Találatok a következő kifejezésre: Az utolsó május (30 db)

Most vettem egy Alfa Romeo-t üzembentartóival, de novemberben volt befizetve az utolsó biztosítás rá. A hivatalba még nincs bejelentve. Mi van, ha májusig nem fizetek rá, mint új üzembentartó kötelezőt?

Május körül szeretném vizsgáztatni és használni, megéri-e kivonatni addig a forgalomból?

Legjobb válasz: Vetted - üzembentartóival - ez két külön dolog! :) Az üzembentartói szerzõdés dátumával fog a biztosító dolgozni, ha májusban kötsz biztosítást, akkor visszamenõleg MABISZ díjat kell fizetni, nem kevés összeget!

Vetted - üzembentartóival - ez két külön dolog! :) Az üzembentartói szerzõdés dátumával fog a biztosító dolgozni, ha májusban kötsz biztosítást, akkor visszamenõleg MABISZ díjat kell fizetni, nem kevés összeget!
A kérdező hozzászólása: de nem írtunk az üzembentartóira dátumot, csak magát a papírt, ilyenkor?

Majus 23-an volt az utolso ciklusom elso napja (altalaban 4-5 napos). Majus 29-en szexualis kapcsolatom volt. A ciklusaim rendszertelenek, 21-32 naposak. Junius 19-27 kozott 5 terhessegi tesztem negativ ) harom kozuluk reggel. Lehetek terhes?

pajzsmirigytultengesem van, amely volt kezelve. most nem szedek ra gyogyszert, mert az orvosom azt mondta, helyrebillent.az idegesseg, kezremeges most is megvan.lehet, hogy hormonzavar okozza a ciklus keseset?

Legjobb válasz: igen, lehet hormonprobléma, ha nagyon érzékeny teszteket hazsnáltál azoknak már mutatnia kellett volna, ha van baba még most sem kizárt, de kevesebb az esélye

igen, lehet hormonprobléma, ha nagyon érzékeny teszteket hazsnáltál azoknak már mutatnia kellett volna, ha van baba még most sem kizárt, de kevesebb az esélye

Május 31-én jött meg az utolsó mensim és szexeltünk 5 7 8 10 12 13-án. Mennyi esélye van hogy sikerült a teherbeesés?

Ha most a bal oldalon a hasam alján szúrkál folyamatosan félpercenként ez már lehet annak a jele? Vagy már annyira szeretném hogy beképzelem magamnak és ezek eddig is voltak csak nem figyeltem ennyire rá?

Legjobb válasz: Szia! Ha május 31-én volt meg utoljára akkor még nem valószínû,hogy teherbe estél,de csodák elõfordúlhatnak. A ciklus feléhez ugyanis akkor még nem értél el,de 12-én volt rá esélyed,hogy megfoganjon a baba! Pont 12.-e után kellett volna még sexelnetek,de mondom mindenkinél máskor van a peteérés.Remélem sikerûlt!!!

Szia! Ha május 31-én volt meg utoljára akkor még nem valószínû, hogy teherbe estél, de csodák elõfordúlhatnak. A ciklus feléhez ugyanis akkor még nem értél el, de 12-én volt rá esélyed, hogy megfoganjon a baba! Pont 12.-e után kellett volna még sexelnetek, de mondom mindenkinél máskor van a peteérés.Remélem sikerûlt!!!
a 12-13-i szexnek lehet, hogy lesz eredménye, mert még utána élnek benned a spermák egy ideig(1-2 napig)! de ha babát akartok, akkor még ne hagyjátok abba! szorítok!
A kérdező hozzászólása: akkor még akár ha ma is szexelnén még van rá esély hogy megfoganjon? vagy már lecsúsztam róla?
A kérdező hozzászólása: ja és május 31 az utolsó mensi elsõ napja volt ami 3 napig tartott.
Egyáltalán nem csúztál le róla, nyugodtan folytassátok mert lehet, hogy valami miatt késik a PÉ-sed. Sose lehet tudni....
En a mensi elso napjatol szamitva 14 ig napon voltam eggyutt a parommal, akkor sikerulhetett de tenyleg nem mindenkinel egyforma..van akinek korabban vagy kesobb jon ossze.
Szia! Ha vérzel nem hiszem, hogy sikerült. A máj. 28-i vérzés lehetett közti vérzés ami a peteéréskor szokott elõfordulni. Aznap nem probálkoztatok?
peteéréskorés beágyazódáskor is elõfordul vérzés . Ha nem jönnemeg tesztelj és ha pozitívmondd a dokinak is a kis vérzéseidet. Sõt ha megjönne szerintem akkor is tesztelj, mert még azis elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: Most május 28.-án, amikor volt az a reggeli vérzés elõtte nap és aznap is együttvoltunk a párommal.Ezért most nem igazán tudom, hogy mire is véljem ezeket a kis vérzéseket.
Én ugyan így jártam egy héttel hamarabb elkezdett élénk piros jönni pedig három + tesztem volt!

Az utolsó havim május 15-én volt! Az ovum így máj.27-re esik. Ma csináltam egy terhességi tesztet mert néha rosszul vagyok és POZITÍV lett. Terhes vagyok?

Akkor most el?bb volt peteérésem vagy talán egy hónappal el?bb estem teherbe?Most terhes vagyok vagy csak a testem csap be????

