Találatok a következő kifejezésre: Az utóbbi éjjelente azt érzem, hogy (2 db)

Az utóbbi időben éjjelente azt érzem, hogy ég a talpam és a tenyerem, emiatt alig bírok aludni. Egész éjjel állandóan izzadok. Ez normális? Mitől lehet? 28 hetes vagyok

Legjobb válasz: Én 31hetes vagyok,és fõleg éjjelente én is rettentõen izzadok.Nem tudom mitõl,azelõtt nem voltam izzadós,de mióta terhes vagyok,fõleg a félidõ óta,annyira izzadós lettem,hogy van hogy éjjel mikor felébredek,tiszta víz rajtam minden tetõtõl talpig.Ez eléggé zavar,de nem tudok vele mit csinálni...és gõzöm sincs mitõl lehet,de amugy már én is gondolkoztam rajta..:)

Én 31hetes vagyok, és fõleg éjjelente én is rettentõen izzadok.Nem tudom mitõl, azelõtt nem voltam izzadós, de mióta terhes vagyok, fõleg a félidõ óta, annyira izzadós lettem, hogy van hogy éjjel mikor felébredek, tiszta víz rajtam minden tetõtõl talpig.Ez eléggé zavar, de nem tudok vele mit csinálni...és gõzöm sincs mitõl lehet, de amugy már én is gondolkoztam rajta..:)
szia! Ha nõ vagy, akkor a terhesség tipikus elsõ tünete. Ha férfi, akkor túldolgozod magad.
Lehet hogy front érzékeny vagy, és az idõjárás változása miatt nem tudsz pihentetõen aludni. Várj pár hetet hátha elmúlik, addig is próbálj lefekvés elõtt zöld teát inni, attól hátha jobban alszol, mert elméletileg az nyugtató hatású. Ha nem segít, akkor menj el egy alváslaborba, ott tuti megmondják mi lehet a bajod!
Én is fáradt vagyok. A havimnak tegnap meg kellett volna jönnie. Hát most nem tudom mi van. Valami velem se stimmel.
Megváltozik a föld rezgésszintje, áll át a szervezeted, sokan szédülnek és fáj a fejük manapság.. Ez az átállás miatt van!
próbálj sokat mozogni, friss levegõn lenni, hidd el utána sokkal frissebbnek érzed majd magad, akármennyire szeretnél lefeküdni délután, szánd rá magad, esetleg szedj valami vitamint, és ha egy hét után sem érzel javulást, akkor vizsgáltasd ki magad az orvossal, már egy egyszerû vérképbõl is kiderül, ha valami hiányod van!
Pedig ha nõ vagy akkor ezt könnyen okozhatja terhesség, ha férfi akkor nem. Este, amikor alszol mennyire alszol mélyen, mert ha felszínesenr nem elég a 8 óra. Fel szoktál e kelni a 8 óra alatt? Ha igen az se jó. Reggel amikor felkelsz mennyire vagy friss?Az is lehet hogy csak az ágy matracát kéne kicserélni. Ha nap közben nagyon le vagy terhelve(kemény fizikai, stb..) a 8 óra nem elég. Emellett, figyeld azt is, hogy rendesen táplálkozol-e.Nap közben megfelelõ mennyiségû tápanyagot, ásványi anyagot, vitamint és vizet viszel be a szervezetedbe? Lefekvés elõtt ne egyél nehéz kaját ami megterheli az emésztésedet.(koffeint és taurint se igyál) Sportolj sokat az felfrissít!:)
A kérdező hozzászólása: Körülbelül 1 hónapja, és akkor nem volt semmi gond a véremmel.
Lehet, hogy vérszegény vagy. Akkor szokott ilyen elõfordulni. Mikor voltál utoljára vérvételen? Vashiány is okoz ilyen tünetet
Hjaj ne ijesztgesd egy babával:) ) A fáradság sok mindennek lehet a jele felsorolni is nehéz. Pl. mikor voltál utoljára szabin? Hiába alszod ki magad ha sokáig élsz stresszben, feszültségben, esetleg sok a fizikai meló vagy napi szinten rengeteget agyalsz mert olyan a munka stb., stb. mind okozhat fáradságot egy idõ után. Aztán ha nem figyelsz oda a táplálkozásodra lehet éppen egy kis vérszegénység, vagy valami vitamin és ásványi anyag hiány. Egy lappangó, bujkáló betegség. Szerintem ha tudsz vegyél ki legalább két napot és csinálj egy 4 napos hétvégét és aludj amennyi a csövön kifér. Ha ezután se jobb akkor irány a doki. Egy vérvétel, vizelet vizsgálat elkél.
Vashiány okozhat fáradékonyságot, nekem is volt hasonló problémám, de odafigyeltem az étrendemre, vasban gazdag ételeket ettem, pár hét múlva kevésbé voltam fáradékony. Azt hiszem orvosok vastablettát is tudnak felírni, ha súlyos a helyzet.
Több vitamin, napfény, mozgás. Érdemes lenne emenned laborba is, lehet, hogy vérszegény vagy és/vagy alacsony a vérnyomásod. (Mellesleg nem mindegy, hogy mikor alszod azt a 8 órát. Az este 8 és éjfél közötti alvás az, ami igazán regeneráló és pihentetõ.)
Rákerestem erre a rezgésre amit a 9/11-es ír: http://ezo.borostyanszalon.hu/dokumentumok/2012/az-idok-vege.. A cikk utolsó bekezdését olvastam csak el azt a 3 sort de az agyam fel is robbant :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!