Találatok a következő kifejezésre: Az utóbbi napban (348 db)

A makkomról nehezen tudom csak a bőrt visszahúzni, és akkor is kicsit fáj (de vissza tudom) mert a fitymám kicsit összeszűkült az utóbbi napokban. (ami nem tudom miért történt. ) Ti mit ajánlotok, mit tudok tenni? Ugye ez nem nagyon nagy probléma?

Legjobb válasz: Hali! AZ UTÓBBI NAPOKBAN??? ((:-O _ Azt hogy csináltad??? Mitõl? S:-s _ Hány éves vagy? Biztos, hogy csak az utóbbi pár (hány) napban szûkült össze az a fityma? Nem ilyen volt eddig is, csak nem foglalkoztál vele annyira? Várom válaszaidat! Üdv: EE

Hali! AZ UTÓBBI NAPOKBAN??? ((:-O _ Azt hogy csináltad??? Mitõl? S:-s _ Hány éves vagy? Biztos, hogy csak az utóbbi pár (hány) napban szûkült össze az a fityma? Nem ilyen volt eddig is, csak nem foglalkoztál vele annyira? Várom válaszaidat! Üdv: EE
Ennek örülök. :-) Azonban az még komolyan érdekelne, hogy a makkod mitõl gyulladt be??? És akkor mit csináltál a fitymáddal? Ezen kívül hogyan kezeltétek a makkgyulladást, ill. a kezdeti hegesedést? Ez még fontos infó lenne, nem véletlenül kérdezem! :-o Légy szíves erre még válaszolj! Köszönöm! Üdv: EE
_ Orvosnál nem voltál vele? _ Nem letapadt a fityma, és vhogy miközben hátrahúztad vagy vmi, ... megsérült? _ Nem tûnik esetleg hegesnek, sebesnek a fityma külseje/belseje? Ismét megkérdezném, hány éves vagy? Üdv: EE
Nekem ez kialakulófélben lévõ fitymaszûkületnek tûnik ennyibõl, amirõl nem tudjuk, hogy mi okozott!? _ Na de a makkod mitõl gyulladt be??? És akkor mit csináltál a fitymáddal? (Valamit csak csinálnod kellett, magától nem alakul ez így ki... pláne akkor, ha eddig nem volt... dO.ob ) A hegek azok a mikrosérülések, amelyek a fitymádat rugalmatlanná teszik és beszûkítik. CSAK SÉRÜLÉSEK okozhatják, de arról hallgatsz, hogy akkor, amikor gyulladt volt a makk, mit csinálhattál a fitymáddal, hogyan használtad, nem-e erõszakoskodtál a fitymáddal a hátrahúzás során... dO.ob Mivel ez kialakulófélben van, miért nem inkább az UROlógushoz mentél el, ahelyett, hogy itt a saját idõdet húznál? Minél késõbb mész el, annál nagyobb lesz a valószínûsége, hogy a fitymád hamarosan menthetetlenné válik, és ha ez így lesz, akkor bemetszéssel, vagy a heges rész eltávolításával (RKM = Részleges KörülMetéléssel) kell számolnod! Vagy le7 én is tudnék neked pár módszerrel segíteni, azonban az már fennálló szûkületnél használatosabb, és nem kialakuló félben lévõnél! Menj el az UROlógushoz, méghozzá HOLNAP!!! SZÓLJ RÓLA APUDNAK, és ne szégyelld elmondani neki ha baj van! Ha most magadba zárkózol, és gyávaságból ill. félelembõl nem lépsz, késõbb garantáltan a falba fogod verni a fejed, hogy MOST nem mentél el ORVOSHOZ, AMIKOR MÉG MEG LE7ett volna MENTENI A FITYMÁDAT A SZIKÉTÕL! Apud is volt aggódó 14 éves serdülõ fiúcska, mint most te vagy! Tutira megérti, hogy hogy érzed most magad. (Ha õ nincs, vagy nem bízol benne annyira, akkor meg anyu, de MOST AZONNAL LÉPNED KELL!!!) EZT CSINÁLD, amit most mondtam, ha el akarod kerülni a körülmetélést! MOST MÉG NEM KÉSÕ, DE HA SOKAT VÁRSZ VELE, KÉÕSBB MÁR AZ LESZ!!! !!! ELÕZD MEG A MÉG NAGYOBB BAJT! :-O Nyugodj meg, és FEL A FEJJEL! ;-) Holnap pedig ORVOS! Okés? :-o Üdv: EE
gondolom szûkület. Tisztítod rendesen?
A kérdező hozzászólása: Azt sajnos nem tudom, hogy a makkom mitõl gyulladt be, de a gyulladás mellett azt vettem észre, hogy a makkról lejött valami vékony hám. Napi kétszer átöblitettem kamillateával, és néhány nap alatt meggyógyult. A hegesedés ellen nem sokat tudtam tenni, néha egy pici nyálat tettem rá, mert az fertõtlenit.
A kérdező hozzászólása: kedves kommentelõ! köszönöm hogy ilyen nagy figyelmet forditottál a problémámra. De az utóbbi napokban a fitymám begyógyult, és napról napra könnyebben tudtam visszahúzni a bõrt, és mostanra már lényegében olyan mint újkorában :) és mégegyszer: köszi!
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok, és a fitymám nincs letapadva, csak nehezebben tudom visszahúzni. A fitymám külseje pedig egy kicsit heges. köszönöm a kommenteket
Nekem is valami ilyesmi problémám volt, aztán annyit rángattam szerencsétlent, hogy rendesen kitágult :D Fájt ugyan, de néha egy kisebb fájdalom ment meg a nagyobbtól.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válszokat. kb. egy hete kicsit begyulladt a makkom, de kamilláztam, és pár nap után meggyógyult. utána jelentkezett ez a probléma
Nekem akkor volt ilyen, amikor sokat maszturbáltam. Nekem pár nap múlva elmúlt, de lehet az volt a probléma, hogy te is sokat verted.
Nekem két tanácsom van: az egyik, hogy hallgass EE-re, a másik, hogy nagyon vigyázz a fitymádra, ne rángasd, ne bántsd, óvatosan bánj vele és ha bármelyik orvos le akarja vágni, hagyd ott...

