Találatok a következő kifejezésre: Az utolsó nagyon meg (57 db)

fél veled kettesben lenni
Mert izgul, fél veled kettesben maradni. Annyira zavarban van, hogy csak így tudja megoldani a találkozást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat remélem majd idõvel nem fog félni:)

Nagyon ideges vagyok. Az utolsó mensim jún. -11én volt (15. -ig) Normális esetben 28-29 naponta jön meg. Most nem így van! Az utolsó mensim után csúnyán felfáztam, a vizeletemben már vér is volt (orvoshoz nem mentem, elmult 1 hét alatt) mi a baj?

Utánna folyamatos folyásom volt, fehér szín?. Most az sincs. A barátom nem ment el belém 1x sem, óvszerrel csináljuk, és a végén nem belém megy el. Volt olyan, hogy óvszer nélkül csináltuk, de id? után felvette. Mi a bajom? Félek

Legjobb válasz: Nyugi. Mikor felfáztam ilyen csúnyán nekem sem jött meg 2 hónapig!!! :) Azért ha legközelebb felfázol menj el kérlek dokihoz, mert ez nem játék. (bár a mostani egészségügyi viszonyok miatt tudok mekkora macera orvoshoz szaladgálni). Mikor voltatok együtt megszakítással a barátoddal? Elvileg a veszélyes napok az utolsó menzi után 14-15-16 nap, ha 28-29 naposak a ciklusaid. Tudod azért nem jó a megszakításos, mert ha nem is megy el a szerelmed benned, de lehet elõváladék, ami kisebb mennyiségben, de tartalmaz spermákat. Az óvszer csak nagyon brutál szex esetében szakad ki, általában "értelmileg nem túl magas" szinten állók esetében. Van kivétel, nekik tisztelet,pl amikor a gumi hibás gyárilag, de ez a kivétel. Ha megírod mikor nem védekeztetek rendesen, kb meg lehet mondani mennyire lehetsz "veszélyben". Szerintem nem kell aggódnod.

Nyugi. Mikor felfáztam ilyen csúnyán nekem sem jött meg 2 hónapig!!! :) Azért ha legközelebb felfázol menj el kérlek dokihoz, mert ez nem játék. (bár a mostani egészségügyi viszonyok miatt tudok mekkora macera orvoshoz szaladgálni). Mikor voltatok együtt megszakítással a barátoddal? Elvileg a veszélyes napok az utolsó menzi után 14-15-16 nap, ha 28-29 naposak a ciklusaid. Tudod azért nem jó a megszakításos, mert ha nem is megy el a szerelmed benned, de lehet elõváladék, ami kisebb mennyiségben, de tartalmaz spermákat. Az óvszer csak nagyon brutál szex esetében szakad ki, általában "értelmileg nem túl magas" szinten állók esetében. Van kivétel, nekik tisztelet, pl amikor a gumi hibás gyárilag, de ez a kivétel. Ha megírod mikor nem védekeztetek rendesen, kb meg lehet mondani mennyire lehetsz "veszélyben". Szerintem nem kell aggódnod.
A kérdező hozzászólása: Nagyon rendes vagy, hogy írtál!Köszönöm!Nem tudom megmondani pontosan mikor volt az az eset!Kb.:a menstruációm utáni napokban!Biztos júniusban!!!Ez 100%. remélem nincs gond!
A kérdező hozzászólása: Ez akkor volt, mikor felfáztam(most jutott eszembe) Úgy volt, h kb 2-3 napg felvoltam fázva, mire elmúlt volna, akkor történt ez, (óvszer nélkül-de nem belém...) Viszont ez után ujra kialakult a felfázás...De az utolsó mensim hamarbb volt, mint a felfázásom!
Ha menzi után volt plussz még beteg is voltál, szerintem nem sok esély van rá, hogy terhes legyél. Vegyél tesztet. Dm-ben és rossmann-ban is lehet kapni, kb 800 forint a Lilly. Reggeli vizeletbõl kell csinálni. Vehetsz mást is, de a Lilly azt mondják a legjobb. Nekem jó volt. Felfázáshoz még egy tipp: Vegyél kammilateát, fõzz le belõle egy jó nagy adagot. Öntsd bele a tiszta vízbe a kádba és ülj bele. Öblögess is, akár a filterrel. Kb 50-50% legyen az arány, de lehet több is a kamillás víz javára.

