Találatok a következő kifejezésre: Az utolsó hónapban a (174 db)

Kismamák, nektek is nagyon fájt az utolsó hónapban a csípőtök?

Sokszor szinte már menni is alig tudok!De csak a bal oldalon fáj!Ez normális?

Legjobb válasz: Elmondhatalanul! A szemeremcsontomrol ne is beszeljunk! 33hkm

Elmondhatalanul! A szemeremcsontomrol ne is beszeljunk! 33hkm
Nekem is nagyon fáj. Furcsa, mert az elsõ két fiamnál nem éreztem ilyet, csak most. Fõleg, ha fekszem és meg akarok fordulni.
nagyon normális végefelé, ez a tünet.nyugi nincs baj
Állva és menés közben a szeméremcsontom, konkrétan úgy megyek utcán is, mint egy betojt csiga, fekvéskor pedig a lábam, a csípõm, az oldalam. Alig tudok megfordulni egyik oldalról a másikra, hanyatt pedig két másodpercig se bírom.
rettentõen :( feküdni is alig bírok vele, úgy megyek mint egy száz éves, háton nem is bírok feküdni, fordulni is nehezen tudok és fekvésbõl felkelni pedig ezer év... 33+4 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Megnyugottam, hogy normális!Már azt hittem valami más miatt van ez.Viszont írtó idegesítõ ez a szerencsétlenség!Fõként, hogy minden nap mennem kell ügyeket íntézni.Úgy megyek mint akinek kakilnia kéne!Mindenki leelõz az uton....még szakadó esõbe is sétálgatok, sántikálva.
Annyira együtt tudok Veled érezni. Sokszor úgy megnéznek. Tegnap azonban jól esett, mikor egy szomszéd megkérdezte, hogy rosszul vagyok-e, mivel majd egy percen át csak álltam a harmadik lépcsõfokon a földszint és az elsõ között. Mondtam, hogy nem, csak ez már a nagyon nehéz része. Ma pedig fõzés alatt úgy elnyomtam a pisiingert, hogy mire vécére jutottam, sajnos nem tudtam ráülni a vécére. :( Nem szeretem ezt a kiszolgáltatottságot...
Hû, akkor ezek szerint szerencsém van, mert semmi ilyesmit nem érzek. 38hkm

Mi a dolga a fogadott szülésznõnek? Csak a szülést vezeti le vagy az utolsó hónapban a vizsgálatokat is õ végzi? Ha ügyeletes szülésznõnél szülök, akkor mennyi hálapénzt szokás ilyenkor adni? Pest megyei kórházról van szó.

Legjobb válasz: Mi többször találkoztunk a terhesség alatt. Tanácsokat adott mit hogy egyek,igyak.Málnalevél tea és homeoós cuccok. Mivel én bent is feküdtem,többször meglátogatott és csak leült velem beszélgetni.(Vesegyulladásom volt,ezért feküdtem bent,napi2 3 infuziót kaptam:( Elsõnél õ volt az ügyeletes,akkor 20at kapott,most megfogadtuk és bármikor hivhattam igy 30at. Meg majd hamarosan a kicsirõl képeket. (Imre)

