 napon van, és menzi szerint, csak úgy lehet kiszámolni. Nekem mondjuk 3 hét eltérés van a 2 között!!!
Szia! Szerintem az a legtisztább, ha megkérdezed a dokidtól, hogy tulajdonképpen hányadik hétben is vagy. Nekem minden UH alkalmával megmondja, mit ír ki a gép a méretek és a fejlettség alapján. Mensi szerint nekem 1 héttel fiatalabb a terhességem, mint a babóka méretei szerint.:)
szia! Nekem dec. 30.-án volt az utolsó mensi elsõ napja.Ma voltam uh-on 8.hét 0.napos, méret szerint.Ha a mensi szerint számolom akkor meg 8.hét 3.napos a babó. Én úgy vagyok vele, kicsi elszámolás ide vagy oda, ne oszt nem szoroz, csak legyen rendbe minden, érezze jól magát a kicsi odabenn . Ha meg nagyon kérdezgetik akkor mond h a 2.hónapba vagy és igy tovább:) ...... Minden jót neked!

Elvileg, ha az utolsó meszimtől nézem, akkor 20 hetes vagyok. A dokim szerint (az ultrahang alapján) viszont csak most lett lettem 18 hetes. Most hány hetes terhes vagyok? Mindenki mást mond.

Ezt még 14 hetesen állapították meg, hogy 12 hetes a magzat. De már nem csak én érzem a babát, hanem akkorát rúg, hogy bárki aki a hasmra teszi a kezét. Nem hiszem, hogy 18 hetesen ez lehetséges lenne. Õ az els? babucim. Viszont mindenki ugy számol, hogy 18 hetes vagyok. Kicsit aggódok, hogy még se jól számolnak és az afp-t még se 16 hetesen hanem 18 hetesn vették le. Csak most fogom megtudni az eredményét. Kíváncsi lennék a véleményetekre.

Legjobb válasz: Utolsó mensi szerint nekem 26 hetesnek kéne lennem, de már az elejétõl kezdve 2 hetes csúszásban vagyunk. Az Uh a mérvadó. Szóval, ha aszerint 18 hetes vagy, akkor 18 hetes vagy. És lehet 18 hetes babó mocorgását is kézzel érezni, látni.

Utolsó mensi szerint nekem 26 hetesnek kéne lennem, de már az elejétõl kezdve 2 hetes csúszásban vagyunk. Az Uh a mérvadó. Szóval, ha aszerint 18 hetes vagy, akkor 18 hetes vagy. És lehet 18 hetes babó mocorgását is kézzel érezni, látni.
Szia! Igazság szerint, az orvosok se tudják napra pontosan megmondani. Csak gondolj bele abba, hogy egy 40. hétre született egészséges baba lehet 2500 g, és lehet 4000 g is. Azt írod, hogy ha a pocakodra rakják a kezüket akkor már érezni, szerintem akkor elképzelhetõbb, hogy 20 hetes vagy, de ez sem biztos. Az afp-t nekem is késõbb vették le az elsõ kislányomnál, mert el voltam számolva és magas is lett. Azután vettek ismét vért és ellenõrizték az afp-t és elküldtek egy jobb felbontású ultrahangra is, de nem találtak rendellenes dolgot. Az afp egyébként is sokszor olyan adatot mutat, ami nem megfelelõ és mégsincs semmi gond. A lényeg, hogy ne idegeskedj, mert azzal ártasz a legtöbbet a babának. üdv. Csilla ( 2 gyerekes anyuka)
Nekem 18 hetesen nem csak kézzel érezhették, hogy a baba mozog, rugdal, hanem látni is lehetett már a hasamon. Szóval ezen nem múlik semmi. Az AFP meg ha rossz eredményt ad, akkor majd további vizsgálatokat csinálnak, tehát nem kell izgulni miatta. (Sokszor a jó idõben elvégzett AFP vizsgálat is hamis eredményt ad.) Szerintem ezen ne idegesítsd magad! Tök mindegy mennyi idõs vagy, legyél egészséges és örülj a babádnak, õ ugyis akkor születik meg, amikor õ akar.