Nagyon bukós lányomnál az utóbbi napokba végre javult a helyzet! 1hete megkezdtem a hozzátáplálást (4hónapos) a tápszeréhez is váltottam a 2-es cumira! Azóta újra nagyon sokat bukik! A hozzátáplálás lehet az oka, vagy a 2es cumi?

Arra gondoltam megnézném az 1es cumival újra, hogy mi a helyzet, de abból annyira sok id? mire kiszívja szegény! :( Látom, hogy ? is elfárad! Viszont az alma pl. nagyon ízlett neki! A pép annyira nem, a lé jobban! :) És a baracknál még egyenl?re ma kezdtem a levet! És az almalé nem, de a pép visszajött és a barack is 1 kicsit! Lehet hamar váltottam a 2es cumira és még korainak érzi a hozzátáplálást is? (kanálból eszik rendesen, poci nem fáj, nem ny?gös, semmi kiütés)

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy a hozzátáplálás miatt lenne az újrabukás... A 2-es cumi viszont lehet ludas a dologban, mert azzal sokkal gyorsabban, mohóbban eszi a tápszert. Nekünk is hasonló volt, volt, hogy napokig semmi aztán pár nap újra nagyon sokat bukott... aztán egyre több volt a bukásmentes nap és egyre ritkábban. Azthiszem 11 hónapos volt amikor azt mondtam, hogy jééé már nem bukott mióta... Kinövik nyugi, csak kitartás! Jobbulást!

