Találatok a következő kifejezésre: Az utolsó kevés (20 db)

Az utolsó mensim kevés volt, volt benne vér (kevés) , de barnázás is, viszont két, kb.1cm darabka is volt benne. Attól még lehet babám?

Ez volt hónap elején. Azóta tipikus terhes tüneteim vannak, fehér krémes folyás, stb.Azóta doki is látott, ? mindent rendben talált. lehetek még terhes? feszül a hasam, nem görcsöl, és a mellem is fáj, látszanak az erek rajta. Köszömök minden választ! :-) A h?m 37 körül van.

Legjobb válasz: És miért nem teszteltél? A fehér folyás, meg a feszülõ, eres mellek stimmelnek - nekem is ilyen (11 hetes vagyok) és az eresedés már akkor kezdõdött, mikor még a teszt se mutatott volna semmit (kb. a fogantatás után 9-10 nappal). A hõd is biztató, de arra azért nem lehet 100 %-ban hagyatkozni, nekem pl. sose ment 36,6 fölé... Szerintem tesztelj, az a tuti és akkor véget vetsz a bizonytalanságnak, az a legrosszabb, még a negatív tesztnél is rosszabb. Sok sikert!

És miért nem teszteltél? A fehér folyás, meg a feszülõ, eres mellek stimmelnek - nekem is ilyen (11 hetes vagyok) és az eresedés már akkor kezdõdött, mikor még a teszt se mutatott volna semmit (kb. a fogantatás után 9-10 nappal). A hõd is biztató, de arra azért nem lehet 100 %-ban hagyatkozni, nekem pl. sose ment 36, 6 fölé... Szerintem tesztelj, az a tuti és akkor véget vetsz a bizonytalanságnak, az a legrosszabb, még a negatív tesztnél is rosszabb. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Tegnap teszteltem gabriel teszttel Nagyon- nagyon halvány volt. Nem tudom azt mondani, hogy pozitív. Még várok, mert a köv. mensim, júli elején esedékes és az még messze van. Úgy tudom, addig nem is mutat még a teszt semmit. Nagyon szeretnék babucit, de annyira nem hogy beképzeljem a tüneteket. Ennyit nem lehet képzelni! :-)
A kérdező hozzászólása: És köszönöm a jókivánságot, gratulálok a babához, és jó egészséget kívánok mindkettõtöknek. :-)
Hát nekem is halvány volt a 2. csík.. De a halvány csík is csík.:) Én is azt mondtam hogy á biztos nem, mert halvány, elmentem a dokihoz és ott volt bizony a pocimban a baba.:) Azaz még most is ott van, immáron 18 hete.
A kérdező hozzászólása: És hány hetes voltál ekkor? Mert nekem fogalmam sincs mekkora lehet. A teszt nem mutatja, de akkor hogy lehet, hogy máris ennyire rosszul vagyok illetve érzem! ?
Megint én vagyok, köszönöm a gratulációt :) Tudok neked ajánlani egy nagyon érzékeny tesztet (10-es), az a neve, hogy Acon. Én sanja csak egy helyen tudtam beszerezni, a bolt neve Vitani és van honlapjuk is, http://www.vitani.hu. Ha nem pesti vagy a honlapon meg is lehet rendelni. Nekem ez mutatta ki a babát a mensi elõtt 2 nappal, halványan ugyan, de határozottan ott volt a 2. csík.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! :-) Én is ismerek egy 10-es érzékenységût, a Qupidot. Megpróbálom azzal, csak úgy félek, hogy negatív lesz, vagy még mindig korai, hisz még jövõ hét után esedékes a nemvárt! :-)

Akinél az utolsó hetekben már teljesen kinyílik a méhszáj, annak jóval rövidebb és kevésbé fájdalmas a szülés?

Gondolom ilyen esetben vajúdási idõszak nincs is....

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy "teljesen"-nek számít-e, én úgy mentem szülésindításra, hogy semmi fájásom nem volt, de már 4 ujjnyira nyitva voltam. Burkot repesztettek, onnan számítva 2 óra, az elsõ fájás jelentkezésétõl pedig 1 és negyed óra múlva kint volt a babám. Szóval ez extra gyors szülés volt, de nagyon fájt...

