Találatok a következő kifejezésre: Az utolsó 32 (14 db)

Mennyit híztál 32 hetes terhesen? És mennyi jött még fel az utolsó két hónapban?

Legjobb válasz: 32 hetesen 7 kg volt rajtam,de a 31-35 hét között iszonyat sok jött rám(6,5kg)a vége 17kg+ lett.Az elsõ gyerkõcnél is kb így alakult,ott is 17kg lett a vége

32 hetesen 7 kg volt rajtam, de a 31-35 hét között iszonyat sok jött rám(6, 5kg)a vége 17kg+ lett.Az elsõ gyerkõcnél is kb így alakult, ott is 17kg lett a vége
Most vagyok 32 hetes, és ha jól sejtem, kb. 10 kg-nál járok. Azonban be kell vallanom, nem érzem úgy, hogy ez a súlytöbblet még terhet jelentene. Átlagos alkattal indultam, most is az vagyok.
Barátnõm a 25. hétig egy g-ot sem hizott. +7kg-val ment szülni. A kórházból 1 kg-mal többel ment haza mint amivel kezdte a terhességet, aztán csak akkor volt teje ha sokat evett igy az elsõ 2 hónapban hizott 4-kg-ot. Ki is van borulva hogy ez azóta sme ment le pedig már 2 mult a gyerek igaz még néhanapján mindig szopik, de már nagyon szoktatja le róla. Ismerek olyat is aki az elsõ 3 hónapban hizott 5 kg-ot aztán majdnem 4 hónapig semmit az utolsó hónapban meg 4-et de annak nagy része viz volt.
Addig 4 kilót, a végén 5, 5 kiló plusszal mentem szülni. Se terhesség alatt sem elõtte nem ettem fehérlisztes és/vagy cukros termékeket, max nagyon ritkán.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Mindenhol mást írnak. Az egyik könyvemben hogy megáll a sulynovekedés a masikban meg hogy a 32. héttel indel be. Én 8 kg környékén jarok de hetek óta mellõzöm a szénhidrátot. 7 hete stagnal a sulyom.
Ez alkati dolog. Én eleve túlsúlyos voltam, meg amúgy is hízékony alkat vagyok, mégis alig híztam 1-2 kg-ot az elsõ terhességemnél. Most második babámat várom, ugyanez a helyzet, pedig eszem rendesen. A 33. hétben vagyok. A vékonyak többet híznak, a ducibbak már kevesebbet.
A kérdező hozzászólása: de jó ezt még nem is hallottam! akkor szülés után könnyebb leszel mint teherbe esés elõtt???

A darkorbitnak csak 32 szintje van? vagy van több? mi az utolsó szintje a darkorbitnak?

Legjobb válasz: Igen,csak 32 szint a max.HU1en a legnagyobb asszem 21.

Igen, csak 32 szint a max.HU1en a legnagyobb asszem 21.
De 2 o-val van csak itt nem írja ki a másikat. am milyen erõs vagy?
Feltörték, és elb+ták a nagykarimat.Így most egy 8írises bigboy, 11lf3, 7b02, fõhadnagy, alfa kész, mindjárt 16os szint.A nagykarim volt:majdnem 17es, 8íris, gyémánt forma, alfa, béta kész, zéta félig, full lf3, full b02, 8as pet, õrnagy, góli.
Az nem rossz
Nemannyira.Te hogy álsz?Am 3szor annyit metin2-zök mint darkozok. :D
Én utálom a metin 2-t. Darkon egy góli és egy aegis, 2 iris 6 flax, egy 6-os pet, 15-ös szint, 15 lf3, 1 lf4, 2 bo-2, alfa 2x kész epsilon 1x, most a zétával próbálkozom.
ja és hadnagy vok
Az kemény!
Te jobb vagy :) )
Nem hinném.és valaki volt szives ellopni az egyik karim.2írises pipanha, 40lf3, 4es pet.Már alig maradtak kariaim.
Hány tartalék karid van neked?
4erõsebb10gyenge.
Azmárszép...
Én egy karival játszok csak.
hát nem mondom hogy ismerlek :D
én †K³££ΞЯߣ●І vagyok.
odáig úgysem fogja elvinni senki :)
hát nemis.énis csak 15ös vok, mindjárt 16 :D
Én is úgy hallottam hogy 32, de magyar 1-en is mert COCO (ranglista 1.) már 23-as szóval nem csak 21 van ott sem
Már 23? o.O :O jó neki :D
Nem bocs csak 22. De akkor se csak 21 van
mióta gangstert bannolták, õ az elsõ...
Igen hála isten gangstert bannolták
Akiket nemcsípek a játékban:Inyuasia:max sebzés 217k, sakál:130k sebzés, moha:150k, páfrány:?k ;)
Inuyasha jófej, Mohát bannolták, a többit nme ismerem
Áh.vru vok, inyuasha hamar kiszed.állítólag mohát visszaengedték, mert fizetett a bpnek.
Ja ha vru vagy akkor más.. Én mmo vagyok és akiket utálok az kiki, top, lord, coco és roadrunner. Neked mi a neved?
Heavyy_Metall. Régebbi neveim:Speed, KissRt., Csizzmás_Kandurr stb. miért neked mi?
Fórumon:_911_S.O.S
Én 1éve, és 7hónapja kezdtem el játszani.Ma pl:7óra metin, 2, 5óra dark.kockultam

