Találatok a következő kifejezésre: Az unalomba lehet (8 db)

Az unalomba bele lehet halni?

Legjobb válasz: A hosszan tartó unalom szerintem depressziót okoz. Vagyis ha belehalni nem is, de belebetegedni mindenképpen lehet.

A hosszan tartó unalom szerintem depressziót okoz. Vagyis ha belehalni nem is, de belebetegedni mindenképpen lehet.
Szia !szerintem is esetleg belebetegedni! De, ha te annyira unatkozol, mert unatkozol ha mar ezt ide leirtad, szerintem keressel olyan embert akin segithetsz es mar meg is szunik az unalo erzesed! Mert sok embernek nagy szuksege van segitsegre, mert te nem szenvedsz semmibe hianyt ha annyira unatkozol, nagyon sok ember pl beteg , ehes , stb orulne hagy igy unatkozhatna mint te!! mar bocs, nem akarlak megserteni!!
igen, ahogy írták már az unatkozás depressziót okoz, és a depresszió szép lassan leépíti az embert, elöször csak egy két dologhoz nem lesz kedved aztán már semmihez sem a végén még élni sem, de ez hosszú folyamat ami ha már súlyos nagyon nehéz vissza fordítani.
bele õrülsz az unalomba akkor az ember már annyira nincs magánál hogy szinte mindenre képes.öngyilkos is lehetsz akár..
Hát sztem belehalni nem lehet, de beleõrülni biztosan! Én már egyszer majdnem megõrültem az unalomtól! Aztán inkább csak depressziós lettem! XD
Két alapvetõ gyilkosa van az emberi életnek: Magány és unalom. A teljesen magányos ember elõbb utóbb kiirtja magát, én sokszor érzem így magamon. ugyanugy, ha már minden unalmassá válik véglegesen, semmi nem fog meg, nem köt le, az is arra késztet hogy vége. Szerintem.
ZTE Blade. Vagy ha még belefér, akkor Skate, bár azzal nincs személyes tapasztalatom.
@21:05 Mert jóval többet nyújtott, mint amit vártunk tõle. :)
Mért szeretitek ennyire a zteket?
Sony x8? Nekem ez van, rengeteg mindent le lehet hozzá tölteni, egész nap nyomkodom, vagy net vagy játék, a kijelzõje nem a legnagyobb, de szerintem ez bõven elég. Mindent lehet rajt látni.
ott van hogy nokia n95 8gb, stb... a stb alatt értem a többit mint ájfon, nexus, stb... mi nem érthetõ ezen?? 8gigát hova akarsz még böviteni??? vagy 16-ot?? stb...
Például innen: http://www.gsmline.hu/mobiltelefonok/egyeb Vagy Vatera.hu, arukereso.hu, stb, ilyen helyekrõl. :D
A kérdező hozzászólása: És ezt hol tudom függetlenül, neten megvenni?
ZTE Skate
A kérdező hozzászólása: Köszi
Lehet, hogy azért írta ezeket, mert nem jártas benne. Amúgy Blade, vagy Skate. Netezni szinte a mostani telefonokon majdnem minden lehet, csak mobilnet kell hozzá. Ez a 2 készülék Androidos. Memóriabõvítést tényleg a legtöbb telefonban lehet. Nagy felbontású készüléket nem fogsz kapni ennyiért, így be kell érned a blade-éval, vagy a skate-éval..
@18:51 Miért lenne természetes? A Nexus S-t nem lehet bõvíteni, az ájfónokat nem lehet bõvíteni, de attól még van helyük a piacon. A Blade kb ugyanakkora, mint az ájfón4.
A kérdező hozzászólása: Én is nézegettem a Skatet de a teszteknóben semmi konkrétum nem volt. És a Blade kb mekkora?
bocs az OFF-ért de ezt muszáj volt! rengetegen leirják hogy lehessen böviteni a mobil memóriáját ez már nagyon felbassza az agyam!! 21.század ez természetes hogy mindegyik mobilt lehet legalább 4 gigáig böviteni! persze kivételek vannak (pl nokia n95 8gb, stb...) és persze az idõsebbeknek szánt mobilok de akkor is!! ez természetes hogy lehet böviteni!! bocsi de ezt muszáj volt!
+1
A kérdező hozzászólása: master crock a neve
Kezdés: Minden játékos megkeveri és arccal lefelé elhelyezi a saját pakliját, amelybõl a felsõ 4 lapot kézbe veszi. Döntsétek el , hogy ki a támadó elsõnek. Harc: A támadó játékos ( aki az elõzõ harcot nyerte ) megnevezi a harc típusát ( erõ , int , reflex ) és kiteszi a választott lapját arccal lefelé, a többiek pedig ugyanígy. A sorrend: a támadó elsõnek és a többiek az óramutató járásának megfelelõen sorba. Miután mindenki tett egyszerre felkell fedni a lapokat. A sorrend szerint használhatóak a képességet, mindegyik csak egyszer. Sorrendtõl függetlenül érvényesülnek az "Azonnal.." kezdetû képességek. A feltételes képességeknél el kell dönteni , hogy használjuk vagy nem használjuk, vagy késõbb használjuk ( TARTALÉKOLJUK ). A tartalékolásnak ára van, egy nyertest a vesztesek közé kell tennünk. A harcot végül az nyeri akinek a legnagyobb a megfelelõ értéke. DÖNTETLEN esetén Vakharc indul. Vakharc: mindenki a paklija legfelsõ lapját ( akinek elfogyott kézbõl tehet) középre helyezi arccal lefelé és senki nem nézheti meg. A harcban a legutolsó védõ joga megválasztani a vakharc típusát, és a Crockok felfedésétõl folytatódik a játék. Gyõzelem: a nyertes Crokok száma alapján, az elsõ pakli elfogyásakor.