Nem tudom, hogy "teljesen"-nek számít-e, én úgy mentem szülésindításra, hogy semmi fájásom nem volt, de már 4 ujjnyira nyitva voltam. Burkot repesztettek, onnan számítva 2 óra, az elsõ fájás jelentkezésétõl pedig 1 és negyed óra múlva kint volt a babám. Szóval ez extra gyors szülés volt, de nagyon fájt...
Nekem teljesen (mindegyik méhszáj: külsõ közép belsõ) nyitva volt. Kb 4 óra alatt szültem, nem fájt vészesen, rosszabbra számítottam.
Nálam a második gyerekkel volt igy. 37. héttõl 2, 5 ujjnyira voltam nyitva, de hazaengedtek vele, mert ismer a dokim. 39. héten szültem, elsõ fájás után 3/4 óra alatt értünk be a kórházba, ott megvizsgáltak és mondták, hogy 4 ujjnyi, jöhet a baba. Onnantól asszem még egy óra volt, mire a kezemben volt a lányom.
Általánosítani nem tudok, de én az elsõ babámnál 3, a másodiknál 2 ujjnyira voltam nyitva, mikor szülni mentem, és mind a két baba 2 óra alatt megszületett. Azért ez inkább attól függ, hogy a vajúdás alatt könnyen és gyorsan tágulsz-e.
Elõzõ vagyok, most láttam, hogy te teljes tágulást kérdezel. Erre lehet, hogy butaságot írok, de szerintem olyan nincs, hogy valaki teljesen fájdalommentesen táguljon "hirtelen" 5 ujjnyira. Fokozatosan lehet, de az utolsó napokban a doki jobban figyel, többször vizsgál, szerintem max. 4 ujjnyinál már inkább befektetnek. De mondom, nem értek hozzá, csak tippelem.
Masodik gyerekkel voltam igy, sokkal gyorsabban szuletett, de nagyon fajt, sokkal jobban, mint az elso, a fajasaim is surubbek es hosszabbak voltak. Kaptam edat is, de meg ugy is nagyon fajt. Viszont tenyleg nagyon hamar kibujt 4 ora volt osszesen :)
En egy ujjnyira voltam nyitva az utolso hetekben.12, 5 ora alatt lett meg a kisfiam.fajt nagyon de tenyleg megeri.es en is rosszabbra szamitottam.ma 5napos a dràgàm.:-) Viszont amire nem keszultem fel az a szules utani dolgok.szoptatay, tejbelovelles miatti fajdalom stb...ezt nem hittem volna h ennyire fajdalmas.
Szia! Én 1333 értékkel mentem be, mert elfolyt a magzatvizem és több, mint 10 órát vajúdtam, oxival, kézzel tágítással, a végén császár lett. Örültem volna, ha úgy van, ahogy a kérdésben írod!

Szerintetek mennyire normális ha egy 43 éves pasi nem igényli a szexet? Több mint 20 éve vagyunk házasok, az utolsó 5 évben, kd 2 havonta vagyunk együtt. Számomra ez nagyon kevés, de neki nincs igénye még ennyire sem.

Felajánlottam a nyitott házasságot, de attól teljesen kiakadt. Azt mondja neki nem kell más, nagyon szeret, fogadjam el ?t igy. A baj csak az, hogy én nagyon igényelném a szexet, lassan meg?rülök a kielégitetlenségtöl. De ezzel nem nagyon foglalkozik, mert szerinte ez normális és igy érzi jól magát. Most komolyam 40 éves vagyok tényleg szex nélkül kéne élnem. Próbálok türelmes lenni, de nagyon nehéz.

Legjobb válasz: Elég gáz, hogy ennyire nincs tekintettel az igényeidre. Világos, hogy neked szeretõ kell. Kicsit irigy vagyok a leendõ szeretõdre...

