Találatok a következő kifejezésre: Az utobbi amikor a baratnom (4 db)

Az utobbi idoben amikor a baratnom szajjal csinalja nem tudok elmenni, miert van ez?

Kivanom s nagyon jol csinalja megis nem tudtam elmenni

Legjobb válasz: Talán, mert kívánod. S messze van tõled, nem tudod megfogni, megérinteni ott... A tested már mást is szeretne. Esetleg próbáljátok ki a 69-et.

Talán, mert kívánod. S messze van tõled, nem tudod megfogni, megérinteni ott... A tested már mást is szeretne. Esetleg próbáljátok ki a 69-et.
Vagy mert túl sok inger ér egyszerre. Mert a makk nagyon érzékeny, tele van idegekkel, és ha sok az inger, nem bírja feldolgozni az agy. Inkább kérd meg ilyenkor, hogy csinálja lágyabban, lassabban. A 69-rõl meg csak annyit, hogy tuti módszer egy jó röhögéshez. Leagalábbis nálunk.
Vagy próbáld ki azt, hogy a hátadra fekszel, õ pedig oldalról közelít. Akkor tudod simogatni a mellét közben.

Szerintetek az ember szeretkezzen vagy masztizzon amig hazas nem lessz? Mert a baratnom az utobbit valasztja es en szenvedek ez miatt!

Legjobb válasz: A paráznaság egy hülyeség, és ugyanerre a kérdésre már egy csomót válaszoltunk neked. Miért nem volt elég?

A paráznaság egy hülyeség, és ugyanerre a kérdésre már egy csomót válaszoltunk neked. Miért nem volt elég?
Figyelj, szerintem ha ennyire nem tudod elfogadni a barátnõdnek a vallását, a felfogását, akkor most szakítsatok, mintsem a házasságig, vagy ne adj' Isten a házasságban okozzon ez nagyobb problémát! Házasság elõtt nincs szex- ezt betartják a tiszta hitûek, ha te nem vagy az, akkor állj tovább, mindenféle harag és irónia nélkül!
dugjatok, masztizzatok, mindenki azt csinál amit akar
Szegény te:( Mibõl maradsz ki... Én nem hiszek ebben a maszlagban, de neked tiszteletem, hogy kibírod szex nélkül.
Ha a barátnõd vallásos meggyõzõdésbõl választja az önkielégítést, akkor tudasd vele, hogy a Biblia alapján az önkielégítés is bûn! Sõt továbbmegyek, minden házasságon kívüli szexuális, parázna tett bûnnek minõsül, sõt Jézus azt mondta, hogy aki csak parázna kívánsággal néz nõre, az már vétkezett. Úgyhogy például ha már csókolóztatok, "egymáshoz értetek" (hogy szolidan fogalmazzak) az is bûn. De nem kárhoztatásból mondom, inkább azért hogy tájékoztasd a barátnõdet hogy ne vallásos legyen, hanem kezdjen el bibliai életet élni. A Biblia nem vallásos dogmákról szól...
Azt hiszem kedves 12-es, ez a legnyilvánvalóbb ok, amiért egy épeszû ember nem lesz keresztény! )))
A 10.-nél van az igazság. Ha kereszténynek mondja magát, miközben a Bibliának ezt az egyik legalapvetõbb tantételét (paráznaság, mai szóhasználattal élve szexuális cselekedetek kerülése házasságig, illetve azon kívül), akkor ott valami nagyon nem százas. Ha valaki kereszténynek mondja magát, közben meg bármilyen formában szexel házasságon kívül, az olyan, mintha azt mondaná magáról, hogy profi angolos, közben meg nem érti azt a kérdést, hogy "how are you?".
Segíts neki masztizni... ha a saját kezével el szabad érnie az orgazmust a vallása szerint, akkor a tiéddel miért ne? (És vice versa.)
A barátnõd szûz?
Próbáld meg pl. egy sz-szel írni a lesz szót, szerintem rögtön több esélyed lesz nála! Nézed, miközben kielégíti magát? Vagy nézitek egymást közben? Vagy külön-külön?
A kérdező hozzászólása: azert tettem ki a vallas oldalra mert o vallasos beallitottsagu. gondoltam ez eggyertelmu. ezzel kapcsolatos velemnyt szeretnek kapni. mi az igazi paraznasag a ti szemetekben: a maszti vagy a szerelembol valo szeretkezes?
Azt gondolom, hogy az ember akkor szokott önkielégíteni, ha nincs kivel szeretkeznie.
Kedves 13-as. A te általad írt hozzáállás miatt ismerek oly sok embert, köztük saját személyemet is, akik úgy gondolták, hogy a szexuális kicsapongás és csak az élvezeteknek való élés az igazi szabadság, egészen addig ameddig az ember élete teljesen nem lesz egy szemétdomb attól a sok szennytõl amit magára öntött. Isten nem azért tiltotta meg a paráznaságot, hogy valami jótól megfossza az embert. Épp ellenkezõleg. Csak a Sátán próbálja azt jónak beállítani, ahogy a vadász is elrejti a csapdát és csalit használ. Gondolom te nem is tudod milyen érzés az a tiszta állapot és valós szabadság amit ettõl a mocsoktól való mentesség jelent. Valamint micsoda érték egy tiszta embernek egy tiszta nõt feleségül venni, amikor a tisztaságodat nem a hiénák elé dobod akik elrabolják, hanem a számodra legfontosabb embernek adod, aki megbecsüli és megõrzi. Nekem senki ne mondja, hogy az a szabadság hogy nem tudja megállni, hogy ne nézzen pornót vagy feküdjön le valakivel...