Nem hiszem, hogy a hozzátáplálás miatt lenne az újrabukás... A 2-es cumi viszont lehet ludas a dologban, mert azzal sokkal gyorsabban, mohóbban eszi a tápszert. Nekünk is hasonló volt, volt, hogy napokig semmi aztán pár nap újra nagyon sokat bukott... aztán egyre több volt a bukásmentes nap és egyre ritkábban. Azthiszem 11 hónapos volt amikor azt mondtam, hogy jééé már nem bukott mióta... Kinövik nyugi, csak kitartás! Jobbulást!
Sziasztok! Az én kisfiam is nagyon bukós, pedig már 6, 5 hónapos. Most, hogy jobb idõ van, nem kell annyit mosni rá, régen napi 5-ször cseréltem rajta ruhát. Sajnos most is bukik, pedig már négy hónapos kora óta hozzátáplálom. Én nem váltottam cumit, maradtam a réginél, (tápszeres sajnos 6 hetes kora óta)de így sem múlt el. A pépes ételt én egy kicsi Sinlac-kal sûrítem, akkor annyira nem vészes, és még talán az ennivaló íze is jobb. Nálunk a vízzel ugyanaz a helyzet, mint nálad kedves kérdezõ a barack- és almalével. Mindig sokszor kell nekik adni, de csak keveset. Ezt mondta a védõnõ, bár ebben sem látok javulást. Remélem igazad lesz kedves válaszoló, és az enyém is kinövi majd, mert nagyon izgulok miatta, hogy így marad! Meg nem a legjobb a kisbabámnak, ha ilyen melegben még a ruha fölé egy elõkét is rá kell tennem! (és még viszek kettõt még tartalékba, de sokszor azok is bekoszolódnak) Bocsánat, ha nem teljesen a kérdésre válaszoltam, de olyan jó lenne már, ha kinõné a kisfiam! Mert ugye sokan csak legyintenek, hogy nem érdekes, hiszen csak többet kell mosni, de a gyermek helyébe senki nem gondol bele? Milyen kellemetlen lehet szegénykéknek?!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Akkor szerintem maradok az 1es cuminál! :S Kedves utolsó, ne is mond! Én textil pelust kb. naponta 2adaggal mosok, annyira dzsuva mind! Elõkékrõl ne is beszéljünk... Borzalmas látni, h visszajön és ugye neki se kellemes, mert érzem a szagán, h csípõs, tehát kis sav is jön vele! :( persze olyankor rögtön megitatom teával vagy vízzel! Ráadásul nagyon szeret hason lenni, háton nem sok idõt akar, és hát ha hason van, annyit mocorog, nyomja ki magát, próbálgatja az átfordulást, hogy így biztos a bukás, persze háton is, de ott nem olyan durva! Köszönöm a megnyugtatást lányok, akkor folytatom a hozzátáplálást, nem torpanok meg! :) És persze várom a csodát, h mikor növi ki! :)
Az 1 vagyok. Hálát adok az égnek, hogy már túl vagyunk rajta, nekem már 23 hónapos a kisfiam. Szabályosan bele voltam betegedve, hogy nem szoptathatom, mert egy az egyben kibukta az egészet... így fejtem és Nutritonnal sûrítettem neki. Õ a második, az elsõvel soha semmi gond nem volt. Õ szopizott nagyon sokáig... Gyermek-gasztron mondták, hogy nyugodjak meg, ha szépen fejlõdik nem vizsgálják 1 éves koráig. Szerencsére kinõte így tényleg nem kellett. Tényleg csak azt tudom írni, hogy kitartás és türelem, mert mást nagyon nem lehet tenni... (csak mosni-mosni-mosni...)

Terhes lehetek? A görbém alapján a 19. , vagy a 25. napon volt peteérésem (egy ismerős szerint mindkét nap). Most 15 napja 36, 8 és37, 2 között van a hőm (az utóbbi napokban már a felső értéket mutatja). Nem rendszeres a mensim, 33-36 napos.

Ma a 40. napnál tartok. Tesztek negatívak, eddig. Tünetek:szúrkálás, fáradság, mindjárt megjön érzés. Mikor teszeteljek? Vagy menjek orvoshoz? Lehetek még terhes?

Legjobb válasz: Feltennéd a görbédet?

Feltennéd a görbédet?
A kérdező hozzászólása: nem siekrült feltennem a ciklus.hu-ra. lehet béna vagyok, de nem találom a feltöltési lehetõséget.Segítenél benne? Vagy van átláthatóbb hely?


A férjem az utóbbi napokban napi többszöri szexet kíván tőlem. Azt hiszi a szex által a feleség megnyugszik, nem gyanakszik. Nálam ez fordítottja. Mit is lehet itt csinálni?

