Találatok a következő kifejezésre: Az utolsó nagyon (211 db)

A Dm-be lehet kapni nagy méretű tena betétet közvetlen szülés utánra? Mennyiért? 37. hétben lesz az utolsó nagy laborom, éhgyomorra kell menni?

Legjobb válasz: Szia. Igen en ott vettem egy jo nagy csomaggal. Akcios volt. Ehgyomorra menj mindenkeppen, vizet ihatsz elotte. 36hkm

Szia. Igen en ott vettem egy jo nagy csomaggal. Akcios volt. Ehgyomorra menj mindenkeppen, vizet ihatsz elotte. 36hkm
lehet kapni dm ben tennát, én 30dbosat vettem 2000ezerért , de van kisebb is 18 darabos az 1000 alatt van asszem 900 volt ... éhgyomorra kell menni
Mindenképp a nagyobb kiszerelésû betétet vedd meg, én 2-t is vettem (a második már lájtosabb), mert anno a férjemnek kellett utánam hoznia még 1 csomagot. Hááát, nekem egyik nagy labor elõtt sem kellett éhgyomorral menni, egyedül a vércukor mérésnél.

Mi lenne az utolsó nagy atomháború után?

Miért gondolja mindenki úgy, hogy túl kell élni ezt a háborút? Mi lenne akkor, ha az emberiség megsemmisülne? Talán az evolúció ismét létrehozna rengeteg sok új fajt, amik között kicsi eséllyel fordulhatna el? az emberhez hasonlóan "intelligens" lény. Békében létezhetnének a teremtmények, nem kéne foglalkozniuk mesterséges katasztrófával.

Legjobb válasz: Ahhoz, hogy kiírtsd atomháborúval az emberiséget, szisztematikusan ki kéne bombázni a településeket. Namost megeszem a kalapom, ha valaki az eszkimókat fogja bombázni... Bombákat a fontos célpontokra dobnak. Másik, amin piszok nagyot röhögtem, békében létezhetnek más fajok:D Ember, te nagyon nem figyeltél biológia órán, a természetben folyamatos versengés van, a gyengét kegyetlenül kinyírják. Amíg élet van ezen a bolygón itt semmiféle béke nem lesz. Minek túlélni? Senki nem kérdezte mit akarsz, kaptál egy túlélési ösztönt Földanyától, tetszik nem tetszik hajt, hogy túlélj.

