Találatok a következő kifejezésre: Az utolsó hónapban (239 db)

Mi varhato az utolso honappal kapcsolatban?

35 hetes vagyok, azt mondogatja nekem mindenki, hogy most fogok majd elkezdeni vizesedi, wc-re jarni igazan es most varhato majd a jelentos sulygyarapodas.

Legjobb válasz: Szia! Ez mindenkinél más. Én nyáron szültem, az utolsó hónapokban már a lábfejem a másfélszerese volt mint elõtte, de semmi más nem vizesedett. Nagyon hamar elfáradtam, nem éreztem, hogy többször kellett volna WC-re menni. A baba fekvésétõl is sok függ szerintem. Az enyém inkább a hasam oldalát rugdalta, így nem nyomta sem a tüdõmet sem más szervem. Ritkán beletalált ugyan a hólyagomba, na akkor kicsit meggörnyedtem, de szerencsére tényleg ritka volt. Az utolsó két hónapban 3 kg-t híztam.

Szia! Ez mindenkinél más. Én nyáron szültem, az utolsó hónapokban már a lábfejem a másfélszerese volt mint elõtte, de semmi más nem vizesedett. Nagyon hamar elfáradtam, nem éreztem, hogy többször kellett volna WC-re menni. A baba fekvésétõl is sok függ szerintem. Az enyém inkább a hasam oldalát rugdalta, így nem nyomta sem a tüdõmet sem más szervem. Ritkán beletalált ugyan a hólyagomba, na akkor kicsit meggörnyedtem, de szerencsére tényleg ritka volt. Az utolsó két hónapban 3 kg-t híztam.
Szia! Én 38 hetes vagyok, már 4 hete nem híztam semmit. És szerintem már nem is fogok, vagy csak nagyon keveset, jelentõsen biztosan nem mert már idõ sincs rá.Pedig eddig híztam rendesen 16kg van rajtam. Vizesedés nekem alig van. Csak annyi, h. ott marad a zoknim helye a lábamon de ennyi. Wc-re járok sokat de az már legalább 6-8 hete. Mindenkinek másképp van...ahány terhesség annyi féle.
Nekem is mindenki ezt mondta, de nem volt semmi extra. Nem vizesedtem egy kicsit se, egy dekát se híztam már. Semmi bajom nem volt, ugyanúgy tornáztam, pörögtem, mint elõtte. Különösebben már a pocakom sem nõtt, vagy nem olyan nagy mértékben. Az egyetlen bajom az volt, hogy mivel nem szállt le a pocakom, az utolsó pillanatig nyomta a gyomromat és a tüdõmet. Emiatt nem volt étvágyam, és kicsit fulladtam.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat, most megnyugodtam. En sem vizesedem meg nagyon. Remelem mar hizni sem sokat fogok, most jarok +14-nel, es mar igy is olyan "nagymamasan" mozgok, pedig ameddig birom, dolgoznom kell.
Ugyanazokat tudnám írni, mint a 11, 32-es, annyi különbséggel, hogy nekem 36.héttõl kezdett kicsit jobban nõni a hasam, de nem is csoda, addig akkora hasam volt, mint egy 25 hetesnek és a baba 40+6-ra 3750/53 lett.

Az utolso honapban plusz hàny kilot tapasztaltatok?

Legjobb válasz: Nekem az utolsó háromban 5 kg jött fel rám de elötte uj-juj.Amugy azt is halottam már,h az utolsó hónapban fogynak a kismamák....

Nekem az utolsó háromban 5 kg jött fel rám de elötte uj-juj.Amugy azt is halottam már, h az utolsó hónapban fogynak a kismamák....
Szia! Én most 35 hetes terhes vagyok és most fogytam 2 kg-t!
Én is fogytam az utolsó hónapban kb. 2-3 kg-t!

Terhes gondozás az utolsó hónapban ha magán dokid van hogy zajlik?

