Találatok a következő kifejezésre: Az utolsó nagyon (225 db)

A Dm-be lehet kapni nagy méretű tena betétet közvetlen szülés utánra? Mennyiért? 37. hétben lesz az utolsó nagy laborom, éhgyomorra kell menni?

Legjobb válasz: Szia. Igen en ott vettem egy jo nagy csomaggal. Akcios volt. Ehgyomorra menj mindenkeppen, vizet ihatsz elotte. 36hkm

Szia. Igen en ott vettem egy jo nagy csomaggal. Akcios volt. Ehgyomorra menj mindenkeppen, vizet ihatsz elotte. 36hkm
lehet kapni dm ben tennát, én 30dbosat vettem 2000ezerért , de van kisebb is 18 darabos az 1000 alatt van asszem 900 volt ... éhgyomorra kell menni
Mindenképp a nagyobb kiszerelésû betétet vedd meg, én 2-t is vettem (a második már lájtosabb), mert anno a férjemnek kellett utánam hoznia még 1 csomagot. Hááát, nekem egyik nagy labor elõtt sem kellett éhgyomorral menni, egyedül a vércukor mérésnél.

Mi lenne az utolsó nagy atomháború után?

Miért gondolja mindenki úgy, hogy túl kell élni ezt a háborút? Mi lenne akkor, ha az emberiség megsemmisülne? Talán az evolúció ismét létrehozna rengeteg sok új fajt, amik között kicsi eséllyel fordulhatna el? az emberhez hasonlóan "intelligens" lény. Békében létezhetnének a teremtmények, nem kéne foglalkozniuk mesterséges katasztrófával.

Legjobb válasz: Ahhoz, hogy kiírtsd atomháborúval az emberiséget, szisztematikusan ki kéne bombázni a településeket. Namost megeszem a kalapom, ha valaki az eszkimókat fogja bombázni... Bombákat a fontos célpontokra dobnak. Másik, amin piszok nagyot röhögtem, békében létezhetnek más fajok:D Ember, te nagyon nem figyeltél biológia órán, a természetben folyamatos versengés van, a gyengét kegyetlenül kinyírják. Amíg élet van ezen a bolygón itt semmiféle béke nem lesz. Minek túlélni? Senki nem kérdezte mit akarsz, kaptál egy túlélési ösztönt Földanyától, tetszik nem tetszik hajt, hogy túlélj.

