Találatok a következő kifejezésre: Az utolsó 36 (36 db)

Az utolsó 36 hetes ultrahangnál miket néznek?

Legjobb válasz: 36-37. hét: - a magzat elhelyezkedése -a magzatméretei,becsült súlya -a lepény anatómiai és mûködésbeli állapotának megítélése -a magzatvíz mennyiségének megítélése -a magzat esetleges méhen belüli veszélyeztetettségét megítélni hivatott speciális vizsgálatok. Nekem az Anyák Lapja címû újságban ennyi van leírva. 24+5 hkm

36-37. hét: - a magzat elhelyezkedése -a magzatméretei, becsült súlya -a lepény anatómiai és mûködésbeli állapotának megítélése -a magzatvíz mennyiségének megítélése -a magzat esetleges méhen belüli veszélyeztetettségét megítélni hivatott speciális vizsgálatok. Nekem az Anyák Lapja címû újságban ennyi van leírva. 24+5 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Lehet enni és inni? Holnap megyek az utolsó, 36. heti nagylaborra. Éhgyomorra menjek, vagy lehet enni-inni? Terheléses vércukor 2 hete volt.

Legjobb válasz: elvileg megmondják, amikor a beutalót kapod, de általában éhgyomorra kell menni. de ha felhívod a terhesgondozót, biztos megmondják, vagy a védõnõdet kérdezd meg! hogy hogy ilyen késõn csinálták a terheléses cukor vizsgálatot?

elvileg megmondják, amikor a beutalót kapod, de általában éhgyomorra kell menni. de ha felhívod a terhesgondozót, biztos megmondják, vagy a védõnõdet kérdezd meg! hogy hogy ilyen késõn csinálták a terheléses cukor vizsgálatot?
Szerintem lehet enni, inni, legalábbis nálunk lehet, a doki mondta.(Miskolc)Kivéve a terheléses vércukornál, de te azon már túl vagy.Kérdezz rá azért.(24h)
Szia!Nekem a múlt héten csinálták, nem éhgyomorra voltam, direkt megkérdeztem azt mondták cukrot nem néznek.37 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszi! A holnapi nap: ctg, orvosi vizsgálat és ott kapom a beutalót a laborra. A terheléses cukor ismétlõ volt, mert a védõnõ cukrot talált a vizeletemben.

Clostyt szedtem, napi 3x1 - et tegnap vettem be az utolsó szemet. Mikor kell próbálkozni hogy összejöjjön a baba? A melleim már most majd le szakadnak. A hőm eddig 36, 4 volt ma reggel 36, 6 volt.

Legjobb válasz: szia. Nyugi még bõvel van idõtök:) Én is szedtem 6.hónapig a clostit. Az utolsó szemtõl rá 9.napon volt a peteérésem. A closti meg emeli a alaphõdet, de ne csak a hõt figyelj, próbáld meg mással is követni. Pl: Nyálka, ovuteszt!! Szoritok