Mi többször találkoztunk a terhesség alatt. Tanácsokat adott mit hogy egyek, igyak.Málnalevél tea és homeoós cuccok. Mivel én bent is feküdtem, többször meglátogatott és csak leült velem beszélgetni.(Vesegyulladásom volt, ezért feküdtem bent, napi2 3 infuziót kaptam:( Elsõnél õ volt az ügyeletes, akkor 20at kapott, most megfogadtuk és bármikor hivhattam igy 30at. Meg majd hamarosan a kicsirõl képeket. (Imre)
A kérdező hozzászólása: Mikor kell szólni, h igényt tartunk a szolgáltatásra? A 3. trimeszter elején v az utolsó hónapban? (12 éve szültem utoljára, akkor még csak orvost kellett fogadni)
Nálunk a 32. hétig lehet szülésznõt fogadni
Én ügyeletes szülésznõnél szültem, és 5000 ft-ot kapott, igaz nem Pest megyei, hanem vidéki kórház volt.
Szia, nekem csinált ctg-ket is amikor a dokim nem volt bent a kórházban. Én a 30. hét környékén beszéltem vele. Úgy tudom, hogy pl. a Sote 1-en csak havi 3 fogadott szülést vállalhatnak. Nem tudom, hogy máshol is van-e maximalizálva, de jobb, ha hamarabb beszélsz vele. Minden jót!
Minden hónapban ugyanakkor kezded szedni, tehát te mostantól mindig hétfõn veszed be az utolsót, kedden az elsõt. Én is pont így szedem.
Akkor a múlt hónapban valamit elszámoltál, mindig ugyanazon a napon kell abbahagyni, és ugyanazon a napon kell elkezdeni! Vegyél magad elé egy naptárt, számold le a hétfõtõl a 7napot-a hétfõt ne számold, hisz ott még vettél be-és akkor te is látni fogod, hogy a kedd a 8. nap. És ez hónapról hónapra így kell hogy legyen, hétfõn fogy el, és következõ kedden kezded!

Hölgyek! A terhesség alatt mire kell odafigyelni a szexben? Mit ne csináljunk akkor? És az utolsó hónapokban ajánlatos e szexelni?

Legjobb válasz: Az extrém dolgokat kell kerülni terhesen, valamint akkor tilos szexelni, ha az orvos megtiltotta. Utolsó hónapokban még óvatosabban.

Az extrém dolgokat kell kerülni terhesen, valamint akkor tilos szexelni, ha az orvos megtiltotta. Utolsó hónapokban még óvatosabban.
Mi az utolsó héten is szexeltünk. És az ikrek egészségesek lettek... Ráadásul nem császárral... :)
Kerülni kell a durvaságot.. De mondjuk a pasik amúgy is vigyáznak és óvatosabbak ilyenkor. A 8. hónapban jobb kihagyni...36.hét útán meg normál módban..
A mélyreható pózokat kell kerülni!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Fisting nem ajánlott! Hogy meddig lehet, azt a doki mondja majd meg. Általában a méhszáj állapotától függ. Nekünk az elsõ gyereknél még elõ is írta, pár nappal a szülés elõtt is.

Az utolsó hónapban mennyire kell sűrűn menni a nődokihoz? És akkor is elkéri a teljes terhesrendelés árát (8000 Ft) minden alkalommal, ha mondjuk hetente megyek akkor is? Vagy lehet, hogy ilyenkor kevesebbet kér?

Õ nem rendel kórházban, csak bejár szülni és m?teni.

Legjobb válasz: Hetente 1x kell menni az utolsó hónapban és uúgy fizetni. Nálunk ez van.

Hetente 1x kell menni az utolsó hónapban és uúgy fizetni. Nálunk ez van.
Nálunk havonta 7000 (mindig van uh is), utolsó hónapban pedig hetente 2000 (uh és ctg/nst).
Én sajnos hallottam olyat is, hogy az utolsó hónapban sokszor behívta a kismamát a magánorvos mindenféle indokokkal és mindig ki kellett fizetni a terhesgondozás árát. Teljesen orvosfüggõ. Sajnos vannak pofátlanok is :S
Áprilisban szültem a 2. fiam és igen, hetente kellett menni az utolsó hónapban. Szintén 8.000 Ft-ot fizettünk/alk. Illetve egyszer kegyesen nem uh-ozott meg, akkor csak 5 ezret. De én választottam, a dokit is meg a magánrendelést is... :)
A kérdező hozzászólása: És ezt hogy kérdezitek meg tõle?

Miért kell abba hagyni a magneB6-ot az utolsó hónap elött?