Ahhoz, hogy kiírtsd atomháborúval az emberiséget, szisztematikusan ki kéne bombázni a településeket. Namost megeszem a kalapom, ha valaki az eszkimókat fogja bombázni... Bombákat a fontos célpontokra dobnak. Másik, amin piszok nagyot röhögtem, békében létezhetnek más fajok:D Ember, te nagyon nem figyeltél biológia órán, a természetben folyamatos versengés van, a gyengét kegyetlenül kinyírják. Amíg élet van ezen a bolygón itt semmiféle béke nem lesz. Minek túlélni? Senki nem kérdezte mit akarsz, kaptál egy túlélési ösztönt Földanyától, tetszik nem tetszik hajt, hogy túlélj.
"mert az EU annyira elvan a nagy békemániás hippizmusban, hogy teljesen felelõtlenül azt hiszi, nem lehet többé semmilyen háború." Ez így nem igaz. Az EU Európán belüli békét akar. Nem világbékét. Bár végeredményben azt is. Azt ki ne akarna? A fegyvergyártókon kívül, persze. :D "Szilárd Leó szerint ez a bombatipus a Földön az összes életet kiirthatná." Pont azt mondtam, hogy ilyenekkel lehetséges az emberiség kiirtása, de akkor minden más is elpusztul. Akkor meg mi fejlõdik tovább? Mellesleg ki az a barom, aki olyan fegyvert vetne be, ami õt is elpusztítja? Ezt épeszû ember (és a nem épeszûek túlnyomó többsége is), csak végszükség esetén vetné be, amikor már minden mindegy. Magára valamit is adó támadó meg ettõl a lehetõségtõl vágná el elõször. "Emlékeztek a dinoszauruszok kihalására? Kb. ugyanaz történne egy globális atomháború esetén, csak most sugárzással fûszerezve. " Azért ne hasonlítsd az emberiséget a dinoszauruszokhoz! Van egy kis minõségi különbség.
"Miért gondolja mindenki úgy, hogy túl kell élni ezt a háborút?" Mert statisztikailag valaki biztosan túléli. Annak az esélye, hogy a ma a Földön élõ 6 milliárd emberbõl nem marad életben annyi, amennyi kitehetne egy akkora csoportot, ami képes a hosszútávú fajfenntartásra, gyakorlatilag a nullával egyenlõ. Ez csak akkor lenne lehetséges, ha lakhatatlanná tennénk a Földet, vagy ha az atomháborúban teljesen megsemmisülne. "Mi értelme lenne túlélni egy atomkatasztrófát, ha van rá esély, hogy ismét bekövetkezik? Nem lenne jobb esélyt adni a megfontoltabb fajoknak az életre?" Tudod mit? Akkor legyél öngyilkos és etesd meg a hulládat a kutyáiddal! Adj nekik is esélyt a fejlõdésre!
Nem olvastam végig bocsi, kicsit késõ van :) De már Einstein is megmondta hogy "Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel." Az ember túl él mindig is túl fog, ha még sem, akkor semmi, ennyi volt vége volt.
ma 01:53 Én véletlenül értek a témához, te meg max. filmekbõl "ismered". Ez abból is látszik, hogy fogalmad sincs az atomfegyver-használattal összefüggõ sugárhatások kiterjedésérõl, meg a nukleáris arzenálok körülbelüli méretérõl sem. Máskülönben nem írnál szamárságokat. Nemlétezõ USA-utálatom nem vakít el, csupán ténykérdés, hogy az USA-nak van atomfegyvere, meg Kínának és Oroszországnak, és a nukleáris erõkkel rendelkezõ országok egymás ellen használnák ezeket az eszközöket, mert az atomfegyver nem játék, amit viccbõl sütögetnek el. Meg az is tény, hogy a hollywoodi filmekben az atomháború a civilizáció végét jelenti, holott a Föld országainak többségét nem érintené egy atomháború. Csak hát, mint említettem, Hollywoodban az USA pusztulása = az emberiség pusztulásával.
ma 00:23 Ja, ez is igaz. Az ember egy roppant békés faj pl. a majmokhoz képest.
megszûnne a gyakorikérdések