Tudom, hogy az utolsó menstruáció első napjától kell számoni, ez eddig meg is van és akkor én szeptember 7-én szülnék, de az uh-szerint azt mondja a doki, hogy már a 33. hétben vagyok, akkor az azt jelenti 3héttel előbb jön a bébi?

még annyit hozzátennék, hogy a menstruációmat nem irogattam pontosan. Lehet, hogy hülye kérdés de melyik számít jobban amit a doki mond, vagy amit kiszámolnak?

Legjobb válasz: hááát, talán az számít, hogy az ultrahang milyen adatokat/méreteket mutat.és ez alapján jönnek ki a hetek. egyébként nekem az utolsó mensim, és a doki szerinti idõpont között 3hét van.a mensi szerint 1hetem van, az ultrahangok meg 36hetesre saccolják a babót.vagy nagyon pici, vagy nem akkor volt a beágyazódás amikor... én már nem is izgatom magam rajta.benn nem marad :D boldog babavárást

hááát, talán az számít, hogy az ultrahang milyen adatokat/méreteket mutat.és ez alapján jönnek ki a hetek. egyébként nekem az utolsó mensim, és a doki szerinti idõpont között 3hét van.a mensi szerint 1hetem van, az ultrahangok meg 36hetesre saccolják a babót.vagy nagyon pici, vagy nem akkor volt a beágyazódás amikor... én már nem is izgatom magam rajta.benn nem marad :D boldog babavárást
Elõzõ válaszolóval kell egyet értenem.Mi 1 hét lemaradásban voltunk a naptárhoz képest.Amikor megszületett a lányokm 3nap "túlhordással" akkor kiderült, h nyugodtan maradhatott volna még néhány napot, mert a fejlettsége olyan volt.Igaz idekint szépen behozta a lemaradást.
lehet hogy csak nagy a baba..az uh átlagadatokra van programozva, de nem mindenki átlagos!! Nem egyformán fejlõdik..ilyenkor nem lehet tudni mikor jön, de lehet szeptemberben, csak éppen közelebb lesz a 4 kilóhoz, mint a 2-höz.

Hogy lehet az, hogy az uh szerint 29 hetes, 6 napos várandós vagyok, viszont az utolsó "mikulás" szerint 28 hetes és 6 napos? 1 héttel előtte estem teherbe, és még megjött? Vagy csak jól fejlett a pincuri, mert az anyja jól táplált?

Legjobb válasz: Ha a mesi szerint 28+6 vagy, akkor a tényleges terhességi kor az 26+6, mert orvosi számítás szerint a teherbeeseés idõpontjában már két hetes vagy (remélem érthetõ). Ha az UH egy héttel korábbinak saccol, akkor a menzeszed után nem 2 héttel, hanem már egy héttel teherbe estél. Tehát az orvosi számítás az nem a tényleges terhességi kor, mert azt sosem fogják tudni teljesen pontosan megadni, nem tudhatják pontosan melyik nap estél teherbe. Ezért számítják a menzesztõl.

Ha a mesi szerint 28+6 vagy, akkor a tényleges terhességi kor az 26+6, mert orvosi számítás szerint a teherbeeseés idõpontjában már két hetes vagy (remélem érthetõ). Ha az UH egy héttel korábbinak saccol, akkor a menzeszed után nem 2 héttel, hanem már egy héttel teherbe estél. Tehát az orvosi számítás az nem a tényleges terhességi kor, mert azt sosem fogják tudni teljesen pontosan megadni, nem tudhatják pontosan melyik nap estél teherbe. Ezért számítják a menzesztõl.
Kezdetben a menstruációd alapján számolják, aztán a 12 hetes uh eredmény alapján, ha kell átterminálják az idõpontot, és a szülés várható idõpontját is már az uh terminushoz képest határozzák meg, nem a menstruációhoz képest. Valsózínûleg a babád valamivel fejlettebb, mint hasonló korú társai, de ennek semmi köze a testalkatodhoz. Jó babásodást!
Szia! Ilyenkor már nem számítanak az ilyen kicsi eltérések. Most kicsit gyorsabban fejlõdik. Amúgy nekem a 33.héten írta a gép, hogy 36.hetes, de akkor már meg kellett volna 20-án születnie. De még midig semmi jele. Üdv 41hetes kismama
Elõzõ válaszolónak igaza van, ilyenkor már nem nagyon módosítják a terminust sem, hiszen magzat és magzat között is vannak méretbeli eltérések, az ultrahangkészülékek átlagméretekbõl becsülik a terhességi kort. Elõfordulhat, hogy egy késõbbi ultrahangon már nem mérik idõsebbnek a terhességet vagy még elõrébb ugranak. Igazából semmi jelentõsége, max annyi, hogy a 28 hetes 6 napos ultrahangon kicsit nagyobbnak látták a babádat az átlagnál.

