Találatok a következő kifejezésre: Az unokatesóm akart (7 db)

Miért piszkál az unokatesóm azzal, hogy öreg vagyok, minek akarom jól érezni magam?

Unokatesóm 22 éves, én 28, mindketten nők vagyunk. Na most én kb 3 éve kezdtem igazán nőnek érezni magam, egészen addig egy kislány voltam, aki tornacipőben és farmerben rohangált egész nap a városban és 16-nak nézett ki. Szóval most érzem magam igazán nőiesnek, felveszem a magassarkút, eljárok edzeni, soha ilyen jól még nem éreztem magam. Mikor elmegyünk egy fürdőbe, akkor rám szól, hogy minek veszek fel 2 részes bikinit, mutogatni akarom a mellemet? Vagy beülünk valahova iszogatni, állandóan piszkál, hogy ne hordjak vörös rúzst, az az ő korosztályának való, ne vegyek fel egybe ruhát, inkább nadrágot. Neki le van nőve a haja, mert a sötét haját szőkére festi, én nem festem, csak ápolom, mégsem szólok rá, még sminket se hord, pedig néha nagyon sápadt. Tett rám egy megjegyzést múltkor egy közös ismerősünk, hogy szép teremtés vagyok, ekkor lealázott előtte, hogy hát már nem sokáig. Miért ilyen velem, mikor én sosem piszkálom, sőt, inkább dicsérem mások előtt is?

Legjobb válasz: Felejtsd el az unokatesót. Rontja az önbizalmad, ok nélkül. Egyébként sem érdemes barátkozni olyannal, akitõl depisek leszünk, és lehúz az õ alsó szintjére. Ilyen "barát" mellett nem kell ellenség.

Felejtsd el az unokatesót. Rontja az önbizalmad, ok nélkül. Egyébként sem érdemes barátkozni olyannal, akitõl depisek leszünk, és lehúz az õ alsó szintjére. Ilyen "barát" mellett nem kell ellenség.
nyilván vetélytársat lát benned az unokatesód, mert jobb csaj vagy, mint õ. :)
Amiket leírtál, egyik sem korfüggõ. Hanem stílusfüggõ. Ha neked jól áll, hordd, és tényleg építsd le az unokatesót. Valószínûleg jobban nézel ki nála, és õ nem bírja elviselni, hogy õ a fiatalabb, de nem a szebb.
Nagyon klassz korban vagy és még maradsz is sokáig, ha vigyázol magadra. Az unokatestvéred egyszerûen irigy és ahelyett, hogy egészséges értelemben véve rivalizálna veled, kínjában aláz, ahol tud. Ne foglalkozz vele!
A többiek már leírták, amit akartam. Féltékeny rád és irigy. ez van. A régi barátságotok már a múlté.
van olyan érzésem, hogy irigy, féltékeny rád a drága. törõdsz te vele? jól érzed magad? igen. akkor meg? mit számít a véleménye? azt akarja elérni, hogy olyan légy, mint régen: szürke kis egér, ahogy õ!
Szia.A "kedves" unokahugod irigy rad!Szerintem is hanyagold a tarsasagat, mert ha tovabb tartsatok ezt a szoros kapcsolat, elobb-utobb el fogod hinni amit mind, pedig hazudik neked.En is jartam igy, de meg idejeben kileptem egy ilyen "baratsagbol".
szerintem szimplán féltékeny rád. x évig nem adtál magadra, aztán elkezdtél szexin öltözni, ami valószínû nagyon jól áll, ezért beléd köt ott ahol tud. Ne reagálj szerintem az ilyen megnyílvánulásaira, és vagy abba hagyja, vagy nem, de te csak mosolyogj. Amúgy a vörös rúzs szerintem pont a te korosztályodnak való, egy 20 évesen idétlenül néz ki. 23/L
Irigy és minden, csak nem a barátod. Attól, mert családtag, még nem kell szeretni, szóval ha jót akarsz magadnak, elfelejted.
A kérdező hozzászólása: Együtt nõttünk fel és ezért nem értem a viselkedését, szoros a kapcsolatunk, egyikünknek sincs tesója és ezért olyan, mintha azok lennénk. De én sosem szoktam õt cikizni, max ha hülyeséget csinál, de õ meg mindig belém köt, mintha valami nagyon ronda és öreg nõ lennék, holott másoktól sok bókot kapok, mióta én is jól érzem magam a bõrömben. Ha egy huszonéves pasi meg akar ismerni, akkor is azzal jön, hogy biztos csak meg akar húzni. Teljesen elveszi az önbizalmamat.
Szia.szerintem is feltekeby csak.egyebkent anyum is hord 2reszes fûrdõruhát meg egyberuhat pedig nem 20. lehet jobban nézel ki mellette s zavarja...27 vagyok,
Ne foglalkozz vele, õ mit mond! Én 30 után kezdtem magam igazán nõnek érezni. Gondolom, neki épp az a baja, hogy õ még kislány, Te pedig már NÕ vagy!
Szerintem is csak féltékeny ne foglalkozz vele. Éld az életed :)
irigy rád, mert te szebb vagy, jobb nõ, õ meg egy kis csúnya béka. Ennyi. De ezt te is tudod, hogy irigy.Nem? 31N