szia. Nyugi még bõvel van idõtök:) Én is szedtem 6.hónapig a clostit. Az utolsó szemtõl rá 9.napon volt a peteérésem. A closti meg emeli a alaphõdet, de ne csak a hõt figyelj, próbáld meg mással is követni. Pl: Nyálka, ovuteszt!! Szoritok
Írtam, privit
bekapcsoltam a privit, írj ha van kedved!
megint én vagyok, szivesen beszélgetnék veled, hátha több sikerrel járnánk. Kiváncsi lennék nálad milyen tünetek vannak stb.....
Szia Megint én vagyok az. Szóval ha Pesti vagy, akkor én tudok neked egy helyet ahol csinálnak neked inzullin vizsgálatot. Másik: Azért kéne nekünk a lapar, mert ezzel a mûtéttel csinálják az "ékreakciót" azaz, vagy kiszúrják vagy leégetik a pf-rõl a kiscisztákat. És akkor egy évig a cisza nem jön vissza illetve rendezõdik a hormonháztartás, és megint lesz PETEÉRÉSÜNK.
én vagyok!ne is mond!mintha mumus emlegetnék, mikor felhozom az inzulint!!szerinted miért?lehet ez lenne a megoldás, de egyszerûen nem akarják!ma gondolkoztam rajta, hogy megnézem neten, hátha valahol pénzért megcsinálják!!jó neked hogy van már gyermeked, én nagyon szomorú vagyok, mert még nincs!most megyek újra hormonvizsgálatra, és ha kész/az 2hét/akkor mondja meg a doki hogyan tovább!nagyon félek a laporoszkópiától, mondjuk nem értem nekem minek, ha nincs peteérésem!néha úgy érzem, hogy senki nem tud segíteni a pco-s betegeken!pedig nem bírom ki, baba nélkül!!
megint én vagyok. Nekünk már van egy 3éves lányunk, aki 2004ben fogant. akkor még nem voltam pcos. Csak a szülés után jöttek a gondok. Kérdezhetek vmit? Neked néztemk már inzullint? Vagy csak én vagyok olyan béna, hogy nem sikerül senkibõl kifacsarnom:((
Elõtted válaszoló vagyok. Neked még clostival sincsen pé-d?:((( Akkor most mi van??? Nekünk már lassan kéne menni a meddõségibe letelt az 1évünk:( Már én a laparba is benne lennék, de a dokim azt mondta, szeretné ha a meddõségiben is megnéznének, és lehet elég lenne egy inszem is.
húha, én is pco-s vagyok!de nekem még a clostival sincs pé-m.
Válaszoló vagyok.... Nem nem sikerült a baba, de nem ez miatt, mert volt akkor peteérésem, és együtt is voltunk. Sajnos pcos vagyok és ez ront az "esélyeinken":(
és a válaszolónak sikerült a baba?
http://www.mensmentis.hu Itt lehet inzullint nézetni, igaz fizetni kell érte. Ezt ajánlottam neked. Edina

94 Bpd az nagy fejű bébit jelent? 36 hetesen volt ekkora, mennyit fog még nőni az útolsó hónapban?

juj élmény lesz kinyomnom....

Legjobb válasz: Nekem 95-ös volt a BPD 36 hetesen. 36 cm-es körfogat lett belõle. És császáros voltam. Tehát nem tudtam volna megszülni. Egyébként is nagy baba lett. Súlyra is.

Nekem 95-ös volt a BPD 36 hetesen. 36 cm-es körfogat lett belõle. És császáros voltam. Tehát nem tudtam volna megszülni. Egyébként is nagy baba lett. Súlyra is.
Ja és a 38. héten szültem.:)
Nagyobb, mint az atlag, ez teny. Itt le tudod ellenorizni: http://www.pocaklako.hu/terhessegi-ultrahang/uh-tablazatok/magzati-meretek/ Ha ez vigasztal, ugyanezen aggodok en is (marmint a varhato nehez szulesen), nekem 34+1 mertek 9, 3cm bpd-t es 32, 4 hc-t. Szoval az enyem sztem meg nagyobb lesz. A tablazatban az is latszik, h atlagos bebinek meg mennyit no az utolso 4 hetben. Hajra! Esetleg irhatnal majd par sort, hogy sikerult a szules, en is irok majd. (Amugy fenyeget a doki, h elobb jon, mert nyilogatok es joslozok)
Nekem 95mm bpd volt 36.héten, de 38.héten 96mm volt csak. Szóval nem nõtt annyit. Most 39.héten járunk szóval már remélem szülünk.. :-) De én is féltem, hogy nagy lesz a feje. Mondjuk azóta nõhetett még :D
Szia Nekünk 93 volt a 36. héten 96 a 37. héten és ma megyek a 38 hetesre 38+5 naposan Elég nagy, igaz hogy közel van az idõpont a következõ héthez minden esetben.
Szia utolsó vagyok érdekes de most a BPD csak 95 mm szegénynek összement a feje vagy el lett mérve.

Április 01-től a reggeli hőm 36, 8-36.9. Az utolsó menstruációm március 16-án volt. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! Az hogy a hõd magas az természetes, mivel a peteérés után a hõmérséklet 37 c körüli. Ez az állapot marad a mensi idejéig. A mensi elõtt 1 nappal szokott leesni a hõ. Biztosat csak a mensi elmaradása után lehet tudni.

Szia! Az hogy a hõd magas az természetes, mivel a peteérés után a hõmérséklet 37 c körüli. Ez az állapot marad a mensi idejéig. A mensi elõtt 1 nappal szokott leesni a hõ. Biztosat csak a mensi elmaradása után lehet tudni.

Hanyadik héten van az utolsó nagylabor? 36 vagy 37?

köszi

Legjobb válasz: Nekem a 36. hétre mondta az orvosom. Most vagyok a 34. hétben.