Jehova tanúi szerint (az õ értelmezésük szerint) mik azok a "jelek", "biztos pontok", melyek szerint biztos, hogy az utolsó idõkben élünk?

A nincs Isten hozzászólások nem érdekelnek, mert nem az a kérdés! Köszönöm!

Legjobb válasz: Kedves Szilver! Milyen válasz az egy kérdésre, hogy " ki a fenét érdekel?" Ha téged nem érdekel, akkor miért kommentálod meg? Foglalkozz avval, ami téged érdekel!

Kedves Szilver! Milyen válasz az egy kérdésre, hogy " ki a fenét érdekel?" Ha téged nem érdekel, akkor miért kommentálod meg? Foglalkozz avval, ami téged érdekel!
Hát az apostolok sem ültek ölbe tett kézzel, hogy majd Jézus a "jó" szívûeket megmenti... Nagyon sok embert kellett begyûjteniük, és most is ez a begyûjtés folyamatban van. Ha úgy lenne ahogy a válaszoló mondja, akkor felesleges Jézus által parancsot tenni, és akkor Jézus sem kért volna ilyet De ahogy az írás mondja, hogy pontosan ez az a tevékenység, ami által a valódi "hívõket" megtartsa: (1Korintusz 1:21) . . .az Isten jónak látta, hogy a prédikált dolgok bolondsága által mentse meg a hívõket. (1Korintusz 1:26-31) 26 Mert látjátok a tõle való elhívásotokat, testvérek, hogy nem sok olyan hívatott el, aki test szerint bölcs, nem sok hatalmas, nem sok elõkelõ származású; 27 hanem a világ bolondjait választotta ki az Isten, hogy megszégyenítse a bölcs embereket, és a világ gyöngéit választotta ki az Isten, hogy megszégyenítse az erõseket, 28 és a világ nem elõkelõit és a lenézetteket választotta ki az Isten, a nem létezõket, hogy semmivé tegye a létezõket, 29 hogy e g y test se dicsekedjen az Isten színe elõtt. 30 Neki köszönhetõ pedig, hogy egységben vagytok Krisztus Jézussal, aki Istentõl való bölcsesség lett nekünk, és igazságosság és megszenteltség és váltság általi szabadítás is; 31 hogy úgy legyen, ahogy meg van írva: „Aki dicsekszik, Jehovával dicsekedjen.”
Ki a fenét érdekel? Mindenkinek akkot lesz vége, amikor eljön az ideje. Nem a próféciák ismerete a fontos, hanem a jó szív. Aki nem akar hinni Istenben, azt pedig a jelek sem gyõzik meg. Aki pedig csak a jelek miatt jó, annak no comment.
Mark, 13, 10-13.
Keress fel egy tanut, o segit ebben. Jakab;2;24.Latjatok, hogy az embert cselekedetek altal, es nem csupan hit altal fogjak igazsagossa nyilvanitani. Jakab;2;26, Bizony, ahogy a test halott szellem nelkul, ugy a hit is halott cselekedetek nelkul.
Silver, Silver ne kötekedj az Istennel, te húzod a rövidebbet
"megtartsák mindazt, amit parancsoltam nektek." Igen. De ebben a próféciák nincsenek benne, a jó szív meg igen :P
Én inkább ugy fogalmaznám helyesebben, hogy nem az a baj ha hirdettek, hanem az a baj, ha NEM hirdettek! Mert Jézus ezt parancsba adta! (Máté 28:19, 20) 19 Menjetek hát, és tegyetek tanítvánnyá minden nemzetbõl való embereket, kereszteljétek meg õket az Atyának, a Fiúnak és a szent szellemnek nevében, 20 és tanítsátok meg õket arra, hogy megtartsák mindazt, amit parancsoltam nektek. És íme, én veletek vagyok minden napon a világrendszer befejezéséig.” Elég egyértelmü a parancs, nem?
Nem azzal van a baj, ha hirdettek "testvéreim":) Csak akkor ha valaki bort iszik, bort prédikáljon és bort is adjon.
Kedves #4. barátom, te mióta vagy tanú? Idéznéd nekem, hogy Noénál kinek volt jó a szíve? Mert én tudom idézni, hogy kinek nem. Valóban nem ücsörügni kell, hanem jót cselekedni. És ez fontosabb minden prédikációnál. Ha nem hiszed, akkor olvasd el a szeretet himnuszát Pálnak. Kedves #3 Bocsi, ha támadásnak érezted, amit írtam.
(Máté 28:19, 20) 19 Menjetek hát, és tegyetek tanítvánnyá minden nemzetbõl való embereket, kereszteljétek meg õket az Atyának, a Fiúnak és a szent szellemnek nevében, 20 és tanítsátok meg õket arra, hogy megtartsák mindazt, amit parancsoltam nektek. És íme, én veletek vagyok minden napon a világrendszer befejezéséig.” Ez most, az utólsó napokban teljesedik, az egész világ láthatja ezt!