Az unokatesóm meg akar válni a tengerimalacától, de nem akarja nekem odaadni, meg másnak se. Azt hajtogatja, ha beviszi egy kisállatkereskedésbe, akkor ott pénzt kap érte. Igaz ez?

Csak azért kérdezem mert nálam jobb helye lenne, nem hiszem hogy kapna érte pénzt, szerintem ez csak kifogás mert nem akarja nekem adni.

Legjobb válasz: Csak kifogás. Az állatkereskedéseknek saját beszállítóik vannak. Nem vesznek át mindenkitõl megunt tengeri malacot.

Csak kifogás. Az állatkereskedéseknek saját beszállítóik vannak. Nem vesznek át mindenkitõl megunt tengeri malacot.
Nem fog érte pénzt kapni! Maximum ott hagyhatja, de meg nem veszik tõle!!!
Elég felelõtlen az unoka tesód!!!Próbáld meg a szülein keresztül elérni hogy neked adják.
bevenni beveszik a legtöbb ilyen boltba viszont nem adnak érte pénzt!!!!!
az állatkereskedés a világ legrosszabb hely, ami csak egy malacnak lehet. Nyúllal együtt tartják õket, nagyon kis ketrecben vannak, tápként kukoricát meg szotyit kapnak, testvéreket(fiú+lány) összezárják, azok pedig szaporodnak=beltenyészet...és sorolhatnám még! ha bizonytalan vagy, olvasd el ezt: http://www.gemon.ro hosszú, de ha elolvasod, akkor csak jó sorsa lehet a malackádnak. és a LEGFONTOSABB szabály: SOHA ne tartsd egyedül, mert társas lények, társ kell nekik! és ha felnõtt malac, akkor nem kap érte pénzt,
na lebeszélted már???

Az unokatesóm puszit akart nekem adni (ő és én is fiúk vagyunk) . Mit tegyek?

a hazuk elött beszélgettünk(bátyám, bátyám barátn?je, unoka tesóm és én). Miután elköszönt tesóméktól odajött hozzám és a fejét nyujtotta, én nem tudtam mire vélni és elhúztam a fejem. Remélem nem akar többet. és ha igen akkor h kezeljem a problémát?

Legjobb válasz: Mostanában egyre nagyobb divat hogy a fiúk is puszizkodnak nem csak a lányok,lehet hogy õ is ezért nyújtotta a fejét.Szerintem ne parázz rá nagyon,ha legközelebb is ezt akarja csinálni akkor tudasd vele határozottan hogy:viccelsz?nem szoktam fiúkkal puszikodni!- vagy ha más jeleket is tapasztalsz amik arra utalnak hogy nem csupán "divatból" szeretett volna puszit adni,akkor apró célzásokkal próbáld tudatára adni hogy nem tetszik neked az effajta közeledése (nem viszonzod,elhúzodsz,eltolod) persze nem kell megbántani,csak finoman.sok sikert!