Elég gáz, hogy ennyire nincs tekintettel az igényeidre. Világos, hogy neked szeretõ kell. Kicsit irigy vagyok a leendõ szeretõdre...
A kérdező hozzászólása: Kedves apusi 69. Hidd el nagyon sok minden kipróbáltam már a szexis fehérnemûtõl, a szexmaszázsig, és valóban mûködik pillanatnyilag. De valahogy nem túl jó érzés ha ez a dolog csak egyoldalú, és nem kapok viszonzást. Nállunk már nem kicsik a gyerekek, midkettõ bõven nagykorú, tehát már erre sem lehet fogni. Azt hittem ha eljutunk idáig majd ki tudjuk élvezni az élet adta lehetõségeket, de tévedtem. Még nem tudom hogyan tovább, felvetettem hogy menjünk párterápiára, hát nem arattam osztatlan sikert. Ja még csak annyit hogy nem vagyok igénytelen , még itthon is figyelek hogy csinos ápolt legyek, 164 cm és 54 kg vagyok. Természetesen nem olyan az alakom mint 20 éve, de azért nem is katasztrófális:-)
Nálunk pont fordítva van! Talán cserélnünk kellene :o)) Mi is idén leszünk 20 évesek, 16 éve házasok, 3 gyerekkel. Rajta van jó pár kiló azóta, de ez engem egyáltalán nem érdekel. az öröm, amit nyújt, ugyanolyan tud lenni. Persze, hogy a tizenéves korosztály nem tud tanácsot adni, fogalma sincs mirõl szól a házasság és mit jelent egy válás. Õket nem kell, hogy ez érdekelje - még. Nem tudom mit lehet tenni. Mi többször megbeszéltük és néha sûrûbben csináljuk, aztán néha hónapokig szünet. Nekem is simán beleférne a napi 2-3, mint kezdetben. Õt is lefoglalják a gondolatai - gyerekek, iskola, óvoda, számlák. Mi is gondolkodtunk a nyitott házasságon (nem kopik alapon), de nem tudjuk megtenni. Nem függ a fáradtságtól. akkor is volt szex, amikor 12-14 órát dolgoztam naponta vendéglátásban és akkor is, amikor otthon melóztam még ennél is többet határidõre. A szex kikapcsolódás. Szüksége van rá mindenkinek. Neki is. Ehhez nem elég, ha azt írom, hogy próbálj meg valami újat, mert az is csak elõször új. De akár bevállhat. Valahogy csábítsd el. Pl csináld azt, amit a pasik szoktak a nõkkel, kicsit itasd le, akkor enged a feszültségbõl. Vagy beszélj hozzá (ha nem is folyamatosan) úgy, hogy megmozgasd a fantáziáját! Pl. olyat fõztem, hogy feláll a szerszámod! Találj ki valamit! Mutasd meg magad jobban, nagyobb kivágás, szabadabb testrész. Ha tudsz, vegyél szexibb ruhákat, fehérnemûket. Ha nem vagy elégedett az alakoddal, kezdj vele valamit és mutogasd neki a feneked, a hasad, a melleid, hogy milyen jó hatással van rád a fogyás vagy a mozgás. Ringasd a fenekedet elõtte, de ne nagyon :o) Ezek csak ötletek, de ezek engem mindig jobban ösztökélnek ahhoz, hogy megfogjam, megcsókolgassam, átöleljem, megsimogassam a fenekét és alányúljak, satöbbi. Ha ezek sem gerjesztenek benne semmit, ha nem figyel fel a nõi bájaidra, akkor orvosi problémája lesz. Persze ezt nem fogja elismerni. Mert õ is pasi, ismerheted. 43/F