Ahhoz, hogy kiírtsd atomháborúval az emberiséget, szisztematikusan ki kéne bombázni a településeket. Namost megeszem a kalapom, ha valaki az eszkimókat fogja bombázni... Bombákat a fontos célpontokra dobnak. Másik, amin piszok nagyot röhögtem, békében létezhetnek más fajok:D Ember, te nagyon nem figyeltél biológia órán, a természetben folyamatos versengés van, a gyengét kegyetlenül kinyírják. Amíg élet van ezen a bolygón itt semmiféle béke nem lesz. Minek túlélni? Senki nem kérdezte mit akarsz, kaptál egy túlélési ösztönt Földanyától, tetszik nem tetszik hajt, hogy túlélj.
"mert az EU annyira elvan a nagy békemániás hippizmusban, hogy teljesen felelõtlenül azt hiszi, nem lehet többé semmilyen háború." Ez így nem igaz. Az EU Európán belüli békét akar. Nem világbékét. Bár végeredményben azt is. Azt ki ne akarna? A fegyvergyártókon kívül, persze. :D "Szilárd Leó szerint ez a bombatipus a Földön az összes életet kiirthatná." Pont azt mondtam, hogy ilyenekkel lehetséges az emberiség kiirtása, de akkor minden más is elpusztul. Akkor meg mi fejlõdik tovább? Mellesleg ki az a barom, aki olyan fegyvert vetne be, ami õt is elpusztítja? Ezt épeszû ember (és a nem épeszûek túlnyomó többsége is), csak végszükség esetén vetné be, amikor már minden mindegy. Magára valamit is adó támadó meg ettõl a lehetõségtõl vágná el elõször. "Emlékeztek a dinoszauruszok kihalására? Kb. ugyanaz történne egy globális atomháború esetén, csak most sugárzással fûszerezve. " Azért ne hasonlítsd az emberiséget a dinoszauruszokhoz! Van egy kis minõségi különbség.
"Miért gondolja mindenki úgy, hogy túl kell élni ezt a háborút?" Mert statisztikailag valaki biztosan túléli. Annak az esélye, hogy a ma a Földön élõ 6 milliárd emberbõl nem marad életben annyi, amennyi kitehetne egy akkora csoportot, ami képes a hosszútávú fajfenntartásra, gyakorlatilag a nullával egyenlõ. Ez csak akkor lenne lehetséges, ha lakhatatlanná tennénk a Földet, vagy ha az atomháborúban teljesen megsemmisülne. "Mi értelme lenne túlélni egy atomkatasztrófát, ha van rá esély, hogy ismét bekövetkezik? Nem lenne jobb esélyt adni a megfontoltabb fajoknak az életre?" Tudod mit? Akkor legyél öngyilkos és etesd meg a hulládat a kutyáiddal! Adj nekik is esélyt a fejlõdésre!
Nem olvastam végig bocsi, kicsit késõ van :) De már Einstein is megmondta hogy "Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel." Az ember túl él mindig is túl fog, ha még sem, akkor semmi, ennyi volt vége volt.
ma 01:53 Én véletlenül értek a témához, te meg max. filmekbõl "ismered". Ez abból is látszik, hogy fogalmad sincs az atomfegyver-használattal összefüggõ sugárhatások kiterjedésérõl, meg a nukleáris arzenálok körülbelüli méretérõl sem. Máskülönben nem írnál szamárságokat. Nemlétezõ USA-utálatom nem vakít el, csupán ténykérdés, hogy az USA-nak van atomfegyvere, meg Kínának és Oroszországnak, és a nukleáris erõkkel rendelkezõ országok egymás ellen használnák ezeket az eszközöket, mert az atomfegyver nem játék, amit viccbõl sütögetnek el. Meg az is tény, hogy a hollywoodi filmekben az atomháború a civilizáció végét jelenti, holott a Föld országainak többségét nem érintené egy atomháború. Csak hát, mint említettem, Hollywoodban az USA pusztulása = az emberiség pusztulásával.
ma 00:23 Ja, ez is igaz. Az ember egy roppant békés faj pl. a majmokhoz képest.
megszûnne a gyakorikérdések