Mostanában egyre nagyobb divat hogy a fiúk is puszizkodnak nem csak a lányok, lehet hogy õ is ezért nyújtotta a fejét.Szerintem ne parázz rá nagyon, ha legközelebb is ezt akarja csinálni akkor tudasd vele határozottan hogy:viccelsz?nem szoktam fiúkkal puszikodni!- vagy ha más jeleket is tapasztalsz amik arra utalnak hogy nem csupán "divatból" szeretett volna puszit adni, akkor apró célzásokkal próbáld tudatára adni hogy nem tetszik neked az effajta közeledése (nem viszonzod, elhúzodsz, eltolod) persze nem kell megbántani, csak finoman.sok sikert!
Biztos nem akar többet:) én is ismerek olyan srácot aki puszit adott a legjobb barijának..és 100% hetero
rokonok közt semmi szokatlant nem találok a pusziszkosásban... mondjuk nekem is van pár haverom akivel így köszönünk, de ebben nincs semmi buzis.
Nálunk nem nagyon divat ez, de a feleségem családjában igen. Olykor én is zavartan nézek, hogy ha a feleségem egy távolbbi férfi rokonával találkozom, hogy most mit akar, illetve akar-e puszizkodni. Mivel náluk ez természetes, ezért leküzdöttem a kezdeti viszolygásomat és én is puszizkodom velük. Mindenesetre ilyen esetben, ha te nem tudod ezt leküzdeni, akkor nyugodtan mondd meg, hogy számodra egy kicsit furcsa ez a dolog, és ha lehet, mellõznéd.
ez egyáltalán nem gáz, biztos, hogy nem akar tõlef semmit, illetve csak el szeretett volna búcsúzni tõled. Sok fiú, ha régen nem látta a barátját és örül neki, akkor is így üdvözli.
Rokonok között egyáltalán nem gáz. De ha nagyon cikinek tarotd, inkább nyújtsd a kezed. :)
Mostanában sok fiú köszön puszival. Na meg ti azért rokonok is vagytok ám, öcsém és fiúunokatesóim mindig puszival köszönnek, pedig õk is 18-19-21 évesek.
Ha kellemetlen, akkor mondd meg neki, hogy ezt te szokatlannak tartod, de különben szerintem nem azért csinálja, mert bármi mást akarna tõled:) Amúgy nekem tetszik, ha két srác puszival köszönti egymást:) (23 áves vagyok és lány)
Mostanában egyre nagyobb divat ez a köszönés, és pl. az olaszok is szeretik. Szerintem ne tarts tõle - hanem egyszerûen mondd meg neki, hogy te nem így szoktad.
A mi sulinkba a "kemények" ezt csinálják, rózsaszín pólót húznak és szõrös kabátban járnak...írtó gázak:S Lehet, hogy õ is csak keménykedni akart.
Nyleves puszit vagy simát?

A mamám nem akar eljönni a ballagásomra, mert inkább az unokatesóm bérmálására megy. Mit tegyek? (bővebben lent)

Április 30-án lesz a ballagásom. Szakközépiskolából fogok ballagni és már január végén szóltunk minden rokonnak, hogy mikor lesz. Az unokatesóm 15 éves és a múlthéten tudták meg hogy mikor lesz a bérmálkozása. Igaz, hogy az unokatesómék a mamámmal egy városban laknak (egy utcával arrébb) és többet vannak együtt, de nekem se rossz a kapcsolatom vele. Nem lakunk annyira közel hozzá mint ?k, ezért kevesebbet találkozunk. A mamám már mondta hogy nem tesz különbséget az unokái között...na de egy ballagás azért szerintem fontosabb mint a bérmálkozás f?leg hogy elöbb szóltam is neki, mint ?k.

