Találatok a következő kifejezésre: Az unalomba lehet halni (3 db)

Az unalomba bele lehet halni?

Legjobb válasz: A hosszan tartó unalom szerintem depressziót okoz. Vagyis ha belehalni nem is, de belebetegedni mindenképpen lehet.

A hosszan tartó unalom szerintem depressziót okoz. Vagyis ha belehalni nem is, de belebetegedni mindenképpen lehet.
Szia !szerintem is esetleg belebetegedni! De, ha te annyira unatkozol, mert unatkozol ha mar ezt ide leirtad, szerintem keressel olyan embert akin segithetsz es mar meg is szunik az unalo erzesed! Mert sok embernek nagy szuksege van segitsegre, mert te nem szenvedsz semmibe hianyt ha annyira unatkozol, nagyon sok ember pl beteg , ehes , stb orulne hagy igy unatkozhatna mint te!! mar bocs, nem akarlak megserteni!!
igen, ahogy írták már az unatkozás depressziót okoz, és a depresszió szép lassan leépíti az embert, elöször csak egy két dologhoz nem lesz kedved aztán már semmihez sem a végén még élni sem, de ez hosszú folyamat ami ha már súlyos nagyon nehéz vissza fordítani.
bele õrülsz az unalomba akkor az ember már annyira nincs magánál hogy szinte mindenre képes.öngyilkos is lehetsz akár..
Hát sztem belehalni nem lehet, de beleõrülni biztosan! Én már egyszer majdnem megõrültem az unalomtól! Aztán inkább csak depressziós lettem! XD
Két alapvetõ gyilkosa van az emberi életnek: Magány és unalom. A teljesen magányos ember elõbb utóbb kiirtja magát, én sokszor érzem így magamon. ugyanugy, ha már minden unalmassá válik véglegesen, semmi nem fog meg, nem köt le, az is arra késztet hogy vége. Szerintem.

Az állandó unalomba bele lehet halni?

Mert én néha úgy érzem hogy már lassan az jön. Folyton csak egyedül unatkozok itthon 15/F és nem tudok változtatni rajta.

Legjobb válasz: MSN? 16/F velem is sokszor ez van, lehet h nem laksz messze. Ha meg igen akkor addigis beszélgetünk. Írd meg msn-ed privátban.

MSN? 16/F velem is sokszor ez van, lehet h nem laksz messze. Ha meg igen akkor addigis beszélgetünk. Írd meg msn-ed privátban.
16F nekem s megadod az msn címed? Én is uantkozok:S 15/l
Én is mindig itthon unatkozok, a faluban csak seggarcok laknak. Msnen meg sosem ír rám senki, szóval nem is használom. :D Menj el biciklizni, ha van olyanod. :P :) Nekem nem kell megadni a cimed, nem vagyok pedomaci. :DD
A kérdező hozzászólása: A címemet ismeretleneknek nem is adom meg.
Az ingerszegénységbe bele lehet halni, de ahhoz olyasmi kell, h mondjuk bezárjanak egy tök sötét, hangszigetelt dobozba napokra v hetekre.
nem

Bele lehet halni az unalomba?

Legjobb válasz: jaja én már 1szer belehaltam

jaja én már 1szer belehaltam
én csak közel voltam hozzá...nagyon szörnyû volt...halál közeli félelmem volt...de utána jött babinéni és elmentünk a strandra
Hallottam már errõl, és igen bele lehet halni
Nem hiszem hogy bele lehet halni, de beleõrülni... lehetséges :/
nekem még sose sikerült...de neked még sikerülhet;D
A kérdező hozzászólása: kösz a támogatást, igen rajta vagyok az ügyön xD:\
Az ember mindig feltalálja magát.. szóval nem :)
gyertek fel a linkre csak egy nick név kell és tudunk dumálni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!