Találatok a következő kifejezésre: Az utolsó cár II. Miklós lányainak (1 db)

Én errõl még nem hallottam...
A kérdező hozzászólása: nem baj.azóta megtudtam. Kanyarósak voltak és azért. De ezért köszi =]


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nektek is elegetek van a kapitalizmusból és az Orbán által képviselt neo-feudalizmusból? Itt az idő elvtársak az újabb dicsőséges proletárforradalomhoz. Van kedved csatlakozni?

4

Gyűűűlölöm amerikát! útálom a nagy pofájukat, a mentalitásukat, a vízfejü gondolataikat, a degeneráltságukat, a mocskot ami árad belőle, minden törvényüket, embertelenek. Alig várom h valaki végre tökükre lépjen. Van aki egyet ért velem?

akár már kína is nyugodtan össze szarathatná őket,. nagyon örülnék neki, az legalább nem pofázik bele más országok dolgaiba...

21

Erdély miért nem függetlenedik el Romániától?

13

Mennyibe kerül jelenleg egy HVG hetilap, és a hét melyik napján lehet megvenni?

2

Hogyan titkosíthatták le a Tánczos féle gyilkosság igazi elkövetőjének kilétét?

50évre....egy "demokráciában"?

11

Breivik miért norvégokat gyilkolt és miért nem bevándorlókat?

12

Hogyan, és milyen eszközökkel kapcsolodhatnék be az aktív politikai életbe?

3

Sajtótájékoztató az Európai Parlamentben (! )?

Ébresztő?

8

Szerintetek Van benne igazság?

http://bartosizmus.com/forum/showthread.php?tid=6

1

Mi ez az új "hóbort" a munkáltatóknál hogy így hirdetnek? ! Támogatás igénylése miatt csak első munkahely garancia feltételinek megfelelő jelentkezzen?

Volt már hogy akartam jelentkezni a lakhelyemtől 40km nyire lévő munkahelyre két éve.amikor egy jelentkezési lapot töltöttem ki, akkor ép pár végzős diák ment be csoportba egy xy gyárba.tudom a pályakezdők felvételét támogatja az állam.ezért lehet hogy egy év múlva kirúgják őket ,és megint vesznek fel újabb pályakezdőket.ez olyan mint a tesco (tuskó) mert ha jobban megfigyelitek ,ott mindig van felvétel.mert felveszik az alkalmazotta ,majd 3 hónap után kidobják.és állambácsi tejel nekik hogy mennyi embert foglakoztat.Persze év végén kijön az 1000 ember.de csak az adott boltba 100-an melóznak.tudom mert voltam ilyen helyen.és sokan alátámasztják ezt a nézetem!

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!