Csináltam tesztet 12.hó.16-án, és pozitív lett aminek nagyon örültem! Mikor kellene elmennem nőgyógyázhoz? Mert még nem voltam, de viszont 11. hó 08. -kán volt az utólsó mestruácim!

Naon sürün járok pisilni,és émelygek is!

Legjobb válasz: szerintem már a jövõ héten ha kapsz idõpontot elmehetsz nyugodtan nekem nov 18,-án volt az utolsó és dec16.-án lett poz nekem is én akkor elmentem de nem látott még semmit, én majd csak január 5.-én megyek legközelebb gratulálok

szerintem már a jövõ héten ha kapsz idõpontot elmehetsz nyugodtan nekem nov 18, -án volt az utolsó és dec16.-án lett poz nekem is én akkor elmentem de nem látott még semmit, én majd csak január 5.-én megyek legközelebb gratulálok
Bizti s valószínû fiad lesz:) én ugyanígy voltam pont elvileg aki savanyút kíván kispasija lesz:) gratula nagyon....sztem most 6 hetes terhes körül vagy így jan. elején közepén menj s lesz már szívhang is:)
ui most ha mégy igaza van elõzõnek nem lát még igazán semmit
Ha a tesz pozitív tuti, hogy terhes vagy. Gratulálok! Ha kibírod addig szerintem ráérsz dokihoz menni jan 2-5 körül, mert akkor már szívhangot is hallasz.
én is a savanyút kivántam minda két LÁNYOMNÁL
akkor ennyit a népi dolgokról...:(lesz ami lesz csak egészség legyen!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, naon hasznos dolgokat tudtam meg!!!!
nekem nov.7-én volt az utolsó mensim, és dec 17-én már látszott a pulzáló kis szíve:)
****** Automatikusan eltávolított tartalom.
***** lehet pár nappal késõbb, de látod :) de lehet már másnap... :) * Automatikusan eltávolított tartalom.

2 hónapja szedek fogamzásgátlót (Lindynette 20). Ma kell beszednem a második levél utolsó szemét. Csakhogy ma reggel elkezdtem vérezni (csak nagyon picit). Ez normális az első néhány hónapban? Beszedjem ma még az utolsó szemet?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem vedd be. Elõfordul vérezgetés, emiatt ne aggódj. De ez csak az elején jellemzõ a késõbbiekben már nem szabad jelentkeznie. (pár hónap)

Szia! Szerintem vedd be. Elõfordul vérezgetés, emiatt ne aggódj. De ez csak az elején jellemzõ a késõbbiekben már nem szabad jelentkeznie. (pár hónap)

14 eves vagyok es meg egy pasim se volt, megneztem Az utolso dal cimu filmet. En is nagyon vagyok olyan szerelemre . Mindig mikor kinezek magamnak egy fiut akkor o azt mondja hogy tetszesz nekem csak nem akarok veled jarni! Mi az oka ennek?

es nem vagyok csunya hanem szep ! kerlek nagyon szepen segitsetek . ez a gondolat kikeszit

Legjobb válasz: Nekem is 19 éves koromban lett elõször barátnõm. De addig nem is nagyon érdekelt a téma. Na jó, azért 18tól igen:) Amikor én voltam fiatal, 14 éves kor körül, akkor nemvolt még ilyen, h jaj nincs barátom/barátnõm. A mai világon nagyon csodálkozom, h már a 13 évesek is egybõl járni akarnak a másikkal, mert most ez számít "menõnek". Amíg ilyen kérdést raksz fel h "14 vagyok és még nem volt pasim", addig sztem ne is akarj. 26/F