Mivel lehet elűzni az unalmat?

Lehet egyedül vagy a családdal kb. egy hétre unalomel?zés. Városban lakok, legtöbb barátn?m nyaral. Remélem tudtok segíteni. Köszi a segítséget!

Legjobb válasz: Hobbi, sport, olvasás (könyvtár), dvd, nyelvtanulás, legrosszabb esetben nagytakarítás, brrrrrr.

Hobbi, sport, olvasás (könyvtár), dvd, nyelvtanulás, legrosszabb esetben nagytakarítás, brrrrrr.
csetelés új emberrekkel?
Ebbõl is látszik, hogy bõven elég lenne 6 hét szünet a 11 helyett...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Egyébként nagyon jó a nyári szünet csak 1 hétig nem megyek sehová, de legalább addig kipihenhetem magam. ;) Szörnyû lenne, ha rövidebb lenne... Ha tudtok, akkor légyszi olyanokat írjatok, amik nem olyan egyértelmûek, hogy gondolhattam rájuk. Mint pl. olvasás vagy ilyesmik...:D Ja, és bocs, hogy egészségbe írtam, véletlen volt. XD Még egyszer köszi!:D
szexelj. ;)

Hogyan lehet az unalom ellen sikeres harcot vívni?

Legjobb válasz: Fogsz egy papírt, és összeírod, miket akarsz/kellene csinálni. Aztán sorban elkezded. Nem hiszem el, hogy nincsenek olyan dolgok, amit szívesen kipróbáltál, de még nem merted. Ha üres marad a papír, szólj, és elküldöm a saját listámat. Bevásárlás, mosás... :)

Fogsz egy papírt, és összeírod, miket akarsz/kellene csinálni. Aztán sorban elkezded. Nem hiszem el, hogy nincsenek olyan dolgok, amit szívesen kipróbáltál, de még nem merted. Ha üres marad a papír, szólj, és elküldöm a saját listámat. Bevásárlás, mosás... :)
A kérdező hozzászólása: jöjjön a lista!!!ide vele..
Attól függ, hány éves vagy, de: olvasás, strand, nyelvtanulás, munka, ezer mást sorolhatnék. Ha nem találsz magadnak elfoglaltságot, én is elküldhetem az én listámat, de lehet a világból kimennél tõle.
Én egy csomó mindent kipróbálnék , de nincs rá lehetõségem , így én is unatkozom sajnos. pl . ejtõernyõzés , bungee jumping :D , vadvízi evezés , hegymászás , paintball , na most mondd meg ezeket olyan szívesen kipróbálnám .
rendezz partyt este:P
sportolj, tanulj valami újat. ezek sosem ártanak.
Te se vagy egy kreativ ember kérdezõ..., lehet olvasni, sportolni, napozni, strandolni, autókázni, matek egyenleteket megoldani(:XD), fõzöcskélni, mozizni, kerékpározni.., rengeteg lehetõség van az unalom elûzésére;)
de persze van olyan is, hogy van ezer dolgod, meg ezer dolog érdekel, de mégis unatkozol, akár köztük is.
A kérdező hozzászólása: köszi! mindenkit felpontoztam (a nyelvtanulás nem is rossz ötlet)

Bele lehet halni az unalomba?

