Találatok a következő kifejezésre: Az utolsó 32 napos (8 db)

Ha a ciklusaim 30-32 naposak, akkor szerintetek mikor van peteérésem? 14 nappal az utolsó menstruáció első napjától számolva? Vagy nem jól számolom?

Legjobb válasz: Nem. Az ösztrogén fázis (a pé elõtti szakasz) változó hosszúságú lehet, a lényeg, h a pé után 14-16 nappal jelentkezik normál esetben a vérzés. Szóval ha 32 napos a ciklusod, akkor kb. a 17-18. napon van a pé. Akinek rövid a pé utáni rész, annak progeszteronhiánya van. Hõmérõzéssel pontosabban is meg tudod határozni. Amikor leesik az ébredési hõ, akkor van a peteérés (az ösztrogénszint megemelkedése miatt esik le) majd a tüszõrepedés, amitõl (a sárgatesthormon hatására) felmegy hõmérséklet a korábbinál magasabbra. Nézz szét itt: babatervezok.otthona.net

Nem. Az ösztrogén fázis (a pé elõtti szakasz) változó hosszúságú lehet, a lényeg, h a pé után 14-16 nappal jelentkezik normál esetben a vérzés. Szóval ha 32 napos a ciklusod, akkor kb. a 17-18. napon van a pé. Akinek rövid a pé utáni rész, annak progeszteronhiánya van. Hõmérõzéssel pontosabban is meg tudod határozni. Amikor leesik az ébredési hõ, akkor van a peteérés (az ösztrogénszint megemelkedése miatt esik le) majd a tüszõrepedés, amitõl (a sárgatesthormon hatására) felmegy hõmérséklet a korábbinál magasabbra. Nézz szét itt: babatervezok.otthona.net
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszod!

Majus 23-an volt az utolso ciklusom elso napja (altalaban 4-5 napos). Majus 29-en szexualis kapcsolatom volt. A ciklusaim rendszertelenek, 21-32 naposak. Junius 19-27 kozott 5 terhessegi tesztem negativ ) harom kozuluk reggel. Lehetek terhes?

pajzsmirigytultengesem van, amely volt kezelve. most nem szedek ra gyogyszert, mert az orvosom azt mondta, helyrebillent.az idegesseg, kezremeges most is megvan.lehet, hogy hormonzavar okozza a ciklus keseset?

Legjobb válasz: igen, lehet hormonprobléma, ha nagyon érzékeny teszteket hazsnáltál azoknak már mutatnia kellett volna, ha van baba még most sem kizárt, de kevesebb az esélye

igen, lehet hormonprobléma, ha nagyon érzékeny teszteket hazsnáltál azoknak már mutatnia kellett volna, ha van baba még most sem kizárt, de kevesebb az esélye

Az utolsó vérzésem feb.25-én volt. Ciklosum 30-32 napos. De még nem jött meg. Csináltam tegnap tesztet de alig láthatóan pozitív. Most babás vagyok? Volt valakinek ilyen eredménye és nem volt babás?

Legjobb válasz: Itt már rengeteget olvastam hogy halvány pozi volt és mégis megjött,de ez szerintem kevesebb az esélye mint annak hogy erõsödni fog a 2 csík!:) Rakd fel a képet nekünk!

Itt már rengeteget olvastam hogy halvány pozi volt és mégis megjött, de ez szerintem kevesebb az esélye mint annak hogy erõsödni fog a 2 csík!:) Rakd fel a képet nekünk!
halvány csík is csík, 2 nap múlva ismételd meg akkor már tuti, gratula !!! Nekem is halvány volt az elsõ, párom nem is látta :-) és most 19 hetes vagyok !!
Lehet késõbb volt peteérésed, és igen, lehetsz terhes ha pozitív a teszt! Irány a doki, õ megmondja hogy tényleg az vagy e!
2. voltam még annyit, hogy nekem a várt napon még meg is jött egy kicsit...
Az én halvány csíkocskám most 21hetes pocaklakó! :) Szerintem pár nap múlva csinálj egy újabb tesztet, biztosan erõsödni fog a második csíkod!! :)
Az én halvány csíkocskám itt hempereg mellettem. :)

Ha május 10-e volt az utolsó menzeszem kezdő napja és a ciklusaim 32-34 naposak, akkor mikor tesztelhetek leghamarabb, és az esetleges beágyazódás mikor lehetséges?

Legjobb válasz: Szerintem június 12-én tesztelj leghamarabb ... ha baba van, úgyis érzed és ott lesz késöbb is ... ha korábban tesztelsz, lehet, h csak elpocsékolod a tesztet! Reméljük babás leszel, szorítok! A nemvárt napján érdemes a legkorábban tesztelni! De inkább utána pár nappal ...