Szeptember 10én volt az utolsó mensim. Asszerint 19 hetes vagyok, a peteérésem szerint 17 melyiket kövessem? Ha a peteérésem szerint nézem akkor nem júni 17 hanem júni 23án szülök.

Legjobb válasz: Szia! Én február 10-re vagyok/voltam kiírva ehhez képest mivel mindig kisebb a baba 1.5-2 héttel a doki szerint 24.-e körül kéne szülni. Hozzáteszem,h. én rendszertelenül menstruáltam kb.2 havonta. Ez inkább a végén nagyon fontos nehogy megindítsák a szülést túlhordás miatt amikor még gyakorlatilag 40 hetes se vagy mert annak könnyen lehet császár a vége.

Szia! Én február 10-re vagyok/voltam kiírva ehhez képest mivel mindig kisebb a baba 1.5-2 héttel a doki szerint 24.-e körül kéne szülni. Hozzáteszem, h. én rendszertelenül menstruáltam kb.2 havonta. Ez inkább a végén nagyon fontos nehogy megindítsák a szülést túlhordás miatt amikor még gyakorlatilag 40 hetes se vagy mert annak könnyen lehet császár a vége.
Hát az az egy hét nem oszt nem szoroz....De mensi alapján szokott lenni a kiírás.
Én szintén a menzi szerint azt hittem 19 hetes vagyok, a nõgyógyászom szerint ennél 3-4 nappal fiatalabb, a genetikai UH-on pedig 18 hetesnek mérték a babát és ezutóbbi számít.
MINDENKI az utolsó mensitõl számol!Késöbb az ultrahang mondhat fiatalabbnak, idõsebbnek.
Szia Szeptember 10óta vagy terhes!!!!! És kutyát macskát nem érdekli, hogy akkor kezdtél el épp vérezni és a peteérésed 24körül volt. Nem mindenkinek 14napra van a PÉ, így könnyebben számolnak. Amúgy mindenhol úgy írják, hogy abban a pillanatban, hogy nem jött meg 4hetes terhes vagy!!! Majd az UHk alkalmával fogják a méretek alapján mondani, hogy kisebb, nagyobb. De a terminusod akkor is jún 17:) Picike tudni fogja mennyi idõs, és ki akar e jönni.