A barátnőm és közöttem nyolc év van. A gond az, hogy amíg nekem sok tapasztalatom van, addig ő még csak velem volt együtt. Nagyon jól elvagyunk, és jó a szex is. De tudom, hogy előbb utóbb izgatni fogja milyen a szex mással. Nektek volt ilyen?

A gond az, hogy tudom nem várhatom el ne próbálja meg mással, hiszen nekem is sok csajom volt. De félek, hogy elveszítem. Ha voltál ilyen helyzetben kérlek írd le , hogyan oldottátok meg. 32 f

Legjobb válasz: Engem is izgat mással a sex, de az még nem indok, hogy akkor rögtön ugrok d..ni:) Amúgy meg akkor lehetne azt is mondani, hogy ha sok emberrel sexelt eddig, lehet nem bír róla majd leszokni.

Engem is izgat mással a sex, de az még nem indok, hogy akkor rögtön ugrok d..ni:) Amúgy meg akkor lehetne azt is mondani, hogy ha sok emberrel sexelt eddig, lehet nem bír róla majd leszokni.
nem feltétlenül fogja izgatni. ha meg nem várhatod el, hogy ne próbálja ki mással, akkor ritka nagy pacsker sõt lúzer vagy. én csajom 10 évvel fiatalabb és én is sokat megfarkaltam, pont ezért választottam hosszabbra egy nem használt cipõt. alapból nem egy nagy társasági ember, ha meg vmi kis udvari bolond legyeskedni kezdett, azt csírájában elfojtottam. de bõven elég volt megjelenem az õ ismerõsei között és látták, hogy ellenem semmi esélyük semmilyen szinten, mert jobb pasi, jobb bunyós, izmosabb, magasabb és gazdagabb vagyok mint õk, plusz engem szeret a csaj.
Szóval vagy megbeszélitek, hogy ide-oda dughattok, vagy megbíztok egymásban. Az utóbbi, már veszélyesebb.
A barátnõd még nem volt mással, csak veled és 8 évvel fiatalabb, mint te = egy görény ex-szûz 24 éves "csaj". Hidd el, senkinek sem fog kelleni, csak neked.
A kérdező hozzászólása: HAha az utolsó kettõ tetszett. Élnek még barmok.
és te mi vagy ha hagyod, hogy más kúrálja a nõdet?

Az utóbbi pár napba elkezdtem ujjazni a barátnőmet aki állítása szerint még szűz de amikor elkezdtem nem vérzett és nem is éreztem h át szakítottam volna a szűzhártyáját lehet már nem is szűz?

de viszont amikor ujjazom akkor akkor elég nedves és mégis fáj neki

Legjobb válasz: A szûzhártya nem úgy hártya, mint egy kifeszített membrán... A hüvely szélén egy kis félhold alakú "bõrredõ". Ha nem ilyen lenne, akkor a menstruációs vér sem tudna távozni.Ha haszált tampont, vagy masztiztott úgy, hogy felnyúlt magának, akkor ujjazástól biztos nem fog vérezni, de valószínû, hogy a farkadtól se. Az, hogy fáj neki, szerintem egyértelmûen mutatja, hogy szûz. Hány évesek vagytok amúgy? 24/L

A szûzhártya nem úgy hártya, mint egy kifeszített membrán... A hüvely szélén egy kis félhold alakú "bõrredõ". Ha nem ilyen lenne, akkor a menstruációs vér sem tudna távozni.Ha haszált tampont, vagy masztiztott úgy, hogy felnyúlt magának, akkor ujjazástól biztos nem fog vérezni, de valószínû, hogy a farkadtól se. Az, hogy fáj neki, szerintem egyértelmûen mutatja, hogy szûz. Hány évesek vagytok amúgy? 24/L
Nem biztos, hogy át tudod ujjal szakítani a szûzhártyát és nem is törvényszerû, hogy vérezzen. Tehát a barátnõd még lehet szûz.
A kérdező hozzászólása: 16 mind a ketten

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!