"Mi lenne akkor, ha az emberiség megsemmisülne?" Tipikus hollywoodi duma. Hollywoodban gondolják úgy, hogy USA = emberiség. Egy atomháború a nagyobb atomhatalmak között a Föld területének nagy részét nem érintené. Egy amerikai-orosz-kínai atomháborúban pl. ki a fene bombázná Izlandot, Svájcot vagy éppen Brazíliát? Még Magyarország sem valószínû, hogy kapna találatot, és ha kapna is, azt is túlélné a lakosság nagy része. Az USA, Oroszország és Kína valószínûleg elpusztulna (nem teljesen, de jelentõs részben) egy ilyen háborúban. A szövetségeseik (Britannia, Franciaország, Japán stb.) kisebb-nagyobb veszteségeket szenvednének, egy csomó semleges állam semmiféle kárt nem szenvedne.
Esélyt a megfontoltabb fajoknak? Azt mondják, hogy a csótányok túlélnék az atomháborút, hát nézzük, mire mennének :)
Sivatag. :)
Kedves USA-utálattól elvakult 1:33-as! Arra talán gondoltál, hogy az atombombákkal az a baj, hogy nem csak a célpont városokban okoznak kárt a robbantásokkal, hanem a radioaktív porhulladékot, elõbb-utóbb elfújják a szelet az egész bolygóra? Elõbbutóbb a drágalátos Izlandod, Magyarországod, de még az antarktiszi pingvinek is ugyanúgy megfizetnének, ahogy a radioaktív hamut oda is elfújja a szél, és mindannyian meghalnak sugárfertõzésben.
tegnap 10:18 Ja, "valamilyen szinten". Azért nem mindegy, mennyi az a "valamilyen szint". Mert mondjuk elég nagy különbség van aközött, hogy kipusztul az emberiség, vagy aközött, hogy néhány %-kal megemelkedik a leukémiás halálozások aránya. Minél nagyobb a bomba, annál kisebb annak a területnek az aránya, amit a sugárzás közvetlenül érint ahhoz a területhez képest, amit a hõhatás és lökéshullám érint. Ezért nagyobb bombáknál a sugárzás által okozott halálozások részaránya az összes okozott halálozáson belül elenyészõ. Kisebb bombáknál is csak néhány százalék, a kisebb bombák viszont nem okoznak radioaktív csapadékot. A sugárzás hollywoodi mítoszát ne keverjük a valósággal. A sugárzás szempontjából a radioaktív csapadék a számottevõbb, de ez is csak korlátozott területeket érint, mert a kihullás gyorsan megkezdõdik, fõleg a kisebb robbanásoknál. A korszerû nukleáris robbanófejek 1 Mt alatt vannak, a legtöbb a kis méretû taktikai fegyverekbõl van, illetve 20-50-100 kt méretû eszközök. Ezért félrevezetõ azzal a szöveggel jönni, hogy a hirosimai bomba kicsi volt. A mai átlagos robbanófejhez képest nem kicsi. A 60-as évek kísérleti óriásbombáihoz képest az.
Elpusztulna minden élõlény a bolygón, talán a sziklákban élõ baktériumok egy része megmaradna. Egy totális nukleáris csapás sorozatot amikor is felhasználnák a fegyverek legalább egy negyedét, hosszútávon semmi és nenki nem élné túl.
"Semmi felesleges erõszak." Ugye tisztában vagy vele, hogy megint hülyeségeket beszélsz? A világon sosem történik semmi feleslegesen. Mindennek van oka és célja. Legfeljebb a cél nem valósul meg és akkor az áldozat hiábavaló volt. De felesleges semmiképp.
A kérdező hozzászólása: Az élet mindenképp megmaradna, találtak már a föld alatt több kilométerrel, a forró lávában élõ baktériumokat. És a fajok békében élését nem úgy értettem, hogy utána az oroszlán és a gazella puszipajtások lennének, inkább relatív békére gondoltam. Semmi felesleges erõszak.
"Pl. az aki abban hisz, hogy "hõsies" halála után egy fehér szõlõkkel teli kertbe kerül, ahol egész nap finom ételeket ehet, és huri-nõk kényeztetik. Lásd: iszlám fanatikusok." De ennek csak akkor van értelme, ha az iszlám védelmében teszi. De egy ilyennel az iszlámot is elpusztítaná. "mert õk legalább ateisták voltak, és foglalkoztak ezzel a világgal is" Várj egy pillanatot, amíg kiröhögöm magam! Még hogy a szovjetek foglalkoztak ezzel a világgal? Mit gondolsz melyik állam hajtotta végre a legnagyobb környezetrombolást a világtörténelemben? Segítek. Nem a Római Birodalom. Csernobilra is csak ráraktak egy betonkoporsót, ami eltakarja a kíváncsi szemek elõl, de a sugárzás ellen [email protected] sem ér.