Legjobb válasz: az idõsebbeknél a vallásos dolgok általában "fontosabbak" de azért szerintem mond el neki hogy ez rosszul esik neked

az idõsebbeknél a vallásos dolgok általában "fontosabbak" de azért szerintem mond el neki hogy ez rosszul esik neked
Sokat nem tehetsz, így döntött, és ezt vagy el tudod fogadni, vagy nem. Azt megmondhatod neki, hogy te elõbb szóltál, amúgy is ritkábban találkoztok, és ez most rosszul esik, nem érzed igazságosnak. Másrészt talán meg lehet beszélni, hogy ott lesz a templomban a bérmálkozáson, aztán átmegy hozzátok a ballagás utáni vendégségbe. Jó lenne tudni, melyik hánykor lesz, van-e autó, és mennyi a távolság a két rendezvény között.
Semmiképpen sem legyél undok !!! Beszéd meg vele... Valószínûleg azért megy a bérmálásra, mert az az öregeknek fontosabb, tudod a hit miatt :D És egyébkéntis a ballagáson csak 30 perc lesz a mûsor, ami az öregeket nemnagyonérdekli, most érted búcsúbeszéd, meg stb... stb...
Figyelj, szerintem a te és mamaád között jó kapcsolat ér többet, mint az, hogy nem megy el a ballagásodra. Néhány év múlva, ha már nem él, nagyon meg fogod majd bánni. Talán nem egészen igazságos ahogy döntött, de nálunk mindkét nagyi ott volt a gimis ballagásomon és nem is találkoztam velük, csak a végén, mindkettõt sajnáltam, mert alig bírtak már állni a rossz lábukkal a hosszú mûsor alatt. Nem attól szeret vagy nem szeret valaki, hogy elmegy. Fontold meg! 23L
Tény és való, hogy a ballagás neked fontos.De ugyanolyan fontos az unokatesód bérmálása is.Legalábbis az unokatesód szerint. Lehet , hogy a mamád azért megy a bérmálásra, mert amúgy is vallásos, és számára ez fontosabb esemény..Az is lehet, hogy a legtöbb rokon a te ballagásodon lesz, így nem szeretné cserben hagynia másik unokát.. Ezért nem szabadna rá haragudni, hiszen lesz még számtalan olyan alkalom amikor a mamád veled ünnepel..(diplomaosztás, esküvõ stb)
Hiába mondják a nagyszülõk, hogy egyformán szeretik az unokákat, az természetes és általános, hogy aki helyben van, így többet találkoznak, azt jobban szereti. Ráadásul el tudom képzelni, hogy egy vallásos embernek fontosabb a bérmálás, mint a ballagás. Kár ezen megsértõdni. Ennyi erõbõl az unokatesód is megsértõdhetne, ha hozzád menne, arról nem tehet, hogy õ késõbb tudta meg, mikor lesz.
Ezen nem kell kiborulni. Valószínûleg nem tud vagy nem képes már több [akár] 100 km-t utazni. Nem hinném, hogy az unokatesódat fontosabbnak tartaná, fõleg, hogy mindig elmegy a te születésnapodra és fontosabb eseményeidre. SÕT! a születésnapodon ott lesz ami a ballagásod elõtt 6 nappal lesz, biztos visz ajándékot, ilyesmi. Azzal nem oldod meg a dolgot, hogy besértõdsz és nyavalyogsz. Egyébként, az én nagymamám egy eseményre se jött el, ami az életemben volt, pedig semmilyen súlyosabb betegsége nem volt. Mégsem haltam bele. Elkönyveltem annak, hogy õ ilyen. De ez egy teljesen más eset. Örülj neki, hogy a te nagymamád ahol tudott eddig ott volt és még sütit is sütõt neked. Én még annak is örültem volna, ha küld egy darab Balaton szeletet. Sok sikert az érettségire.
ne így állj hozzá, inkább látogasd meg, késõbb még megbánhatod, hogy megsértõdtél