A világ mai állása szerint, ki az aki abban hisz, hogy most az utolsó idõkben élünk?

Arra kérném a válaszolókat, hogy fejtsék is ki, hogy miért gondolják így!

Legjobb válasz: Elöbb te fejtsd ki jobban mire gondolsz pontosan milyen szempontból élünk az utolsó idõben ? Minek lesz vége ?

Elöbb te fejtsd ki jobban mire gondolsz pontosan milyen szempontból élünk az utolsó idõben ? Minek lesz vége ?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "De hol mondta ezt Jézus , nem kötekedés. Szóval beidézed ha tudod? :D:D:D" Az eleje nagyon hosszú, azt nem másolnám be, Lukács 21. fejezetében hosszan van részletezve, mi minden fog történni, aztán: "És akkor meglátják az embernek Fiát eljõni a felhõben, hatalommal és nagy dicsõséggel. 28 Mikor pedig ezek kezdenek meglenni, nézzetek fel és emeljétek fel a ti fejeteket; mert elközelget a ti váltságtok. 29 Monda pedig nékik egy példázatot: Tekintsétek meg a fügefát és minden fákat: 30 Mikor immár hajtanak, és ezt látjátok, ti magatoktól tudjátok, hogy már közel van a nyár. 31 Ezenképpen ti is, mikor látjátok, hogy ezek meglesznek, tudjátok meg, hogy közel van az Isten országa. 32 Bizony mondom néktek, hogy e nemzetség el nem múlik, mígnem mind ezek meglesznek." (Lukács 21.27-32.)
A Bibliában az utolsó napok fogalma olyan befejezõ idõszakra vonatkozik, amely egy Isten általi ítélet-végrehajtáshoz vezet, ez pedig a világrendszer végét jelöli. A zsidó rendszer a jeruzsálemi templom köré összpontosuló imádatával együtt utolsó napjait élte abban az idõszakban, mely a rendszer pusztulásával érte el csúcspontját i. sz. 70-ben. Ami akkor történt, az egy sokkal nagyobb, világméretû esemény elõképe volt, amely olyan idõszakban következik be, amikor minden nemzetnek szembe kell néznie az Isten által elrendelt ítélet-végrehajtással. A jelenlegi gonosz világrendszer mely az egész földre kiterjed 1914-ben lépett az utolsó napjaiba. Mert nemzet támad nemzet ellen, és királyság királyság ellen, és lesznek élelmiszerhiányok meg földrengések egyik hely után a másikon(Máté 24:7) És lesznek nagy földrengések, és egyik hely után a másikon járványos betegségek meg élelmiszerhiányok, továbbá lesznek félelmetes látványok, és nagy jelek az égbõl. (Luk 21:11) Növekvõ törvénytelenség, mely együtt jár azzal, hogy a legtöbb emberbõl kihûl majd a szeretet (Máté 24: 12) Krisztus igaz követõi gyûlölet célpontjai lesznek minden nemzet elõtt az õ neve miatt (Máté 24:9) A királyságnak ezt a jó hírét prédikálni fogják az egész lakott földön tanúságul , és akkor jön el a vég (Máté 24:14) AZ EMBEREK ELALÉLNAK A FÉLELEMTÕL (Lukács 21:26) Mert az emberek önmagukat szeretõk lesznek, pénzszeretõk, önteltek, gõgösek, káromlók, szüleik iránt engedetlenek, hálátlanok, illojálisak(2Timótheus 3:2). A FÖLDET PUSZTÍTJÁK (Jelenések 11:18). INKÁBB A GYÖNYÖRNEK SZERETÕI, MINTSEM ISTENSZERETÕK (2Timótheus 3:4). Néhány jel amirõl a Biblia beszél és mindanyian láthatjuk ezeknek a jeleknek a beteljesedését. Jehova hamarosan véget fog vetni Sátán gonosz rendszerének és elfogja hozni Isten Királyságát , ami megfogja szüntetni a betegséget és a halált. http://www.jw.org honlapon még több információt találhatsz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek 18-as nem baj ez eleje.
7, a régi görög vallásnak is vannak még ma is követõi, és az ásatrú is van, ami ugye régi 'viking' valláson alapszik.:) persze nem azt mondom, hogy sok követõje van, de azért még létezik.
