Találatok a következő kifejezésre: Az utolsó hétben (373 db)

Máshol is "hajszolják" a kismamákat az utolsó hetekben?

Szinte minden napra van valamilyen vizsgálat. Ha megpróbálok többet egy napra tenni, hogy ne kelljen annyit utazni, tuti, hogy csúszik valamelyik id?pont, és nem érek oda a következ?re id?ben. Ott meg jól letolnak. Ma még azért is fejmosást kaptam a helyi kórházban, hogy miért járok hozzájuk CTG-re, ha nem is ott fogok szülni. Komolyan elfáradtam már ebben a rohanásban. Felétek hogy megy ez?

Legjobb válasz: Én most megyek majd a következõ a héten valamelyik nap az utolsó vérvételre meg egyéb 'finomságokra' a laborba. Erre azt mondták múlt7en, hogy: 'Ráérek bármikor, 37 hetesen mennyek még vissza tanácsadásra, addig elég bármikor megcsináltatni!' Ez tök jó, gondoltam magamba, de a gyerek nem fogja kivárni, hogy leteljen a 37. hét, meg legyenek a vérvételes dolgok, majd a védõnõ és utána induljon el, ha esetleg hamarabb akar jönni.. Nem igazán szeretem az utolsó pillanatra hagyni a dolgokat. 2 hét múlva kell mennünk még egy uh-ra, utána CTG. Találkoztam olyan kismamával, aki mindennap ment CTG-re 36. héttõl (41. héten szült meg) és olyannal is, aki heti 2× ment, majd utolsó héten, amikor megszült akkor voltak majdnem mindennap.

Én most megyek majd a következõ a héten valamelyik nap az utolsó vérvételre meg egyéb 'finomságokra' a laborba. Erre azt mondták múlt7en, hogy: 'Ráérek bármikor, 37 hetesen mennyek még vissza tanácsadásra, addig elég bármikor megcsináltatni!' Ez tök jó, gondoltam magamba, de a gyerek nem fogja kivárni, hogy leteljen a 37. hét, meg legyenek a vérvételes dolgok, majd a védõnõ és utána induljon el, ha esetleg hamarabb akar jönni.. Nem igazán szeretem az utolsó pillanatra hagyni a dolgokat. 2 hét múlva kell mennünk még egy uh-ra, utána CTG. Találkoztam olyan kismamával, aki mindennap ment CTG-re 36. héttõl (41. héten szült meg) és olyannal is, aki heti 2× ment, majd utolsó héten, amikor megszült akkor voltak majdnem mindennap.
Én örültem, hogy a végén sok vizsgálat van, és folyamatosan figyelnek, hogy minden rendben legyen. 36. héttõl hetente mentem nst/ctg-re, 2 hetente dokihoz vizsgálatra, és a 40. héttõl naponta voltam nst-n, magzatvízvizsgálaton, mert túlhordtam. Az utolsó napok már kellemetlenek voltak, de inkább, minthogy rám sem néz senki. Szóval én annyira nem bántam, de persze tényleg fárasztó.
A kérdező hozzászólása: Nem is a vizsgálatokon akadtam ki, amit meg kell csináltatni, azt meg kell és kész, hanem a bánásmódon. És azt még le sem írtam, hogy a kórház területérõl ki vannak tiltva a 6 év alatti gyerekek, így a 2 évesemmel elég nagy gondban vagyok.
Ja, értem. A bánásmód...hát sok helyen valóban érdekesen bánnak az emberrel. Én ezért is jártam inkább magándokihoz, de szerencsére a kórházban is normálisak voltam velem szüléskor. Viszont már megannyi olyan vizsgálaton voltam (nem terhesen), ami tényleg színvonaltalan volt, bunkók voltak, és utáltak mert "na ez is egy beteg". Én egyszer vittem a lányom magammal, mikor kórházba mentem, és rám is szóltak, hogy de hát 10 év (!) alatti gyerekek nem jöhetnek be a kórházba! Én meg mondtam, hogy ha tudnám kire hagyni, ha fizetné valaki helyettem a bébicsõszt, akkor nem hoznám. Na arra egybõl befogták a szájukat.
Én Skóciában szültem és vagyok újra várandós. Itt 2 uh van pl egész terhesség alatt ha minden rendben van. A dokimat nem láttam 11 hete, azóta be kellett mennem ugyan a 20 hetes uh-ra, de mivel az uh-t végzõ doki mindent jónak látott, nem kellett senkivel találkoznom emiatt. A végefelé kicsit azért itt is sûrûsödnek a vizsgálatok, de csak kézzel tapintják a pocakot, meg tölcsérrel behallgatnak a szívére, belsõ vizsgálat csak akkor van, ha baj van, nincs hüvelyi uh, nincs a végén a napi ctg-zés egyszer sem. Már túlhordásban voltam mikor be kellett mennem 40+6 naposan, majd kellett volna 2 nap múlva újra (csak pocaktapogatás volt, semmi egyéb)de a 2 nap közt megszültem. Szóval messzirõl sincs annyi vizsgálat itt mint otthon, ami az elején, mivel 12 hetesig csak van 1 pisi vizsgálat meg 1 elbeszélgetés, hogy mit ehetsz, mit ne, van-e fogorvosod, stb., ja meg 1 súlymérés. Tehát eleinte kicsit rémisztõ, mint ha nem foglalkoznának veled, de mint késõbb kiderült, ha csak a legkisebb gyanúja is felmerül problémának, akkor kivizsgálják. Nagyon örültem, hogy itt szülhettem, imádtam minden percét. Ja, és elsõ babánál ha minden oké, 24 óra alatt kiengednek. Második babánál szülés után 6 órával. Nekem veszélyességi császár lett a vége, 3 nappal szülés után hazaengedtek. Nagyon jó volt így.