Most leszek 27 hetes holnap, legközelebb 29 hetesen kell mennem, és a doki közölte egész augusztusban szabin lesz igy majd csak szeptemberbe kell legközelebb menni, akkor leszek szeptember els? hetébe 35 hetes. Érdekelne hogy mennyit kell majd még menni hozzá rendelésre, mert azt hallottam utolsó hónapba már csak NST re kell járni!

Legjobb válasz: Az én dokimnál úgy volt az utolsó hónap, 36.héten, majd a 38-on, a 39-en, 40-en kétszer. Ez mind a magénrendelõ... Ezen kívül még küldött számtalanszor a kórházba nst-re. Én a 41.héten szültem. ( az nst nem került pénzbe) a dokihoz mindig kellett vinni az nst-s papírokat, meg elküldött még ultrahangra kétszer, vérvételre is. Remek az uccsó hónap, fõleg, aki túlhordja.....

Az én dokimnál úgy volt az utolsó hónap, 36.héten, majd a 38-on, a 39-en, 40-en kétszer. Ez mind a magénrendelõ... Ezen kívül még küldött számtalanszor a kórházba nst-re. Én a 41.héten szültem. ( az nst nem került pénzbe) a dokihoz mindig kellett vinni az nst-s papírokat, meg elküldött még ultrahangra kétszer, vérvételre is. Remek az uccsó hónap, fõleg, aki túlhordja.....
Hetente van nst és áramást is szoktak nézni. Én is magándokihoz járok, és az utolsó hetekre csak töredék összeget kér (a normál havi vizsgálatok 1/3-át), de õ mindig uh-zik is. Most már 3 hete a kórházba hív, hogy ne kelljen fizetnem, a Péterfyben pedig elvégzik sztk alapon az uh-t és az nst-t is. üdv, 38 h km
Szia, Ln is Péterfyben fogok szülni, magándokim van. Nekem úgy mûködik, hogy 37. héttõl hetente kell hozzá bemennem de már nem a magánrendelõjébe hanem a Péterfybe és ott megnéz engem uh-n, megnézi a magzatvizet, áramlást, csináltat ctg-t és megbeszéljük mikor legyen a következõ heti "randi". Most vagyok a 38. hétben, és a 40-ig kellene így járni, a 40. után pedig naponta. De szerinte nem fogjuk 40-ig sem húzni mert kevés a magzatvíz :) ))
A kérdező hozzászólása: Megirnád a Péterfybe ki a dokid?


Nektek hogy ment az alvás az utolsó hónapban?

Legjobb válasz: 2.Nekem is totàl ugyanezek voltak csak en az utolso honapot korhàzba töltöttem + vèrnyomàssal :-|

