Találatok a következő kifejezésre: Az utolsó október (15 db)

Oktoberre kiirt kismamik, hogy vagytok? Hogy birjatok az utolso heteket?

Hogy altok a babaszobaval/sarokkal. Kimostatok/vasaltatok e mar a kisruhakat? Milyen a kozerzetetek? Feltek e a szulestol? Hanyadik baba lesz? Fiu v lany? Minden de minden erdekel :))) Boldog babavarast es kitartast mindenkinek! Es persze konnyu szulest! :)

Legjobb válasz: Szia. Október 8.ára vagyok kiírva. :) Már kész van a baba szoba már csak a matrac kell a kiságyba és minden okés, de az is már úton van. :) Márt 2-3 hete kimostam és kivasaltam mindent hál istennek nem voltak akkor olyan nagy melegek Még nem félek a szüléstõl arra még ráérek :) Amugy elsõ baba lessz és kislány És te kedves kérdezõ hogy vagy? 35 hkm. :)

Szia. Október 8.ára vagyok kiírva. :) Már kész van a baba szoba már csak a matrac kell a kiságyba és minden okés, de az is már úton van. :) Márt 2-3 hete kimostam és kivasaltam mindent hál istennek nem voltak akkor olyan nagy melegek Még nem félek a szüléstõl arra még ráérek :) Amugy elsõ baba lessz és kislány És te kedves kérdezõ hogy vagy? 35 hkm. :)
Szia!Én október 9.-re vagyok kiírva.Elsõ kisbabám lesz.Nagyon várom már.Teljes izgalomba vagyok, hogy mikor jön már.Rájövök e hogy nekem most szülni kell meg ilyenek. :) Amúgy minden rendben csak az éjszakák nehezek mert hetek óta nem tudok aludni.Minden kész van már.Gyerek szoba, kórházi táska is startra készen. :) Te hogy vagy??
Sziasztok! Én október közepére vagyok kiírva! Pontos dátum nincs, mert össze-vissza teszik! De lehet szept. vége lesz belõle mivel az elsõ kisfiam is 1 hónappal jött hamarabb, teljesen magától semmi bajom nem volt! Már most kezdek nyílni, és közölte az orvos, hogy ez is rövid szülés lesz és jó lenne még 3 hetet bent tartani! Szóval hogy mikor jön sajnos nem tudom! Emelt magnéziumot szedek magnesii citricit 3×2 adagban, hogy ne induljon be hamarabb! A szobával már kész vagyok pár hete, a ruhák kimosva, ágy összerakva, szoba kifestve, a szõnyeg ma jön, kórházi csomag összeállítva! Éjszakák nekem is nehezek! Most +6 kg-nál tartok! Õ is kisfiú lesz! A nagyobbik fiam 3 éves, jövõhéten kezdi az óvit, szóval még a beszoktatás is hátra van, remélhetõleg még minden elõtt! Gratulálok mindenkinek és boldog babavárást és könnyû szülést kívánok!
Sziasztok! Nekem két dátum van Oktober 7 és Oktober 25! Majd akkor érkezik ha szeretne! Már nagyon várjuk! Elsõ baba és õ is egy gyönyörû fiú! Még a szobának van apróbb hiányosságais és még ruhát sem mostam! A baba kocsit jövöhéten rendeljük meg! Én már sajnos +15kg nál járok igaz csak 55 röl keztem 170 cm még nem feltünõ a hízás mert óriási a pocakom is. Az esték már nekem is nagyon rosszak. A szülésre nem gondolok majd ha ott lesz az idö. Nagyon várom hogy a karomba foghasam . :)
Sziasztok. Én október 16-ra vagyok kiírva de vagy elõbb vagy késõbb jön a pici, nem tudni, mert koraszülés gyanús vagyok, viszont két héttel le vagyunk maradva a növésben. A ruhákat már kimostam, kivasaltam. A héten jön a pelenkázószekrény, még néhány apróságot meg kell venni, átrendezni a szobát, elpakolni mindent, összerakni a kórházi csomagot. Az éjjeli alvás hol sikerül, hol nem, akkor délelõtt próbálok sokat pihenni. Eddig 9 kilót híztam de minden ruha ugyanúgy rám jön mint a terhesség elõtt. Egyfolytában az jár a fejemben hogy még ne kelljen menni, viszont már most nagyon félek a szüléstõl. Tegnap voltam szülõszoba látogatáson és pont láttam egy szülést. Hát meg is rémültem de ahogy megláttam a pár perces pici babát, majdnem elsírtam magam :) Boldog babavárást és könnyû szülést nektek. 34 hkm
Én október 6-ra vagyok kiírva. Jól bírom szerencsére az utolsó heteket is (kopp-kopp). A babasarok kész, már csak ki kell mosni mindent, de ezt a hétvégén megcsináljuk a férjemmel. Elsõ babánk lesz, kisfiú (ha minden igaz). Egyelõre dolgozok még, sõt lehet, hogy a munkahelyemen szülök meg, nah ez csak vicc volt, de néha tényleg poénkodunk ezen a kolléganõkkel, de sajnos nincs egyáltalán helyettesem, így kihúzom, amíg lehet, meg jól is érzem magam a kollégák között, és addig sem agyalok a szülésen, mert attól nagyon rettegek, ez az egy keseríti csak meg ezeket a heteket. :-( A közérzetem szuper, bár én a legnagyobb bajban sem vesztem el a hitem, mindig derûsen látom a világot, így nem érzem tehernek azokat a kellemetlenségeket, amik néha-néha vannak.