Nagyon izgalmasak az utolso hetek? Mit él át ilyenkor az ember lelkileg?

izgatottság?bagy milyen érzések?

Legjobb válasz: Picur szempontjából nagyon izgatott vagyok, mivel a kis drága 2 héttel nagyobb, mint a mért terhességi hetem. Vagy nagy baba lesz, vagy elõbb születik! Na de mikor??? Egy rejtély! :):) Szeretném látni a kis buksiját is, mert a 4D-n egész idõ alatt a két mancsa az arca elõtt volt. Szeretném már kézben tartani, és jól megnézni, ki az az emberke, aki éjjelente nem hagy aludni, és már 2x vesegörcsöt csinált azzal, ahogy befeküdt. :) Ami pedig engem illett, ezek a hetek bizonyos értelemben borzalmasak,és nagyon lassan telnek. Mindig is fázós voltam, de mióta baba van, állandóan melegem van (még 22-24 fokban is), sõt, szakad rólam a víz. És ez elég kellemetlen tud lenni, pláne mikor orvoshoz megyek! A lábam bedagadt, a pocakom óriási, néha úgy érzem, hogy beszakad a hátam, és saját magamnak teher vagyok. Ilyenkor már nem olyan könnyû elvégezni a napi dolgokat. De hogy ne mondjak nagyot, még a szimpla körömvágás és az ágyból kikelés is egy mûvészet, ill. elõre megtervezett mozdulat! :) Ne értsd félre, nem panaszkodni akarok, csak az utolsó hetek már nem olyan egyszerûek, viszont ha a Picurra gondolok, akkor mindenképp megéri, és az ember nyûge eltörpül! Arra gondolok, hogy pár hét, és jobb lesz, és végre találkozunk! Boldog babavárást kívánok Neked!