Legjobb válasz: 2 eset lehet: 1. utolsó mensid nem volt olyan erõs, akkor már azóta terhes vagy 2. a mostani terhességi teszted még csak nagyon halvány, akkor elõbb volt most a peteérésed, ezért mutatja már ki. Szóval melyik? :)))))) És NAGY NAGY GRATULA !!!!!! :))))

2 eset lehet: 1. utolsó mensid nem volt olyan erõs, akkor már azóta terhes vagy 2. a mostani terhességi teszted még csak nagyon halvány, akkor elõbb volt most a peteérésed, ezért mutatja már ki. Szóval melyik? :) ))))) És NAGY NAGY GRATULA !!!!!! :) )))
Igen, lehet mensi attol h terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Olvastam a teszten, h akkor is pozitív lehet ha ciszta van!Nekem volt kb.egy éve és attól félek, h csak becsap a teszt és megint cisztám van.Egyébként 25 érzékenységût vettem és rögtön megjelent a két csík és erõsen.Meg is maradt!Most már meg várom a havit és utána csinálok még egyet(jun.9.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!
Nem lehet, hogy keresztreakció miatt a PÉ-t mutatja? Vagy pedig elõzõ hónapban estél teherbe. Nem volt más a mensid?
Miért várod a havit?lehet várhatod.....
Nézd, nekem halvány pozitív tesztjeim lettek egy 35 mm-es túlérett tüszõtõl, ez már majdnem ciszta: határeset. De ha neked erõs pozid lett, akkor az szerintem biztos, hogy baba! Erõs pozi nem hiszem, hogy cisztától van. A halvány pozi még lehet attól is, de erõs??? Szerintem ez baba!! GRATULÁLOK!
A kérdező hozzászólása: Nem várom a havit, csak az idõpontra mondtam!Szeretnénk babát és remélem, h össze jön. Köszönöm a válaszokat!!!!!
Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül erre nem tudok válaszolni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül erre nem tudok válaszolni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
11. De ezt te nem tudod kiszámolni?
Nekem május 22-én volt az utolsó mensim. Múlt héten voltam ultrahang szerint betöltött 7 hetes, most már betöltöttem a 8-at is. A 12 hetes ultrahangra augusztus 27-én megyek. Szerintem te 1 héttel járhatsz elõttem. De miért nem mész orvoshoz, hogy szerinte hány hetes vagy?
Utolsó! Te nem lehetsz 8 hetes! 10 hetesnek kéne lenned, ez el van számolva!
Igen, menstruáció szerint 10 hetes vagyok, de a baba mérete szerint betöltött 8. hétben járok. Érdekes mód, múlt héten akkor 9 hetes voltam, az orvos akkor látott szívhangot. Menstruáció szerint 8 héten még nem volt a babámnak szívhangja.
Kedves kérdezõ! Terheskalkulátorok nagy segítséget jelentenek ilyenkor:)
nekem juni 8an volt az utolso mensi uh szerint 6hét 4 napos a méretek alapján.mensi szerint 7hét 6nap szoval van egy kis elcsúszás nállam is de szerintem késöbb behozza.meg az is lehet hogy késöbb fogant mint félidö. amugy tényleg vannak jo kis kalkulatorok
nem
Ha nem akarod, hogy hülyének nézzen akkor ne szólj neki szerintem.
Én több korai vetélés és méhenkívüli terhesség elõzménye miatt voltam orvosnál a nemvárt elõtti napokban, és csak megvastagodott nyálkahártyát látott. De az 5. hét elején már látszott a petezsák.
Szerintem sem látná.
Még kb. most ágyazódna be, úgyhogy szerintem se látna semmit.
A kérdező hozzászólása: Sima éves kivizsgàlàsra megyek egyébként ezért is jàtszottam el a gondolattal hogy milyen jò lenne ha làtna valamit a doki.akkor ne is szóljak neki egyenlöre
Nem fogja. A teszt elöbb kimutatja mint hogy az orvos bármit is látna. legelöször a vérvétel mutatja ki aztán a teszt aztán lát bátmit is az orvos. Ez leghamarabb 5. héten lehet. Elöbb kizárt épp ezért nem is ajánlják az 5.-6. hét elött elmenni orvoshoz, teljesen feleslges. ha nem csak emiatt mész menj de ha csak emiatt felesleges.
A kérdező hozzászólása: Természetesen nem konkrétan arra gondoltam hogy a babàt fogja làtni hanem hogy legalàbb a petezsàk làthatò e màr ilyen korai szakaszban??egyszerüen érzem a kisfiammal is ugyanígy megéreztem nagyon szeretnénk màr kistesòt
Mibõl gondolod, hoyg terhes vagy. Kb 3, 5 hetes lehetnél ha az vagy, még a tesz is csak kis esélyel mutatja ki.
Tesztet vettél már? Vagy csak úgy érzed? Szerintem ha majus 6.-án volt a menzid akkor még nem fogja látni az orvos. Szívhang 5-6heesen van, ha terhes vagy még nincs szivhangja, Max petezsákot latna szerintem
Ha 6.án volt menzi akkor min.7-8 nap a peteérés tehát max.13.án jöhettet volna össze, tehát 2 hete nem -nem látna nagy valószínûséggel semmit de megér 700ft-ot vegyél tesztet. utzána ezt megmutathatod neki. És ha igen visszahív 2-3 hét múlva.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!