Nekem a 36. hétre mondta az orvosom. Most vagyok a 34. hétben.
igen ottan körül 36-37 hét.
Ez kórházfüggõ ... Valahol a 30. héten van ...

36 hetes kismama vagyok, 54 kg-ról indultam és most vagyok 70 kg! Sok ez a 16 kg hízás? Hány kg hízás várható az utolsó hónapban? Mennyi fog lemenni kb szülés után 1 héttel?

Legjobb válasz: Én a 36. hét után még 3 kilót felszedtem. Igaz már nem érdekelt hogy vigyázzak az alakomra, ettem amit kívántam (általában édességeket). Összesen 15 kilót híztam. 3 hete szültem és már 14 kilót fogytam. Nekem szülés után egy héttel kb 8 ment le, utána fokozatosan a többi.

Én a 36. hét után még 3 kilót felszedtem. Igaz már nem érdekelt hogy vigyázzak az alakomra, ettem amit kívántam (általában édességeket). Összesen 15 kilót híztam. 3 hete szültem és már 14 kilót fogytam. Nekem szülés után egy héttel kb 8 ment le, utána fokozatosan a többi.
Általában azt mondják, hogy 9-13 kiló a "megengedett". Szerintem meg amíg sem a vérnyomásoddal, sem a cukroddal nincs baj, addig nem az számít, mennyi a plusz! Azért a 20-30 kiló már kicsit sok. :) Az változó, hogy kinek mennyi megy fel utolsó hónapban, mert van olyan, akinél újra elõjön az étvágytalanság. Szóval ez is egyénfüggõ lehet és az is persze, hogy mennyi megy le utána. Attól is függhet a leadott kiló, hogy szoptatsz-e.
Ja amúgy kiegészíteném magam: a szülés után fõleg a baba súlyával, a méhlepény súlyával és a víz súlyával leszel kevesebb, de van olyan, aki az elsõ hetekben nagyon sokat leadott.
Ne azzal foglalkozz, hogy hány kilót híztál és még mennyit fogsz. Én örültem volna ha eljutok 36.hetes korig :( Örülj inkább, hogy egészséges babád lesz és majd úgyis fogyni fogsz szülés után és szoptatás alatt. Egyébként teljesen egyénfüggõ. Van aki 35 kilót szed fel és pár hónap mulva leadja, de ismerek olyat is aki fogyott a terhessége alatt és miután megszült, meg elhízott.
Én vékony voltam szülés elõtt, terhesség alatt 21 kiló jött fel rám, mondjuk a végén már vizesedtem is. Mikor 3 hetes volt a kisfiam, akkor álltam elõször mérlegre és pont annyi voltam mint szülés elõtt. Most ismét babás vagyok, a rosszullétek miatt 3 hétig csak feküdtem, így már 10 hetes van rajtam 2-3 kiló pluszban, de nem érdekel:) Majd lemegy, ezen nem szabad idegeskedni!
Mi a 37. hétben vagyunk, és 55 kg-ról indulva ( 170cm ) most 72-nél tartok. Hát nem kevés. Az elején se volt gondom az evéssel( minimális émelygét volt csak), és most is tudok kajálni rendesen. Egyedül Anyum szólogat be néha-ami idegesít ( Õ picit engem félt emiatt ) de amúgy mindenki azzal jön hogy alig hízhattam, mert hátulról pl. szinte semmi nem látszik rajtam. Elõlrõl persze annál inkább... egy jó nagy poci :) , és nagy mellek. Hát ez van. Babóka sem kicsi mondjuk :) de azért nem indokolt hogy ennyivel több legyek. De mindegy is, a lényeg hogy egészség legyen ( Babókával minden rendben legyen ), a kilók meg majd lemennek azért valamennyire. Ahogy itt olvasgattam, teljesen egyéni hogy ki mennyit/milyen ütemben hízik, és hogy utána hogy adja le a kilókat.
Szia. Én az elsõ terhességem alatt 50kg-ról indultam és voltam 78 is...76-tal szültem. Semmmi bajunk nem volt. Most 31 hetes vagyok és ismét 50-rõl indultam (tehát lemegy) és most elhagytam a 70-et. Semmi jele a vizesedésnek vagy bárminek:D Ha jól érzed magad akkor ne izgulj a kilókon. Ja az elsõval a szüléskor pont 10 kg ment le, ebbõl 4130 volt a baba, majd hónapok alatt a többi mivel szoptattam és kellett a kaja:D További gondmentes pocakoskodást:D:D
Szia!Én 23 hetes kismama vagyok a harmadik babát várom.6kg +súllyal kezdtem a terhességet(76 kg-al)ma áltam a mérlegre, eddig 8 kg jött fel.Amúgy sem vagyok egy egyszerû alkat, mindig gondjaim voltak a súlyommal.Lányommal 30 kg-ot híztam , de most semmiképpen nem szeretnék debella lenni, most kicsit aggaszt a súlygyarapodásom, már sószegény diétáznom is kell mert be-bevizesedek.Hát ez van.Sztem ne aggódj , olyan vészesen sok már nem fog felmenni ez alatt a pár hét alatt.Kellemes babavárást kívánok!
Szia! Én ugyanennyit híztam mint te. Kb 18-20 kg jött fel rám a végére. Amikor 11. hónapos volt a kisfiam és teherbe estem a másodikkal 2 kg-val könnyebb volta mint annak elõtt. Szülés után rólam 6-7 kg-nál több nem ment le de nem is lesz idõd arra hogy ezzel foglalkozz!