Szerintem június 12-én tesztelj leghamarabb ... ha baba van, úgyis érzed és ott lesz késöbb is ... ha korábban tesztelsz, lehet, h csak elpocsékolod a tesztet! Reméljük babás leszel, szorítok! A nemvárt napján érdemes a legkorábban tesztelni! De inkább utána pár nappal ...

32 éves vagyok, mindeddig rendszeres, 28 napos ciklusom volt. Az utolsó menstruációm július 24-én jött meg, viszont rá 2 hétre ismét elkezdtem vérezni.5 napja vérzek. Mi oka lehet?

Az els? 3 napban még csak reggel volt néhány csepp, így azt hittem, hogy ovulációs vérzés, de azóta egyre er?södik, ma már rendes menstruáció. Viszont a mensimig még lenne 2 hét..

Legjobb válasz: beágyazódási vérzés csak pár csepp,inkább pecsételõ vérzés,nekem 9 nappal a menstruációm után ismét megjött,aztán normálisa jött meg,20-án megyek nõdokihoz,sztem menj te is

beágyazódási vérzés csak pár csepp, inkább pecsételõ vérzés, nekem 9 nappal a menstruációm után ismét megjött, aztán normálisa jött meg, 20-án megyek nõdokihoz, sztem menj te is
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ! Úgy lesz.
én ugyanigy vagyok.. csak mellé iszonyu fájdalommal.. :(

Lehet Baba? A ciklusaim 28-32 naposak. Az utolsó menzim első napja aug.12. volt. Szept.6-án együtt voltunk a párommal. Nem jött meg a menzim. Múlt héten magas, 37 körül volt a hőm. Most nem mértem. Szombaton csináltam tesztet (Gabriel), - lett.

Néha rámjön egy rosszullét pár másodpercig, de lehet, hogy csak beképzelem. Folyásom egyáltalán semmi sincs. A mellem fájdogál, de nem feszül vagy ilyesmi. Néha olyan, mintha meg akarna jönni, de mégsem.

Legjobb válasz: Várj egy hetet, ha akkor sem jön meg, akkor tesztelj még egyszer.

Várj egy hetet, ha akkor sem jön meg, akkor tesztelj még egyszer.
A kérdező hozzászólása: Sajnos tegnap este megjött...:-(( Sokat segített ez a honlap a kétségek között! Jó, hogy van. Boldog babavárást, ill. kitartást mindenkinek!

Az utolsó mensim 32 napos volt, de már jelenleg a 42-nél tartok. A hőm 1 hete fent van (36, 8-37, volt pé is), de a teszt semmit nem mutatott, pedig reggel csináltam. Derékfájás, mindjárt megjön érzés van, de egyéb más nincs. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szerintem baba. Vannak, akiknél a teszt csak jóval késõbb mutatja ki. Esetleg próbáld meg pár nap múlva újra, vagy menj el orvoshoz! Szorítok!

Szerintem baba. Vannak, akiknél a teszt csak jóval késõbb mutatja ki. Esetleg próbáld meg pár nap múlva újra, vagy menj el orvoshoz! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!Igazából az még érdekelne, hogy ha összejött a baba, akkor mennyi ideig marad fent a hõmérséklet?Vagy onnantól kezdve már a szülésig úgy marad?Nagyon jó lenne, ha hamarosan +tesztet produkálnék.Egyébként volt egy kis mellbimbó érzékenységem, de az elmúlt.Az nem gond?
miota probálkoztok? elsö baba lenne? én is igy voltam a mult honapban. és 52 napra megjött cisztám volt és a hõm is felment.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Igazából nov. óta vagyunk rajta a témán.Ma már a 8-ik napja, hogy fent van a hõm, de egy kis derékfájáson kívül semmi gondom nincs.Cisztám nem volt még, remélem nem is lesz.A gyógyszert 1 éve hagytam abba, a ciszta pedig ált.gyógyszer abba hagyása után jelentkezik, tudomásom szerint!De remélem nincs semmi bajom!
Érdekel, hogy mi van veled? Kimutatta már? Nekem is volt már terhességem, de nem mutatta ki.Szurkolok neked.
A kérdező hozzászólása: Már a 45-ik napnál vagyok, tegnap reggeli tesz - lett.Kicsit csalódott vagyok, de holnap megyek dokihoz, már nagyon izgulok!Nem tudom, hogy miért már lehet bebeszélem magamnek, de már 2 napja enyhe visszatérõ hányingerem van!Remélem nem csak beképzelem a dolgot!Majd holnap kiderül remélem!Majd még írok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!