2.Nekem is totàl ugyanezek voltak csak en az utolso honapot korhàzba töltöttem + vèrnyomàssal :-|
Nekem rengeteget kellett menni pisikèlni, ès nem tudtam aludni! :-)
22 hetesen néha mãr szenvedek......:D
De azèrt hölgyeim, ennyi kellemetlen dolog utàn, majd mikor megszületik a baba elfelejtünk mindent :-) Mert attol a perctöl kezdve h megfoghatjuk a babocàt minden heppy :-) Kitartàs csajok :-) 1. 3.Voltam
23 hetes vagyok, fejem felpócolva, lábam felpócolva, szoptatós párnán kívül még 1 párna hasam alá meg kezem alá, de így sem jó mindig ma pl a nagyom bepisilt éjszaka, utána hiába akartam visszaaludni a kicsinek nem volt jó a jobb oldalam úgyhogy balra kellett fordulnom mert akkorákat rúgott hogy képtelenség volt elaludni...
24 hetes vagyok és sehogy sem jó feküdni! Mi lesz még ezután!!!!! :(
Meg csak 23 hetes vagyok, de mar kinlodom... Total be is vagyoj fosva, h ki fogok keszulni...
Most kezdtem meg a 40. hetet, s kb. 3 hete megváltozott az éjszakai életem. Tényleg óránként kell pisilni járnom, de két pisi között úgy alszom, mint a bunda, ezért végül is ki tudom magam pihenni, de ha nem, akkor nap közben ráhúzok még. Rosszabb, hogy 2 napja refluxom van, így az elalvás megy nehezebben.
3. Na arról lemaradtam. Sok nyavalyám volt, amiket a terhesség helyretett, kínlódtam mással, de a vérnyomásom, az tökéletes volt végig.
Nagyjából sehogy. Kényelmetlen volt, a lábam dagadt a víztõl, hiába polcoltam, rohadt meleg volt, matracra költöztem az erkélyajtó elé, volt, hogy az erkélyen húztam össze magam kínomban, de ott is kényelmetlen volt, szét akart repedni a csípõm, annyira fájt, ha oldalt feküdtem, ha háton, akkor meg levegõt nem kaptam, ráadásul engem elkapott a titokzatos terhességi viszketés is, és rendszeresen hajnali 2-tõl órákon keresztül csak vakaróztam, hogy majd' megõrültem, semmi nem használt rá, csak a cink-rázó, az is csak akkor, ha zuhanyzás után rögtön, még a viszketés elõtt tetõtõl-talpig bekentem magam, de ha már viszkettem, akkor olyan volt, mint halottnak a csók. Kék karikás volt a szemem, püffedt az arcom, és tele voltam kiütésekkel. Hát így ment...
Nem jól. Oldalt feküdtem, fájt a hasam, ha háton, akkor meg a hátam. :D Ja és a lábam is zsibbadt. Szerencsére nekem csak 1-szer kellett kimennem éjjel pisilni. :)

Hölgyek! A terhesség alatt mire kell odafigyelni a szexben? Mit ne csináljunk akkor? És az utolsó hónapokban ajánlatos e szexelni?

Legjobb válasz: Az extrém dolgokat kell kerülni terhesen, valamint akkor tilos szexelni, ha az orvos megtiltotta. Utolsó hónapokban még óvatosabban.

Az extrém dolgokat kell kerülni terhesen, valamint akkor tilos szexelni, ha az orvos megtiltotta. Utolsó hónapokban még óvatosabban.
Mi az utolsó héten is szexeltünk. És az ikrek egészségesek lettek... Ráadásul nem császárral... :)
Kerülni kell a durvaságot.. De mondjuk a pasik amúgy is vigyáznak és óvatosabbak ilyenkor. A 8. hónapban jobb kihagyni...36.hét útán meg normál módban..
A mélyreható pózokat kell kerülni!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Fisting nem ajánlott! Hogy meddig lehet, azt a doki mondja majd meg. Általában a méhszáj állapotától függ. Nekünk az elsõ gyereknél még elõ is írta, pár nappal a szülés elõtt is.

Amikor szülés után (esetleg már az utolsó hónapokban) nem lehet szexelni, hogy bírjátok férfiak? Megelégszetek azzal ha a feleségetek más módon elégít ki titeket? Megfordulna a fejetekben a megcsalás?

Legjobb válasz: Ez még a jobbik eset (utolsó hónapokban csak). De mi van olyankor, amikor a nö, az egész terhesség alatt nem kívánja a szexet? Ki lehet bírni... 32/F