Tényleg nem szabad különbséget tenni az unokák között, és valószínûleg a Nagyid sem tesz. De szerintem egy bérmálkozás fontosabb mint a ballagás. A bérmálkozásra az unokatestvéred felkészül, tanul, sok mindent kell megértenie, és sok mindent kell bemagolnia, amit aztán fölmond, a társai, a szerettei, és Isten elõtt. Én nem vagyok vallásos, de tudom, hogy ez nekik milyen fontos, és azt is tudom, hogy én a saját ballagásomon semmit nem csináltam, csak bevonultam, kezemben a virágokkal, és elbúcsúztam az osztálytársaimtól. Tudni kell különbséget tenni, azt hiszem a Mamád most jól döntött, egyáltalán ha van jó döntés, Neked ezt el kell fogadnod, de ne neheztelj Rá, mond, hogy szeretnéd, ha szülinapod alkalmából meglátogatna, és mond el azt is, hogy rosszul esett ez az egész Neked. Megfogja érteni a Te szempontodat, ahogy Neked is meg kell az Övét.
Irigylem a gondjaidat. Ez még nem a világvége, kár megsértõdni. Fõleg úgy, hogy még sütit is süt neked. Lehet, h neki a bérmálkozás fontosabb (pl. vallási okokból). Kérdezd meg inkább sértõdés helyett, és biztosan el fogja mondani. Egyébként én is a ballagásra mennék, de én ugye nem vagyok a nagymamád.. :)
Ezek fényében kicsit más a helyzet. De még mindig azt mondom, hogy ne legyél vele haragban, max. ne erõltesd annyira a találkozásokat. Ha fontos neked, ÉS látsz reményt arra, hogy komolyan vesz, akkor beszélhetsz vele errõl. Ha reménytelen eset, akkor hagyjad. Még mindig ott lesz a többi rokon, foglalkozz inkább velük. Nekem is ilyen az egyik mamám (sõt, szerintem rosszabb), de már megszoktam. Mondjuk nekünk könnyû, mert ott a másik mamám, aki imád minket.
Ne dobáld a fát a tûzre. Ha egyébként jó a kapcsolatotok, nem kell ez a vége legyen annak. Biztos nem örült õ sem, hogy ilyen döntést kellett hozzon. Talán idõsebb a vallásos téma jobban mghatja még. Vagy tudja, hogy te jobban viseled a nemet, mint unokatesód. Próbálj meg örülni, hogy süt!!! És gondol rád ! Neki ezen csak vesztenivalója van, mert valaki úgyis megsértõdik, sajnos te lettél ez. Õ már idõs, nem hiszem, hogy ezen akar vergõdni, és gondolja, hogy ezzel akkora hibát csinál, döntenie kellett. Ne csinálj belõle nagyon nagy ügyet ! Örülj, hogy elmegy a szülinapodra. Vannak akiknek a nagyijuk totál csak az egyik unokát ünneplik, kivételeznek. Nálatok nem tûnik úgy. Engedj le, és maradj jóban vele, tedd magad túl, mert elvégre kinek is rosszabb ? Szerintem mérget tartani nagyon rossz dolog annak aki tartja. Ne idegeld magad légyszi, örülj annak amit kapsz !
Korábban én is azt hittem (írtam is), hogy véletlen, de ezek szerint mégsem az. De ez gyakoribb, mint gondolnád. Nálunk is valamilyen szinten ez vanm apukám anyukája tudni valóan jobban ragaszkodik a lányához és annak gyerekeivel, amíg papa élt is, nyomták õket anyagilag, ahogy tudták. Pedig jól tudja, hogy ha vinni kell velehová, mi leszünk azok aki elviszi, stb. Karácsonykor is hurka-kolbász csomagot kaptunk...hát nem rossz, de másra számítottam, finoman szólva:S:D A másik mamától pénzt kaptam, de nálunk ez bevett szokás, mert minden pénzemet valamire teszem most félre. Megkérdezhetem, hogy a kérdéses nagyinak apud mellett milyen gyermeke van? Mert gyakori jelenség, hogy az anya jobban ragaszkodik a lányához, mint a fiúhoz. 23L
A kérdező hozzászólása: Apumnak még van 2 fiú testvére, egyik idõsebb nála a másik fiatalabb. A fiatalabbnak van két gyereke a másiknak 4, de 2 feleségtõl (2-2 gyerek). Az elsõ kettõ lány, az egyik 25 éves lesz a másik 20. Mindkettõt tömi pénzzel, ha oda viszik a pasijukat akkor úgy ugrál körülöttük mintha valami cseléd lenne. Karácsonykor ott volt az egész család és már a nagyobbiknak a barátja rászólt a mamámra hogy szeretné nyugodtan megenni a kajáját, majd ha megette akkor szed magának ha kér még, mert neki is van keze. A 25 éves unokatesóm elõször Magyarországon