Picur szempontjából nagyon izgatott vagyok, mivel a kis drága 2 héttel nagyobb, mint a mért terhességi hetem. Vagy nagy baba lesz, vagy elõbb születik! Na de mikor??? Egy rejtély! :) :) Szeretném látni a kis buksiját is, mert a 4D-n egész idõ alatt a két mancsa az arca elõtt volt. Szeretném már kézben tartani, és jól megnézni, ki az az emberke, aki éjjelente nem hagy aludni, és már 2x vesegörcsöt csinált azzal, ahogy befeküdt. :) Ami pedig engem illett, ezek a hetek bizonyos értelemben borzalmasak, és nagyon lassan telnek. Mindig is fázós voltam, de mióta baba van, állandóan melegem van (még 22-24 fokban is), sõt, szakad rólam a víz. És ez elég kellemetlen tud lenni, pláne mikor orvoshoz megyek! A lábam bedagadt, a pocakom óriási, néha úgy érzem, hogy beszakad a hátam, és saját magamnak teher vagyok. Ilyenkor már nem olyan könnyû elvégezni a napi dolgokat. De hogy ne mondjak nagyot, még a szimpla körömvágás és az ágyból kikelés is egy mûvészet, ill. elõre megtervezett mozdulat! :) Ne értsd félre, nem panaszkodni akarok, csak az utolsó hetek már nem olyan egyszerûek, viszont ha a Picurra gondolok, akkor mindenképp megéri, és az ember nyûge eltörpül! Arra gondolok, hogy pár hét, és jobb lesz, és végre találkozunk! Boldog babavárást kívánok Neked!
Szia! Csak csatlakozni tudok, én is nagyon türelmetlen lettem, 36 hetes vagyok, és már nagyon szeretném a karomban tartani.Na és persze az emberben lejátszódik nap mint nap, hogy is lesz majd a szülés.És persze majd tutira nem úgy lesz.Felkészülni próbál az ember a fájdalomra is, és hogy mire hogy fog reagálni.Én pl minden egyes méhösszehúzódás után veszem a telefonom, hogy megnézzem mennyi az idõ, és mikor jön a következõ.Ja és persze mindenen bõgök, ha még eddig nem voltál így , most tutira elõjön.Nagy az izgalom, én pl most nap mint nap kicsit vigyorgósabb lettem, de persze mindenki másképp élheti át.Boldog babavárást!
Szia! Érdekes, 37 hetesen nekem meg több energiám van, mint pár héttel ezelõtt... A nehézségeket valahogy fel sem veszem (pl. felkelés az ágyból, a tyúklépésben haladást), csak az zavar, hogy hajolgatni nem bírok a hasamtól és persze minden lefelé esik. :) Most még intézgetek ezt-azt, de teljesen nyugodt vagyok. Csodálkozom is rajta! Persze ha a szülésre gondolok, picit elkezdek izgulni, hogy mi lesz és hogy lesz, fõleg, hogy a doki szerint nagy a babám és a ctg alapján még nagyon kicsi fájásaim vannak. :( De úgy döntöttem, ha ezen pörgök, vagy félek, attól sem lesz semmi jobb! Most még megpróbálom kiélvezni a csöndet és nyugalmat, és azt, hogy azt teszek, amit akarok. Persze lehet, hogy "csak" szerencsés vagyok! Könnyû szülést kívánok mindenkinek!!
Nagyon megnézném már a babómat, aki tojik rá, hogy tegnapra volt kiírva.:) Kicsit nehéz is fizikailag is, mert hatalmas a pocóm. Már fárasztanak az vadidegen emberek hülye kérdései. Tudom, hogy csak kedvesek akarnak lenni, de nekem már nem mindig sikerül. A legjobban arra vagyok kíváncsi, hogy mit szól majd a Párom, mikor elõször kézbeveszi a kicsi fiát.:) Részemrõl ennyi!:) 40 hetes kismami
Elsõ vagyok. Iszonyú türelmetlen leszel, ez biztos, viszont hihetetlen izgalmasnak érezd majd a várakozást. Mikorra várod a babódat?
Szia!Már nagyon türelmetlen vagyok, mert alig várom, hogy meglássam a babámat:) 18 hétben járok, de már az elsõ hónapban is így voltam!Mióta érzem hogy mozog azóta kcsit megnyugodtam, de tényleg nagyon várom, hogy megszülessen!:)
Szia én a 35-ben járok, és én is nagyon nyûgös vagyok. Pl.: a zuhankabinból már alig férek ki a poci miatt, tegnap estem is egy hatalmasat:( a lábkörmeimet rendben tartani mûvészet...a cickók is nehezek. Állandóan folyik rólam a víz. Én már nagyon szeretném kint tudni kisbubot.
A kérdező hozzászólása: hú. de jo neked. én is alig várom hogy az utlso hétben leygek. már nekem most is izgalmas, de még nekem elég sok van hátra . nemtudom elképzelni az utlso hétben mit érzek majd.
A kérdező hozzászólása: szia én most vagyok a 3 honapban. tahét még van jo sok idõm.