Ezeknél az iszlám terroristáknál még a szovjetek is épeszûbb ellenségek voltak, mert õk legalább ateisták voltak, és foglalkoztak ezzel a világgal is. Hruscsov és Kennedy megegyezésének volt köszönhetõ, hogy az 1962-es Kubai Rakétaválságból nem lett atomháború.
"Mellesleg ki az a barom, aki olyan fegyvert vetne be, ami õt is elpusztítja?" Pl. az aki abban hisz, hogy "hõsies" halála után egy fehér szõlõkkel teli kertbe kerül, ahol egész nap finom ételeket ehet, és huri-nõk kényeztetik. Lásd: iszlám fanatikusok.
Azért pontosítsunk: Kobaltbomba. (angolul gyakran „Doomsday engine”, azaz „Végítélet-gép”) Valószínûleg sohasem készült ilyen fegyver. Szilárd Leó vetette fel a lehetõséget, hogy amennyiben egy atomfegyver külsõ burkolata kobaltból készül, az a robbanás során neutronbefogással kobalt 60-as izotóppá alakul át, amely erõs gamma sugárzó. 5, 27 éves felezési idejével a robbanás helyszínét tartósan lakhatatlanná tenné. Szilárd szerint néhány ilyen bomba akár az egész élõvilágot elpusztíthatná a Földön.
Az utolsó nagy atomháborúú után a mostani nagyhatalmak valószínûleg súlyosan lerongálnák egymást. Évtizedekig el lennének foglalva az újjáépítéssel, és kisebb országok kerülnének nagyhatalmi státuszba. Városi legenda, hogy van elég atomfegyver az emberiség elpusztítására, vagy a Föld lakhatatlanná tételére. A sugárzás sem terjed szét annyira, hogy a közvetlenül nem érintett területeken gondot okozzon az embereknek. A bombákat sem úgy tervezik, hogy túl nagy hosszú távú sugárzással járjon a használatuk. 20 évvel a bombázás után Hirosima lakossága már meghalatta a bombázás elõti számot.
heh, gondoljunk csak a fallout 3-ra :D az atomkatasztrófát ([email protected] nehezen) túl lehet élni, a föld alatt, jó mélyen. ha van egy önellátó rendszerünk a föld alatt (pl. állatok végtermékébõl metán, a metán égetésébõl áram), akkor túl élnénk :D amúgy ha teszem azt, én meg még 99 ember túlélné, akkor is nehezen, de lehetne éldegélni :D
remi gilliard spotok: http://nimportequi.com/en/
hmmm...értem:(( hát én nagyon sajnálom a Comedy-t, kár érte.
Azért mert nem tudtak megegyezni az árakban. Mert ugye nagyon olcsón adják az adókat, és megvan hogy mennyi lehet a maximum összeg. Vagy a másik, hogy emelnek a havidíjon.
de miért vették le a CC-t?Mostmár esély sincs rá, h visszategyék?:((V most ezt miért kellett?Az egyetlen nézhetõ csatorna volt a sok szemét között...
A kérdező hozzászólása: RTL meg minden más van, de a CC nagyon idegesít... Szeretném legalább neten nézni
16:09 Váltsál. És a netet is. Digi még szerintem így is a legjobb szolgáltató, a legolcsóbb és mégis legminõségibb. Azért, mert a sok hülye most sírni fog, hogy nem nézheti az agyonhallgatott klippeket... Bár CC tényleg jó volt, csak régi sorozatok mentek, így nem zavar annyira.
másnál sincs RTLklub és Cooltv se??
a Digi egy szar, amikor hazaértem és megláttam, hogy nincs Viva...áááhh:( biztos hogy UPC-re váltok.
A kérdező hozzászólása: Köszi, letölteni én is tudok, én a csatornát szeretném nézni :(
Azannya haza se megyek. mi maradt?
sõt a TV6-ot is levette:(
Én is nagyon sajnálom a Vivát... Erre sok okoska írja, h váltsunk?? De hogyan? Ha van hûségi nyilatkozat, ami novemberbe jár le...

