Találatok a következő kifejezésre: Az unokatesóm akart nekem (3 db)

Az unokatesóm puszit akart nekem adni (ő és én is fiúk vagyunk) . Mit tegyek?

a hazuk elött beszélgettünk(bátyám, bátyám barátn?je, unoka tesóm és én). Miután elköszönt tesóméktól odajött hozzám és a fejét nyujtotta, én nem tudtam mire vélni és elhúztam a fejem. Remélem nem akar többet. és ha igen akkor h kezeljem a problémát?

Legjobb válasz: Mostanában egyre nagyobb divat hogy a fiúk is puszizkodnak nem csak a lányok,lehet hogy õ is ezért nyújtotta a fejét.Szerintem ne parázz rá nagyon,ha legközelebb is ezt akarja csinálni akkor tudasd vele határozottan hogy:viccelsz?nem szoktam fiúkkal puszikodni!- vagy ha más jeleket is tapasztalsz amik arra utalnak hogy nem csupán "divatból" szeretett volna puszit adni,akkor apró célzásokkal próbáld tudatára adni hogy nem tetszik neked az effajta közeledése (nem viszonzod,elhúzodsz,eltolod) persze nem kell megbántani,csak finoman.sok sikert!

Mostanában egyre nagyobb divat hogy a fiúk is puszizkodnak nem csak a lányok, lehet hogy õ is ezért nyújtotta a fejét.Szerintem ne parázz rá nagyon, ha legközelebb is ezt akarja csinálni akkor tudasd vele határozottan hogy:viccelsz?nem szoktam fiúkkal puszikodni!- vagy ha más jeleket is tapasztalsz amik arra utalnak hogy nem csupán "divatból" szeretett volna puszit adni, akkor apró célzásokkal próbáld tudatára adni hogy nem tetszik neked az effajta közeledése (nem viszonzod, elhúzodsz, eltolod) persze nem kell megbántani, csak finoman.sok sikert!
Biztos nem akar többet:) én is ismerek olyan srácot aki puszit adott a legjobb barijának..és 100% hetero
rokonok közt semmi szokatlant nem találok a pusziszkosásban... mondjuk nekem is van pár haverom akivel így köszönünk, de ebben nincs semmi buzis.
Nálunk nem nagyon divat ez, de a feleségem családjában igen. Olykor én is zavartan nézek, hogy ha a feleségem egy távolbbi férfi rokonával találkozom, hogy most mit akar, illetve akar-e puszizkodni. Mivel náluk ez természetes, ezért leküzdöttem a kezdeti viszolygásomat és én is puszizkodom velük. Mindenesetre ilyen esetben, ha te nem tudod ezt leküzdeni, akkor nyugodtan mondd meg, hogy számodra egy kicsit furcsa ez a dolog, és ha lehet, mellõznéd.
ez egyáltalán nem gáz, biztos, hogy nem akar tõlef semmit, illetve csak el szeretett volna búcsúzni tõled. Sok fiú, ha régen nem látta a barátját és örül neki, akkor is így üdvözli.
Rokonok között egyáltalán nem gáz. De ha nagyon cikinek tarotd, inkább nyújtsd a kezed. :)
Mostanában sok fiú köszön puszival. Na meg ti azért rokonok is vagytok ám, öcsém és fiúunokatesóim mindig puszival köszönnek, pedig õk is 18-19-21 évesek.
Ha kellemetlen, akkor mondd meg neki, hogy ezt te szokatlannak tartod, de különben szerintem nem azért csinálja, mert bármi mást akarna tõled:) Amúgy nekem tetszik, ha két srác puszival köszönti egymást:) (23 áves vagyok és lány)
Mostanában egyre nagyobb divat ez a köszönés, és pl. az olaszok is szeretik. Szerintem ne tarts tõle - hanem egyszerûen mondd meg neki, hogy te nem így szoktad.
A mi sulinkba a "kemények" ezt csinálják, rózsaszín pólót húznak és szõrös kabátban járnak...írtó gázak:S Lehet, hogy õ is csak keménykedni akart.
Nyleves puszit vagy simát?

Az unokatesóm meg akar válni a tengerimalacától, de nem akarja nekem odaadni, meg másnak se. Azt hajtogatja, ha beviszi egy kisállatkereskedésbe, akkor ott pénzt kap érte. Igaz ez?

Csak azért kérdezem mert nálam jobb helye lenne, nem hiszem hogy kapna érte pénzt, szerintem ez csak kifogás mert nem akarja nekem adni.

Legjobb válasz: Csak kifogás. Az állatkereskedéseknek saját beszállítóik vannak. Nem vesznek át mindenkitõl megunt tengeri malacot.

Csak kifogás. Az állatkereskedéseknek saját beszállítóik vannak. Nem vesznek át mindenkitõl megunt tengeri malacot.
Nem fog érte pénzt kapni! Maximum ott hagyhatja, de meg nem veszik tõle!!!
Elég felelõtlen az unoka tesód!!!Próbáld meg a szülein keresztül elérni hogy neked adják.
bevenni beveszik a legtöbb ilyen boltba viszont nem adnak érte pénzt!!!!!
az állatkereskedés a világ legrosszabb hely, ami csak egy malacnak lehet. Nyúllal együtt tartják õket, nagyon kis ketrecben vannak, tápként kukoricát meg szotyit kapnak, testvéreket(fiú+lány) összezárják, azok pedig szaporodnak=beltenyészet...és sorolhatnám még! ha bizonytalan vagy, olvasd el ezt: http://www.gemon.ro hosszú, de ha elolvasod, akkor csak jó sorsa lehet a malackádnak. és a LEGFONTOSABB szabály: SOHA ne tartsd egyedül, mert társas lények, társ kell nekik! és ha felnõtt malac, akkor nem kap érte pénzt,
na lebeszélted már???
Tönkre ment az érintõ modul. Ezt kell cserélni. Kb 6-7e Ft lesz a javítása :-(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!