Más is ennyire nehezen viseli az útolsó heteket, fájásokat vizesedést?

36 hetes 1 napos vagyok, a 32. hétt?l kinyíltam, mindenem vizesedik, alig kapok leveg?t, lihegek, leszakad a hátam, rengeteget keményedek, rendszertelen fájásaim vannak (gyógyszert is kellett szedjek a fájásokra) a baba becsült súlya 3400g úgyhogy nem is bánnám ha kijönne...minden leletem jó, nem is tudom miért ilyen nagy...

Legjobb válasz: Szia!! Én is iszonyúan szenvedtem már a végén... Olyan szinten vizes voltam mindenhol, hogy még az orrom is a kétszeresére dagadt. Állandóan pisilnem kellett, döcögtem, mint egy teknõsbéka. Hidd el, van rá esély, hogy a 40. hétig vergõdni fogsz. Nekem amilyen könnyû és tünetmentes volt a terhességem 7,5 hónapja, az utolsó heteket én is megsínylettem. Kitartást kívánok neked, ezt a néhány hetet már fejen állva is kibírod. :) Gratulálok a babához és sok boldogságot kívánok! :)

Szia!! Én is iszonyúan szenvedtem már a végén... Olyan szinten vizes voltam mindenhol, hogy még az orrom is a kétszeresére dagadt. Állandóan pisilnem kellett, döcögtem, mint egy teknõsbéka. Hidd el, van rá esély, hogy a 40. hétig vergõdni fogsz. Nekem amilyen könnyû és tünetmentes volt a terhességem 7, 5 hónapja, az utolsó heteket én is megsínylettem. Kitartást kívánok neked, ezt a néhány hetet már fejen állva is kibírod. :) Gratulálok a babához és sok boldogságot kívánok! :)
3400 gramm nem vészes, enyém is ennyi volt, 3750-nel született a 38. héten. Megértelek, kitartás, a vége iszonyú nehéz!!!
Én 36 hetes vagyok, függõlegesen, mint egy pingvin, vízszintesen, mint egy cet. 15 kg-ot híztam, de úgy érzem 2 hete, végem van. Elkezdett vizesedni a lábam és a kezem, éjszaka alig alszom, levegõt lassan a fülemen veszek. Csütörtökön 2817 grammra becsülték a babát, még erre is azt mondták, hogy nagyobb az átlagnál, pedig nagyon pontosan tudjuk, tutira nem lett elszámolva semmi. Én középidõben keményedtem sokat, 1 hete már csak 2*1 magnéziumot szedek, még a jövõ héten is. Érdekes, ennél a fele adagnál nincs annyi keményedésem, mint a nagy dózisnál. 36 hetes kismama

Hogy lehet kibirni az utolso heteket? Lassan megorulok : D Annyira szeretnem mar latni a kisfiam!

Csutortokon toltom a 36. hetet. Tudom, hogy a babanak az a jo minnel tovabb marad benn ... de en szivem szerint nem bannam ha 1-2 hettel hamarabb erkezne!!! Semmi masra nem tudok mar gondolni csak RA es hogy mikor lathatom vegre!!

Legjobb válasz: Ilyenkor persze már izgatott az ember, de én azt tanácsolom neked, hogy ne kibírd az utolsó heteket, hanem inkább élvezd. Pihenj, kapcsolódj ki, törõdj magaddal és aludj, mert egy darabig ezeket nem fogod csinálni. Kell még az a 4 hét bent a babának is, hidd el.

