Találatok a következő kifejezésre: Az usb nem (688 db)

Mi lehet a probléma akkor, ha az USB nem ismeri fel a pendrájvot, vagy bármilyen USB-s eszközt? Mit kell csinálni? Az újratelepítés megoldja, vagy komolyabb a gond?

Legjobb válasz: lehet az is hogy elromlott az usb! de szerintem próbáld meg feltenni azt a lemezt amit kaptál a számítógéphez alaplap lemez! Az tuti megoldja :) ha nem akkor meg egyértelmû újra telepítés de a cd-n amit a gépez kaptál mindent tegyél fel!

lehet az is hogy elromlott az usb! de szerintem próbáld meg feltenni azt a lemezt amit kaptál a számítógéphez alaplap lemez! Az tuti megoldja :) ha nem akkor meg egyértelmû újra telepítés de a cd-n amit a gépez kaptál mindent tegyél fel!
A telefonban a kapcsolatok menüben állítsd usb-re. Frissítsd a telepítést, sikerülni fog.
Felteszem, telepítve van a telefon szoftvere a gépre. Vagy uninstalláld, de szabályosan a telefon szoftverét (Start menü/Vezérlõpult/Programok telepítése és törlése) aztán indítsd újra a gépet, és tedd újra a szoftvert. Nem akarlak elkeseríteni, de nekem akkor csinált ilyet, mikor vírusos volt a gép. Többször is. Van víruskeresõd és tûzfalad? (Bár tapasztalataim szerint nem sokat számít...)
Nekem is volt ilyen esetem, a kábel volt a hibás.


Samsung Galaxy Ace telefont vettem. De az USB nem csatlakozik a géphez, valami programot kell hozzá letölteni. Aki tud küldjön már egy linket hogy honnan tudnám letölteni?

Legjobb válasz: Nem tudom mi van ezekkel a telókkal,de a családba 2 ilyen is van és egyik se csatlakozik a géphez!!

Nem tudom mi van ezekkel a telókkal, de a családba 2 ilyen is van és egyik se csatlakozik a géphez!!

Sony xperia 8 telefonomon elromlott az usb nem tudok csatlakozni a számítógépre és nem tudom tölteni se. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha x8-ad van akkor nem Sony hanem Sony Ericcson. Amúgy meg annál az õskövületnél ne számíts semmi jóra, de elmehetsz egy sony centerbe hátha kijavítják.

Ha x8-ad van akkor nem Sony hanem Sony Ericcson. Amúgy meg annál az õskövületnél ne számíts semmi jóra, de elmehetsz egy sony centerbe hátha kijavítják.

Az Ipod Touch 2G-t rádugom a gépre, de azt írja ki a gépen, hogy az usb nem ismeri fel. Mi lehet a baj?

:( Kérlek titeket, írjatok pár tippet vagy gondolatot hogy mit lehet ilyenkor tenni, mert így még tölteni se tudom.:(

Az usb nem megy (32gb) képek lent, mi lehet a baj?

http://kepfeltoltes.hu/view/130402/capture-20130402-132336_w..

Legjobb válasz: Asszem hiányzik egy frissités a windowsból ami tudja kezelni a 32 és nagyobb pendriveokat.

Asszem hiányzik egy frissités a windowsból ami tudja kezelni a 32 és nagyobb pendriveokat.
A kérdező hozzászólása: AZ igazság az hogy win7 volt a gépemen es Xp.t raktam és közven az USb csatlakoztatva volt . :/
Az nem biztos hogy baj. Szerintem az a frissités hiányzik az xpbõl ami tudja kezelni a nagyobb usbket is.
Esetleg egy kis olvasnivaló... http://regen.hu/hasznostippek/pendrive.html Írj, hogy sikerült-e...
"Szerintem az a frissités hiányzik az xpbõl ami tudja kezelni a nagyobb usbket is" Na ne má??? És az 128GB-os és nagyobb külsõ HDD-t sem kezeli??? Az is USB-s! Nem driver kell ide... Ha RAW a pendrive fájlrendszere, az annyit jelent hogy sérült a fájlrendszer... Próbáld ki a linkeket...
A kérdező hozzászólása: köazönöm :) http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/martik_usb_disk_formatt.. ez a link bejött :) )

Nem jó az usb mit csináljak most?

vettem nem rég 1 alaplapot és nem jó az usb-je bár mit dugok bele... volt benne egér,billentyű,és olyan usb-s dolog hogy beledugod és 4 usb lessz ... az se volt jó... windows nincs rajta így hogy telepítsem úra?:S félek hogy új alaplapot kell vennem