"Mi lenne akkor, ha az emberiség megsemmisülne?" Tipikus hollywoodi duma. Hollywoodban gondolják úgy, hogy USA = emberiség. Egy atomháború a nagyobb atomhatalmak között a Föld területének nagy részét nem érintené. Egy amerikai-orosz-kínai atomháborúban pl. ki a fene bombázná Izlandot, Svájcot vagy éppen Brazíliát? Még Magyarország sem valószínû, hogy kapna találatot, és ha kapna is, azt is túlélné a lakosság nagy része. Az USA, Oroszország és Kína valószínûleg elpusztulna (nem teljesen, de jelentõs részben) egy ilyen háborúban. A szövetségeseik (Britannia, Franciaország, Japán stb.) kisebb-nagyobb veszteségeket szenvednének, egy csomó semleges állam semmiféle kárt nem szenvedne.
Esélyt a megfontoltabb fajoknak? Azt mondják, hogy a csótányok túlélnék az atomháborút, hát nézzük, mire mennének :)
Sivatag. :)
Kedves USA-utálattól elvakult 1:33-as! Arra talán gondoltál, hogy az atombombákkal az a baj, hogy nem csak a célpont városokban okoznak kárt a robbantásokkal, hanem a radioaktív porhulladékot, elõbb-utóbb elfújják a szelet az egész bolygóra? Elõbbutóbb a drágalátos Izlandod, Magyarországod, de még az antarktiszi pingvinek is ugyanúgy megfizetnének, ahogy a radioaktív hamut oda is elfújja a szél, és mindannyian meghalnak sugárfertõzésben.
tegnap 10:18 Ja, "valamilyen szinten". Azért nem mindegy, mennyi az a "valamilyen szint". Mert mondjuk elég nagy különbség van aközött, hogy kipusztul az emberiség, vagy aközött, hogy néhány %-kal megemelkedik a leukémiás halálozások aránya. Minél nagyobb a bomba, annál kisebb annak a területnek az aránya, amit a sugárzás közvetlenül érint ahhoz a területhez képest, amit a hõhatás és lökéshullám érint. Ezért nagyobb bombáknál a sugárzás által okozott halálozások részaránya az összes okozott halálozáson belül elenyészõ. Kisebb bombáknál is csak néhány százalék, a kisebb bombák viszont nem okoznak radioaktív csapadékot. A sugárzás hollywoodi mítoszát ne keverjük a valósággal. A sugárzás szempontjából a radioaktív csapadék a számottevõbb, de ez is csak korlátozott területeket érint, mert a kihullás gyorsan megkezdõdik, fõleg a kisebb robbanásoknál. A korszerû nukleáris robbanófejek 1 Mt alatt vannak, a legtöbb a kis méretû taktikai fegyverekbõl van, illetve 20-50-100 kt méretû eszközök. Ezért félrevezetõ azzal a szöveggel jönni, hogy a hirosimai bomba kicsi volt. A mai átlagos robbanófejhez képest nem kicsi. A 60-as évek kísérleti óriásbombáihoz képest az.
Elpusztulna minden élõlény a bolygón, talán a sziklákban élõ baktériumok egy része megmaradna. Egy totális nukleáris csapás sorozatot amikor is felhasználnák a fegyverek legalább egy negyedét, hosszútávon semmi és nenki nem élné túl.
"Semmi felesleges erõszak." Ugye tisztában vagy vele, hogy megint hülyeségeket beszélsz? A világon sosem történik semmi feleslegesen. Mindennek van oka és célja. Legfeljebb a cél nem valósul meg és akkor az áldozat hiábavaló volt. De felesleges semmiképp.
A kérdező hozzászólása: Az élet mindenképp megmaradna, találtak már a föld alatt több kilométerrel, a forró lávában élõ baktériumokat. És a fajok békében élését nem úgy értettem, hogy utána az oroszlán és a gazella puszipajtások lennének, inkább relatív békére gondoltam. Semmi felesleges erõszak.
"Pl. az aki abban hisz, hogy "hõsies" halála után egy fehér szõlõkkel teli kertbe kerül, ahol egész nap finom ételeket ehet, és huri-nõk kényeztetik. Lásd: iszlám fanatikusok." De ennek csak akkor van értelme, ha az iszlám védelmében teszi. De egy ilyennel az iszlámot is elpusztítaná. "mert õk legalább ateisták voltak, és foglalkoztak ezzel a világgal is" Várj egy pillanatot, amíg kiröhögöm magam! Még hogy a szovjetek foglalkoztak ezzel a világgal? Mit gondolsz melyik állam hajtotta végre a legnagyobb környezetrombolást a világtörténelemben? Segítek. Nem a Római Birodalom. Csernobilra is csak ráraktak egy betonkoporsót, ami eltakarja a kíváncsi szemek elõl, de a sugárzás ellen [email protected] sem ér.
