Találatok a következő kifejezésre: Az utolsó ciklusban volt egy-egy (3 db)

Az utolsó két ciklusban volt egy-egy alkalom, hogy szerelmeskedés után "túrósabb" volt a váladékom, de többször nem. Egyébként nincs folyásom, nem viszket. Mi lehet ez? Mit lehet tenni? Babát szeretnénk.

El?tte magas volt a prolaktin szintem. Gyógyszer hatására normalizálódott.

Legjobb válasz: semmi ok az aggodalomra..ez elõfordul néha néha..a hüvely ph-ja miatt, de az nem baj. Gondolom bromocriptint kaptál az elég jó. Viszont 14 hetes vagyok áés még mindig kell szednem..esetleg kérdezd meg a dokidat, hogy nincs-e rá szükséged. Sok sikert!!

semmi ok az aggodalomra..ez elõfordul néha néha..a hüvely ph-ja miatt, de az nem baj. Gondolom bromocriptint kaptál az elég jó. Viszont 14 hetes vagyok áés még mindig kell szednem..esetleg kérdezd meg a dokidat, hogy nincs-e rá szükséged. Sok sikert!!

Lehetek terhes? Ma vagyok a 40. napomon.34. napon volt egy napig tartó barna pecsételés (nagyon kevés), és azóta semmi. Ciklusomra nem lehet adni, mert 28-tól, 38 napig produkáltam eddig (az utolsó 38 napos volt)

Kedden csináltam egy tesztet, de sajnA NEGATÍV. Néha szurkál a pocim, felpuffadok és a melleim is érzékenyek (ez mensi el?tt is szokott lenni). Szerintetek? elég el vagyok keseredve.

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, hogy korai volt a teszt. Ha nem jön meg, akkor pár nap múlva tesztelj újra reggeli vizeletbõl. Szorítok neked! :)

Elképzelhetõ, hogy korai volt a teszt. Ha nem jön meg, akkor pár nap múlva tesztelj újra reggeli vizeletbõl. Szorítok neked! :)

Az utolsó mensim május 5-10ig tartott.28 napos a ciklusom. Jun.2-án kellet volna megjönnie, de előtte 2 nappal elkezdtem barnázni. Még utána is volt egy pár napig. Mi lehet az oka? Babás már nem lehetek ugye?

Csináltam ma reggel 1 tesztet, de negatív lett. Azóta halvány barnás folyásom van.

Legjobb válasz: Így nem tudom, hogy mikor van pé-m. Bár tegnap együtt voltam a párommal.

A kérdező hozzászólása: Így nem tudom, hogy mikor van pé-m. Bár tegnap együtt voltam a párommal.
A pé-d május 20 körül lehetett, de elvileg ha negatív a teszt akkor nincs baba. A következõ péd, ha május 31.én jött a barna akkor lehet megfáztál stb.. és akkor 12-13.-án lesz, akkor kell vigyázni mindenképp, de nem garanciális.. tulajdonképp a nem szeretnél babát akkor védekezni kellene.., ha pedig igen akkor 10-16.-áig kétnaponta akció!! Azért ismételd meg a tesztet egy-két nap múlva, mert a sima barnázás gyanus.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!