Szerintetek ki volt az utolsó nagy államférfi Magyarországon?

Írnátok indoklást?

Legjobb válasz: Horthy kormányzó volt, vagyis mintha ma köztársasági elnök lenne. A munka nagy részét a világháborúk között a miniszterelnökei, Bethlen, Teleki, stb végezték el. Egyébként szerintem Széchenyi volt a legnagyobb, munkássága pedig elég indoklásnak.

Horthy kormányzó volt, vagyis mintha ma köztársasági elnök lenne. A munka nagy részét a világháborúk között a miniszterelnökei, Bethlen, Teleki, stb végezték el. Egyébként szerintem Széchenyi volt a legnagyobb, munkássága pedig elég indoklásnak.
Deák Ferenc. A kiegyezést követõ másfél évszázadban kiemelkedõ, nemcsak tehetséges, de erkölcsileg is feddhetetlen politikusunk nem volt. Esetleg Nagy Imre jöhetne szóba, de õ sem volt egészen a helyzet magaslatán a kritikus napokban.
Szent István
Tudom, hogy le leszek pontozva, de szerintem Szálasi volt az. Harcolt a kommunizmus ellen, ha õ nem lett volna, akkor valószínûleg egész Németország Szovjet megszállás alá kerül, szóval a nyugat is sokat köszönhet neki.
Szálasi.
Árpi bácsi.
Horthy. Nem.
Horthy, esetleg még Szálasi.
Koplárovics Béla
Ferenc testvér!
Bajnai Gordon, akinek sokat köszönhet az ország
Szechenyi! Egesz eletet, vagyonat szeretett nepenek szentelte!
Kádár János.
Hát ja. Aki a zsidókat utálja az már rossz ember nem lehet. :)
"Bajnai Gordon, akinek sokat köszönhet az ország" Többek közt a kilenc ember halálát.
- "Szerintetek ki _volt_... " - "Orbán Viktor" Adná az Isten, hogy múlt idõ volna! :)
Horthy, bár filoszemita volt. 48 óta nem is lehetett volna senki.
Jeszenszky Géza
"És utálta a zsidókat." Ez egy igazi államférfi fontos jellemzõje... :(
A kérdező hozzászólása: Damon Hill megint alkotott... Szerintem Horthy volt az utolsó nagy államférfi, mert Trianon után megszilárdította Magyarországot.
Horthy és Szálasi a legrosszabb volt! Nekik köszönhetjük a II. világháborús veszteségeinket! Aki ma dícséri, az nem élt abban az idõben és elhiszi a propagandát! Utolsónak államférfinak én is Deák Ferencet gondolom.
Tisza István
Tisza István.
Orbán Viktor
Az utolsón jót röhögtem!
Gróf Teleki Pál. Mindent elkövetett, hogy Magyarország kimaradjon a második világháborúból, ugyanakkor az országhoz 1938-tól kezdve visszacsatolt területeket megtarthassuk. És utálta a zsidókat.
szálasi ferenc nemzetvezetõnk
Szerintem is Teleki Pál.

Melyik az a régebbi film, ahol egy férfi fodrászversenyeken indul, de nem nyer soha, de végül az utolsó nagy versenyen egy régi modelljével indul, akinek végül leborotválják a haját, mert tetoválva van a nõ feje, és ezzel megnyeri a versenyt?

Már nagyon régen láttam, 10-12 éve kb. A végére emlékszem csak. Egy férfi fodrászversenyen indult, és egy nagyot akart alkotni, de sosem sikerült neki. És a végsõ nagy versenyen egy régi modelljével indult, akinek végül leborotválták a fél haját, mert tetoválva volt a fejbõre, és ezzel a hajjal nyert a férfi. Szükségem lenne a film címére! Köszönöm!

Legjobb válasz: Fújd szárazra édes! :) [link]

Fújd szárazra édes! :) [link]

Az utolsó nagy nevek legkésõbb mikor várhatóak Soundra?

Avicii-t tavaly mikor jelentették be?

Melyik héten van az utolsó nagy labor?

35 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Elvileg a 36. héten. Én a 37-en megyek. Vérvétel, ultrahang, nst, hüvelyvál. mintavétel. Üdv: szintén 35 hetes

Elvileg a 36. héten. Én a 37-en megyek. Vérvétel, ultrahang, nst, hüvelyvál. mintavétel. Üdv: szintén 35 hetes
35-36. heten, kinek hogy jon ki.
Nekem a 36. héten volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!