Ezeknél az iszlám terroristáknál még a szovjetek is épeszûbb ellenségek voltak, mert õk legalább ateisták voltak, és foglalkoztak ezzel a világgal is. Hruscsov és Kennedy megegyezésének volt köszönhetõ, hogy az 1962-es Kubai Rakétaválságból nem lett atomháború.
"Mellesleg ki az a barom, aki olyan fegyvert vetne be, ami õt is elpusztítja?" Pl. az aki abban hisz, hogy "hõsies" halála után egy fehér szõlõkkel teli kertbe kerül, ahol egész nap finom ételeket ehet, és huri-nõk kényeztetik. Lásd: iszlám fanatikusok.
Azért pontosítsunk: Kobaltbomba. (angolul gyakran „Doomsday engine”, azaz „Végítélet-gép”) Valószínûleg sohasem készült ilyen fegyver. Szilárd Leó vetette fel a lehetõséget, hogy amennyiben egy atomfegyver külsõ burkolata kobaltból készül, az a robbanás során neutronbefogással kobalt 60-as izotóppá alakul át, amely erõs gamma sugárzó. 5, 27 éves felezési idejével a robbanás helyszínét tartósan lakhatatlanná tenné. Szilárd szerint néhány ilyen bomba akár az egész élõvilágot elpusztíthatná a Földön.
Az utolsó nagy atomháborúú után a mostani nagyhatalmak valószínûleg súlyosan lerongálnák egymást. Évtizedekig el lennének foglalva az újjáépítéssel, és kisebb országok kerülnének nagyhatalmi státuszba. Városi legenda, hogy van elég atomfegyver az emberiség elpusztítására, vagy a Föld lakhatatlanná tételére. A sugárzás sem terjed szét annyira, hogy a közvetlenül nem érintett területeken gondot okozzon az embereknek. A bombákat sem úgy tervezik, hogy túl nagy hosszú távú sugárzással járjon a használatuk. 20 évvel a bombázás után Hirosima lakossága már meghalatta a bombázás elõti számot.
heh, gondoljunk csak a fallout 3-ra :D az atomkatasztrófát (kurv@ nehezen) túl lehet élni, a föld alatt, jó mélyen. ha van egy önellátó rendszerünk a föld alatt (pl. állatok végtermékébõl metán, a metán égetésébõl áram), akkor túl élnénk :D amúgy ha teszem azt, én meg még 99 ember túlélné, akkor is nehezen, de lehetne éldegélni :D
remi gilliard spotok: http://nimportequi.com/en/
hmmm...értem:(( hát én nagyon sajnálom a Comedy-t, kár érte.
Azért mert nem tudtak megegyezni az árakban. Mert ugye nagyon olcsón adják az adókat, és megvan hogy mennyi lehet a maximum összeg. Vagy a másik, hogy emelnek a havidíjon.
de miért vették le a CC-t?Mostmár esély sincs rá, h visszategyék?:((V most ezt miért kellett?Az egyetlen nézhetõ csatorna volt a sok szemét között...
A kérdező hozzászólása: RTL meg minden más van, de a CC nagyon idegesít... Szeretném legalább neten nézni
16:09 Váltsál. És a netet is. Digi még szerintem így is a legjobb szolgáltató, a legolcsóbb és mégis legminõségibb. Azért, mert a sok hülye most sírni fog, hogy nem nézheti az agyonhallgatott klippeket... Bár CC tényleg jó volt, csak régi sorozatok mentek, így nem zavar annyira.
másnál sincs RTLklub és Cooltv se??
a Digi egy szar, amikor hazaértem és megláttam, hogy nincs Viva...áááhh:( biztos hogy UPC-re váltok.
A kérdező hozzászólása: Köszi, letölteni én is tudok, én a csatornát szeretném nézni :(
Azannya haza se megyek. mi maradt?
sõt a TV6-ot is levette:(
Én is nagyon sajnálom a Vivát... Erre sok okoska írja, h váltsunk?? De hogyan? Ha van hûségi nyilatkozat, ami novemberbe jár le...