A kérdező hozzászólása: Na köszönöm!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sziasztok! # 14! "Még egyet nem értek: minden korosztály szembekerült már azzal, hogy az "utolsó idõk" nem jöttek még el - Jézus kifejezett ígérete ellenére sem. Ez senkit nem zavar?" Hamvas Bélát hívnám segítségül: "A konstellációk fix idõponthoz kötött jóslataival az ember nem lehet elég óvatos. 1962, 64, vagy más várt és rettegett idõpont, minden valószínûség szerint csõdöt mond. Mindig van valami sajnálatraméltó naivitás abban, ha valaki a valóságos történést csak mint látható és látványos események bekövetkezését képes megragadni." A szédült, félig öntudatlan külsõ messiásvárás ellenére Jézus ezt mondta:"Az Isten országa nem szemmel láthatólag jõ el. Sem azt nem mondják: Ímé itt, vagy: Ímé amott van; mert ímé az Isten országa ti bennetek van."
A kérdező hozzászólása: Hát ezt is köszönöm. De fûzogetnék ehhez vmit. Mégpedig mondtad hogy nem-e zavar e minket hölgy volt sok találgatás a világban, hogy na akkor most vannak itt a végidõk. A fûzni való pedig az, hogy szerintem amikor igazából elkezdõdik a végidõ akkor Jézus biztos hogy vhogy figyelmeztet minket mert a mai világ embereibõl minden 20. jutna a mennybe felkészítés nélkül és Jézus célja az, hogy Minnél több embert felvigyen.
A kérdező hozzászólása: Ez a tizen négyesnek Szólt.
A kérdező hozzászólása: Csak én is olyan ultra eszes vagyok, hogy akkor tudok írni ha más udézget na mind1.
A kérdező hozzászólása: 25 vagy nemtom : köszönöm gondolkodtató
A kérdező hozzászólása: Ah francokat felejtsétek el csak irogassatok gyugodtan :)
A kérdező hozzászólása: Aha te a 23-as vagy a 25én vagyok
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem kereszteny szempontbol , de en is ugy gondolom h egyre tobb jel mutatkozik az iteletnap kozelsegere. Mohamed profeta( beke legyen vele) tobb ugynevezett "kis jelet" emlitett meg amik egyertelmuen utalnak ra. Ezek kozul a harom leghiresebb ez. 1. A rabszolganok urnoiket szulik . Vagyis a kislanyok ugy bannak majd annyukkal mint ha a rabszolgajuk lenne. Ez bekovetkezett. , ha megfigyeljuk az utcan h egyes gyermekek hogyan beszelnek az annyukkal eleg szomoru. 2. A mezitelen labu beduinok azon fognak versenyezni h ki epit nagyobb hazat. Bekovetkezett, pl, Dubai 3. Az ido felgyorsul az embereknek, egy ev olyan lesz mint egy honap egy honap mint egy nap egy nap mint egy ora az ora pedig szétég. Ez is bekovetkezett, a igy vagy ugy mindenki erzi. sok mas jelet is emlitett amik sorra megmutatkoznak . Tovabba a Biblia is leirja h milyen lesz az ember magatartasa a vegidokben. Szerintem ezek mind jelek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Fityfenét élünk az utolsó idõben, lévén, hogy az idõ idõtlen. :P Minden úgy van jól ahogy annak lennie kell. :)
Az utolso idoket, nem ugy kell erteni, hogy par napig, vagy evig tart. Jezusnak igaza volt, mar abban az idoben elkezdodtek az utolso idok jelei. Az egesz tortenelmet atfogoan kell tekinteni. Nem vagyok kereszteny, de en is abban hiszek, hogy az "utolso napokat" eljuk :) Utana lehet olvasni, akit erdekel, hogy mik a jelei, egymas utan bekovetkeztek. Es eleg ha a kozelmult esemenyeire gondolunk, a harmadik Vilag Haboru nagyon kozel.
hát leht hogy igaz. csak gondoljunk bele: fogynak a készletek (értem én kõolaj meg szén), egyre szennyezettebb a levegõ, ezáltal a vizek és a talaj is, ergó kevesebb a kaja, azaz nem biztos hogy kevesebb, de a zöldségekben és gyümölcsökben kevesebb a tápanyag (pont nemrég láttam egy filmet, ami ezt taglalta), szennyezett víz-> nem ihatunk, ami eléggé szükséges lenne és nem is fürödhetünk, ami a baktériumok ellen lenne jó... gépek-> egyre kevesebbet mozgunk, egyre egészségtelenebbek vagyunk szerintem lazán lehet, hogy 50-100 éven belül kiirtjuk magunkat, ha nem kapunk észbe... még csak nem is háborúk vagy ilyenek miatt, hanem az ilyen kis egyszerû akármik miatt.