Nekem is 19 éves koromban lett elõször barátnõm. De addig nem is nagyon érdekelt a téma. Na jó, azért 18tól igen:) Amikor én voltam fiatal, 14 éves kor körül, akkor nemvolt még ilyen, h jaj nincs barátom/barátnõm. A mai világon nagyon csodálkozom, h már a 13 évesek is egybõl járni akarnak a másikkal, mert most ez számít "menõnek". Amíg ilyen kérdést raksz fel h "14 vagyok és még nem volt pasim", addig sztem ne is akarj. 26/F
A szerelmet ki kell érdemelni. Nem biztos, hogy érett vagy a szerelemre, bármennyire is vágysz rá. Mikor eljön az ideje sokkal jobban fogsz örülni a dolognak 1-2 év múlva és jobban meg tudid majd élni, mint most. Semmit ne kapkodj el.
Én megértelek, én is erre vágyom már régóta. 22f
micsoda problémák 14 évesen, elmondok valamit én már 19 vagyok(mindjárt 20) de nem volt még barátnõm
Nem fogOm azt mondanI, hogy megtalálod az igazit csak várj , mert ez hülyeség . Azert, h
*azert hogy legyen valakit azert tenned is kell, én is vágyom ilyesmire , de tennem is kell érte !
"A mai világon nagyon csodálkozom, h már a 13 évesek is egybõl járni akarnak a másikkal" hallottam már olyanról is, hogy valaki 13 évesen szexelt elõször (nem cigány és nem is erõszakolták meg)
"hallottam már olyanról is, hogy valaki 13 évesen szexelt elõször (nem cigány és nem is erõszakolták meg)" Hát elég szomorú. Abban a korosztályban ez elvárás, h legalább pasija/bnõje legyen vkinek, vagy h már ne legyen szûz az illetõ? Egyszerûen nem tudom megérteni, pedig mint írtam is csak 26 vagyok. Úgy nem lehet normális kapcsolatot kialakítani senkivel sem, ha úgy áll hozzá az ember, h "jaj, 14 vagyok, másoknak van már, nekem nincs, gyorsan szerzek vkit", vagy h "14 vagyok, sokan már nem szüzek, akkor én is odaadom vkinek". Rá pár évre meg mind1ik bánja, h ilyen könnyen adta magát. Egyszerûen agyilag nem érettek még egy kapcsolatra. De hát próbálja meg vki megmagyarázni nekik... A másik a diszkó... mi 17 évesen azért jártunk diszkóba, fõleg a Balaton partjára, h szórakozzunk, jól érezzük magunkat. Manapság pedig azért járnak, h mindenki totál részeg legyen, és h legyen egy egyéjszakás (persze ez nemmindenkire igaz).

Már lassan egy hónapja késik és a másfél hete csináltam az utolsó tesztet ami negatív de közben is voltunk együtt orvoshoz pénteken megyek de már ideges vagyok nagyon mi lehet baba vagy vmi más? Közbe teherbe eshettem mert nem jött meg?

Legjobb válasz: Szia! Az én kérdésem pont alattad van! Nekem két hónapban is megjött, és ezért nem teszteltem. Viszont rosszul lettem, és elkezdtem babára gyanakodni. A tesztem nagyon halvány pozitív lett múlt héten, ma pedig egy picikét erõsebb csak, úgy hogy hétvégén két napig megvolt! TEHÁT: a kb. hét hetes babámat is csak halványan mutatja a teszt!! Még nyugodtan lehetsz babás attól, hogy a teszt negatív! Nyugodj meg, pénteken minden kiderül. Kívánom, hogy nagyon boldogan gyere ki a rendelõbõl!! :)

Szia! Az én kérdésem pont alattad van! Nekem két hónapban is megjött, és ezért nem teszteltem. Viszont rosszul lettem, és elkezdtem babára gyanakodni. A tesztem nagyon halvány pozitív lett múlt héten, ma pedig egy picikét erõsebb csak, úgy hogy hétvégén két napig megvolt! TEHÁT: a kb. hét hetes babámat is csak halványan mutatja a teszt!! Még nyugodtan lehetsz babás attól, hogy a teszt negatív! Nyugodj meg, pénteken minden kiderül. Kívánom, hogy nagyon boldogan gyere ki a rendelõbõl!! :)
A kérdező hozzászólása: köszike nagyon ari vagy de neked akkor megjött közbe?
Igen, meg! :)
Volt már cisztád?Ez mindenkivel elõ fordul, szülés elõtt , nekem is össze vissza jött meg, valamikor 2hónapig nemjött meg, aztán megszültem a fiamat (K.Richard Frigyest)De van amikor még mostsem jön meg.DE régen cisztám is volt.De minden jót kívánok neked, remélem nem valami gond lesz , inkább babás legyél, csak ne beteg.
Hogy a fenébe jön egymáshoz a kettõ?...
Ha 10 méter hosszú, magas fémtartalmú cigarettára gyújtasz rá, akkor van rá esélyed.
Nem jó ötlet, mert elázik a cigid.
Ha van normális villámhárítód, akkor *elvileg* nincs gond. De gyakorlatilag, ha tõled 10 méterre becsap a villám, akkor utána nem lesz jó a kedélyed igen sokáig. Ráadásul tényleg elázik a cigid.
Az esély nem tér el mérhetõen a cigi nélküli verzió esélyétõl. :D De gondoljuk tovább. Ha ezt a cigizést az erkélyen mûveled, kezedben egy Zippo öngyûjtóval, a fém korláton támaszkodva, ami közvetlen kontaktban van a beton panel betonvasaival, le, a vízzáró alapozásig, akkor jócskán nõnek az esélyeid, hogy a megázott cigidet megszárítja egy jópofa villanás. Persze ezt a füstölgõ hamvaid annyira nem fogják értékelni. :D