36 hetes vagyok. Miért telnek ennyire lassan az utolsó hetek?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ezzel mindenki igy van, lehet azért mert nagyon várjuk már a kicsi baba jövetelét. :) Én a 41.hét után szültem inditásal számoltam az utolsó napokat és közben egyre lassabban teltek az órák, aztán bekerültem a korháza és megkezdödöt a visszaszámlálás...! További jó babavárást és gyors szülést. Üdv.: Egy 12-hetes baba anyukája

Szia! Szerintem ezzel mindenki igy van, lehet azért mert nagyon várjuk már a kicsi baba jövetelét. :) Én a 41.hét után szültem inditásal számoltam az utolsó napokat és közben egyre lassabban teltek az órák, aztán bekerültem a korháza és megkezdödöt a visszaszámlálás...! További jó babavárást és gyors szülést. Üdv.: Egy 12-hetes baba anyukája
Szia!Én is már nagyon türelmetlen vagyok, alig bírom lefoglalni magam.Még van hátra bõ 5 hetem, de már nagyon szenvedek, mindenem fáj, nyom a baba is, meg visszatértek a rosszullétek is, úgy hogy elegem van.December 1-re vagyok kiírva, de már nagyon szeretném a babámat a kezemben tartani:) Kitartást!
El sem tudom mondani, mit érzek már így 40 hetes+4 naposan!!! Nem gondoltam volna, hogy ilyen szörnyû tud lenni ez a tétlen várakozás...
Még 1, 5 hetem van hátra, de én is nagyon várom már! Emiatt türelmetlen, ingerült vagyok mkivel, biztosan nehéz elviselni a környezetemnek, de egyszerûen nem bírok magammal! ;) Bár nálam változó. Egyik pillanatban azt szeretném, h jöjjön már, de vannak olyan percek a napjaimban, amikor meg pont nem szeretnék még szülni különbözõ okok miatt (sok még a dolgom, meg picit félek is, ...). Szóval nem vagy egyedül, de h h lehet ezt kibírni, azt nem tudom. Arra kell gondolni, h MÁR CSAK ennyi hét, és ilyen meg olyan lesz...talán ez segít vmit. Kitartás mkinek! :)
Mi hétfõn leszünk 36 hetesek, nekem meg az a bajom hogy olyan gyorsan megy az idõ.:) Ez a hét is rettentõ gyorsan elment. Bár én a héten mostam ki minden babacuccot, a kórházi táskámat is holnap pakolom be, hogy jövõhéten mit fogok csinálni azt még nem tudom. Lehet hogy majd akkor lassabban megy az idõ. Így gyorsan ment hogy lekötöttem magam valamivel. Szerintem próbálj meg te is vmi "értelmes" elfoglaltságot keresni és akkor majd repül az idõ.:) Bár én nem akarom hogy teljen az idõ mert annyira jól érzem magamat és szeretném a hasamat is megtartani mert úgy tetszik és szeretem érezni ahogy mocorog még akkor is ha néha fáj, meg alig tudok menni.:) Persze várom már a babát, de kicsit félek is az egésztõl. Állj úgy hozzá hogy nem akarsz szülni és akkor gyorsabban elmegy majd az idõ.:) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!