szerzett diplomát utánna kiment Hollandiába megszerezni a második diplomáját, de még most sincs munkahelye mert annyira válogatós hogy nem jó neki semmi. Amíg tanult (és amikor Magyarországon volt) meglátogatta a mamámat nyugdíj után és lenyúlta a nyugdíjának a nagy részét. Most is ez megy. Meghalt a dédim is és a mamám onnan is örökölt pénzt, nekünk adott belõle 10 ezer ft-ot a többieknek 50-100 ezer között. (Ezt nem azért mondom mert telhetetlen vagyok csak rosszul esik hogy ekkora különbségeket tesz.) Egyszer amikor 10-es voltam mentünk kirándulásra hónap végén , szeptemberben és már nem volt pénzünk mert meg kellett venni a könyveket és minden mást, elmentem a mamámhoz kérni tõle 2000 ft-ot hogy tudjak venni inni-enni valót a kirándulásra és azt mondta hogy most nincs nála pénz, de ha elõbb szóltam volna elment volna a bankba (délelõtt volt szóval elmehetett volna ha nagyon akar..) A többieknek mindig 5-10 ezret kapnak a szülinapjukra, nekem meg ad 2-3000ft-ot. (Eredetileg 3000-t, de hoz virágot is és csokit és ezt levonja a 3000 ft-ból. Szóval ha nem kérek csokit és virágot megkapom a 3000-t..) Ünnepekkor mindig csinál ebédet és sütiket, ha mi idõben érünk oda akkor nem ehetünk addig amíg a többiek oda nem érnek , még akkor se ha 2-3 órát késnek és már majd' éhet halunk, de ha a többiek érnek oda idõben és mi késünk 10-20 percet akkor arra érünk oda hogy a többiek esznek... Mivel meghalt a papám és a mamám egyedül él, mindig marad süti és ebéd maradék és ezt elcsomagolja a többieknek. Jobb esetben csomagol nekünk is, de akkor is csak a sütinek a széleit. Ha már nincs kedve akkor azt mondja hogy csomagoljunk magunknak ha akarunk vinni...
Használd többet a fejedet, mint a farkadat. Minden bajodra ez jelenti a megoldást!
Mit kell ezen segíteni? Sosem értettem meg, hogy a jó Istenbe képes valaki a vérrokonára, vagy egy gyerekre másként nézni. Oké aberált vagy, de hogy még az eszedet is a farkadba hordod, arra nincs segítség, max egy pisztoly golyó.
#2-es voltam. Nekem van 2 tinédzser fiam, ha bármelyik ráizgulna a saját vérrokonára, abban a pillanatban elvinném orvoshoz! Fogd fel, hogy nem normális dolog, még akkor sem ha számodra bombázó! Olyannyira nem, hogy nekem van egy mostoha lánytesóm, aki irtó dögös csaj. Sosem éltünk egy fedél alatt, de sosem tudtam nõként nézni rá. Nem, hogy egy vérrokonra. "bele szerettem ennyi" Szerintem te összekevered a szerelmet a testi vonzalommal. Szerinted mire van az eszed? Arra, hogy használd. Vagy aki megtetszik az utcán megerõszakolod, aki rosszat tesz azt megölöd? Mert ha nem tudsz parancsolni magdnak, akkor egy psichiátrián van a helyed! Ha tetszik az unokatesód formája és viselkedése, keress egy nagyon hasonló nõt.
mit vártok? kolompáréknál ez menõ...
édesanyádat nem kaptad még el egy körre?
A kérdező hozzászólása: nem tehetek róla hogy bele szerettem ennyi!! elfelejteni meg nem tudom pedig próbáltam, ahogyan õ is de nem sikerült!
A kérdező hozzászólása: ha terhes lesz a lány a szüleimnek hogyan mondjam el, már ha el kéne... mert ha ez ki derül apám tuti a farkamtól fogva lógat fel a póznára.....
Szerintem a szuleid is legalabb unokatesok, ez sokmindent megmagyarazna... :D
Ha, ez nem kamu kérdés, akkor jó nagy tahó vagy! Bár szerintem az unokatesód még nagyobb tahó, hogy ezt beválalta. Nem tudom, hogy milyen idõs vagy, de az embernek válalnia kell a teteinek a következményét! Régen, ha egy csaj így lett terhes, konkrétan elment és megölte magát. Eléggé szomorú.

