Találatok a következő kifejezésre: Az utolsó hónapban a vérzésem (8 db)

Ez az első hónap hogy szedem a fogamzásgátlót. Szinte minden nap van valami kis vérzésem. Általában reggel, de van hogy délután is. Ma vettem be az utolsót erre a hónapra. Ez normális vagy valami gond van?

Legjobb válasz: Ez normális. Sõt ha az orvosod rendes volt az is mondta hogy, a 3. hónapban már nem kell lennie ilyen apró vérzésen. Ha nem múlik a 3. levél szedése közben akkor, menj el a nõgyógyászhoz és panaszkodj majd felír egy másik fajta fogamzásgátlót....:)

Ez normális. Sõt ha az orvosod rendes volt az is mondta hogy, a 3. hónapban már nem kell lennie ilyen apró vérzésen. Ha nem múlik a 3. levél szedése közben akkor, menj el a nõgyógyászhoz és panaszkodj majd felír egy másik fajta fogamzásgátlót....:)
válaszolnék de nem értem a kérdést:(
Én arra gondolnék, h nem tudott beágyazódni a pici.
Vagy valami gyulladás. Szerintem menj el orvoshoz.
Nem kell egybol a legrosszabbra gondolni!!! A mehnyalkahartya darabokban valik le verzes kisereteben. Ha huzamosabb ideig fekszel, a kanapen vegigfekudve TV-zel vagy eppen alszol ejszaka, akkor a ver nem tud olyan konnyen tavozni, kifolyni, mint ha maszkalnal napkozben, ezert megalvad a ver egy picit, de meg millio mas egyszeru oka is lehet. Nem kell egybol tuldramatizalni a dolgot, hogy "jajj biztos veteles" vagy "Jajj, nem tudott beagyazodni a terhesseg". Foleg, hogy mi itt nem vagyunk orvosok, szoval kedves kerdezo, nehogy most butasagok miatt felidegesitsd magad, kozben meg lehet nem is volt semmi. Ha ez megnyugtat, nekem szinte soha nem ugyanolyan a mensim elozo honapokhoz kepest es megis normalis, hormonok rendben vannak, stb. Ezt orvos is mondta!
Bõvebb vérzés vastagabb méhnyálkahártyára utal, tehát ez önmagában nem kóros.
nekem sajna a prolaktinomat nem tudta kordában tartani, de a ciklusomat legalább beállította. Nekem a doki Norprolacot írt, rá 2 hónapra terhes lettem N
A barátcserjét tabletta formájában szedheted (Zafír barátcserje vagy Premens tabletta), illetve kapható cseppekben is: Mastodynon cseppek a neve. Igen, a barátcserje gyógynövény, tehát nem gyógyszer, nem hormon. Ha a jövõ hónapban mész endokrinológushoz, akkor most ne kezdd el szedni, mivel alacsonyabb lesz tõle a prolaktinod, s lehet, hogy emiatt más adagban kapnál rá gyógyszert. Ha csak a prolaktin a probléma, akkor hamarosan teherbe fogsz esni!!! Ezt tapasztalatból mondom! Sok sikert!!! :) )
Szerintem nem árt. Nem próbáltad még ki a barátcserjét? Nekem levitte a prolaktinomat, s utána megfogant a Picur is. :)
A kérdező hozzászólása: A barátcserje az gyógyfû? Tea formában van? Még nem próbáltam, és most nem is tudom kipróbáljam-e, mielõtt endokrinológushoz megyek.

9 hónapja szedek fogamzásgátló tablettát. Az elején a menstruációm a szünet 3. napján jött meg, de az utolsó néhány hónapban ez a 4. napon volt várható. Ha évekig szedem lehetséges, hogy a havi vérzésem 2-3 nap lesz?

Mi az oka, hogy késõbb jön meg?