Ha a ciklusaim 30-32 naposak, akkor szerintetek mikor van peteérésem? 14 nappal az utolsó menstruáció első napjától számolva? Vagy nem jól számolom?

Legjobb válasz: Nem. Az ösztrogén fázis (a pé elõtti szakasz) változó hosszúságú lehet, a lényeg, h a pé után 14-16 nappal jelentkezik normál esetben a vérzés. Szóval ha 32 napos a ciklusod, akkor kb. a 17-18. napon van a pé. Akinek rövid a pé utáni rész, annak progeszteronhiánya van. Hõmérõzéssel pontosabban is meg tudod határozni. Amikor leesik az ébredési hõ, akkor van a peteérés (az ösztrogénszint megemelkedése miatt esik le) majd a tüszõrepedés, amitõl (a sárgatesthormon hatására) felmegy hõmérséklet a korábbinál magasabbra. Nézz szét itt: babatervezok.otthona.net

Nem. Az ösztrogén fázis (a pé elõtti szakasz) változó hosszúságú lehet, a lényeg, h a pé után 14-16 nappal jelentkezik normál esetben a vérzés. Szóval ha 32 napos a ciklusod, akkor kb. a 17-18. napon van a pé. Akinek rövid a pé utáni rész, annak progeszteronhiánya van. Hõmérõzéssel pontosabban is meg tudod határozni. Amikor leesik az ébredési hõ, akkor van a peteérés (az ösztrogénszint megemelkedése miatt esik le) majd a tüszõrepedés, amitõl (a sárgatesthormon hatására) felmegy hõmérséklet a korábbinál magasabbra. Nézz szét itt: babatervezok.otthona.net
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszod!

Hogy lehet az, hogy a 32. héten van az utolsó ultrahang?

Honnan tudják akkor, hogy a baba ezt követően megfelelően növekszik-e, illetve hogy nincs gond a lepénnyel és megfelelően táplálja még a babát stb.?

Legjobb válasz: Nálunk 36 hetesen is van még egy ultrahang.

Nálunk 36 hetesen is van még egy ultrahang.
A kérdező hozzászólása: Nálunk sajnos nincsen. Ráadásul az NST is csak 37. héten van elõször.
az nst az csak a végén van, viszont uh volt nálunk is a 36. héten
Nálunk is van 36 hetesen UH. Nem néztél el valamit? 36. heti Uh fontos! 34+2hkm
A kérdező hozzászólása: Nem néztem el sajnos, Gyõrben így mûködik. Én sem értem, kicsit aggasztó...

32 éves vagyok, mindeddig rendszeres, 28 napos ciklusom volt. Az utolsó menstruációm július 24-én jött meg, viszont rá 2 hétre ismét elkezdtem vérezni.5 napja vérzek. Mi oka lehet?

Az els? 3 napban még csak reggel volt néhány csepp, így azt hittem, hogy ovulációs vérzés, de azóta egyre er?södik, ma már rendes menstruáció. Viszont a mensimig még lenne 2 hét..