Októberben minden másnap együtt voltunk a párommal, Szeptember 30-án volt az utolsó mesim. Babát szeretnénk. Most október 27-én szombaton kellett volna megjönnie, de eddig még semmi. A teszt negatív. Lehetek terhes?

Sziasztok! A tanácsotokat szeretném kérni: októberben minden másnap együtt voltunk a párommal, szeptember 30-án volt az utolsó mesim. Babát szeretnénk. Most október 27.-én szombaton kellett volna megjönnie, de eddig még semmi. Ma reggel csináltam egy tesztet de sajna negatív lett :-))). Túl korai volt a teszt?Jeleket még nem igen észleltem magamon.

Legjobb válasz: Terhes persze, hogy lehetsz. Ha normál ciklusod szokott lenni, most is megjött volna. Bár az izgalom néha késteti a mensit. A teszt a mensen elmaradása után 4-5 nappal mutatja ki a terhességet,pár nap mulva csinálj mégyegyet, vagy menj el dokihoz. sok sikert.

Terhes persze, hogy lehetsz. Ha normál ciklusod szokott lenni, most is megjött volna. Bár az izgalom néha késteti a mensit. A teszt a mensen elmaradása után 4-5 nappal mutatja ki a terhességet, pár nap mulva csinálj mégyegyet, vagy menj el dokihoz. sok sikert.
Szia! Nem tudom hány éves vagy, de NE akard/akarjátok annyira a babát! Nekem '92-ben volt egy spontán vetélésem. 2004-ben klinikai vizsgálatok alapján "meddõ"-nek irtak le. Ettõl az idõtõl teljesen letettem róla, hogy valaha is anya leszek. Tudat alatt, pszichikailag irányithatod magad. Most 35 évesen 20 hetes terhes vagyok.
szia, nekemszept.29-én volt az utolsó, és most szombaton kelett volna megjönnie, még aznap nekem kimutattta pozitív eredményt, bár nem egyszerre, hanem pár perc elteltével.De mindenki más, pár nap múlva csinálj mégegy tesztet, ha negatív, de nem jön meg két hét múlva se, akkor menj orvoshoz.Drukkolok.

Ez az első terhességem. 11 hetes kismama vagyok, mikor fogant meg a baba, ha október 22-én volt az utolsó menszeszem?