Ilyenkor persze már izgatott az ember, de én azt tanácsolom neked, hogy ne kibírd az utolsó heteket, hanem inkább élvezd. Pihenj, kapcsolódj ki, törõdj magaddal és aludj, mert egy darabig ezeket nem fogod csinálni. Kell még az a 4 hét bent a babának is, hidd el.
A kérdező hozzászólása: Persze tudom, hogy igazad van... es azt is, hogy visszasirom majd meg az aldott alapotot... rossz lesz, hogy nem fogom mar erezni, meg ilyesmi... de most annyira nem tudok masra gondolni.... pedig szeretnek foleg, hogy igy meg lassabban telik az ido!
Így vagyok én is..pedig még csak a 32. hétnél tartunk:)

Mindenki ilyen nyűgös az utolsó hetekben én viselem ennyire nehezen?

38hetes 4 napos terhes vagyok és ahol mi élünk az elmúlt 3 napban nagyon felmelegedett idő azóta teljesen ki vagyok... Nyűgös vagyok melegem van a férjemen és a kutyámon kívül senkit nem viselek el... nem veszem fel a telefont nem válaszolok az emailekre mert nincs kedvem és nyűgnek érzek mindenkit..Pedig csak annyit akarnak tudni ,hogy vagyok és ,hogy egybe vagyunk e még (ez miatt lelkiismeret furdalásom van mert egy taplonak érzem magam és ,hogy panaszkodok ez is kiborít mindenki aranyos és megértő azt mondják ez normális az utolsó hetekben de nem tudom szerintem csak nyugtatnak)Eddig nem vizesedtem és 8kg plusznál járok de 2 napja olyan nehéznek érzem mindenem a kezem a lábam a derekam.Komolyan kivagyok saját magamtól ,hogy hogy lehetek ekkora nyűggép... Ugye ha kijön a baba ez elmúlik mert én nem ilyen vagyok! bocsi a panaszkodásért de kijött... Más is érez/érzett hasonlókat a terhesség végén?

Legjobb válasz: En meg ugyan csak a 29.heten jarok,de kezd kijonni nalam is furcsa hangulatingadozas..Nincs turelmem senkihez,semmihez.Nincs kedvem semmit se csinalni viszont buntudatom van mert nem csinalok semmit..Gondolom akkor ez meg rosszabb lesz az utolso heteimben..En ugy tudom hogy elmulik ha megszuletik a baba,de ugy is hallottam hogy akkor meg fokozodik es egy ido mig helyre all.Drukkolok neked is hogy elmuljon!

En meg ugyan csak a 29.heten jarok, de kezd kijonni nalam is furcsa hangulatingadozas..Nincs turelmem senkihez, semmihez.Nincs kedvem semmit se csinalni viszont buntudatom van mert nem csinalok semmit..Gondolom akkor ez meg rosszabb lesz az utolso heteimben..En ugy tudom hogy elmulik ha megszuletik a baba, de ugy is hallottam hogy akkor meg fokozodik es egy ido mig helyre all.Drukkolok neked is hogy elmuljon!
Pont ma sétált át elõttem egy kismama a zebrán nagy pocakkal. Rágondoltam 4 évvel ezelõtt nekem ilyenkor már a puszta lét is kín volt. Jun.12-én született a lányom. Ilyenkor már mindennap a csodába bíztam, h végre kibujik a kisasszony. Kitartás! megértelek:o)
34 hetes kismama vagyok. Megértelek már Nekem us minden bajom van.Sehogy se jó és semmi se jó. :-/ Kitartás már nincs sok. Könnyû szülést kívánok Neked.:)
A kérdező hozzászólása: Jaaaj köszönöm , hogy írtatok és a biztatást!! hát tényleg így érzek én is , hogy minden kín és semmi se jó:D Remélem én is könnyû szülés lesz köszönöm a jó kívánságot!ma direkt elmentem egy jó nagy sétára és lépcsõztem is mert ide meg oda kellet menni de semmi pedig reménykedtem én is így vagyok/voltam a héten minden nap reménykedek de a nagyságos asszony jól érzi magát oda bent! :D A kismamáknak kitartást és Boldog baba várást kívánok!!

Neketek milyen vizsgálat volt az utolsó héten? Csak mert nekem a 38. héten volt egy méhszáj vizsgálat, és az utolsó héten 2-szer kell ctg-re menni. Ilyenkor már nem nézik meg a méhszájat, hogy mi a helyzet?