A képbe van egy másik n? ,most tervezik utazásukat

Legjobb válasz: ma öreg nap van? harmadik 70-es kérdés.. nagyon unatkozol kedves kérdezõ?

ma öreg nap van? harmadik 70-es kérdés.. nagyon unatkozol kedves kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Nem unatkozom, sajnos a ház körül mindenent én csinálok.A férjem csak internetezik a szeretõjével, és a telefonálgatások, mennek..
persze, 70 felett csak azt teszi :D:D
Nem vicces! Vagy küldje el a 3.-at, kedves kérdezõ, vagy hagyja el a férjét! Nem látok más kiutat!! Ne hagyja magÁt!! attól hogy idõs, még élõ, érzõ nõ!!!!Drukkolok Önnek!!:) 23L

Az utóbbi napokban éjjel arra ébredek, hogy erősebb feszülést érzek a hasamban. Van, hogy teljesen kitapintható a méhem. Ez méhösszehúzódás? És miért csak éjszaka érzem? 18 hkm

Legjobb válasz: A méh állandóan dolgozik, sosincs teljes nyugalomban. Még nem terhes állapotban is rendszeresen összehúzódik, majd elernyed. csak olyankor kicsi, így nem érzed. Ezek a méhösszehúzódások, ha nem járnak fájdalommal, teljesen normálisak. azért érzed éjjel jobban, mert olyankor nincs semmi, ami elterelné róla a figyelmed. Nappal teszel-veszel, dolgozol, rohansz, így fel se tûnnek ilyen dolgok. Épp úgy, mint a fájdalom: a nappal még elviselhetõ fogfájás éjjel iszonyatos tud lenni. ezért, mert ilyenkor nincs ami elterelné a figyelmet, általában az elsõ mozgásokat is este vagy éjjel, fekve érzik meg a kismamák. ha nagyon kellemetlen ez az érzés, szedj magnéziumot, ez ellazítja a simaizmokat!

A méh állandóan dolgozik, sosincs teljes nyugalomban. Még nem terhes állapotban is rendszeresen összehúzódik, majd elernyed. csak olyankor kicsi, így nem érzed. Ezek a méhösszehúzódások, ha nem járnak fájdalommal, teljesen normálisak. azért érzed éjjel jobban, mert olyankor nincs semmi, ami elterelné róla a figyelmed. Nappal teszel-veszel, dolgozol, rohansz, így fel se tûnnek ilyen dolgok. Épp úgy, mint a fájdalom: a nappal még elviselhetõ fogfájás éjjel iszonyatos tud lenni. ezért, mert ilyenkor nincs ami elterelné a figyelmet, általában az elsõ mozgásokat is este vagy éjjel, fekve érzik meg a kismamák. ha nagyon kellemetlen ez az érzés, szedj magnéziumot, ez ellazítja a simaizmokat!
Nem a hátadon fekszel olyankor? Nekem mindig akkor keményedett a pocim. Próbálj oldalt aludni, lehet, hogy megoldja a problémát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat.Próbálok oldalt feküdni, mert úgy kényelmesebb már.

Van egy macskam mar 8 eves, most nem reg szult kiscicakat es az utobbi napokban nagyon sokat nyavog es mind jon utanunk, nem akar egyedul maradni, vajon mitol lehet ez?

Legjobb válasz: Lehet, hogy maradt benne kiscica, és segítséget akar kérni... Vagy van valamelyik kölyökkel baj, és szintén segítséget kérne, mert õ nem tudja megoldani. Bár ha már több nap is eltelt a szülés óta, akkor nem valószínû, hogy kölyök maradt benne, mert azzal nem "élne" napokat. Ha "szól hozzád", kövesd, nézd meg, hogy hova vezet, mit akar mutatni.

Lehet, hogy maradt benne kiscica, és segítséget akar kérni... Vagy van valamelyik kölyökkel baj, és szintén segítséget kérne, mert õ nem tudja megoldani. Bár ha már több nap is eltelt a szülés óta, akkor nem valószínû, hogy kölyök maradt benne, mert azzal nem "élne" napokat. Ha "szól hozzád", kövesd, nézd meg, hogy hova vezet, mit akar mutatni.
Hol vannak a kölykök? Nem lehet, hogy azt akarja, hogy máshová tegyétek az almot? A miénk is ezt csinálta, aztán behoztuk kismacskástul, és most boldog.

