Találatok a következő kifejezésre: Az utóbbi napban nem kell már (3 db)

Szia! Semmi probláma nincsen, mozgolódik a baba. Ez teljesen természetes. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Tudom, hogy buta kérdés, de õ az elsõ babám és annyi kérdésem van :)
Semmi gond nincs nyugi, fogsz még menni bõven a végén WC-re hidd el!Én négyszer megyek minden este! 38 hetes mami
Szia! Szerintem sem kell aggódnod. Én van úgy, hogy 5 perc alatt 3szor is megyek, ha a picike úgy fekszik. Jó lenne végig aludni az éjszakát. :)

Miért fáj a szemem? 10 éve van már kontaktlencsém, az a fajta, amit félévente kell cserélni és 3-4 napot is bent lehet egyfolytában. Soha nem volt vele gondom, de az utóbbi időben néha elkezd fájni, miért van ez?

10 éve van már kontaktlencsém, az a fajta, amit félévente kell cserélni és 3-4 napot is bent lehet egyfolytában. Soha nem volt vele gondom, de az utóbbi id?ben néha elkezd fájni a szemem, és elég érdekes, mert ha csinálok valamit amivel elterelem a figyelmem, elmúlik. F?leg akkor fáj, ha kivettem éjjel és reggel berakom, és filmet nézek korán. Tényleg az a legfurább, hogy akkor fáj, ha figyelek rá. Légyszi ne írjátoik, hogy menjek el dokihoz, mert az most nem fog menni, inkább arra vagyok kíváncsi, másnak is szokott-e ilyen lenni.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt ilyen és nem úsztam meg a dokit. Kiderült, hogy megváltozott a szemem görbülete és cilinderes lencse kell. Azóta semmi problémám.

Szia! Nekem is volt ilyen és nem úsztam meg a dokit. Kiderült, hogy megváltozott a szemem görbülete és cilinderes lencse kell. Azóta semmi problémám.
ahonnan levetted a kódot nem írták ki, hogy a játék összeomlását okozhatja?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!