Rá kellet volna köszönjek? Miért nem köszönt, nem akart megismerni az unokatesóm?

Hétf?n be kellett menjünk a barátn?mmel abba a gimnáziumba ahová szeretnénk menni... lent álltunk az aulában, mikor megláttam, hogy jön le a lépcs?n az unokatestvérem (második unokatesóm, nem nagyon beszélünk, de tudjuk hogy ki a másik meg minden... kb. 3 hónapja találkoztunk és akkor elvoltunk meg minden.. de nem lettünk.. nagy barátn?k..)közben beszéltem a barátn?mmel, erre mikor odanézeka lányra, ? elfordul.. és csak beszél a barátn?jével... és rám se nézett, hogy köszönjek neki...

Legjobb válasz: lehet hirtelen nem tudott hova rakni a fejében. ilyen velem is elõfordult már.

lehet hirtelen nem tudott hova rakni a fejében. ilyen velem is elõfordult már.
lehet, hogy õ is ugyanezen gondolkodik, és ugyanúgy azt hiszi, hogy Te nem akartad észrevenni, hiszen írod, hogy még beszéltél a barátnõddel csak utána fordultál arrafelé ahol õ volt. Legközeéebbi találkozásnál mondhatod neki, hogy: jajj, láttalak a múltkor a suliban csak nem tudtam odamenni.... blablabla.... aztán majd kiderül a reakciójából, hogy hogyan viszonyul hozzád.... szerintem ilyeneken kár rágódni, fõleg ha nem is vagytok annyira közeli kapcsolatban. Pusza
Ne érezd magad rosszul. Az õ esete a könyebb, mert õ ha rád is pillantott, lehet hogy nem ismert hirtelen meg, mert nem várt, hogy ott leszel, nem oda jársz. Míg benned már benned volt hogy esetleg összefuthattok, mert te tudtad, hogy oda jár. Ha amúgy sem vagytok túl közel egymáshoz akkor vesztenivalód sincs, szóval nyugi nincs gond !
A kérdező hozzászólása: értem, köszi a válaszokat.... :) igen, veszítenem nincs mit, de jövõre minden valószínûséggel egy suliba fogunk járni... remélem akkorra meg fog ismerni...
Tönkre ment az érintõ modul. Ezt kell cserélni. Kb 6-7e Ft lesz a javítása :-(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!