Ez még a jobbik eset (utolsó hónapokban csak). De mi van olyankor, amikor a nö, az egész terhesség alatt nem kívánja a szexet? Ki lehet bírni... 32/F
Egy normális pasiban és jó kapcsolatban meg sem fordul a megcsalás gondolata senkinek a fejében.
Régen nem volt divat az orális szex és az önkielégítés sem. A férjek még is kibírták. Akkor még volt önuralmuk. Ma nem mindenkinek van. 27/F
Mi az utolsó hétig vidámkodtunk. Egy jó kapcsolatban miért tenné ki a nõ ilyen kísértéseknek az emberét?
OFF: "ha már voltál terhes, akkor tudod, hogy a terhesség alatt egy nõ libidója megnõ" Ne általánosíts! Ez valakinél pont az ellenkezöje!
Csak a legutolsó egy, problémás esetben mondjuk a legutolsó 2 hónapban nem tezs jót a szex. Egyébként pedig ha már voltál terhes, akkor tudod, hogy a terhesség alatt egy nõ libidója megnõ, tehát ez elõtt a két hónap elõtt a férfiakat igencsak elkényezteti a feleségük :) Egyébként orális szexre van lehetõség a terhesség bármelyik szakaszában. Amúgy pedig egy olyan férfi, aki szereti a feleségét/barátnõjét és a kapcsolat jó esetben nem kizárólag a szexen alapul (tehát tudnak más közös programokat szervezni, hasonló az ízlésük filmek, kaja, könyvek terén, ezért van mirõl beszélgetniük), akkor könnyedén áthidalható egy ilyen kb 2-3 hónapos idõszak. Egy egyébként jól mûködõ kapcsolatban ez nem jelent problémát, egy problémás kapcsolatba pedig nem kéne gyermeket vállalni, mert a sok nehézség, ami a gyerek körül akad (a szex a legkisebb gond) még egy jól mûködõ kapcsolatot is próbára tesz néha, egy rossznál meg csak elõhozza a már meglévõ problémákat.
Mindennek ellen tudok állni, kivéve a kísértést...
A kérdező hozzászólása: Mai vilgágban sajnos nem igen van önuralmuk. Csak tudod azt nem értem, hogyan tudják minden lelkiismeretfurdalás nélkül megcsalni a párjukat miközben õ terhes....
A kérdező hozzászólása: Hát igazad van. És elismerésem annak a férfinek aki ezt tollerálni tudja. De úgy érzem aki igazán szereti a feleségét, azok a párok ezt is átvészelik.
A kérdező hozzászólása: Így van, és olyan is van, aki nem is szexelhet, el van tiltva tõle az orvos által.
Oké, bocsánat, nem tudtam, hogy van olyan egészséges nõ, akinél pont ellenkezõleg hatnak a hormonok. Azt hittem, hogy mindenkinél minden szempontból áldott az az állapot, ezért nem kell lepontozni, nem akartam senkinek se rosszat. A többi akkoris áll, hogy szerintem egy jól mûködõ kapcsolat kibírja a szexmentes idõszakot, az orális szex pedig akkor is mûködhet...
Nem kis dolog egy terhesség, és ezzel szemben megértõ lennék, de jól esne ha érezném, hogy még eközben sem felejtkezik el rólam a feleségem.
"ha már voltál terhes, akkor tudod, hogy a terhesség alatt egy nõ libidója megnõ" Nekem épp az ellenkezõje volt, ahogy növekedett a hasam, úgy csökkent a libidóm. Egyszerûen nem éreztem kívánatosnak magamat nagy hassal. Amint visszanyertem az alakom, úgy tért vissza ismét a libidóm is.

Ti mennyit mászkáltatok az utolsó hónapban?

Én már lassan szülök, de még mindig elmászkálgatok fél napokat a városban, tömegközlekedéssel, ügyeket intézni, stb... Szokták mondani, hogy "jól bírom", és hát valóban jó kondiban voltam mindig is, de ezek az elismerések inkább azt szokták nekem jelezni, hogy lehet, hogy nem úgy érzem, de vissza kéne fognom magam. Szóval nem tudom, ti mennyit bírtatok az utolsó hónapban? Semmiképpen sem akarnék ártani a babának.

Legjobb válasz: Én is nagyon sokat mászkáltam az utolsó hónapban. Majdnem minden nap vezettem is, muszály volt. De semmi gondnem volt miatta.