Legjobb válasz: Szia ha okt 22-én volt az utolsó menses elsõ napja és 28 naponta volt mensesed akkor a baba nov 5-én fogant gratula vigyázz magadra és jó baba várást

Szia ha okt 22-én volt az utolsó menses elsõ napja és 28 naponta volt mensesed akkor a baba nov 5-én fogant gratula vigyázz magadra és jó baba várást
Én nem értek egyet az elõttem válaszolóval. Nagy valószínûséggel akkor volt peteérésed, de spontán peteérést kiválthat az orgazmus is.Én is így jártam, és a csiklusom 3.hetében fogant meg a kicsi a második helyett.Errõl közelebbit majd a genetikai UH alapján lehet kiszámolni.(Ott megadják, h a mér értékek alapján hány hetes a babád, és azt kell viszonyítani a naptári hetekhez.)De az esetek nagy részében tényleg félidõben van peteérés.De az érett pete ott van még a méhben.
Ha 11 hetes a terhesség, a magzat 9 hetes, tehát október 22-bõl számolj vissza 9 hetet és kb. akkor! Ez tuti, dokid is ezt fogja mondani.


Ha október 21. -én volt az utolsó mensi akkor hány hetes terhességről beszélünk?

Legjobb válasz: nov 11en volt 3 hetes,ma 3 hetes+1 napos,ami kb egy hete foganhatott meg es ha tuneteid vannak te is azon kevesek koze tartozol akik koze en nem.a teszt negativ lesz meg legalabb 2 hetig.kb 26-a utan mutathat pozitivat.a heteket az utolso mensi 1.napjatol szamoljak,a fogantatas kb 2 hettel azutan volt.

nov 11en volt 3 hetes, ma 3 hetes+1 napos, ami kb egy hete foganhatott meg es ha tuneteid vannak te is azon kevesek koze tartozol akik koze en nem.a teszt negativ lesz meg legalabb 2 hetig.kb 26-a utan mutathat pozitivat.a heteket az utolso mensi 1.napjatol szamoljak, a fogantatas kb 2 hettel azutan volt.
Kéthetes. Harmadik hét kezdõdik, ami azt jelenti (általánosságban) hogy pár napja fogant.
Én voltam az elsõ válaszadó. Elnézést elszámoltam magam:) Az elõttem szólónak van igaza.

Kinek hidjek? A dokim akihez idaig jartam az azt mondta hogy oktober 29-diken telik ki a 40het mivel januar 23-dikan volt az utolso mens. Tehat akkor most vagyok 33+3 hkm mindig azt mondta h nagyon jol fejlodik a babam sot nagyobb is a koranal

mivel o most szabin van es nincs is az orszagban gondoltam h elmegyek egy masik dokihoz mivel nagyon erdekelt h be fordulte a kicsi errefel o azt mondja h be fordult de egy kicsit kissebb a baba a korahoz es h a terhessegem nem felel meg a 33+3napnak hanem kb 31hetnek most akkor mi van nem ertek semmit szerintetek ki mond igazat es akkor hogy van segitsetek kerlek