94 Bpd az nagy fejű bébit jelent? 36 hetesen volt ekkora, mennyit fog még nőni az útolsó hónapban?

juj élmény lesz kinyomnom....

Legjobb válasz: Nekem 95-ös volt a BPD 36 hetesen. 36 cm-es körfogat lett belõle. És császáros voltam. Tehát nem tudtam volna megszülni. Egyébként is nagy baba lett. Súlyra is.

Nekem 95-ös volt a BPD 36 hetesen. 36 cm-es körfogat lett belõle. És császáros voltam. Tehát nem tudtam volna megszülni. Egyébként is nagy baba lett. Súlyra is.
Ja és a 38. héten szültem.:)
Nagyobb, mint az atlag, ez teny. Itt le tudod ellenorizni: http://www.pocaklako.hu/terhessegi-ultrahang/uh-tablazatok/magzati-meretek/ Ha ez vigasztal, ugyanezen aggodok en is (marmint a varhato nehez szulesen), nekem 34+1 mertek 9, 3cm bpd-t es 32, 4 hc-t. Szoval az enyem sztem meg nagyobb lesz. A tablazatban az is latszik, h atlagos bebinek meg mennyit no az utolso 4 hetben. Hajra! Esetleg irhatnal majd par sort, hogy sikerult a szules, en is irok majd. (Amugy fenyeget a doki, h elobb jon, mert nyilogatok es joslozok)
Nekem 95mm bpd volt 36.héten, de 38.héten 96mm volt csak. Szóval nem nõtt annyit. Most 39.héten járunk szóval már remélem szülünk.. :-) De én is féltem, hogy nagy lesz a feje. Mondjuk azóta nõhetett még :D
Szia Nekünk 93 volt a 36. héten 96 a 37. héten és ma megyek a 38 hetesre 38+5 naposan Elég nagy, igaz hogy közel van az idõpont a következõ héthez minden esetben.
Szia utolsó vagyok érdekes de most a BPD csak 95 mm szegénynek összement a feje vagy el lett mérve.

Hétvégére tervezzük az első alkalmat. Én és a barátom is szűzek vagyunk. Nektek milyen volt az első? Léccíí meséljétek el. Már nagyon várom meg minden de rettenetesen izgulok. Nektek mien volt? Ha van kedvetek leírhatjátok az utolsó részletig=)

köszi szépen

Legjobb válasz: Szerintem fontos hogy a házban ahol lesztek ne legyen senki így elkerülhetõek a kínos helyzetek...:) nekem elõszõr fájt, de ez nagyon változó néha sok petting és elõ játék is kevés ahoz, hogy ne fájjon...ha szeretitek egymást akkor a barátod erre és rád is oda fog figyelni...:) ne izgulj minden rendben lesz és ne felejtsetek el védekezni(!!!) a többihez sok sikert és sok boldogságot..:)