Legjobb válasz: jaja én már 1szer belehaltam

jaja én már 1szer belehaltam
én csak közel voltam hozzá...nagyon szörnyû volt...halál közeli félelmem volt...de utána jött babinéni és elmentünk a strandra
Hallottam már errõl, és igen bele lehet halni
Nem hiszem hogy bele lehet halni, de beleõrülni... lehetséges :/
nekem még sose sikerült...de neked még sikerülhet;D
A kérdező hozzászólása: kösz a támogatást, igen rajta vagyok az ügyön xD:\
Az ember mindig feltalálja magát.. szóval nem :)
gyertek fel a linkre csak egy nick név kell és tudunk dumálni

Az állandó unalomba bele lehet halni?

Mert én néha úgy érzem hogy már lassan az jön. Folyton csak egyedül unatkozok itthon 15/F és nem tudok változtatni rajta.

Legjobb válasz: MSN? 16/F velem is sokszor ez van, lehet h nem laksz messze. Ha meg igen akkor addigis beszélgetünk. Írd meg msn-ed privátban.

MSN? 16/F velem is sokszor ez van, lehet h nem laksz messze. Ha meg igen akkor addigis beszélgetünk. Írd meg msn-ed privátban.
16F nekem s megadod az msn címed? Én is uantkozok:S 15/l
Én is mindig itthon unatkozok, a faluban csak seggarcok laknak. Msnen meg sosem ír rám senki, szóval nem is használom. :D Menj el biciklizni, ha van olyanod. :P :) Nekem nem kell megadni a cimed, nem vagyok pedomaci. :DD
A kérdező hozzászólása: A címemet ismeretleneknek nem is adom meg.
Az ingerszegénységbe bele lehet halni, de ahhoz olyasmi kell, h mondjuk bezárjanak egy tök sötét, hangszigetelt dobozba napokra v hetekre.
nem

Unalom evő vagyok! Mi lehet az oka és mit lehetne ellene tenni?

Amúgy 15 éves vagyok és rendszeresen sportolok, de azért szeretnék tenni valamit ellene..

Legjobb válasz: Én is az vagyok,én meghíztam,de nem is mozogtam semmitt.Most próbálom leadni.Egy jó tanács ha unlmadba eszel egyél egészséges dolgokat.

Én is az vagyok, én meghíztam, de nem is mozogtam semmitt.Most próbálom leadni.Egy jó tanács ha unlmadba eszel egyél egészséges dolgokat.
12:10es vagyok-.a sózás az 1 csipetet jelent nálam!nagy mértékben meg minden hizlaló..a só pedig megköti a vizet a szervezetben, tehát tényleg nem a legjobb, de még mindig ezerszer egészségesebb, mintha rendes chipset majszolnék..
a só nem hizlal csak megköti a vizet és nagyon nem egészséges, de hízni nem hízol tõle, de felpuffadhatsz.
Ha tudod, hogy unalomevõ vagy, akkor kész a megoldás. Foglald el magad olyan tevékenységekkel, amit szívesen csinálsz! Tehát, amint jön az inger egy kis nasira, kezdj bele egy kis kocogásba, vagy bármilyen alakformáló mozgásba a barátnõddel a közeli sportpályán, egy jó kis csevegésbe a barátnõddel, olvass, chat-elj stb. Ráadásul, ha az elsõt választod, két legyet ütsz egy csapásra, még az alakod is csinosabb lesz!
én is ilyen vagyok/voltam.mikor suliban vagyok, és sok a dolog, akkor nem is eszek szinte egész nap.mert ugye itthon is a dolgaimat csinálom estig.aztán ha hétvége van akkor jön a párom és eszünk egész hétvégén:Dam 174 cm és 70kiló vagyok, tehát azért a 7végék látszik h.nem tesznek jót:Dhidd el, ha lefoglalod magad, akkor nem jut eszedbe enni.pl ha elkezdessz tanulni még az étvágyad is elmegy:Dha pedig nagyon unatkozol, és enni támad kedved, akkor szeletelj fel almát, répát, és azt csipegesd.sõt én mikor karikára vágok paprikát meg répát , és megsózom, akkor én már azt paprikachipsnek nevezem:Dszerintem finom és nem hízlaló
nekem nagyon jól bejön, ha számítógépes játékokat játszom, vagy kirakóst, tehát ha valami ilyesmivel elfoglalkom magam. teljesen lefoglal, nem is gondolsz a kajára!!
pedig a só hízlaló
irigyellek, hogy ilyen sok idõd van... én úgy oldom meg, hogy nem veszek kaját itthonra, és akkor nem is nagyon van mit ennem :) esetleg kérd meg a családot, hogy zárják el elõled a nasit egy szekrénybe, és csak zöldséget hagyjanak elöl...
a zsír nagy része víz. amennyiben a só megköti a vizet, értelemszerûen megköti a zsírt. tehát hízlal.
vegyél egy simsont, elmarad az unalom...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!