A kérdező hozzászólása: Vallási szempontból (keresztény) a világnak lesz vége és aztán jön Jézus meg minden. De elõtte még sok dolognak megkell történnie és azt szeretném tudni Szerintetek bele vágtunk már-e a "lecsóba"?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 2-es
Vallási szempontból azt mondanám egyre kevesebben hisznek istenben így elképzelhetõ hogy 10-20 év múlva már csak emlékszünk hogy volt egy ilyen valás is.
A kérdező hozzászólása: Úgyse fognak sohasem megfeledkezni az egy Istenrõl. Ezt garantálom neked mindig fentfog maradni ez a vallás mindig lesznek követõi akik nem hadják cserben.
Lehet neked van igazadigazad de minden vallás így gondolja/gondolta és nézd meg pl. A görögöket, vikingeket. Ne érts félre nem leszólni akkarom a valásod csak megjegyeztem hogy nem biztos hogy késöbb is létezni fog.
"Úgyse fognak sohasem megfeledkezni az egy Istenrõl. Ezt garantálom neked mindig fentfog maradni ez a vallás mindig lesznek követõi akik nem hadják cserben." Minden vallásnak meg vannak a maga istenei. Tanulj meg helyesen írni. Nem zavar a sok piros aláhúzás írás közben? :) Szerintem inkább most vagyunk valaminek csak a kezdetén.
A kérdező hozzászólása: Jólvan megértelek nem akarsz te semmit leszólni én is olyan vagyok, hogy ha már felkaptam a vizet nagyon nehezen teszem le és most nagy szerencséd volt én azt mondom... :D
Én.:) Amint megszületik egy ember, onnantól folyamatosan az utolsó idõkben él.Van, akinek 5, van akinek 110 évig tart.A világ eseményei egyre kiszámíthatóbbak, irányítják, manipulálják.Néha bekavar 1-2 önfejû diktátor, de azoknak hamarosan nyenyec lesz... Hogy trombita, meg harsona szó közepette + a pecsétek....Na azt nem hiszem el.:)
A kérdező hozzászólása: Tudod annyira szeretem azokat amikor mások fogják a szöveged és beidézik a sajátjukba mosolyoghatni kedvem van tõle Úgyhogy köszönöm feldobtad a hajnalok hajnalát na és a piros vonalak telefonon nekem nagyon nincs piros vonal ÉS a nemtudom kinek van ellenõrizni a kilóméternyi szövegeket ilyenkor.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Ez a köszönöm az a hajnali 1:20-30 közottinek szólt
Általában a buta keresztény emberek hiszik ezt. Már kb. 2000 éve... csak akkor még az okos keresztény emberek is ezt hitték, mert a tudomány még elég fejletlen volt. Figyelembe véve, hogy a Biblia mit állít a világ fejlõdésérõl, és hogy mi a valós történet - egyre távolodunk attól, amit a Biblia "utolsó idõk"-ként emleget. Még egyet nem értek: minden korosztály szembekerült már azzal, hogy az "utolsó idõk" nem jöttek még el - Jézus kifejezett ígérete ellenére sem. Ez senkit nem zavar? ...és nem kívánok nyögvenyelõs magyarázatokat hallgatni. Jézus szó szerint azt ígérte, hogy az utolsó idõket lesz, aki megéri az akkori emberek közül. Szívesen üdvözölném ezeket a 2000 év feletti õskeresztényeket, ha netán találkoznék velük (és mellékesen kérdeznék tõlük pár dolgot).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. De hol mondta ezt Jézus , nem kötekedés. Szóval beidézed ha tudod? :D:D:D
Kedves kérdezõ Kicsit érthetõbben tették fel a kérdésedet az elsõ században Jézusnak a tanítványai: „Mondd meg nekünk, mikor lesznek ezek, és mi lesz a jele a jelenlétednek és a világrendszer befejezésének?” Máté 24, 3 Ha elolvasod Jézus felsorolását a további versekben, magad is rájöhetsz, hogy milyen idõben élünk. Jézus itt két "befejezésrõl", illetve "végrõl" beszélt, amikor a jeleket sorolta. A zsidó rendszer befejezésérõl, és a világrendszer végérõl. A jövendölés egyik része i.sz.70-ben teljesedett, a többi a mi napjainkban teljesedik. Jól fel lehet ismerni õket.