Legjobb válasz: nst igazából,.meg áramlásos ultrahang volt, és terminus után felváltva naponta nst, amnioszkópia, szülésig. 40+ 6 napon szültem..

nst igazából, .meg áramlásos ultrahang volt, és terminus után felváltva naponta nst, amnioszkópia, szülésig. 40+ 6 napon szültem..
Az én dokim a 36-tól nem szokott méhszájat nézni, nehogy "megbolygassa" a dolgokat. Kivéve persze ha úgy érzem, problémám van és én kérem meg rá. Tényleg felesleges. Az a jó, ha magától indul be a szülés. Persze a túlhordás az más tészta! Csak én addig sose jutok el... :o)
Nekem a 36.héten nézett méhszájat utána hetente 1 CTG majd a 40.héttõl naponta CTG és méhszájvizsgálat.

Mitől függ, hogy az utolsó hetekben mennyit gyarapodik a baba?

Befolyásolja a táplálkozásom?

Legjobb válasz: Az utolsó hetekben átlag heti negyed kilót híznak.Semmi nem befolyásolja,ha rendesen táplálkozol:-)

Az utolsó hetekben átlag heti negyed kilót híznak.Semmi nem befolyásolja, ha rendesen táplálkozol:-)

Tényleg igaz hogy nem szabad meleg vízben fürödni az utolsó hetekben? Mert megindúlhat a szülés?

Legjobb válasz: Remélem nem.. igaz... :) Én is szoktam hetente egyszer azért olyan jól esik. Mondják... mondják... de hát ha az utolsó hetekben beindul az már nem olyan gáz, nem? Bár attól függ. sztem a 36 hét után már nincs gáz. Bár még csak 32 hetes vagyok, idáig nem okozott problémát, pedig füröszkélek..

Remélem nem.. igaz... :) Én is szoktam hetente egyszer azért olyan jól esik. Mondják... mondják... de hát ha az utolsó hetekben beindul az már nem olyan gáz, nem? Bár attól függ. sztem a 36 hét után már nincs gáz. Bár még csak 32 hetes vagyok, idáig nem okozott problémát, pedig füröszkélek..
Szia, én 33 hetes vagyok, és még minden este fürdök.De mostmár vigyázok arra hogy ne legyen meleg a víz, és a hasam ne menjen víz alá.Ha eddig fürödtél és nem volt belõle gond, akkor szerintem pár perces fürdõt nyugottan vehetsz.Hány hetes vagy?Boldog babavárást.
A fürdést azért nem ajánlják az orvosok az utolsó hetekben, mert ilyenkor már bármikor kinyílhat a méhszáj, és már nincs védelem az esetleges fertõzésektõl. Egyébként semmi gond a fürdéssel a terhesség alatt, én is fürödtem a 36. hétig, amikor az elsõ babámat vártam.
A kérdező hozzászólása: 36 hetes vagyok

Diákok! Ti mit csináltok az utolsó héten a nyári szünetből?

Legjobb válasz: szia!én már készülõdök a sulira,eltervezem,mit viszek magammal az albérletbe,rendet rakom a szobámban,fõzök,sütök,segítek otthon,úszás kurzusra jelentkeztem,de elõtte még úszó klubokat keresetem,s kiválasztottam a legmegfelelõbbet,e.maileztem a klubok edzõivel,nyelvet tanulok,cicáimmal,kutyusommal vagyok,vasárnap még elmegyek egy barátnõmmel kirándulni,ezzel zárom a nyarat és te kedves kérdezõ mit csinálsz az utolsó héten? nekem már nincs olyan szünet hangulatom