semennyire.. vonj meg tõle te is vmit.. pl ha eddig fõztél rá ne fõzz rá, fogadjon el így, vagy ne öleld meg, ne adj neki csókot, ne moss rá, ne vasald a cuccait, ne csinálj neki semmit:D hátha rájön..
Vajon megéri évek óta küzdeni? Ahelyett, hogy élnél?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nem vagyok az a könnyen feladós ember, a házasságomért is évek óta kûzdõk, csak elfáradtam. Még nem tudom hogyan tovább, de majd csak kialakítom. Ja és a napi 3 szex nállam is simán beleférne:-)
Mondjuk én csak 38 vagyok, de simán a napi három szexet is elviselném ... és nem tudom elképzelni, hogy 5 év múlva ennyire lecsökkenjenek az igényeim :-(, mondom ezt úgy, hogy nekem én is 17 éve ismerem a párom ... Valami lehet a háttérben. Te pedig egy negyvenes nõ vagy és a nõk ilyenkor vannak a csúcson szexualitás szempontjából. Ezt valahogy vagy megbeszélitek, vagy kialakítod a magad kis külön életét ezen a téren ...
Mondom nem látok bele a házasságodba, csak tapasztalatlan fejjel nem a szeretõ lenne az elsõ gondolatom, hanem hogyha valami nem megy, akkor azt nem kell erõltetni. Felesleges szenvedni a másik mellett, csak mert régen együtt vagyunk. Úgy gondolom, hogy a férjed gyakorlatilag "becsap" téged, azt mondja, hogy szeret. De ha én szeretek valakit, akkor nem kényszerítem ilyen helyzetbe és nem mondok olyat, hogy fogadja el a dolgot, mikor tudom, hogy ez rossz neki. A szeretõvel pedig te is becsapnád õt, vele vagy mintha rendben lenne minden és belenyugodnál a helyzetbe, közben pedig mással henteregsz.
A kérdező hozzászólása: Kedves 6-os, hogy miért nem vállok el annak nagyon sok oka van. Ebbõl az egyik ez hogy még mindig reménykedem bár egyre kevésbé, a másik pedig a fellõsség amit érzek irána is. Mostanába olyan könnyen dobálozik mindenki a válással, pedig az nem olyan könnyû. Az meg hogy olyan lennék mint õ, mégis milyen?
Nem voltam még 20 éves házas, szóval nem ítélkezem, de akkor miért nem válsz el, miért a szeretõ a megoldás? Akkor te sem lennél sokkal jobb nála. Sõt.
Itt most 16-18 éves gyerekek fogják neked megmondani a tutit, és én sem tudok saját tapasztalatra támaszkodni, mert még csak a húszas éveim közepén járok. De nehezen tudom elképzelni, hogy 15 év múlva ne akarja legalább hetente 1-2 alkalommal szexelni (remélhetõleg még többször). Szóval szerintem nem normális.
A kérdező hozzászólása: Kedves Hunter, a melója nem stresszes, akkor megérteném talán.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nekem is megfordult már a fejembe csak gyáva vagyok. Igaz hogy lenne jelentkezõ de az önértélelésem nem túl pozitív.
Jóval nagyobb igényeinek kell lennie ennél...még, ha nagyon stresszes melót is végez. Ha nem tudjátok normálisan megbeszélni, két lehetõség van. Válás, vagy szeretõ tartás. Neked kell eldönteni, melyiket vagy hajlandó meglépni. ..sajnálom... Üdv. 44/F.
Hát akkor éjjen a sör!!!!