4 hetes a babám, az utóbbi napokban azt vettem észre, hogy nem keményednek annyira be a melleim, mint eleinte. Lehet, hogy nem termelek elég tejet? Vagy már beállt a kereslet-kínálat? A baba eszik szépen, nem nyűgös, szóval éhes nem lehet, nem?

Legjobb válasz: Neked is bemásolom az lll.hu-ról, hogy mik NEM jelei a tejtermelés csökkenésének, hátha megnyugtat :) " - Csecsemõje nagyon gyakran szopik. Sok csecsemõ gyakrabban igényli a szopást és az anya közelségét. Gondoljon arra, hogy a gyakori szoptatás biztosítja az elegendõ tejmennyiséget, és nem a tej hiányának a jele. - Csecsemõje éhesnek látszik a szoptatások után. Az anyatej gyorsabban emésztõdik, mint a tápszer, nem terheli meg a csecsemõ éretlen emésztõrendszerét, ily módon gyakrabban kell szoptatni, mint a mesterségesen táplált csecsemõket. - Csecsemõje hirtelen gyakrabban, és/vagy hosszabb ideig szopik. Azok a csecsemõk, akik újszülöttként aluszékonyak, sokszor hirtelen meggondolják magukat, és gyakrabban kezdenek szopni. A csecsemõkre jellemzõ, az ún. hirtelen növekedési szakasz (kéthetes, hathetes, három hónapos kor körül). Ezen idõszakok alatt általában gyakrabban szopnak, hogy a szükségletnek megfelelõen emelkedjen az anyatej mennyisége. - Csecsemõje hirtelen kevesebb ideig szopik, akár csak öt-tíz percig mellenként. Sokkal könnyebben és gyorsabban képes kiszívni a tejet a mellbõl most, hogy már gyakorlottabbá vált a szopásban. - Csecsemõje nyûgös. Sok csecsemõnek van minden nap egy nyûgös idõszaka, körülbelül a nap ugyanazon idõszakában. Néhány csecsemõ az idõ nagy részében nyûgös. A nyûgösségnek az éhségen túl több oka is lehet, de gyakran ez nem ismerhetõ fel. Ha úgy tûnik, hogy a szoptatás nem segít, próbálkozzon azzal, hogy bepólyázza egy könnyû takaróba, megváltoztatja a helyzetét, sétál vele vagy ringatja. Ne felejtse el, bármi legyen is a csecsemõ nyûgösségének oka leggyakrabban a dajkálás nyújtotta biztonságérzetre vágyik. - A mellébõl csak kicsit, vagy egyáltalán nem csepeg a tej. A tejcsepegés nincs kapcsolatban a tejképzõdéssel. Valószínûleg azt fogja tapasztalni, hogy ha a tejképzõdés beindult, és a csecsemõ igényeihez alkalmazkodik, akkor a szoptatások közötti tejcsepegés megszûnik. - A melle hirtelen puhának tûnik. Ez akkor következik be, ha a tejképzõdés a csecsemõ igényéhez alakult, és a kezdeti túltelítõdés alábbhagyott. - Soha nem érzi a „let-down” reflexet vagy a tejkilövellési reflex érzése nem olyan erõs, mint régebben volt. Ez idõvel bekövetkezik. Sok anya egyáltalán nem érzi, de felismerése megtanulható, ha megfigyeli a csecsemõ szopását és nyelését. "