Szerintem fontos hogy a házban ahol lesztek ne legyen senki így elkerülhetõek a kínos helyzetek...:) nekem elõszõr fájt, de ez nagyon változó néha sok petting és elõ játék is kevés ahoz, hogy ne fájjon...ha szeretitek egymást akkor a barátod erre és rád is oda fog figyelni...:) ne izgulj minden rendben lesz és ne felejtsetek el védekezni(!!!) a többihez sok sikert és sok boldogságot..:)
én tök váratlanul vesztettem el.. :DxD... egyszerüen elhagytam:D.. nem ám:DxD.. barátommal itt voltunk nálunk... lekerültek a ruhák volt petting és megtörtént... fájt egy kicsit de ki lehet bírni...a vicc az egészben, hogy a szüleim itthon voltak:D.. szerencsére nem észleltek semmit:DxD és jól gondold meg h kivel lesz az elsõ mert lehet h csak kihasznál... velem ez történt:S.. bántam is rendessen... de most már boldog párkapcsolatban élek 4 éve:) ...22/L
én kb. 3 hónapja feküdtem le a barátommal elõször. mindketten szüzek voltunk és rettenetesen izgultam én is elõtte:D nem fájt és nem is véreztem, de utána kicsit csalódott voltam, sokkal jobbra számítottam... ugye kicsit bénáztunk még:D de a lényeg, hogy olyan valakivel történt akit szeretek és tudom, hogy nem csak arra kellettem neki:) meg persze az, hogy most már nagyon jó vele a szex:D L/16
Az én elsõ alkalmam nemrég volt..Kb 2hónapja..Nagyon jó volt! Nem túl régóta voltunk együtt, kicsit több, mint egy hónapja, de Nagyon szeretjük egymást.Kettõnk közül csak én voltam szûz, õ meg nagyon is tapasztalt.. :) Végülis egy autó hátsóülésén került sor a dologra.. Pedig elõtte úgy indultam neki, hogy ma még biztosan nem, de aztán mégis, és nem bántam meg!! Nem izgultam..:) Picit fájt az eleje, de utána nagyon jó volt! Minél több az elõjáték annál kevésbé fog fájni és annál inkább ráhangolódsz, elengeded magad és nem stresszelsz annyira..:) Mióta vagytok együtt? És biztos vagyok benne, hogy maradandó és szép emlék lesz :)
akkor usgyi vissza még a játszótérre!!! :D
A kérdező hozzászólása: Igen :) Érdekes vt... de van aggaszt... nem igazán élveztem. mmint miután elmúlt a fájdalom meg minden. és ha újjazom magam sem érzek semmi oant amit ítt írnak mások.:S:S:S Ez baj?? Am köszí kérdésed:]
na hogy sikerült? megtörtént?:) (egyik válaszolód vagyok:D)
Köszi:) Elõzõ író voltam:)
A kérdező hozzászólása: Az igen...:) Sok boldogságot! :]
Én 19/F vagyok és az 1.munkahelyemen ismertem meg a bnõmet aki 25 és fél éves de 22-23-nek néz ki max:) 170-1, 2magas/56-58 kg/szõkésbarna hosszú haj barna szemek szal 1 igazi baba külsõre:) olyan szép:$ imádom:) imádnivalóan kedves, aranyos, figyelmes...stb:) na a lényeg hogy elsõre szimpik voltunk egymásnak aztán összehaverkodtunk majd miután elmertem hívni randira azután pár randival késõbb megvolt a csók is:) azután pár hétig szinte mindig smárolgattunk meg simogattuk egymást csak féltem ha oda jutunk hogy kiderül hogy én még szûz vagyok õ meg azért annyi idõsen nem az...de az 1.pettingnél megbeszéltünk mindent és nem volt gáz:) nem zavarta mert szeretett akkor is:) szal kicsit örült is neki hogy õ vezethet be mindenbe:$ azt kb másfél hóra rá megbeszéltük hogy akkor megtörténik:$ én féltem hogy szarul fogok teljesíteni 1 ilyen lánynak mint õ...ahol melózunk az ilyen raktárépület és vannak különbözõ helységek szerencsére neki van kulcsa az ilyen pihenõszobába meg bejárati kulcs stb azt abban a nem olyan kicsi iroda/pihenõszobában ahol van kanapé, tv, fûtés...stb szinte minden azt bezárkóztunk oda mintha hazamentünk volna azt megvártuk amig mindenki hazamegy hogy nyugisan lehessünk együtt:) aznap vittem 2 doboz durexet hogy ne legyen gáz, inkább több legyen:) azt kb este 10-tõl közel hajnal 1-ig végigszexeltük/szeretkeztük az estét:$persze elég sok pihivel:) szal ott megtörtént az 1.nekem:) Részletesebben inkább most nem:) Mit hogyan xD de nagyon figyelmes volt meg minden:$:) És azóta is több mint fél éve együtt vagyunk és minden okés:)
A kérdező hozzászólása: köcc mindenkinek:] valamivel több mint 2 hónapja
A kérdező hozzászólása: köszönöm=) 15L 18F várom még a válaszokat.:]
hány évesek vagytok?
nem baj, majd belejöttök, idöben jobb lessz hidd el!(=

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!