A villanyórámtól 1, 1 km-re van az utolsó hálózati transzformátor, ez sok vagy kevés?

Terhelés nélküli feszültség 228-235 V,ill. 400-410 V.

Legjobb válasz: Ez vezeték keresztmetszet és amper kérdése hogy ez a távolság sok-e.Lehet messzebb is a trafó ha a vezeték vastag, illetve ha nem elég vastag akkor közelebb kéne lennie.Ha teljes terhelésnél 5% alatt marad a feszültségesés akkor nincs baj a távolsággal.

Ez vezeték keresztmetszet és amper kérdése hogy ez a távolság sok-e.Lehet messzebb is a trafó ha a vezeték vastag, illetve ha nem elég vastag akkor közelebb kéne lennie.Ha teljes terhelésnél 5% alatt marad a feszültségesés akkor nincs baj a távolsággal.
szerintem beágyazódás
A kérdező hozzászólása: JuLius az a junius.... :s elirtam....
#5 vok: én drukkolok neked nagyon!! :D Én figyelni fogom a kérdést, bejelöltem, megírod majd, ha már tudod?
A kérdező hozzászólása: Tudjatok, nem az a baj, hogy valaki leirja hogy ja vagy beagyazodas, vagy csak ugy... hanem lehet hogy egy kis eletke no bennem hamarosan, es o igy lekezel... lehet hogy nincs baba a kepben....de igy a velemenyt alkotni nem szep dolog, mert valakinek egy alma hullik szet az ilyen valaszadok miatt..ugy beszelni rola mint valami xardarabrol.... Azert kerdeztem meg mert ilyen meg nem volt velem...es gondolom volt mar peteeresem...es eddig nem jart barnazassal....csakis direkt menszesz elotti egy napban... Azert varok meg valaszokat, tudom hogy valakinek ez unalmas tema, de akor miert nezi meg a kerdest..nah mindegy...orok homaly fedi a valaszt... Es igen remelem hogy BEagyazodast jelent :) Varjuk mar nagyon a kis lurkot :)
#5 vok: :DDDDD
A kérdező hozzászólása: Utolsó szeretlek :D igazad van
Attól függetlenül, hogy a "kedves 1-es" rátapintott a dolog lényegére (vagy peteérésed vagy beágyazódás lehetett), attól még simán moderálhatná magát, és teljesen igazad van, hogy millióan megkérdezik, mert volt millió másik nõ járt már így, de te nem. Persze, kérdezd meg, azért van ez az oldal. Amikor olyan a hangulatom, mint az 1-esnek, hogy elsõ reakcióként ezt válaszolnám, olvasok tovább, és nem ÍROK VÁLASZT ilyen bunkó stílusban. Most meg ilyenben vagyok, védem a kérdezõt, a bunkókat meg osztom... :D
És miket találtál a neten? Lefogadom azokat amiket én is írtam. Sok lehetõség nincs, de ezt így nem lehet megmondani. Na bumm, pár csepp barna, egy hét és kiderül mi volt ez pontosan
Igen, ez a legkönnyebb, hogy utánanézés helyett egybõl ugrunk, és tesszük fel a kérdést. Ha vetted volna a fáradtságot, elég lett volna az elsõ oldalon körbenézni, hogy találj minimum 3 kérdést, ami majdnem ugyanerrõl szól. Vagy hamarabb fog megjönni, amit kétlek, mert egy hét azért elég sok, vagy épp peteérésed van, vagy esetleg már a beágyazódás. Ennyi infóból én nem tudok érdemi választ adni. Várj türelemmel a mensi megjöveteléig. Ha nem jön meg, tesztelj!
A kérdező hozzászólása: nagyon koszonom, cukker vagy! Majd irok...hat erre en is nagyon kivancsi vagyok.... ;)
"Nem erre válaszolók kíméljenek" Kategória: Otthon > Egyéb kérdések Szerinted?
Négyen egy gatyában(film) Narancsvidék(sorozat) Veronica Mars(sorozat) Vadócka(film)
A kérdező hozzászólása: már boccs de ha nem találtam "film"-hez hasonló címeket akkor már csak otthon van és egyéb ;) 2.válaszoló köszi :)
Levelek Júliának Kedves John Szerelmünk lapjai A lány és a farkas ezek nekem nagyon bejöttek :d
Szia! Kérlek nézd meg a Hallgass a szívedre c. filmet! (youtube) Ha Az utolsó dal tetszett, erre nem tudsz majd szavakat találni...
Kedves John,
Felhõk fölött 3 méterrel <3

3 hónapja próbálkozunk a párommal babával. Eddig semmi, az utolsó 2 menszeszem 24 napra jött meg és 3-4 napig tartott, és kevés jóval kevesebb mennyiség. Előtte mindig rendszeres volt és sokkal több. Szerintetek ez mire utalhat? Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem valószínû. Egyszerûen csak megváltozott. De ha nagyon aggaszt, csinálj egy tesztet, de szerintem nem vagy terhes. Az igaz, hogy van akinél jelentkezik vérzés a terhesség ellenére, de nagyon ritka.