Legjobb válasz: Nem az utolsó hónap elõtt szokták mondani,hanem a 35.-36.- hét környékén,én úgy tudom.30 hetes pocis

Nem az utolsó hónap elõtt szokták mondani, hanem a 35.-36.- hét környékén, én úgy tudom.30 hetes pocis
De miért? Erre én is kíváncsi vagyok, mert olyan durván begörcsöl a vádlim, hogy folyik a könnyem sokszor...
Azert mert ilyenkor mar hogy is mondjam..visszatartsa a szulest..mivel a magneB6 ot akkor szedjuk mikor kemenyedik a poci(a pocak kemenyedese nem jo, foleg ha sokat meg az elejen kemenyedik hisz hamarabb johet a baba).36 hettol mar fel kell keszuljon a szulesre, ezert nem kell ellene tenni hogy kemenyedjen hisz kozeleg a szules..
A keményedés bizonyos fokú méhösszehúzódás, felkészülés a szülésre.
elnyomja a valódi fájásokat. esetleg túlhordást idézhet elõ.

Két hónapja fogyókurázom, az utolsó hónapban 2 kg ment le, elégedetlen vagyok. Az utolsó 30 napban fogok még fogyni? Vagy megállt a fogyás?

Legjobb válasz: Fogsz még fogyni. Szerintem csak kicsit pihent a szervezeted, stagnáltál kicsit.

Fogsz még fogyni. Szerintem csak kicsit pihent a szervezeted, stagnáltál kicsit.

Amikor szülés után (esetleg már az utolsó hónapokban) nem lehet szexelni, hogy bírjátok férfiak? Megelégszetek azzal ha a feleségetek más módon elégít ki titeket? Megfordulna a fejetekben a megcsalás?

Legjobb válasz: Ez még a jobbik eset (utolsó hónapokban csak). De mi van olyankor, amikor a nö, az egész terhesség alatt nem kívánja a szexet? Ki lehet bírni... 32/F

Ez még a jobbik eset (utolsó hónapokban csak). De mi van olyankor, amikor a nö, az egész terhesség alatt nem kívánja a szexet? Ki lehet bírni... 32/F
Egy normális pasiban és jó kapcsolatban meg sem fordul a megcsalás gondolata senkinek a fejében.
Régen nem volt divat az orális szex és az önkielégítés sem. A férjek még is kibírták. Akkor még volt önuralmuk. Ma nem mindenkinek van. 27/F
Mi az utolsó hétig vidámkodtunk. Egy jó kapcsolatban miért tenné ki a nõ ilyen kísértéseknek az emberét?
OFF: "ha már voltál terhes, akkor tudod, hogy a terhesség alatt egy nõ libidója megnõ" Ne általánosíts! Ez valakinél pont az ellenkezöje!
Csak a legutolsó egy, problémás esetben mondjuk a legutolsó 2 hónapban nem tezs jót a szex. Egyébként pedig ha már voltál terhes, akkor tudod, hogy a terhesség alatt egy nõ libidója megnõ, tehát ez elõtt a két hónap elõtt a férfiakat igencsak elkényezteti a feleségük :) Egyébként orális szexre van lehetõség a terhesség bármelyik szakaszában. Amúgy pedig egy olyan férfi, aki szereti a feleségét/barátnõjét és a kapcsolat jó esetben nem kizárólag a szexen alapul (tehát tudnak más közös programokat szervezni, hasonló az ízlésük filmek, kaja, könyvek terén, ezért van mirõl beszélgetniük), akkor könnyedén áthidalható egy ilyen kb 2-3 hónapos idõszak. Egy egyébként jól mûködõ kapcsolatban ez nem jelent problémát, egy problémás kapcsolatba pedig nem kéne gyermeket vállalni, mert a sok nehézség, ami a gyerek körül akad (a szex a legkisebb gond) még egy jól mûködõ kapcsolatot is próbára tesz néha, egy rossznál meg csak elõhozza a már meglévõ problémákat.
Mindennek ellen tudok állni, kivéve a kísértést...
A kérdező hozzászólása: Mai vilgágban sajnos nem igen van önuralmuk. Csak tudod azt nem értem, hogyan tudják minden lelkiismeretfurdalás nélkül megcsalni a párjukat miközben õ terhes....
A kérdező hozzászólása: Hát igazad van. És elismerésem annak a férfinek aki ezt tollerálni tudja. De úgy érzem aki igazán szereti a feleségét, azok a párok ezt is átvészelik.
A kérdező hozzászólása: Így van, és olyan is van, aki nem is szexelhet, el van tiltva tõle az orvos által.
Oké, bocsánat, nem tudtam, hogy van olyan egészséges nõ, akinél pont ellenkezõleg hatnak a hormonok. Azt hittem, hogy mindenkinél minden szempontból áldott az az állapot, ezért nem kell lepontozni, nem akartam senkinek se rosszat. A többi akkoris áll, hogy szerintem egy jól mûködõ kapcsolat kibírja a szexmentes idõszakot, az orális szex pedig akkor is mûködhet...
Nem kis dolog egy terhesség, és ezzel szemben megértõ lennék, de jól esne ha érezném, hogy még eközben sem felejtkezik el rólam a feleségem.
"ha már voltál terhes, akkor tudod, hogy a terhesség alatt egy nõ libidója megnõ" Nekem épp az ellenkezõje volt, ahogy növekedett a hasam, úgy csökkent a libidóm. Egyszerûen nem éreztem kívánatosnak magamat nagy hassal. Amint visszanyertem az alakom, úgy tért vissza ismét a libidóm is.