Hogy jobb élni az életet: odafigyelve, szabályok szerint, vagy ha úgy élem minden napomat, mintha az lenne az utolsó? L20

Úgy értem ,hogy szinte minden örömöt megragadok,beletörődök a megváltoztathatatlan dolgokba,és nem őrlöm magam rajta. Mert ugye az élet rövid,mit ér,ha nem élvezem ki?

Legjobb válasz: A mából minduntalan holnap lesz. Holnap a ma pedig csak tûnõ emlék. Néha az ember a jövõnek, néha a mának cselekszik. Úgy nem lehet leélni sok ezer napot, hogy mind az utolsó volt.

A mából minduntalan holnap lesz. Holnap a ma pedig csak tûnõ emlék. Néha az ember a jövõnek, néha a mának cselekszik. Úgy nem lehet leélni sok ezer napot, hogy mind az utolsó volt.
Odafigyelve, szabályok szerint. De azért nem kell minden percet beosztani.
Úgy, hogy az ilyen semmitmondó, buta netes közhelyekkel ("élj úgy, mintha minden nap az utolsó lenne" és társai) nem foglalkozol. Élj normálisan, próbáld jól érezni magad, hülyeségekkel ne foglalkozz.
Kedves Kérdezõ! Mindkét életszemléletnek vannak elõnyei, és persze hátrányai is. Hogy meg legyen mindkét életszemléletrõl az összes tapasztalatod, páros napokon az egyik, páratlanokon a másik fajta lehetõség szerint élj. Nem születtél véletlenül kettõs jegyben (mérleg, halak, ikrek)? Nem diagnosztizáltak Nálad bipolár betegséget vagy személyiséghasadást? Üdv R.
Eleve értelmetlen a kérdésfeltevés. Az utolsó napon is vannak szabályok. Az utolsó napon sem lopok, nem ölök stb.. Mellesleg bármennyire is romantikusan hangzik ez a "tölts minden napot úgy, mintha az utolsó lenne", valójában inkább ijesztõ és üres, mert nincsen benne perspektíva. Mert ha a mai lenne az utolsó napom, én bizony nem csinálnék semmi érdemlegeset, egyszerûen bevackolnám magam a szeretteim közé, és kiélvezném, hogy még utoljára velük lehetek. Így viszont, hogy várhatóan sok év van még elõttem, éppen indonézül tanulok, és egy ottani utazásra gyûjtök, amihez minimum két év kell még. Nem hiszem, hogy teljes lenne az életem, ha minden nap az "utolsó nap" programját csinálnám végig.
Találd meg az aranyközéputat:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!