Én is nagyon sokat mászkáltam az utolsó hónapban. Majdnem minden nap vezettem is, muszály volt. De semmi gondnem volt miatta.
A kérdező hozzászólása: Értem :) . Csoki, betét, kiskönyv. megvan a retikül.
Az elsõ terhességemnél úgy mászkáltam az utolsó hetekben, mintha nem is lennék terhes.. Egyszerûen jól esett, még moziba is voltam a nõvéremmel, meg shoppingolni, stb... Jah és az utolsó hónapba vizsgáztam még autóvezetésbõl, asszem 39 hetesen. :) A lányom nem is akart kibújni, 41 hetesen kellett indítani... Most a második babám várom, 35 hetes vagyok, de a buszmegállóig nem bírok elmenni fájdalmak nélkül... Szóval most nem megyek sehova, sûrûn le kell ülnöm, pihennem kell, mert nem bírom. :(
A fiammal kint az udvaron fociztam!! Jöttek, mentek az emberek a kapu elõtt.Megkérdezték: De jól bírod, mikorra vagy kiírva? A válaszom csak ennyi volt: Tegnapra!!:) ))) 41hétre szültem a kislányom, és megsem álltam soha, jól esett a mozgás.
Én 37 hetes vagyok most, nekem változó, egyik napom jó, tiszta fitt vagyok takarítok, mosok, fõzök, ablakot pucolok fel-le mászkálok a székre, másnap meg menni alig tudok, mert annyira fáj a hasam alul. Ráadásul most már vizesedek így a lábam sem bírja, mert kétszer akkora. Hát ez van, ki hogy bírja, de azért vigyázz magadra, azt te érzed mi jó neked vagy mi rossz szerintem. :)
A kérdező hozzászólása: amúgy mi baja lehet a babának a mászkától? már azon kívûl, hogy megszületik, ami nem egészen baj...?
Hát gondolom nem lenne jó ha ép egy bevásárló központ közepén folyik el a magzatvized, vagy egy hegy tetején jönnek rád a görcsök.. De hogy a babának konkrétan mi baja lehet ha valaki megerõlteti magát, nem tudom.. :S Egyik barátnõm az úgy járt, azt hitte még bír mindent, aztán megemelte magát és 34 hetesen begörcsölt, bevitték kórházba, de így is a 36. héten megszületett a babája és koraszülött lett. Téged ez nem fenyeget, mert elvileg már szülhetnél, de sose lehet tudni. Kár hogy nem látunk be mik történnek odabent :) ))
Ha annyi esze volt, hogy emelgetett.... a mindennapi sétára igenis szükség van, és nem a házban vagy az udvaron való totyogásra gondolok. És nem is a több km hosszú utakra, mindenki annyit sétáljon, amennyi jólesik neki. De ellustulni, eltespedni nem kell, mert utána meg csak nyafogni fogsz, hogy elbálnásodtál.
Elõzõ válaszolónak: Annyi esze volt, hát persze, de honnan tudhatod mennyi az amennyit lehet bírni? Õ is úgy volt vele semmi az neki, mert jól érzi magát..Ha valaki úgy érzi jó kondiba van ahogy a kérdezõ is, mert jól bírja. Hát a barátnõm is úgy érezte neki az semmi hogy megemelt valamit. Ebbõl is látszik hogy hiába érezzük azt hogy mit bírunk a szervezetünk lehet nem úgy gondolja... egyszer csak azt mondja elég. Mellesleg itt nem is arról van szó hogy egy ki séta meg ilyenek, hanem fél napról ahol bizony egy pocakot is vinni kell.. ennyi..