Szerintetek ki volt az utolsó nagy államférfi Magyarországon?

Írnátok indoklást?

Legjobb válasz: Horthy kormányzó volt, vagyis mintha ma köztársasági elnök lenne. A munka nagy részét a világháborúk között a miniszterelnökei, Bethlen, Teleki, stb végezték el. Egyébként szerintem Széchenyi volt a legnagyobb, munkássága pedig elég indoklásnak.

Horthy kormányzó volt, vagyis mintha ma köztársasági elnök lenne. A munka nagy részét a világháborúk között a miniszterelnökei, Bethlen, Teleki, stb végezték el. Egyébként szerintem Széchenyi volt a legnagyobb, munkássága pedig elég indoklásnak.
Deák Ferenc. A kiegyezést követõ másfél évszázadban kiemelkedõ, nemcsak tehetséges, de erkölcsileg is feddhetetlen politikusunk nem volt. Esetleg Nagy Imre jöhetne szóba, de õ sem volt egészen a helyzet magaslatán a kritikus napokban.
Szent István
Tudom, hogy le leszek pontozva, de szerintem Szálasi volt az. Harcolt a kommunizmus ellen, ha õ nem lett volna, akkor valószínûleg egész Németország Szovjet megszállás alá kerül, szóval a nyugat is sokat köszönhet neki.
Szálasi.
Árpi bácsi.
Horthy. Nem.
Horthy, esetleg még Szálasi.
Koplárovics Béla
Ferenc testvér!
Bajnai Gordon, akinek sokat köszönhet az ország
Szechenyi! Egesz eletet, vagyonat szeretett nepenek szentelte!
Kádár János.
Hát ja. Aki a zsidókat utálja az már rossz ember nem lehet. :)
"Bajnai Gordon, akinek sokat köszönhet az ország" Többek közt a kilenc ember halálát.
- "Szerintetek ki _volt_... " - "Orbán Viktor" Adná az Isten, hogy múlt idõ volna! :)
Horthy, bár filoszemita volt. 48 óta nem is lehetett volna senki.
Jeszenszky Géza
"És utálta a zsidókat." Ez egy igazi államférfi fontos jellemzõje... :(
A kérdező hozzászólása: Damon Hill megint alkotott... Szerintem Horthy volt az utolsó nagy államférfi, mert Trianon után megszilárdította Magyarországot.
Horthy és Szálasi a legrosszabb volt! Nekik köszönhetjük a II. világháborús veszteségeinket! Aki ma dícséri, az nem élt abban az idõben és elhiszi a propagandát! Utolsónak államférfinak én is Deák Ferencet gondolom.
Tisza István
Tisza István.
Orbán Viktor
Az utolsón jót röhögtem!
Gróf Teleki Pál. Mindent elkövetett, hogy Magyarország kimaradjon a második világháborúból, ugyanakkor az országhoz 1938-tól kezdve visszacsatolt területeket megtarthassuk. És utálta a zsidókat.
szálasi ferenc nemzetvezetõnk
Szerintem is Teleki Pál.

Melyik héten van az utolsó nagy labor?

35 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Elvileg a 36. héten. Én a 37-en megyek. Vérvétel, ultrahang, nst, hüvelyvál. mintavétel. Üdv: szintén 35 hetes

Elvileg a 36. héten. Én a 37-en megyek. Vérvétel, ultrahang, nst, hüvelyvál. mintavétel. Üdv: szintén 35 hetes
35-36. heten, kinek hogy jon ki.
Nekem a 36. héten volt.

Nagyon ideges vagyok. Az utolsó mensim jún. -11én volt (15. -ig) Normális esetben 28-29 naponta jön meg. Most nem így van! Az utolsó mensim után csúnyán felfáztam, a vizeletemben már vér is volt (orvoshoz nem mentem, elmult 1 hét alatt) mi a baj?

Utánna folyamatos folyásom volt, fehér szín?. Most az sincs. A barátom nem ment el belém 1x sem, óvszerrel csináljuk, és a végén nem belém megy el. Volt olyan, hogy óvszer nélkül csináltuk, de id? után felvette. Mi a bajom? Félek

Legjobb válasz: Nyugi. Mikor felfáztam ilyen csúnyán nekem sem jött meg 2 hónapig!!! :) Azért ha legközelebb felfázol menj el kérlek dokihoz, mert ez nem játék. (bár a mostani egészségügyi viszonyok miatt tudok mekkora macera orvoshoz szaladgálni). Mikor voltatok együtt megszakítással a barátoddal? Elvileg a veszélyes napok az utolsó menzi után 14-15-16 nap, ha 28-29 naposak a ciklusaid. Tudod azért nem jó a megszakításos, mert ha nem is megy el a szerelmed benned, de lehet elõváladék, ami kisebb mennyiségben, de tartalmaz spermákat. Az óvszer csak nagyon brutál szex esetében szakad ki, általában "értelmileg nem túl magas" szinten állók esetében. Van kivétel, nekik tisztelet,pl amikor a gumi hibás gyárilag, de ez a kivétel. Ha megírod mikor nem védekeztetek rendesen, kb meg lehet mondani mennyire lehetsz "veszélyben". Szerintem nem kell aggódnod.