Nem valószínû. Egyszerûen csak megváltozott. De ha nagyon aggaszt, csinálj egy tesztet, de szerintem nem vagy terhes. Az igaz, hogy van akinél jelentkezik vérzés a terhesség ellenére, de nagyon ritka.

Az utolsó kilók. Relatív kis súlyból keveset fogyni. Hogy indíthatnám el a fogyást?

160 centi vagyok és 58 kiló. (70-r?l értem el ezt életmódváltással és mozgással, lassan, fél év alatt) Már január óta tartom ezt a súlyt és nem megy lejjebb. Sokat gyaloglok (gyors tempó, hosszú táv), és biciklizem, és úszni is járok így nyáron. Centikben mérhet? a változás mióta úszni járok, de kilókban nem. (tudom, az izom nehezebb) Az a helyzet, hogy 53 kiló körül szeretnék lenni, ekkor éreztem ugyanis jól magam a hízás el?tt. Egy izmos 55 kiló is megfelel. :) Szóval az a lényeg, hogy tényleg csak néhány kiló minusz kellene. Tudtok valami olyan mozgásformát, aminél látványos az eredmény? Koplalni nem szeretnék, szerintem az étrendem nem rossz, minden tápanyagot eszek, rendszeresen elosztva a nap folyamán. Aki volt már hasonló helyzetben, hogyan birkózott meg az utolsó kilókkal?

Legjobb válasz: Ez nagyon egyszerû. Kiszámolod a napi kalóriaigényed,pl 1700kalória és lecsippentesz belõle 2-300kalt és tartod az 1500kalt,addig,amíg el nem éred a kívánt eredményt. Diéta alatt emeld meg a fehérjebevitelt a feszesség megõrzése végett,tskg/1.5-2g-ra.58 kiló vagy,akkor napi 116g fehérjét egyél.És természetesen mindig a ch-n kell csökkenteni. Ha nem voltam világos,akkor gugliba-kalóriadeficit fogalma. A némi izmossághoz meg sokkal több és tudatosabb edzés szükséges mint néha úszkálni,meg gyalogolni.

Ez nagyon egyszerû. Kiszámolod a napi kalóriaigényed, pl 1700kalória és lecsippentesz belõle 2-300kalt és tartod az 1500kalt, addig, amíg el nem éred a kívánt eredményt. Diéta alatt emeld meg a fehérjebevitelt a feszesség megõrzése végett, tskg/1.5-2g-ra.58 kiló vagy, akkor napi 116g fehérjét egyél.És természetesen mindig a ch-n kell csökkenteni. Ha nem voltam világos, akkor gugliba-kalóriadeficit fogalma. A némi izmossághoz meg sokkal több és tudatosabb edzés szükséges mint néha úszkálni, meg gyalogolni.
Beírtam az adataidat az orvos lexikonba, ami nagyjából jó becslést ad és aszerint ahhoz, hogy tartsd az 58 kilót bõven 2000-2300kalóriát kell bevinned. Szóval simán van mibõl levenni, vagy alapjaiban rossz a fehérje-ch aránya az étrendedben. De ha növelni akarod az edzést az csak dicséretes. Akkor heti 3x ezt kell tenned- http://shop.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=64 És heti 3x ezt- http://www.youtube.com/watch?v=8z8NovjhPGs vagy ezt 1 órát- http://www.youtube.com/watch?v=lVkYjp4mqnc Ha a kajád is rendben lesz hozzá, fél év-8 hónap alatt simán fitnesz modell tested lehet.
Szia! Csak ízért írok mert én is hasonló helyzetben vagyok:) ) kicsi súly és ebbõl már nehéz.Kíváncsi vagyok a válaszokra.)) Nekem 2-4kg van még hátra
A kérdező hozzászólása: Ja, és 24/L. Ez lemaradt.
A kérdező hozzászólása: Nézd, ha többet lecsippentek belõle, az már koplalás. Mindenféle kalóriaszámlálás szerint is. Ezért akarok valami másféle, hatékony mozgást hogy ne a kajából kelljen elvenni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!