Sokkal egyszerûbb úgy szökni igen:) Mivel a szülõszobára tényleg csak az kell kb amit leírtam, plusz ugye a kiskönyv leletekkel házassági-apasági, igazolványok. Amivel én szöktem az egy nagyobb méretû divattáska(nem az a batár valami, de lehet pakolni). Így tényleg bárhová viheted, nem ciki, méretben nem is nagy, nehéz, sose tudni. Jártam úgy, hogy délelõtt ctg, bent a városban rohangáltam, aztán szülésgyanúval még visszatroliztam a khba este, a férjem meg itthon várta, jöjjön maradjon, mi van. Ezt a teljes pakkal kivitelezni nem igen lehet. Na meg amikor két fájás között kell bányászni a nagy tatyóból, tuti, hogy minden ami kéne az alján lesz:)
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem, akkor egy külön (kisebb) pakkba csomagolom majd a legfontosabbakat... A sporttáskát meg majd behozza valaki.
kimaradt a papucs:)
Én végig dolgoztam a terhességem. Utolsó napban államvizsgáztattam. Éjszaka 11:13-kor született meg a lányom császárral (végül). Sosem terheltem túl magam. Tudtam, hol a határ.
Én rengeteget mászkálok, ma névnapi bulira fõztem, egész nap talpon voltam. A 37. hétig dolgoztam is, bár itthonról. Meg már annyira várom, hogy kibújjon, ha itthon kéne feküdnöm, megõrülnék. :) ) Amúgy is mindig örökmozogtam. :) ) 39 hetes km
Kerti munkákat (kapálás, veteményezés, trágyázás) házimunkát, mindent megcsinálok. Ma pl ablakokat pucoltam. 34 hkm
Én már 40+6 hetes vagyok, még mindig mászkálok. Amúgy is mindennap kell mennem ctg-re, nincs kocsi, buszozok. Annyi, hogy a kórházba mindig jön velem valaki, mert azért egyedül már kicsit aggódnék. Közértbe, ilyen helyekre ugyanúgy mászkálok, mint elõtte. Egyedül, azért hosszabb útra én már nem megyek. Ja, és most fejeztem be a takarítást, annyi, hogy a kádat már nem én mosom ki, mert nem megy a hasamtól.
Én még 41 hetesen is nagytakarítast csináltam, bútorokat tologattam stb. Annyit csinálj, amennyit TE bírsz, csak te érzed hol a határ. Egy ideig nekem is mondogatták a rokonaim/barátaim hogy pihenjek többet, fogjam vissza magam, de nekem így volt jó, és egy idõ után ezt õk is belátták. Mondjuk nem tudom, hogy attól hogy elõtte sokat mozogtam de szülés (császár volt) után is pikk-pakk felépültem!
A lányomnál az utolsó hetekben folyton csavarogtam. A férjem itthon volt, volt aki vigyázzon a fiunkra, én meg elmentem fagyizni, kakaózni-néha kvzni. Na meg a ctgkk után nem rohantam haza. Nekem is mindig mondták, hogy egyedül ne menjek sehová mert hát szülni fogok. Vittem magammal a szülõszobás pakkocskámat, szépen elfért a táskámban, arra az eshetõségre, hogy útközben rámjön a szülhetnék, taxi khba be:)
A kérdező hozzászólása: jéééééé, mi volt abban a szülõpakkban, hogy elfért egy nõi retikülben?????!!!! Nekem egy marha nagy sporttáskám van....
A szülõszobára csak egy törcsi egy fürdetõ/tusfürdõ egy hálóing váltás bugyi és egy darab betét némi zsepi kell. A többi külön egy bõröndben volt:) És a retikülöm nem annyira mini:) kényelmes pelustáskának is:D
1. terhesen semmit se emelgessen, amitõl megemelheti magát 2. fél napot az utolsó hetekben már ne sétálgasson 3. mindenkinek éreznie kell, hogy mennyit bír, ha nem bírja üljön le, vagy pihenjen egyet...ennyi