Legjobb válasz: A kérdésbõl nemtudtam rájönni mit jelent a "beledugod és 4 usb lessz". Gondolom egy usb elosztó. Vagyis 1 usb bemenet az egyik vége és 4 usb kimenet a másik. Ha erre gondoltál, akkor ez nemjó. Szerintem vegyél egy USB kártyát. Ezt az alaplapra lehet tenni. Párezer forint ha jóltudom. Egyébként nem kell usb hogy windowst telepíts. Felteszed DVD-rõl, és amíg telepíted egy régi fajta csatlakozós billengyûzetet tegyél a gépre. Tescoban lehet kapni ilyen 1000 forint körül van. Aztán ha fentvan window, akkor már netrõl tudod frissítani a drivereket.

A kérdésbõl nemtudtam rájönni mit jelent a "beledugod és 4 usb lessz". Gondolom egy usb elosztó. Vagyis 1 usb bemenet az egyik vége és 4 usb kimenet a másik. Ha erre gondoltál, akkor ez nemjó. Szerintem vegyél egy USB kártyát. Ezt az alaplapra lehet tenni. Párezer forint ha jóltudom. Egyébként nem kell usb hogy windowst telepíts. Felteszed DVD-rõl, és amíg telepíted egy régi fajta csatlakozós billengyûzetet tegyél a gépre. Tescoban lehet kapni ilyen 1000 forint körül van. Aztán ha fentvan window, akkor már netrõl tudod frissítani a drivereket.

Vettem egy kismagnót. USB lejátszásra alkalmas. De nem ismeri fel a pendrive-ot. Egyáltalán a pendrive-ot jelenti az USB vagy csak azt hogy a számítógépre lehet kötni és azon keresztül hallgatni?

Egyébként ilyen.

Legjobb válasz: Általában (de nem) mindegyik pendrive jó bele. Nekem Telefunken van, hasonló. A használati útmutató azt írja, hogy: "Egy USB vagy SD/MMC adathordozó behelyezése esetén elõfordulhat, hogy a készülék vagy az adathordozó statikus töltés miatt lefagy. Indítsa újra." Van egy kapcsoló rajta, ahol lehet választani, hogy USB vagy SD kártya van-e benne, azt kapcsold az USB-re. A hosszabbítós megoldást (számítógéprõl viszont pont nem támogatja. Olvasd el a használatit, amit adtak hozzá!

Általában (de nem) mindegyik pendrive jó bele. Nekem Telefunken van, hasonló. A használati útmutató azt írja, hogy: "Egy USB vagy SD/MMC adathordozó behelyezése esetén elõfordulhat, hogy a készülék vagy az adathordozó statikus töltés miatt lefagy. Indítsa újra." Van egy kapcsoló rajta, ahol lehet választani, hogy USB vagy SD kártya van-e benne, azt kapcsold az USB-re. A hosszabbítós megoldást (számítógéprõl viszont pont nem támogatja. Olvasd el a használatit, amit adtak hozzá!
A kérdező hozzászólása: A használatiban semmi konkrét nincs csak annyi hogy kapcsoljam SD/USB állásba. VISZONT kártyaolvasóval is próbáltam amivel még a telóm kártyájáról a csengõhangokat is lejátsza. Tehát a pendrive a hibás. De most akkor ha vennék is másikat honnét tudjam hogy jó lesz-e ??? :((
A kérdező hozzászólása: Köszi a részletest...nekem nincs hozzá sok szöveg :)

Van egy P3-mas gép. Az a baj hogy nem ismeri fel az usbt az alaplapon. Ha rá dugom az usb akkor sem, mi lehet a baj? Vegyek bele egy USB-kártyát?

Legjobb válasz: Ezt azért ennyi infóból nehezen fogom megmondani. Bioson belül keress USB-re vonatkozó menüpontokat, nem olyan hatalmas a bios, próbáld meg szisztematikusan végig nézni. És minden USB-re vonatkozó menüpontot állíts ENABLED-re :)

Ezt azért ennyi infóból nehezen fogom megmondani. Bioson belül keress USB-re vonatkozó menüpontokat, nem olyan hatalmas a bios, próbáld meg szisztematikusan végig nézni. És minden USB-re vonatkozó menüpontot állíts ENABLED-re :)
Vagy csak nézd mega BIOS beállításokban nincsenek e kikapcsolva az usb portok. Op rendszer van rajta? Vagy telepítés közben nem ismeri fel? Mert DOS módban nem igazán szoktak menni az USB portok (nem ez a Default beállítás, de azt is be lehet kapcsolni)
A kérdező hozzászólása: xp van rajta! Bioson belül hol?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!