Ez az első hónap hogy szedem a fogamzásgátlót. Szinte minden nap van valami kis vérzésem. Általában reggel, de van hogy délután is. Ma vettem be az utolsót erre a hónapra. Ez normális vagy valami gond van?

Legjobb válasz: Ez normális. Sõt ha az orvosod rendes volt az is mondta hogy, a 3. hónapban már nem kell lennie ilyen apró vérzésen. Ha nem múlik a 3. levél szedése közben akkor, menj el a nõgyógyászhoz és panaszkodj majd felír egy másik fajta fogamzásgátlót....:)

Ez normális. Sõt ha az orvosod rendes volt az is mondta hogy, a 3. hónapban már nem kell lennie ilyen apró vérzésen. Ha nem múlik a 3. levél szedése közben akkor, menj el a nõgyógyászhoz és panaszkodj majd felír egy másik fajta fogamzásgátlót....:)

Belarat szedek 3 honapja es az utolso honapban nagyon rosszul vagyok tole. Erdemes kihagynom egy honapot es ujra elkezdeni a fogamzasgatlo szedeset?

Kaptam ujat, de azon gondolkodom, lehet, hogy egy honapot szuneteltetem, hatha az jot tesz, mert ebben a honapban nagyon sokat szenvedtem szedulestol es fejfajasto. Egyebkent is most nem elek szexualis eletet, mert a parom kulfoldon van majusig. Szerintetek rdemes kihagyni egy honapot, vagy attol csak osszezavarodik a szervezetem?

Legjobb válasz: Szerintem ne hagyd abba a tabi szedését, mert csak összezavarod a hormonháztartásod. Ha nagyon rosszul vagy, akkor menj vissza a dokihoz és ír fel más féle tabit.

Szerintem ne hagyd abba a tabi szedését, mert csak összezavarod a hormonháztartásod. Ha nagyon rosszul vagy, akkor menj vissza a dokihoz és ír fel más féle tabit.
Sztem se hagyj ki 1 hónapot, ha tényleg rosszul vagy nagyon írass fel másikat, de amugy meg lehet h még scak nem szokott hozzá a szervezeted.
nekem ugyanez volt a bajom én kihagytam egy hónapot, de megbántam tiszta felborult a hormonháztartásom és most megint elõjött h szédülök tõle és fáj a fejem.
Abba ne hagyd, csak rosszabb lesz, mert felborul a hormonháztartásod!
A panaszokkal fordulj a nõgyógyászodhoz. Õ megmondja, milyen másik tablettára érdemes áttérned.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!