Találatok a következő kifejezésre: Az ujjazástol el (6 db)

Az ujjazástól el lehet veszteni a szüzességet?

Legjobb válasz: Akkor veszíted el a szüzességed, ha pénisz jár benned. Ujjazástól csak átszakadhat a szûzhártya, de attól még szûz leszel.

Akkor veszíted el a szüzességed, ha pénisz jár benned. Ujjazástól csak átszakadhat a szûzhártya, de attól még szûz leszel.
Mikor tanuljátok már végre meg, hogy a szüzesség egy elvi fogalom? Igen, lehetséges, hogy átszakad a szûzhártyád, de attól még szûz maradsz, addig amíg meg nem d*gnak, kedves kérdezõ.
Biológiailag sérülhet a szûzhártyád a gyakorlatban viszont ah úgy vesszük még szûz maradsz. :)
Ez emberfuggu ahogy irtak elottem is, a szuzesseg elvi egy hetero parnal meg szuznek szamit egy leszbikusnal mar nem
Szerintem meg ha átszakad a szûzhártya onnantól már nem szûz és az senkit sem érdekel hogy saját magának vette el ha átszakad a hártya onnantól már nem szûz
Errõl volt szó, hogy biológiai vagy elméleti szempontból... Akkor most ha egy lánynak például tesiórán vagy lovaglás közben átszakad ( nem olyan lovaglás ) akkor már az se legyen szûz jóformán?

Az ujjazástól el lehet veszíteni a szüzességedet?

Legjobb válasz: Igen. Mivelhogy a szuzhártya a vagina elején található. Ennek ellenére szuznek mondunk minden olyan lányt akinek tényleges aktusban még nem volt része

Igen. Mivelhogy a szuzhártya a vagina elején található. Ennek ellenére szuznek mondunk minden olyan lányt akinek tényleges aktusban még nem volt része
hat ha a palid ollokezu edvard akkor tutira. sot ki tudja mit kotor ki maganak meg onnan.
Az elsõ válaszoló jól írta. A szüzességedet akkor veszíted el, ha szexelsz. Igazából a szüzesség is egy 'fogalom'.
Ha idõben kapcsolsz, még megtalálhatod valamelyik szekrény mögé elbújva. :D
Pont úgy lehetnek ennyire gyokerek mint ahogy annyira parasztok mint te
Te hány éves vagy? Ilyen baromságokat kérdezni, hogy lehet ennyi gyökér ezen az oldalon??
Terhesvagy!
Melyik ostoba tiltotta a válaszomat? Ráadásul normálisan válaszoltam. gyökerek
A szûzhártyádat igen, a szüzességedet nem.

Az ujjazástol is el lehet élvezni?

a barátom sokszor csinálja nekem 16 vagyok még sz?z!! és nekem nem olyan nagyon jo érzés!! ez természetes?

Legjobb válasz: Persze, hogy úgy is el lehet élvezni. Valószínûleg azért nem olyan jó érzés, mert túl szûk vagy.

Persze, hogy úgy is el lehet élvezni. Valószínûleg azért nem olyan jó érzés, mert túl szûk vagy.
Nem lehet, hogy nem vagy elég csúszós? Mi lenne, ha megpróbálnátok valamilyen síkosítóval? (Gyógyszertárakban tucatnyi fajta kapható.) Azonkívül nem ismerem a barátod módszerét, de nem lehet, hogy a bibi valahol ott van, hogy a pornófilmekbõl ellesett fogásokat alkalmazza? ("Ököllel a punciban 2.") Ha megpróbálnátok finoman, elõször az ajkakat körbecirógatni, aztán a csiklót simogatni, esetleg óvatosan "ujjazni", lehet, hogy több élvezetet találnál benne.
Probålja meg nedvesebben nyålazza meg az ujjåt meg a puncidat isSöt közbe nyalogassa csiklodat ès meglåtod mennyei lesz gyakorolgassåtokEzt ès meglåtod könnyeb lesz majd a behatolås ha oda kerül a sor ez fontos elöjåtèk rèsze
Ja igen a porno filmeket ne vedd kèszpènz nek mert ott nem minden igaz åm De bizony hogy ellehet èlvezni az ujjazåstolCsak mikor jo nem szabad abbahagyni
A csiklodat ingerli elötte?Mert ha nem akkor azért rossz ugy , amugy én sem szeretem ugy nekem is féj ha elötte nem ingerli a csiklomat.
Persze hogy lehet :) Nekem a baratom fuhh... :D Leg 1-es ahogy csinalja.indig elmegyek.
meg szep h el lehet elvezni. A pärom is szokta alkatmazi amikor amugy nem lehet(es itt nem a menszeszere gondoltam!!) Szerintem a pärod tolt el vmit.

Szerintetek mit tehetnék, hogy a barátom ne fáradjon el az ujjazástól?

Van,hogy 30 percig csinálja folyamatosan,de mivel nincs eredménye,meg el is fárad,mondja,hogy most már elfáradtam,s abba hagyja. :( Nekem ez nagyon nem jó,bár eddig még nem is tudtunk nagyon elvonulni,mindig van otthon valaki. Énse tudom 100%-osan elengedni magam,õ meg nem jó technikával csinálja. Õ mindig elélvez,ha izgatom.:(

Legjobb válasz: Tanítsd meg neki, hogyan jó neked... Ha én magamnak csinálom, van, hogy 5 perc is elég. Fél óra rengetegnek tûnik.

Tanítsd meg neki, hogyan jó neked... Ha én magamnak csinálom, van, hogy 5 perc is elég. Fél óra rengetegnek tûnik.
1. Tanúljon meg újjazni vagy használja a nyelvét 2. Nem tudon ti hogy vagytok vele de nekem minden fáradtságot megér hogy a lány kielégüljön rendesen. Szerintem ne magadban keresd a hibát ;)
Az ujja mellett használja a n nyelvèt is. Másik, h itt akarácsony!lepjètek meg magatok akár utólag egy vibrivel! Az biztos nem fárad el! :-D
szerintem csak akkor érdemes nekiállni, ha mind a ketten eltudjuk magunkat engedni, egyébként kitartás kérdése az egész :D
Biztosan akad ilyen
A kérdező hozzászólása: Akkor írna, aki igen?:)
Én!
A kérdező hozzászólása: Kort írjatok! :)
Én :D 17 :D
Miért neked nincs farkad? kor

Egy nő csak akkor élvez el az ujjazástól ha a G. pontját stimulálják?

Legjobb válasz: Legtöbbször, de van a csiklói orgazmus.

Legtöbbször, de van a csiklói orgazmus.
Nem feltétlen. Ha nem mind az öt ujjadat használod, akkor mondjuk a hüvelykujjaddal a csiklóját is izgathatod, meg még ott a másik kezed.
Nem.
nem, a G-pont az egy más tészta
A kérdező hozzászólása: Azt mondják a G-pontot elég nehéz megtalálni.A csikló orgazmussal tisztában vagyok, de csak attól valaki elélvezhet ha a hüvelyének a falát ingerlik?
el, persze, van akinek érzékeny a hüvelye annyira
Igen... én úgy is el tudok..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!