Találatok a következő kifejezésre: Az utolsó milyen vizsgálatok vannak (2 db)

Az utolsó trimeszterbe milyen vizsgálatok vannak a szokásosokon kivül? Ugy értem labor, U. H. És ezek mikor esedékesek?

Legjobb válasz: 30-31. hét: kötelezõ ultrahang 32. hét: vérkép és ellenanyag kontroll ( ha RH negatív vagy) 36. héttõl CTG vagy NST vizsgálat -magzati szívhang és méhtevékenység ( fájások) vizsgálata 38. hét: ultrahang 26-35. hétig 3 hetente orvosi vizsgálat+vérnyomásmérés+vizelet vizsg.+súlymérés 36. héttõl hetente orvosi vizsgálat

30-31. hét: kötelezõ ultrahang 32. hét: vérkép és ellenanyag kontroll ( ha RH negatív vagy) 36. héttõl CTG vagy NST vizsgálat -magzati szívhang és méhtevékenység ( fájások) vizsgálata 38. hét: ultrahang 26-35. hétig 3 hetente orvosi vizsgálat+vérnyomásmérés+vizelet vizsg.+súlymérés 36. héttõl hetente orvosi vizsgálat
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi:) !!!!

Az utolsó hetekben milyen vizsgálatok vannak még? Az utolsó 2 hétre gondolok, a ctg-n kívül.

Legjobb válasz: Ha még nem vették le a hüvelyváladékot kitenyésztésre,akkor az.Talán még egyszer megnézik a méhszájat is. Meg ha túlhordod,akkor lehet megnézik majd a magzatvíz színét,meg nekem csináltak UHt.

Ha még nem vették le a hüvelyváladékot kitenyésztésre, akkor az.Talán még egyszer megnézik a méhszájat is. Meg ha túlhordod, akkor lehet megnézik majd a magzatvíz színét, meg nekem csináltak UHt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!