Legjobb válasz: Én 4 éve szedem, és minden hónapban kb 3 órával késõbb jön meg mindig, annak idején még kedden jött meg, most már pénteken :D Úgyhogy ezek után én azt mondom bármi lehetséges. De az ne feltétlenül legyen biztosítás, hogy "jajj már 3 nap múlva elkezdem a következõ levelet, akkor csak addig fog tartani a menstruációm" mert attól még tarthat tovább. (Nekem legalábbis volt már így)

Én 4 éve szedem, és minden hónapban kb 3 órával késõbb jön meg mindig, annak idején még kedden jött meg, most már pénteken :D Úgyhogy ezek után én azt mondom bármi lehetséges. De az ne feltétlenül legyen biztosítás, hogy "jajj már 3 nap múlva elkezdem a következõ levelet, akkor csak addig fog tartani a menstruációm" mert attól még tarthat tovább. (Nekem legalábbis volt már így)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A tablettát mindig idõben kezdem el szedni, és tapasztaltam, hogy attól még néha van egy kis pecsételõ vérzés, ami normális.

Majdem egy éve szedem a fogamzásgátlót és ebben a hónapban különbözö idökben vettem be a fogamzásgátlót.2öt elfelejtettem bevenni és az utolsá 7 dbnál elösször az utolsót szedtem be a 15. helyett. Ráadásul még a vérzésem is megjött. Mit csináljak?

Mit csináljak? Terhes lehetek ha a barátommal sexelni szeretnék ha a vérzésem elmulik?

Legjobb válasz: Ha szarul szeded, akkor ott a mellékelt leírás, hogy mit kell csinálni. Védekezzetek óvszerrel, amíg nem rendezõdik a helyzet. (nem tudni milyen fogamzásgátló) Ha egyedül nem megy, akkor menj nõgyógyászhoz.

Ha szarul szeded, akkor ott a mellékelt leírás, hogy mit kell csinálni. Védekezzetek óvszerrel, amíg nem rendezõdik a helyzet. (nem tudni milyen fogamzásgátló) Ha egyedül nem megy, akkor menj nõgyógyászhoz.

Ugye nem lehetek terhes? Gyógyszert szedek, rendszeres vérzésem van és negatív a teszt kb 1 hónappal az utolsó együttlét után.

Legjobb válasz: Szerintem 100%, hogy nem. Biztos ír majd valaki, hogy van rá példa, ennek ellenére is trehes volt valaki. Én azt mondom, kizárt, úgyhogy ne aggódj:) Nekem az együttlét után a 14. napon a HCG vérvételem 410 U/l lett, 1 hónap után meg még sokkal több a HCG, ha abból nem mutatná ki a teszt, elég furcsa lenne:)

Szerintem 100%, hogy nem. Biztos ír majd valaki, hogy van rá példa, ennek ellenére is trehes volt valaki. Én azt mondom, kizárt, úgyhogy ne aggódj:) Nekem az együttlét után a 14. napon a HCG vérvételem 410 U/l lett, 1 hónap után meg még sokkal több a HCG, ha abból nem mutatná ki a teszt, elég furcsa lenne:)

Kedves doktor úr! Nem tudom mit gondoljak. A múlt hónap 20-án volt az utolsó vérzésem, most kellett volna megjönnie 20-án, de nem jött meg. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Végezzen egy terhességi vizelettesztet, majd ennek eredményével forduljon nőgyógyászához. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Végezzen egy terhességi vizelettesztet, majd ennek eredményével forduljon nőgyógyászához. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Júni 21. - én voltam együtt barátommal a menstruációm utolsó napján. Azóta 2x megjött az aktust követő hónapokban a várt időn belül megjött. A vérzésem normálisnak mondhatom. Szoktam puffadni mostanában. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem tartom valószínûnek! Nem is védekeztetek? Csak mert vannak akiknek mensi közben is összejön a baba,de neked azóta már kétszer meg is jött úgy hogy kizártnak tartom!

Nem tartom valószínûnek! Nem is védekeztetek? Csak mert vannak akiknek mensi közben is összejön a baba, de neked azóta már kétszer meg is jött úgy hogy kizártnak tartom!
Kizárt h terhes lennél.Lehet h vmi puffasztót ettél vagy ittál mostanában.
Nem!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!