Találatok a következő kifejezésre: Az utazóágyat használni (3 db)

Az utazóágyat ki lehet használni járókaként?

Legjobb válasz: A barátnõm kisfiának utazóágya van.Vettek bele méretre kókuszmatracot és mindíg abban alszik(nagyon szeret benne aludni), napközben pedig amikor van egy kis dolga teleteszi neki játékokkal és gyönyörûen eljátszik benne(bár ideig-óráig).Az uncsitesóméknál a nappaliban volt az utazóágy és napközben többször is beletette játszani.Szerintem szuper dolog.

A barátnõm kisfiának utazóágya van.Vettek bele méretre kókuszmatracot és mindíg abban alszik(nagyon szeret benne aludni), napközben pedig amikor van egy kis dolga teleteszi neki játékokkal és gyönyörûen eljátszik benne(bár ideig-óráig).Az uncsitesóméknál a nappaliban volt az utazóágy és napközben többször is beletette játszani.Szerintem szuper dolog.
Nem alkalmas, mert instabil a járófelület, ha pedig a baba áll, azegészsúly a talppontokon torlódik és nem bírja sokáig..jobb egy stabil erõs felületû járóka. Meg szerintem könnyen fel is tud borulni az utazóágy..az tényleg csak arra jó, hogy egykét napig abban aludjon.

Az utazóágyat terveztem használni járókaként, megfelelő erre a célra? Meddig "bírja ki" a gyereket? Mennyire masszív? (Hauck)

Legjobb válasz: Szerintem,ha a helyed engedi akkor 1×1 méteres járókát vegyél,mert járókának kicsi az utazóágy. Legalábbis nálunk mindkettõnél kicsi volt. Abban nem tud rendesen megtanulni fordulni,mert valahol mindig elakad. Mikor meg már fel akar állni, nem biztos,hogy van rajta fogóka amibe tud kapaszkodni. Nekünk van egy utazóágyunk,mondjuk régebbi darab,de nem is lenne elég stabil a gyerek mozgásához.

Szerintem, ha a helyed engedi akkor 1×1 méteres járókát vegyél, mert járókának kicsi az utazóágy. Legalábbis nálunk mindkettõnél kicsi volt. Abban nem tud rendesen megtanulni fordulni, mert valahol mindig elakad. Mikor meg már fel akar állni, nem biztos, hogy van rajta fogóka amibe tud kapaszkodni. Nekünk van egy utazóágyunk, mondjuk régebbi darab, de nem is lenne elég stabil a gyerek mozgásához.
Az utazóággyal nemcsak hogy az a baj hogy kicsi, hanem az is hogy háló az oldala. Próbáld csak ki egész nap egy sûrû szövésû szúnyoghálón át szemlélni a külvilágot! Ráadásul nem tud benne megkapaszkodni sem. Egy klassz 1x1 méteres fajárókát javaslok. Nálunk egy stop tábla alakú fajáróka volt rendszeresítve és csak jót tudok mondani róla.
Fajáróka!!!Az utazóágy alja nem stabil, dölöngélve tud majd felállni benne, pláne hogy egész nap abba legyen! A védõnõnk azt mondta nekünk, hogy a fajáróka a legjobb, mert stabil és nem tud eldölni sem. Abban a gyerkõc tud fordulni, felülni és felállni is. Nekem 2 gyerkõcöm is van és bevállt nálunk a fajáróka. Unókatesónál hálós járóka volt és a csemete elõbb állni tanult meg és csak jóval késõbb ülni. Felállt és visított, mert nem tudott vissza csücsenni. Én egy gyereknevelõsdi könyvben azt olvastam, hogy addig kell a babát rácsoságyban tartani nappalra, amíg nem tud megfordulni, onnantól kezdve jön el a járóka ideje egészen addig, amíg meg nem tanul mászni. Késõbb nálunk akkor volt csak járóka, ha dolgom volt, pl takarítottam, de csak addig, amíg a fiam rá nem jött, hogy kell egy kis láblendítéssel kijönni belõle.

Milyen idos korig lehet hasznalni az utazoagyat, hogy a gyerek meg kenyelmesen elferjen?

Legjobb válasz: Szerintem ez nem korhoz,hanem mérethez van kötve.Nekünk 60X120-as van és addig használjuk,amíg kényelmesen tud benne mocorogni,forgolódni.

Szerintem ez nem korhoz, hanem mérethez van kötve.Nekünk 60X120-as van és addig használjuk, amíg kényelmesen tud benne mocorogni, forgolódni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!