Hát ma éppen megírtam 4 olvasónaplót még 1 van hátra, de azt holnapra rakom.Aztán holnap még elmegyünk egyet biliárdozni a haverokkal meg szórakozni.Pénteken pedig nagyon befogunk rúgni, mert a városban lesz egy ilyen fesztivál féle. 16/F
szia!én már készülõdök a sulira, eltervezem, mit viszek magammal az albérletbe, rendet rakom a szobámban, fõzök, sütök, segítek otthon, úszás kurzusra jelentkeztem, de elõtte még úszó klubokat keresetem, s kiválasztottam a legmegfelelõbbet, e.maileztem a klubok edzõivel, nyelvet tanulok, cicáimmal, kutyusommal vagyok, vasárnap még elmegyek egy barátnõmmel kirándulni, ezzel zárom a nyarat és te kedves kérdezõ mit csinálsz az utolsó héten? nekem már nincs olyan szünet hangulatom
Kitakarítom jól a szobámat, mert Karácsonyig nem nagyon lesz lehetõségem rá (egyetemista vagyok, alig járok haza), bulizok egy utolsót a barátaimmal, rendszerezem a laptopomon a tanulnivalókat, jegyzeteket, kiélvezem az udvar nyújtotta örömöket, állataimmal levést (ilyen lehetõségem sajnos nincs ott, ahol tanulok), segítek itthon még amiben tudok. Kb. ennyi. Meg bevásárolok, ruhát, írószert. 21/L
Ugyanazt mint eddig, de nem várom a sulit, fõleg h új közösség, 13.-os leszek :D
Sokat barátnõzök, újra sportba fogok, kötelezõt olvasok (3-at kéne :D) és megjavítok egy-két felsõt. :) Te?
Szinte minden éjszaka elmegyek a barátaimmal bulizni, napközben sokat vagyok a kertben a kutyusommal, vagy mászkálok a barátnõimmel. Mondjuk nekem annyira nem rossz, mert a sulis napokon is egész délután a barátaimmal vagyok, hétvégente pedig bulik. Csak a jó idõt fogom hiányolni :)
elátkozom az iskolát, a tanárokat és azt aki bevezette a tanulást.
Ugyanazt amit eddig, próbálom kiélvezni a nyár végsõ pillanatait, aztán ha elkezdõdik a suli akkor majd megcsinálom a "napi programot", hogy a tanulás mellett legyen idõm egy kicsit szórakozni is. :)
Tanulok az osztályozóra (elõre hozott érettségi miatt). Most pihenek, mert már lassan elsorvad az agyam:D Sajnos késõn álltam neki, és most szívok vele.
Azt amit eddig, csak még annyi hogy próbálom összeegyeztetni hogy hogy lesz a sport mellett a tanulás. De amúgy semmi különös sokáig alszok és pihenek. :D

Miért fáj annyira az utolsó hetekben végzett hüvelyi vizsgálat?

nekem egy héten 2-szer is megnézte 2 doki a méhszáj tágulását és mind a 2-szer nagyon fájt,a küls? méhszáj nyitott,míg a bels? zárt,nem lehet,hogy tágíttani akartak volna,ráadásul másodszorra véreztem is,lehetett a nyákdugó távozása?

Legjobb válasz: Engem sose próbált tágítani a doki, mégis kellemetlen, fájdalmas volt a vizsgálat az utolsó hetekben. Akkortól, hogy elkezdett nyílni a méhszáj, és már nem volt zárt. Figyelmeztetett is mindig a doki, hogy nem csinál semmit, de lehet, hogy ez kellemetlen lesz... Vérzés szerintem nem nyákdugó, hanem van egy úgy nevezett tágulási vérzés. Ha nyílik a méhszáj.

Engem sose próbált tágítani a doki, mégis kellemetlen, fájdalmas volt a vizsgálat az utolsó hetekben. Akkortól, hogy elkezdett nyílni a méhszáj, és már nem volt zárt. Figyelmeztetett is mindig a doki, hogy nem csinál semmit, de lehet, hogy ez kellemetlen lesz... Vérzés szerintem nem nyákdugó, hanem van egy úgy nevezett tágulási vérzés. Ha nyílik a méhszáj.
Szerintem a nyitott méhszáj miatt lehet. Nekem a kórházban nyilt ki, onnantól kellemetlenek voltak a vizsgálatok, de érdekes, mikor már nagyon ki volt nyílva a szülés közben akkor már nem fájt egyáltalán hogy vizsgálnak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!