Találatok a következő kifejezésre: Az utóbbi gyakran (41 db)

Az utóbbi pár napban gyakran feszül a hólyagom és a hasam alul? Mi lehet a gond? Felfázás?

Legjobb válasz: és gyakran hirtelen szúró érzést érzek, eléggé fáj..

A kérdező hozzászólása: és gyakran hirtelen szúró érzést érzek, eléggé fáj..

Tisztelt Főorvos Úr! 18 éves lányom van, aki gyakran szenved erős fájdalmaktól, amelyek a ciklus közepén a legerősebbek. A fájdalmakhoz puffadás, teltségérzés is társul, ami miatt a lányom gyakran étvágytalan. Az utóbbi fél évben csaknem 5 kilót fogyott.

Tisztelt Főorvos Úr! 18 éves lányom van, aki gyakran szenved erős fájdalmaktól, amelyek a ciklus közepén a legerősebbek. A fájdalmakhoz puffadás, teltségérzés is társul, ami miatt a lányom gyakran étvágytalan. Az utóbbi fél évben csaknem 5 kilót fogyott. Tud javasolni valamilyen vény nélkül is beszerezhető készítményt, vagy tényleg csak a fogamzásgátló tabletta szedése a megoldás? Én egyáltalán nem tartanám jónak, hogy a lányom már most fogamzásgátlót szedjen, mivel jelenleg még állandó kapcsolata nincsen. A lányom barátnője a Premens tablettát szedi, de nem tudom, hogy ezzel vannak-e orvosi tapasztalatok? H. Anett

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta valóban segíthet ezeken a panaszokon. Mindenképpen érdemes elkezdeni a szedését, hiszen ez egy teljesen hormonmentes készítmény, teljesen biztonságos és nem jár azokkal a kockázatokkal, mint a fogamzásgátló tabletták! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta valóban segíthet ezeken a panaszokon. Mindenképpen érdemes elkezdeni a szedését, hiszen ez egy teljesen hormonmentes készítmény, teljesen biztonságos és nem jár azokkal a kockázatokkal, mint a fogamzásgátló tabletták! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

5 eve van baratom, de utkozben egy masik pasival is gyakran talalkozok, aki az utobbi idoben gyakran emlegeti, h megprobalhatnank kapcsolatban lenni, de neki is van baratnoje. Sajnalom elhagyni a baratom, fajdalmat okoznek neki. Tanacs?

Legjobb válasz: Ne légy gerinctelen. Amúgy meg akkor hagyd ott a barátod, amikor õ otthagyja a barátnõjét. Addig meg még1 csók se.. Vagy ugrasz egybõl 10 pontot a szajhatoplisten..

Ne légy gerinctelen. Amúgy meg akkor hagyd ott a barátod, amikor õ otthagyja a barátnõjét. Addig meg még1 csók se.. Vagy ugrasz egybõl 10 pontot a szajhatoplisten..
Ne hagyd el. Amirõl nem tud, az nem fáj. Akkor hagyd el, amikor már biztos vagy az érzéseidbe... Csak nehogy a két szék közé ess. :)
ribizli.
A kérdező hozzászólása: En is ettol felek, hogy a vegen nekem fog fajni a legjobban. Koszonom tanacsot!
Hagyd el!!!! Már úgy is bele lehet [email protected] az egészbe!
az sajnálatos hogy a barátod mellett van idõd másra, . szerintem gondolkozz el rajta hogy mi az oka annak hogy egyáltalán megfordult a fejedben, és ha lehet old meg és verd ki a fejedbõl azt a másikat...
Ha igazán szereted a barátod akkor tarts ki mellette. Ha hûséges típus vagy akkor nem fogod elhagyni.

Gyakran játszunk popóba, és nekem az utóbbi időben vérzik a fenekem wc-zéskor. Az lehet, hogy utóbb mikor csináltuk, szétrepedt a fenekem és még nem gyógyult be, vagy tuti aranyér? Elég kemény szokott lenni a székletem és nem mindig járok naponta.