Nyugi. Mikor felfáztam ilyen csúnyán nekem sem jött meg 2 hónapig!!! :) Azért ha legközelebb felfázol menj el kérlek dokihoz, mert ez nem játék. (bár a mostani egészségügyi viszonyok miatt tudok mekkora macera orvoshoz szaladgálni). Mikor voltatok együtt megszakítással a barátoddal? Elvileg a veszélyes napok az utolsó menzi után 14-15-16 nap, ha 28-29 naposak a ciklusaid. Tudod azért nem jó a megszakításos, mert ha nem is megy el a szerelmed benned, de lehet elõváladék, ami kisebb mennyiségben, de tartalmaz spermákat. Az óvszer csak nagyon brutál szex esetében szakad ki, általában "értelmileg nem túl magas" szinten állók esetében. Van kivétel, nekik tisztelet, pl amikor a gumi hibás gyárilag, de ez a kivétel. Ha megírod mikor nem védekeztetek rendesen, kb meg lehet mondani mennyire lehetsz "veszélyben". Szerintem nem kell aggódnod.
A kérdező hozzászólása: Nagyon rendes vagy, hogy írtál!Köszönöm!Nem tudom megmondani pontosan mikor volt az az eset!Kb.:a menstruációm utáni napokban!Biztos júniusban!!!Ez 100%. remélem nincs gond!
A kérdező hozzászólása: Ez akkor volt, mikor felfáztam(most jutott eszembe) Úgy volt, h kb 2-3 napg felvoltam fázva, mire elmúlt volna, akkor történt ez, (óvszer nélkül-de nem belém...) Viszont ez után ujra kialakult a felfázás...De az utolsó mensim hamarbb volt, mint a felfázásom!
Ha menzi után volt plussz még beteg is voltál, szerintem nem sok esély van rá, hogy terhes legyél. Vegyél tesztet. Dm-ben és rossmann-ban is lehet kapni, kb 800 forint a Lilly. Reggeli vizeletbõl kell csinálni. Vehetsz mást is, de a Lilly azt mondják a legjobb. Nekem jó volt. Felfázáshoz még egy tipp: Vegyél kammilateát, fõzz le belõle egy jó nagy adagot. Öntsd bele a tiszta vízbe a kádba és ülj bele. Öblögess is, akár a filterrel. Kb 50-50% legyen az arány, de lehet több is a kamillás víz javára.

Nagyon izgalmasak az utolso hetek? Mit él át ilyenkor az ember lelkileg?

izgatottság?bagy milyen érzések?

Legjobb válasz: Picur szempontjából nagyon izgatott vagyok, mivel a kis drága 2 héttel nagyobb, mint a mért terhességi hetem. Vagy nagy baba lesz, vagy elõbb születik! Na de mikor??? Egy rejtély! :):) Szeretném látni a kis buksiját is, mert a 4D-n egész idõ alatt a két mancsa az arca elõtt volt. Szeretném már kézben tartani, és jól megnézni, ki az az emberke, aki éjjelente nem hagy aludni, és már 2x vesegörcsöt csinált azzal, ahogy befeküdt. :) Ami pedig engem illett, ezek a hetek bizonyos értelemben borzalmasak,és nagyon lassan telnek. Mindig is fázós voltam, de mióta baba van, állandóan melegem van (még 22-24 fokban is), sõt, szakad rólam a víz. És ez elég kellemetlen tud lenni, pláne mikor orvoshoz megyek! A lábam bedagadt, a pocakom óriási, néha úgy érzem, hogy beszakad a hátam, és saját magamnak teher vagyok. Ilyenkor már nem olyan könnyû elvégezni a napi dolgokat. De hogy ne mondjak nagyot, még a szimpla körömvágás és az ágyból kikelés is egy mûvészet, ill. elõre megtervezett mozdulat! :) Ne értsd félre, nem panaszkodni akarok, csak az utolsó hetek már nem olyan egyszerûek, viszont ha a Picurra gondolok, akkor mindenképp megéri, és az ember nyûge eltörpül! Arra gondolok, hogy pár hét, és jobb lesz, és végre találkozunk! Boldog babavárást kívánok Neked!