Legjobb válasz: beágyazódási vérzés csak pár csepp,inkább pecsételõ vérzés,nekem 9 nappal a menstruációm után ismét megjött,aztán normálisa jött meg,20-án megyek nõdokihoz,sztem menj te is

beágyazódási vérzés csak pár csepp, inkább pecsételõ vérzés, nekem 9 nappal a menstruációm után ismét megjött, aztán normálisa jött meg, 20-án megyek nõdokihoz, sztem menj te is
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ! Úgy lesz.
én ugyanigy vagyok.. csak mellé iszonyu fájdalommal.. :(

Az utolsó vérzésem feb.25-én volt. Ciklosum 30-32 napos. De még nem jött meg. Csináltam tegnap tesztet de alig láthatóan pozitív. Most babás vagyok? Volt valakinek ilyen eredménye és nem volt babás?

Legjobb válasz: Itt már rengeteget olvastam hogy halvány pozi volt és mégis megjött,de ez szerintem kevesebb az esélye mint annak hogy erõsödni fog a 2 csík!:) Rakd fel a képet nekünk!

Itt már rengeteget olvastam hogy halvány pozi volt és mégis megjött, de ez szerintem kevesebb az esélye mint annak hogy erõsödni fog a 2 csík!:) Rakd fel a képet nekünk!
halvány csík is csík, 2 nap múlva ismételd meg akkor már tuti, gratula !!! Nekem is halvány volt az elsõ, párom nem is látta :-) és most 19 hetes vagyok !!
Lehet késõbb volt peteérésed, és igen, lehetsz terhes ha pozitív a teszt! Irány a doki, õ megmondja hogy tényleg az vagy e!
2. voltam még annyit, hogy nekem a várt napon még meg is jött egy kicsit...
Az én halvány csíkocskám most 21hetes pocaklakó! :) Szerintem pár nap múlva csinálj egy újabb tesztet, biztosan erõsödni fog a második csíkod!! :)
Az én halvány csíkocskám itt hempereg mellettem. :)

A 32. heti vérvétel lesz az utolsó vagy lesz még?

Legjobb válasz: 36-37 hét körül lesz még,de orvosa válogatja.

36-37 hét körül lesz még, de orvosa válogatja.
Nálunk 32 hetesen csak uh van és majd 34 hetesen lesz az utcsó vérvétel, aminek az eredménye kb 1-1, 5 hét és 36.héttõl NST.

Majus 23-an volt az utolso ciklusom elso napja (altalaban 4-5 napos). Majus 29-en szexualis kapcsolatom volt. A ciklusaim rendszertelenek, 21-32 naposak. Junius 19-27 kozott 5 terhessegi tesztem negativ ) harom kozuluk reggel. Lehetek terhes?

pajzsmirigytultengesem van, amely volt kezelve. most nem szedek ra gyogyszert, mert az orvosom azt mondta, helyrebillent.az idegesseg, kezremeges most is megvan.lehet, hogy hormonzavar okozza a ciklus keseset?

Legjobb válasz: igen, lehet hormonprobléma, ha nagyon érzékeny teszteket hazsnáltál azoknak már mutatnia kellett volna, ha van baba még most sem kizárt, de kevesebb az esélye

igen, lehet hormonprobléma, ha nagyon érzékeny teszteket hazsnáltál azoknak már mutatnia kellett volna, ha van baba még most sem kizárt, de kevesebb az esélye

Ha május 10-e volt az utolsó menzeszem kezdő napja és a ciklusaim 32-34 naposak, akkor mikor tesztelhetek leghamarabb, és az esetleges beágyazódás mikor lehetséges?

Legjobb válasz: Szerintem június 12-én tesztelj leghamarabb ... ha baba van, úgyis érzed és ott lesz késöbb is ... ha korábban tesztelsz, lehet, h csak elpocsékolod a tesztet! Reméljük babás leszel, szorítok! A nemvárt napján érdemes a legkorábban tesztelni! De inkább utána pár nappal ...

Szerintem június 12-én tesztelj leghamarabb ... ha baba van, úgyis érzed és ott lesz késöbb is ... ha korábban tesztelsz, lehet, h csak elpocsékolod a tesztet! Reméljük babás leszel, szorítok! A nemvárt napján érdemes a legkorábban tesztelni! De inkább utána pár nappal ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!