Kismamák ti az utolsó hónapban híztatok még? Vagy addigra ez lelassul? Vagy pont hogy megugrik?

Legjobb válasz: Nekem az utolsó hónapban ugrott meg. Nem mondom, addig is híztam kb. 7 kg-ot, de a végén még majdnem ugyanannyit. De talán mert kicsit vizesedtem is. A kórházból már 10-zel "könnyebben" jöttem haza. :-)

Nekem az utolsó hónapban ugrott meg. Nem mondom, addig is híztam kb. 7 kg-ot, de a végén még majdnem ugyanannyit. De talán mert kicsit vizesedtem is. A kórházból már 10-zel "könnyebben" jöttem haza. :-)
nekem a 20-tól a 30.-ig 9 kiló és azóta megállt. most 33 hetes múltam. nekem úgy tûnik, hogy lassul a hízás, de még kiderül a végéig.
Én a 32.hétig 7kg-t híztam, pedig majd 90kg volt a kezdõ súlyom. Aztán a 38.héten szültem, és még még 7kg jött ez idõ alatt rám, bár az nem kimondottan hízás volt, hanem vizesedés sajnos. :( Szülés után 2 héttel már kevesebb is voltam, mint amennyi szülés elõtt. Szerintem ha nem eszel tudatosan két adagot, mert hogy kettõ helyett kell enni (ami persze nem igaz), akkor nem leszel akkora, mint egy bálna.
Én 20-28 hetek között híztam legtöbbet, utána már csak 3 kg-ot, de nagyon figyeltem a kajálásra, mozgásra. És nem vizesedtem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Eddig nagyon örültem, mert a 32. hétig 8 kilónál jártam, én is a 20-30 hét között híztam ezt a 8-at, aztán pár nap alatt feljött még 2, ami nem is értem hogy lehet, mert már a 29. hét óta a +8-at tartottam. És most elkezdtem aggódni, hogy megint felgyorsul.
en 32 hetol nem hiztam a 38ig aszt hittem hogy valami baj van 40hetre szultem a 40hetig meg 2 kg hiztam a baba 3800 lett en osszesen 14 kg hiztam a a kislanyom most 3 hos es leadtam 17 kg most vok 52kg

Az utolsó hónapban mennyire kell sűrűn menni a nődokihoz? És akkor is elkéri a teljes terhesrendelés árát (8000 Ft) minden alkalommal, ha mondjuk hetente megyek akkor is? Vagy lehet, hogy ilyenkor kevesebbet kér?

Õ nem rendel kórházban, csak bejár szülni és m?teni.

Legjobb válasz: Hetente 1x kell menni az utolsó hónapban és uúgy fizetni. Nálunk ez van.

Hetente 1x kell menni az utolsó hónapban és uúgy fizetni. Nálunk ez van.
Nálunk havonta 7000 (mindig van uh is), utolsó hónapban pedig hetente 2000 (uh és ctg/nst).
Én sajnos hallottam olyat is, hogy az utolsó hónapban sokszor behívta a kismamát a magánorvos mindenféle indokokkal és mindig ki kellett fizetni a terhesgondozás árát. Teljesen orvosfüggõ. Sajnos vannak pofátlanok is :S
Áprilisban szültem a 2. fiam és igen, hetente kellett menni az utolsó hónapban. Szintén 8.000 Ft-ot fizettünk/alk. Illetve egyszer kegyesen nem uh-ozott meg, akkor csak 5 ezret. De én választottam, a dokit is meg a magánrendelést is... :)
A kérdező hozzászólása: És ezt hogy kérdezitek meg tõle?

Miért kell abba hagyni a magneB6-ot az utolsó hónap elött?

Legjobb válasz: Nem az utolsó hónap elõtt szokták mondani,hanem a 35.-36.- hét környékén,én úgy tudom.30 hetes pocis

Nem az utolsó hónap elõtt szokták mondani, hanem a 35.-36.- hét környékén, én úgy tudom.30 hetes pocis
De miért? Erre én is kíváncsi vagyok, mert olyan durván begörcsöl a vádlim, hogy folyik a könnyem sokszor...
Azert mert ilyenkor mar hogy is mondjam..visszatartsa a szulest..mivel a magneB6 ot akkor szedjuk mikor kemenyedik a poci(a pocak kemenyedese nem jo, foleg ha sokat meg az elejen kemenyedik hisz hamarabb johet a baba).36 hettol mar fel kell keszuljon a szulesre, ezert nem kell ellene tenni hogy kemenyedjen hisz kozeleg a szules..
A keményedés bizonyos fokú méhösszehúzódás, felkészülés a szülésre.
elnyomja a valódi fájásokat. esetleg túlhordást idézhet elõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!