Legjobb válasz: ettõl függetlenül tartom, amit leírtam. Ezek komoly dolgok. Ez az analsex mostanság jött nagyon divatba. Régen is volt, de nagyon el van már "szaporodva", baromira nem egészséges, sem a pasinak, sem a nõnek. Pasi berakja a nemi szervét egy olyan helyre ahol a székletmaradványok ott figyelnek, és a székletbõl megmaradt baktériumok is. szal....

ettõl függetlenül tartom, amit leírtam. Ezek komoly dolgok. Ez az analsex mostanság jött nagyon divatba. Régen is volt, de nagyon el van már "szaporodva", baromira nem egészséges, sem a pasinak, sem a nõnek. Pasi berakja a nemi szervét egy olyan helyre ahol a székletmaradványok ott figyelnek, és a székletbõl megmaradt baktériumok is. szal....
hát talán ne jáccogassál popóba... rájöhettél, hogy nem arra van.Majd 5 év múlva meg nemtudod tartani a székleted. A nyálkahártya sérülések amúgy is nehezen gyógyulnak, aztán majd pasid megint bejátszik popódba nem elég a sok baktérium ami eleve a végbélben van, még be is jut a véráramodba vérzés miatt. Nagyon felelõsség teljes vagy.
jaj persze jó érzés, hagyjuk már a rizsát. Az emberek 99%-a mégis fél a kuptól, meg jajj nagyon fáj, , meg az aranyerükkel sem mernek elmenni dokihoz, meg hogy ne turkáljanak neki ott, de egy 18 centis dorong nem fáj? Nah errõl szerintem ennyit.
Nem értem ezt az anális dolgot, mi jó abba? Szerintem a puncit találták ki arra hogy ott közösüljön az ember.
Nyilván azért csinálják, mert jó érzés. Passzívfürdõ meg csodákra képes... De heti több alkalom tényleg nem helyes, nem biztos, hogy öt év múlva, de öreg korodra biztosan problémák lesznek azzal, hogy nem tudod tartani.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz! Számomra undorító és nem arra való a popó! Pontozzatok le, de úgy gondolom, hogy ha erre válalkozik valaki megérdemli, bármi baja lesz!!!
A kérdező hozzászólása: a gyakran játszunk alatt azt értem hogy van hogy egy héten 2-3-4-szer, de van hogy 1 vagy két hétig nem.
én 2 nappal ezelõtt véreset székeltem kicsi alvadt vér is jött ki azóta kenem reparonnal meg kúppal is ön szerint ez nem súlyos betegség jele ??

Ha az utobbi idõben elég gyakran vizipipáztam, tüdõ röntgenen fog látszani valami jele?

Legjobb válasz: A tüdõ szûrésen egyáltalán nem érdekli õket, hogy pipáztál, vagy sem. csak azt nézik, TBC-d van, vagy nincs.Meg rákos tünetekért szólnak természetesen.

A tüdõ szûrésen egyáltalán nem érdekli õket, hogy pipáztál, vagy sem. csak azt nézik, TBC-d van, vagy nincs.Meg rákos tünetekért szólnak természetesen.

Az utóbbi két napban gyakran hangokat hallok, és olyan dolgokat veszek észre a környezetemben amik valójában nincsenek ott. Már elõbb is tapasztaltam ilyesmit, de nem ilyen hosszan és ilyen intenzitással. Mi lehet a gond? (Részletek a kérdésben. )

Már kiskoromtól kezdve (10-11 éves kor) tapasztaltam ilyesmit, de csak futólag, és nagyon kicsi mértékben (havonta ha egyszer, és csak kicsi dolgokat), az utóbbi két napban viszont folyamatosan. Nagyon hirtelen jött, és kétségbe vagyok esve. Gyorsabban pörög az agyam és sokkal gyorsabban elvégzem a feladataimat is, ami pozitív, viszont sokszor hallom a saját gondolataimat TÉNYLEGESEN , és azt valami olyan emberi hangon amit nem is ismerek. A hallucinációra példa ma:

Legjobb válasz: Igen, ez tényleges probléma. Mindenképpen pszichiÁTER segítségét igényli, de a pszichológusod is tudjon róla (mondd neki, hogy elmész pszichiáterhez is!). A mániás depressziónak lehetnek részei pszichotikus epizódok, de az is lehet, hogy más gond is van. Ne félj orvoshoz fordulni, derüljön ki, mi van, és aztán elgondolkodhatsz a lehetõségeken!

Igen, ez tényleges probléma. Mindenképpen pszichiÁTER segítségét igényli, de a pszichológusod is tudjon róla (mondd neki, hogy elmész pszichiáterhez is!). A mániás depressziónak lehetnek részei pszichotikus epizódok, de az is lehet, hogy más gond is van. Ne félj orvoshoz fordulni, derüljön ki, mi van, és aztán elgondolkodhatsz a lehetõségeken!