Picur szempontjából nagyon izgatott vagyok, mivel a kis drága 2 héttel nagyobb, mint a mért terhességi hetem. Vagy nagy baba lesz, vagy elõbb születik! Na de mikor??? Egy rejtély! :) :) Szeretném látni a kis buksiját is, mert a 4D-n egész idõ alatt a két mancsa az arca elõtt volt. Szeretném már kézben tartani, és jól megnézni, ki az az emberke, aki éjjelente nem hagy aludni, és már 2x vesegörcsöt csinált azzal, ahogy befeküdt. :) Ami pedig engem illett, ezek a hetek bizonyos értelemben borzalmasak, és nagyon lassan telnek. Mindig is fázós voltam, de mióta baba van, állandóan melegem van (még 22-24 fokban is), sõt, szakad rólam a víz. És ez elég kellemetlen tud lenni, pláne mikor orvoshoz megyek! A lábam bedagadt, a pocakom óriási, néha úgy érzem, hogy beszakad a hátam, és saját magamnak teher vagyok. Ilyenkor már nem olyan könnyû elvégezni a napi dolgokat. De hogy ne mondjak nagyot, még a szimpla körömvágás és az ágyból kikelés is egy mûvészet, ill. elõre megtervezett mozdulat! :) Ne értsd félre, nem panaszkodni akarok, csak az utolsó hetek már nem olyan egyszerûek, viszont ha a Picurra gondolok, akkor mindenképp megéri, és az ember nyûge eltörpül! Arra gondolok, hogy pár hét, és jobb lesz, és végre találkozunk! Boldog babavárást kívánok Neked!
Szia! Csak csatlakozni tudok, én is nagyon türelmetlen lettem, 36 hetes vagyok, és már nagyon szeretném a karomban tartani.Na és persze az emberben lejátszódik nap mint nap, hogy is lesz majd a szülés.És persze majd tutira nem úgy lesz.Felkészülni próbál az ember a fájdalomra is, és hogy mire hogy fog reagálni.Én pl minden egyes méhösszehúzódás után veszem a telefonom, hogy megnézzem mennyi az idõ, és mikor jön a következõ.Ja és persze mindenen bõgök, ha még eddig nem voltál így , most tutira elõjön.Nagy az izgalom, én pl most nap mint nap kicsit vigyorgósabb lettem, de persze mindenki másképp élheti át.Boldog babavárást!
Szia! Érdekes, 37 hetesen nekem meg több energiám van, mint pár héttel ezelõtt... A nehézségeket valahogy fel sem veszem (pl. felkelés az ágyból, a tyúklépésben haladást), csak az zavar, hogy hajolgatni nem bírok a hasamtól és persze minden lefelé esik. :) Most még intézgetek ezt-azt, de teljesen nyugodt vagyok. Csodálkozom is rajta! Persze ha a szülésre gondolok, picit elkezdek izgulni, hogy mi lesz és hogy lesz, fõleg, hogy a doki szerint nagy a babám és a ctg alapján még nagyon kicsi fájásaim vannak. :( De úgy döntöttem, ha ezen pörgök, vagy félek, attól sem lesz semmi jobb! Most még megpróbálom kiélvezni a csöndet és nyugalmat, és azt, hogy azt teszek, amit akarok. Persze lehet, hogy "csak" szerencsés vagyok! Könnyû szülést kívánok mindenkinek!!
Nagyon megnézném már a babómat, aki tojik rá, hogy tegnapra volt kiírva.:) Kicsit nehéz is fizikailag is, mert hatalmas a pocóm. Már fárasztanak az vadidegen emberek hülye kérdései. Tudom, hogy csak kedvesek akarnak lenni, de nekem már nem mindig sikerül. A legjobban arra vagyok kíváncsi, hogy mit szól majd a Párom, mikor elõször kézbeveszi a kicsi fiát.:) Részemrõl ennyi!:) 40 hetes kismami
Elsõ vagyok. Iszonyú türelmetlen leszel, ez biztos, viszont hihetetlen izgalmasnak érezd majd a várakozást. Mikorra várod a babódat?
Szia!Már nagyon türelmetlen vagyok, mert alig várom, hogy meglássam a babámat:) 18 hétben járok, de már az elsõ hónapban is így voltam!Mióta érzem hogy mozog azóta kcsit megnyugodtam, de tényleg nagyon várom, hogy megszülessen!:)
Szia én a 35-ben járok, és én is nagyon nyûgös vagyok. Pl.: a zuhankabinból már alig férek ki a poci miatt, tegnap estem is egy hatalmasat:( a lábkörmeimet rendben tartani mûvészet...a cickók is nehezek. Állandóan folyik rólam a víz. Én már nagyon szeretném kint tudni kisbubot.
A kérdező hozzászólása: hú. de jo neked. én is alig várom hogy az utlso hétben leygek. már nekem most is izgalmas, de még nekem elég sok van hátra . nemtudom elképzelni az utlso hétben mit érzek majd.
A kérdező hozzászólása: szia én most vagyok a 3 honapban. tahét még van jo sok idõm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!