Találatok a következő kifejezésre: Az utolsó nagyon meg kell (6 db)

Az utolsó hónapban nagyon meg kell nőnie a hasunknak? Ha nem ez történik az baj? Miért lehet ez?

A hasam sem ereszkedett még le.

Legjobb válasz: Nekem a 37 héten kezdett leereszkedni a hasam..már majd 38 hetesek voltunk.A pocim a 30. hét óta alig nõtt néhány centit.(Akkoriban volt 110cm,most 116cm)Tehát egyik sem baj.Csak azt érzem,hogy a 30. héthez képest a kis Béka nõtt hatalmasat.Van akinek csak közvetlenül a szülés elõtti idõkben megy le a pocija.

Nekem a 37 héten kezdett leereszkedni a hasam..már majd 38 hetesek voltunk.A pocim a 30. hét óta alig nõtt néhány centit.(Akkoriban volt 110cm, most 116cm)Tehát egyik sem baj.Csak azt érzem, hogy a 30. héthez képest a kis Béka nõtt hatalmasat.Van akinek csak közvetlenül a szülés elõtti idõkben megy le a pocija.
Én még csak a 33. hétben járok, de úgy olvastam, hogy nem kell sokat nõnie.Sõt, van aki le is ada súlyából az utolsó hetekben.Itt viszont mindig azt olvasom, hogy az utolsó hónapban nagyot nõl.A könyvek 1 kg hízást írnak erre a 4 hétre, ami a baba növekedése.A többi csak vizesedés.Szerencsés vagy ha ezt elkerülted.A has meg néha le sem ereszkedik, csak amikor megkezdõdik a szülés.Ez is ritkább, de semmi probléma.

2 hónapja szedek fogamzásgátlót (Lindynette 20). Ma kell beszednem a második levél utolsó szemét. Csakhogy ma reggel elkezdtem vérezni (csak nagyon picit). Ez normális az első néhány hónapban? Beszedjem ma még az utolsó szemet?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem vedd be. Elõfordul vérezgetés, emiatt ne aggódj. De ez csak az elején jellemzõ a késõbbiekben már nem szabad jelentkeznie. (pár hónap)

Szia! Szerintem vedd be. Elõfordul vérezgetés, emiatt ne aggódj. De ez csak az elején jellemzõ a késõbbiekben már nem szabad jelentkeznie. (pár hónap)
a szabadidõt azt hiszem. de egyszerû... próbáld ki. ha nem megy akkor a másikat kell:)
Mindkettõt crackelni kell.

Az utolsó menstruációm 11 napig volt meg de a végefelé nagyon gyengén de meg volt most akkor ebben a hónapban mikor lesz peteérés vagy ilyenkor hogy kell számolni?

Legjobb válasz: Mindegy, meddig tart, mindig az elsõ napja számít. Egészen pontosan az elsõ piros nap, ha elõször csak barna volt, és utána váltott pirosra.

Mindegy, meddig tart, mindig az elsõ napja számít. Egészen pontosan az elsõ piros nap, ha elõször csak barna volt, és utána váltott pirosra.

Az utolsó mensim 2 napig volt, és előtte meg utána barnás váladék. Most pedig nagyon erős a folyásom és viszket. A melleim érzékenyek. A következő mensimnek jövő hét vége fele kell megjönnie. Lehet ez terhesség jele?

Legjobb válasz: Mivel a mensidig még szinte 2 hét van, ez azt jelenti, hogy most vagy félidõben, tehát kizáért, hogy ilyenkor már terhességi tüneteid lennének, inkább peteérésre tippelek. A viszketõ érzés egyébként gombás fertõzésre utal, erre jobb odafigyelni. Ha úgy gondolod, hogy esetleg már az elõzõ ciklusban teherbe eshettél, akkor pedig tesztelj vagy keresd fel a dokidat, aki tutit tud mondani ezzel kapcsolatban. Sok sikert!

Mivel a mensidig még szinte 2 hét van, ez azt jelenti, hogy most vagy félidõben, tehát kizáért, hogy ilyenkor már terhességi tüneteid lennének, inkább peteérésre tippelek. A viszketõ érzés egyébként gombás fertõzésre utal, erre jobb odafigyelni. Ha úgy gondolod, hogy esetleg már az elõzõ ciklusban teherbe eshettél, akkor pedig tesztelj vagy keresd fel a dokidat, aki tutit tud mondani ezzel kapcsolatban. Sok sikert!

Hétfőn leszek 10 hetes terhes, de nagyon görcsöl a hasam úgy mint akinek meg kell jönnie. Ez természetes vagy lehet valami gondja a babának? Egészséges volt a baba az utolsó ultrahangon.

Bár akkor is fájt a hasam. Ilyenkor mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Magnézium és magnézium. Én is azt szedek,és azóta sokkal jobb. Nem görcsölök. :) Gratulálok!

Magnézium és magnézium. Én is azt szedek, és azóta sokkal jobb. Nem görcsölök. :) Gratulálok!
igen, a magnézium tényleg segít. egyébként ez normális, emiatt izgultam végig az elsõ trimesztert, amikor reggel mentem pisilni, hogy na ma megjön vagy nem jön. 36 hetes kismama, nem jött meg :)
Nekem ugyan nem görcsölt, de nagyon feszült, még most is feszül, de kezdetektõl szedem a Magnerotot. Most 12 hetes vagyok.
Nincs probléma nyugi, nõ a baba szépen és ezzel együtt a méhed is.Tágulnak a szalagok is.Sok magnézium segít! De nem a magne B6, az nem ér semmit.Vagy a magnerot v. a magnesium citrici 500mg. 28hkm
Nekem már 10 hónapos a babám, de sosem görcsöltem terhesség alatt, ezért bocsi, ha hülyeséget kérdezek. :) Nem lehet, hogy orvoshoz kellene menni? Hogy megnyugtasson? Én tuti betojnék, mi van ha nem csak magnézium kell? Vagy ha gond van, akkor magnéziumtól sem múlik el? Én nem vagyok az az orvoshoz rohangáló típus, csak felmerült bennem a kérdés. :S
Nekem nem görcsölt sokat a hasam, de néha volt olyan érzésem, mintha meg akarna jönni. Természetes, nõ a méhed, nyúlnak a szalagok.. Szedj magnéziumot, de lehet azért beszélned kellene az orvosoddal is

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!