Tisztelt Doktor Úr! 82. évében lévő férfi vagyok. Az utóbbi időben gyakran van vizelési ingerem – mondhatni, kb. kétóránként. A prosztatánál szokásos elváltozásra gondoltam. Ám tudomásom szerint az ilyen baj kis mennyiségű vizelettel jár Nálam pedig nappa

Tisztelt Doktor Úr! 82. évében lévő férfi vagyok. Az utóbbi időben gyakran van vizelési ingerem – mondhatni, kb. kétóránként. A prosztatánál szokásos elváltozásra gondoltam. Ám tudomásom szerint az ilyen baj kis mennyiségű vizelettel jár Nálam pedig nappal és éjszaka egyaránt nagy mennyiség. Fájdalmam, csípő érzetem nincs, ezért nem gondolok hólyaghurutra. Mégis lehetséges? Kérem és előre köszönöm szíves válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Uram! Ebben az életkorban gyakoriak az ilyen panaszok, ám ezek viszonylag könnyen orvosolhatók, általában különböző tablettás gyógyszerek szedésével. Javaslok egy mielőbbi urológiai szakvizsgálatot, ahol biztosan megoldást fognak találni problémájára! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Uram! Ebben az életkorban gyakoriak az ilyen panaszok, ám ezek viszonylag könnyen orvosolhatók, általában különböző tablettás gyógyszerek szedésével. Javaslok egy mielőbbi urológiai szakvizsgálatot, ahol biztosan megoldást fognak találni problémájára! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos Úr! 50 éves leszek pár hónap múlva és az utóbbi hetekben a hőhullámok és verejtékezés olyan gyakran jelentkezik, hogy úgy gondolom valamilyen kezelésre van szükségem. Sajnos depresszióm miatt évek óta Prozacot szedek és azt olvastam a Rem

Tisztelt Főorvos Úr! 50 éves leszek pár hónap múlva és az utóbbi hetekben a hőhullámok és verejtékezés olyan gyakran jelentkezik, hogy úgy gondolom valamilyen kezelésre van szükségem. Sajnos depresszióm miatt évek óta Prozacot szedek és azt olvastam a Remifemin plus tájékoztatójában, hogy ebben az esetben nem javasolt a használata. Van olyan készítmény amit ebben a helyzetben is szedhetnék?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mivel Ön azt említi, hogy más probléma miatt is szed gyógyszert, feltétlenül konzultáljon kezelőorvosával a további lehetőségekről. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mivel Ön azt említi, hogy más probléma miatt is szed gyógyszert, feltétlenül konzultáljon kezelőorvosával a további lehetőségekről. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Az utóbbi pár hétben érzek a hüvelybemenetnél égető érzést és gyakran hüvelyszárazságot együttléteink során. Van amikor nagyon viszketek is de nem mindig. Azt vettem észre, hogy amikor édességet eszek ez az égető viszkető érzés erősödi

Tisztelt Doktor Úr! Az utóbbi pár hétben érzek a hüvelybemenetnél égető érzést és gyakran hüvelyszárazságot együttléteink során. Van amikor nagyon viszketek is de nem mindig. Azt vettem észre, hogy amikor édességet eszek ez az égető viszkető érzés erősödik. Én a saját eszemtől candidára gyanakodtam, csináltam egy intim tesztet is, és bár halványan de látszik a második csík. Ez azt jelenti, hogy candidám van? Mit kell tennem? Köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot, amely kapcsán választ lehet adni a kérdésére. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot, amely kapcsán választ lehet adni a kérdésére. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Üdvözlöm! 5 éves kislányom gyakran volt beteg (torokfájás, nátha, köhögés) az elmúlt fél évben. Az utóbbi 3 hónapban sajnos 3 antibiotikum kúra után 4.alkalommal felfázott 2 hete (gyakori vizelési inger, fájdalmas, égő vörös altest), amire sumetrolimot ír

Üdvözlöm! 5 éves kislányom gyakran volt beteg (torokfájás, nátha, köhögés) az elmúlt fél évben. Az utóbbi 3 hónapban sajnos 3 antibiotikum kúra után 4.alkalommal felfázott 2 hete (gyakori vizelési inger, fájdalmas, égő vörös altest), amire sumetrolimot írt fel a körzeti orvosunk. A gyógyszer elfogyott, azonban azóta is gyakran jár wc-re, előfordul, hogy 5 percen belül 3x. Sír, hogy fáj a nemi szerve. Kívül nem látok rajta semmit, azonban a hüvely bemenet most is nagyon piros. Kérdésem az lenne, mit tud javasolni? van esetleg olyan készítmény, ami nem antibiotikum, de segítene? Előre is köszönettel! Gaga

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Először nem vényköteles gombaellenes krémmel kellene megpróbálkozni, de mindenképpen javaslok egy szakorvosi vizsgálatot is. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Először nem vényköteles gombaellenes krémmel kellene megpróbálkozni, de mindenképpen javaslok egy szakorvosi vizsgálatot is. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