Legjobb válasz: nem es annyira meglepodtem h egy szott sem tudtam szolni

A kérdező hozzászólása: nem es annyira meglepodtem h egy szott sem tudtam szolni
Szia! Én is így voltam mint Te, a dokim normálisnak mondta, de én nem hittem el mentem másik dokihoz, aki pedig dismaturnak mondta, be akart fektetni a kórházba.Végül persze nem lett dismatur 3170g-al született egy 3. dokinál(mert az enyém elment a kórházból)Szóval ne izgulj, 1-2hét lemaradás nem probléma, de tényleg várd meg a dokid. Én a terhességem utolsó 4 hetét rettegésben töltöttem és uh specialistákhoz rohangáltam hetente. Nyugi a dokid biztos tudja mit csinál!
nem lepontozni hanem írni kéne megtanulni !
talán higgyek..
Akkor egy nappal jársz elõttem :) Én október 31-re vagyok kiírva, de ez az idõpont függ a ciklus hosszától és a korodtól is. Módosítani UH alapján szoktak. Számítás alapján tényleg 33+3 hetes vagy. Nem mondta a másik doki, mi alapján írt 31 hetet?
Valószínûleg az ultrahang alapján picit kisebbek a babád méretei, mint a terhességi hetek szerint. Ez a szülés idõpontján nem változtat, és megijedned sem kell, semmit nem jelent. Nekem a 38. heti UH-on mérték 2 héttel kisebbnek, aztán megszületett 3100 grammal és 56 cm-vel.
A kérdező hozzászólása: hat nekem a ferjem magyar en nem de amugy nagyon orulok h beszelni es ennyire irni megtanultam 10ev allatt magyarul es elnezest kedves valaszolo de nem en pontoztalak le
13
A kérdező hozzászólása: azt hiszem a szerda a fordulo napja... akkor most szerdan mennyi lessz?
12hetes 5 napos. Fontos vizsgálatok vannak ebben az idõszakban. Megkérdezhetem miért nem tudod ezt és, hogy hány évesek vagytok??
nekem is akkor volt. 12hét5nap. Szerdán már13 hét.
A kérdező hozzászólása: en 24 o 22, o tudja, csak en nem tudtam, meg voltam zavarodva... de koszi a valaszokat, kellemes babavarast!
Nekem is akkor volt meg utoljára:) )))) 12+6hkm

Mi az oka hogy nemjon meg a mensim es oktoberben volt az utolso es most dec 22 van. Vettem mar2 tesztet de mind2 azt mutatja nincs terhesseg ijenkor mi van?

Ez ev juliusaban szultem meg a kisfiam imar 6 honapos es vannak ojan dolgok amiket erzek magamon most is es akkor is amikor terhes voltam a fiammal

Legjobb válasz: Ma még van rendelés, menj el a nõgyógyászatra és megmondja, hogy mi a baj. Lehet, hogy egy kis hormonzavar, nekem is volt szülés után kis idõvel, aztán rendezõdött. De ilyen kérdésre ne innen várj választ, hanem a szakorvostól! Jobbulást! 41/N

Ma még van rendelés, menj el a nõgyógyászatra és megmondja, hogy mi a baj. Lehet, hogy egy kis hormonzavar, nekem is volt szülés után kis idõvel, aztán rendezõdött. De ilyen kérdésre ne innen várj választ, hanem a szakorvostól! Jobbulást! 41/N

Mit vegyek a barátomnak karácsonyra? Tudom, hogy még csak október van, de nem szeretek az utolsó pillanatban kapkodni. Decemberben leszünk együtt 9 hónapja. Előre köszönöm.

Legjobb válasz: mintha magamat olvasnám:D mi is decemberben leszünk 9 hónapja együtt, és ezen a héten jutott eszembe, hogy vajon majd mit kéne vennem neki:) azt csak te tudhatod, hogy mit fogsz venni, hiszen te ismered. fülelj mindig, én csak ennyit tanácsolok. van olyan biztos, hgoy mondja, jaj ez tök jó, meg az, vagy azt akarok majd venni. rájössz majd.

mintha magamat olvasnám:D mi is decemberben leszünk 9 hónapja együtt, és ezen a héten jutott eszembe, hogy vajon majd mit kéne vennem neki:) azt csak te tudhatod, hogy mit fogsz venni, hiszen te ismered. fülelj mindig, én csak ennyit tanácsolok. van olyan biztos, hgoy mondja, jaj ez tök jó, meg az, vagy azt akarok majd venni. rájössz majd.
Igen ez tök jó abban az esetben ha a fiu szeret mindenféle kütyüt, aproságot. Mi már 3 éve vagyunk együt, de ez a mi esetünkben így nem jön össze! És ez gáz. Én már karácsony másnapján agyalok h jövöre mit kéne, de mindig semmi. Ugyanis én csak azt hallom h de jo az a kocsi dejo ez a kocsi, ilyen kocsit akarna, olyan kocsi de jo lenne. Na már most egy 6 milliás autora nincs pénzem fõleg h még tanulok! ja és a minden féle porfogo meg kizárt. ami aproság meg kellneki megveszi, persze ritkán kell neki vmi. na ilyenkor mivan?