Neked is bemásolom az lll.hu-ról, hogy mik NEM jelei a tejtermelés csökkenésének, hátha megnyugtat :) " - Csecsemõje nagyon gyakran szopik. Sok csecsemõ gyakrabban igényli a szopást és az anya közelségét. Gondoljon arra, hogy a gyakori szoptatás biztosítja az elegendõ tejmennyiséget, és nem a tej hiányának a jele. - Csecsemõje éhesnek látszik a szoptatások után. Az anyatej gyorsabban emésztõdik, mint a tápszer, nem terheli meg a csecsemõ éretlen emésztõrendszerét, ily módon gyakrabban kell szoptatni, mint a mesterségesen táplált csecsemõket. - Csecsemõje hirtelen gyakrabban, és/vagy hosszabb ideig szopik. Azok a csecsemõk, akik újszülöttként aluszékonyak, sokszor hirtelen meggondolják magukat, és gyakrabban kezdenek szopni. A csecsemõkre jellemzõ, az ún. hirtelen növekedési szakasz (kéthetes, hathetes, három hónapos kor körül). Ezen idõszakok alatt általában gyakrabban szopnak, hogy a szükségletnek megfelelõen emelkedjen az anyatej mennyisége. - Csecsemõje hirtelen kevesebb ideig szopik, akár csak öt-tíz percig mellenként. Sokkal könnyebben és gyorsabban képes kiszívni a tejet a mellbõl most, hogy már gyakorlottabbá vált a szopásban. - Csecsemõje nyûgös. Sok csecsemõnek van minden nap egy nyûgös idõszaka, körülbelül a nap ugyanazon idõszakában. Néhány csecsemõ az idõ nagy részében nyûgös. A nyûgösségnek az éhségen túl több oka is lehet, de gyakran ez nem ismerhetõ fel. Ha úgy tûnik, hogy a szoptatás nem segít, próbálkozzon azzal, hogy bepólyázza egy könnyû takaróba, megváltoztatja a helyzetét, sétál vele vagy ringatja. Ne felejtse el, bármi legyen is a csecsemõ nyûgösségének oka leggyakrabban a dajkálás nyújtotta biztonságérzetre vágyik. - A mellébõl csak kicsit, vagy egyáltalán nem csepeg a tej. A tejcsepegés nincs kapcsolatban a tejképzõdéssel. Valószínûleg azt fogja tapasztalni, hogy ha a tejképzõdés beindult, és a csecsemõ igényeihez alkalmazkodik, akkor a szoptatások közötti tejcsepegés megszûnik. - A melle hirtelen puhának tûnik. Ez akkor következik be, ha a tejképzõdés a csecsemõ igényéhez alakult, és a kezdeti túltelítõdés alábbhagyott. - Soha nem érzi a „let-down” reflexet vagy a tejkilövellési reflex érzése nem olyan erõs, mint régebben volt. Ez idõvel bekövetkezik. Sok anya egyáltalán nem érzi, de felismerése megtanulható, ha megfigyeli a csecsemõ szopását és nyelését. "
Valószínûleg amit írsz. De az is lehet, hogy a melled kicsit megnõtt. Nem mérted meg?
Köszi, ez engem is megnyugtatott :-) 2, 5 hónapos babás
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Miért van ma (és tegnap este) így belassulva a bébikém? Az utóbbi napokat végig partyzta, ma meg semmi. Ugye nem érzi rosszul magát?

30.hetes

Legjobb válasz: Egyik nap ilyen másik nap olyan..ha több órán keresztül nem érzed akkor van gáz. Én megszoktam simizni a kezemmel ha sokáig nem rugdos, és akkor mindig reagál..ma fáradtam a babókát szerintem ne aggódj..ha mégsem érzékelsz semmit akkor orvos...de ez még sokat elõfordul majd. 39 hetes kismama

Egyik nap ilyen másik nap olyan..ha több órán keresztül nem érzed akkor van gáz. Én megszoktam simizni a kezemmel ha sokáig nem rugdos, és akkor mindig reagál..ma fáradtam a babókát szerintem ne aggódj..ha mégsem érzékelsz semmit akkor orvos...de ez még sokat elõfordul majd. 39 hetes kismama
Szia! Nem lehet mindíg aktív. :) Mi sem vagyunk mindíg aktívak. Nyugodj meg! Van ilyen a babáknál. Biztos jól van csak éppen szundít! :D 28 heteske
ma fáradtabb a babókád- ezt akartam írni, ne haragudj... úgy látszik énis fáradtabb vagyok :D
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon aranyosak vagytok, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok! Ezek szerint mással is van így:-)))Olyan megnyugtató amikor egésznap mocorog megállás nélkül, mert akkor legalább biztos vagyok benne, hogy minden ok...Mi lesz még ha megszületik, ha már most túlaggódó vagyok???Boldog babavárást nektek!!!!
Szerintem nem vagy túlaggódó, normális, amit érzel. Pár napja nekem is nagyon lapított 2 napig, elõtte pedig 2 napig viháncolt. Aztán megint visszaállt normál aktivitásra. 29 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi az utolsó válaszolónak a kedvességet! Most már nálunk is ez a második nap és aggaszt, mert nagyon ritkán mocorog és kisebbeket mint szokott...remélem estére felébred! Minden jót neked!

