Találatok a következő kifejezésre: Az utolsó 32 napos volt, de (3 db)

Az utolsó mensim 32 napos volt, de már jelenleg a 42-nél tartok. A hőm 1 hete fent van (36, 8-37, volt pé is), de a teszt semmit nem mutatott, pedig reggel csináltam. Derékfájás, mindjárt megjön érzés van, de egyéb más nincs. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szerintem baba. Vannak, akiknél a teszt csak jóval késõbb mutatja ki. Esetleg próbáld meg pár nap múlva újra, vagy menj el orvoshoz! Szorítok!

Szerintem baba. Vannak, akiknél a teszt csak jóval késõbb mutatja ki. Esetleg próbáld meg pár nap múlva újra, vagy menj el orvoshoz! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!Igazából az még érdekelne, hogy ha összejött a baba, akkor mennyi ideig marad fent a hõmérséklet?Vagy onnantól kezdve már a szülésig úgy marad?Nagyon jó lenne, ha hamarosan +tesztet produkálnék.Egyébként volt egy kis mellbimbó érzékenységem, de az elmúlt.Az nem gond?
miota probálkoztok? elsö baba lenne? én is igy voltam a mult honapban. és 52 napra megjött cisztám volt és a hõm is felment.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Igazából nov. óta vagyunk rajta a témán.Ma már a 8-ik napja, hogy fent van a hõm, de egy kis derékfájáson kívül semmi gondom nincs.Cisztám nem volt még, remélem nem is lesz.A gyógyszert 1 éve hagytam abba, a ciszta pedig ált.gyógyszer abba hagyása után jelentkezik, tudomásom szerint!De remélem nincs semmi bajom!
Érdekel, hogy mi van veled? Kimutatta már? Nekem is volt már terhességem, de nem mutatta ki.Szurkolok neked.
A kérdező hozzászólása: Már a 45-ik napnál vagyok, tegnap reggeli tesz - lett.Kicsit csalódott vagyok, de holnap megyek dokihoz, már nagyon izgulok!Nem tudom, hogy miért már lehet bebeszélem magamnek, de már 2 napja enyhe visszatérõ hányingerem van!Remélem nem csak beképzelem a dolgot!Majd holnap kiderül remélem!Majd még írok!

Az utolsó vérzésem feb.25-én volt. Ciklosum 30-32 napos. De még nem jött meg. Csináltam tegnap tesztet de alig láthatóan pozitív. Most babás vagyok? Volt valakinek ilyen eredménye és nem volt babás?

Legjobb válasz: Itt már rengeteget olvastam hogy halvány pozi volt és mégis megjött,de ez szerintem kevesebb az esélye mint annak hogy erõsödni fog a 2 csík!:) Rakd fel a képet nekünk!

Itt már rengeteget olvastam hogy halvány pozi volt és mégis megjött, de ez szerintem kevesebb az esélye mint annak hogy erõsödni fog a 2 csík!:) Rakd fel a képet nekünk!
halvány csík is csík, 2 nap múlva ismételd meg akkor már tuti, gratula !!! Nekem is halvány volt az elsõ, párom nem is látta :-) és most 19 hetes vagyok !!
Lehet késõbb volt peteérésed, és igen, lehetsz terhes ha pozitív a teszt! Irány a doki, õ megmondja hogy tényleg az vagy e!
2. voltam még annyit, hogy nekem a várt napon még meg is jött egy kicsit...
Az én halvány csíkocskám most 21hetes pocaklakó! :) Szerintem pár nap múlva csinálj egy újabb tesztet, biztosan erõsödni fog a második csíkod!! :)
Az én halvány csíkocskám itt hempereg mellettem. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!