Októberben szülő kismamik, mindenki kitalálta már, hogy mi legyen a baba neve? Volt olyan, aki az utolsó pillanatban döntötte el?

Két hetem van még elvileg, és még mindig nincs neve a babánknak. Tudom, hogy teher alatt n? a pálma, és legkés?bb a kórházban lesz neve, csak olyan rossz érzés, hogy teljes tanácstalanságban vagyunk a férjemmel.

Legjobb válasz: Szia!En 11-re vagyok kiirva,ami epp egy het mulva lesz.Elso baba,es kisfiu lesz,a neve mar reg megvan,amint megtudtuk a nemet,maris eldontottuk:Noel-Dominik lesz a neve. A te babad milyen nemu?Milyen nevek tetszenek inkabb?Es miert nincs meg neve,mindkettotoknek mas tetszik?

Szia!En 11-re vagyok kiirva, ami epp egy het mulva lesz.Elso baba, es kisfiu lesz, a neve mar reg megvan, amint megtudtuk a nemet, maris eldontottuk:Noel-Dominik lesz a neve. A te babad milyen nemu?Milyen nevek tetszenek inkabb?Es miert nincs meg neve, mindkettotoknek mas tetszik?
A kérdező hozzászólása: Majd megírom szívesen :) Egyébként Csilla vagy Enikõ közül nem tudunk dönteni.
Megírod mi vagyis KI lett, ha sikerült eldönteni ?
Mi már akkor tudtuk, hogy fogják hívni, amikor csak egy paca volt az uh képen:) Viszont anyum mesélte, hogy apa nem tudta eldönteni, mi legyen a nevem, amikor megszülettem, Rita lettem, majd apa úgy rohant a nõvérke után, hogy ne írja le, legyen mégis inkább Krisztina:DD
es mier nem lehet 2 neve a kislanynak?nem passzol a ket nev?
Az elsõnek a kórházba menet dõlt el a neve, volt vagy 10 név a kalapban, de nem véglegesítettünk. A másodiknak két nappal a születése elõtt, de akkor már 2 napja befektettek. Egész terhesség alatt nem tudtunk megegyezni. :D:D
nekem a kettõ közül egyértelmûen a Csilla tetszik jobban. de tudom, ez az én ízlésem, nem a tietek. (Enikõ nekem átlagos, Csilla meg egyszerû és egyben nagyon szép)
A kérdező hozzászólása: Sorsolás nem rossz ötlet :) Nem szeretnénk 2 nevet adni, szerintünk teljesen felesleges. Köszi Mindenkinek!
mi kreatívak voltunk, az én nevemet kapta az elsõ lány :) , a másodikat meg egyszer hallottam a kórházba és akkor nagyon megtetszett :)
szerintem sorsoljátok ki!
mert nem akarnak kettõt, úgyis csak az egyiken fogják szólítani.
sorsoljátok ki, ha mindkettõ egyformán tetszik, valahogy mégis dönteni kell. melyik kettõ között vacilláltok?
Bár az én kislányom már 2 éves, de az õ nevét csupán a kórházba vezetõ úton találtuk ki. Volt több név is a "listánkon", de igazán egyik se volt annyira jó, hogy mindkettõnknek tetsszen. Aztán, az alatt a 28 km alatt egy teljesen új nevet találtunk... azaz a férjem rákérdezett, hogy mi lenne, ha ez lenne a kicsi neve. Rögtön beleszerettem ebbe a névbe én is :)
A kérdező hozzászólása: Kislány, két név közül nem tudunk dönteni :) Viszont csak egy nevet szeretnénk neki adni. Csak kíváncsi vagyok, mások is vannak-e hasonló bizonytalanságban, mint mi :) Jó babavárást és könnyû szülést neked!!!
Én Enikõre szavazok, de nektek kell dönteni. Jó pár hete nekem is volt hasonló kérdésem, csak fiúnévvel kapcsolatban :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!