Szerdára nem várom ha nem vagyok babás mikor kellene csökkeni a hõmnek? Mert nem hogy csökken hanem az utóbbi napokban még emelkedett is.

36.6 volt napokig majd 36.7 3napig aztán 36.8 és ma reggel már 36.9-et mértem. Általában 31 naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: nekem egy-két nappal elõtte ment csak le, tehát még a hétvégén lemehet, de szorítok hogy ne így legyen, feltéve ha babát szeretnél :)

nekem egy-két nappal elõtte ment csak le, tehát még a hétvégén lemehet, de szorítok hogy ne így legyen, feltéve ha babát szeretnél :)
A kérdező hozzászólása: nagyon szeretnénk :)
Micsoda véletlen! Én is szerdára nem várom 30 napos ciklusok mellett! Ma reggel 36, 9-et mértem én is, bár elõtte 2 napig már 37, 1 volt. Hozzáteszem elég zûrös éjszakám volt, olyan vagyok mint egy zombi. A hõm mensi napján 1-2 tizedet esik, majd másnap felmegy és napokig ott marad. Mindenképpen biztató ha emelkedik! Szorítok Neked, majd jelentkezz!
nekem csak mensi napján szokott leesni, addig általában 37.1-2 körül mozog a hajnali hõ hüvelyben. megy a drukk :)
Ez az elsõ hõmérõs hónapod? Valakinek egy-két nappal elõbb leesik a hõje, valakinek csak egy-két órával a mensi elõtt. Én pont azok közé tartozok, akiknek a mensi 2-3. napján esik csak le... Mindegyik normálisnak számít.

Non Stop tudnek aludni az utobbi napokban, mindjart megjon erzesem van neha, pedig meg van 1 hetem addig! Lehet terhesseg jele is?

Legjobb válasz: Szia! Lássuk csak :) Szerintem ez még nem terhességi tünet, mert ha még van 1 heted a mensiig, akkor még csak max. beágyazódánál tarthatsz (ha van baba) Ilyen korán még nem lenne semmilyen hormon. Mensi utaáni napokon kezdõdnek elõször a tünetek. Elõtte nincs semmi, mert nem akkora a hormon szint, hogy az "tünetet" okozzon. De szurkoljunk azért, hátha? :)

Szia! Lássuk csak :) Szerintem ez még nem terhességi tünet, mert ha még van 1 heted a mensiig, akkor még csak max. beágyazódánál tarthatsz (ha van baba) Ilyen korán még nem lenne semmilyen hormon. Mensi utaáni napokon kezdõdnek elõször a tünetek. Elõtte nincs semmi, mert nem akkora a hormon szint, hogy az "tünetet" okozzon. De szurkoljunk azért, hátha? :)
Ez még biztos, hogy nem terhességi tünet. Inkább csak kimerültél. Persze ettõl függetlenül remélem, hogy egy hét múlva pozitívat tesztelsz. Ha fáradt vagy; pihenj sokat. Most fontos a jó közérzet is. Egyél sok gyümöpcsöt. Az feltölt vitaminnal és jobban érzed magad! Drukkolok!
Utolsó vagyok: a mindjárt megjön érzés viszont jó jel is lehet. Én is görcsöltem a nem várt elõtt. Korábban a menzesz elõtt nem voltak görcseim.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat, remelem nagyon , hogy most sikerult! :)
Na? Van valami hír? Tök kíváncsi vagyok! :)
A kérdező hozzászólása: Meg semmi, merem a homersekletemet, sajnos esik lefele, kicsit felek, hogy meg fog jonni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!