Találatok a következő kifejezésre: Az uh-n két (10 db)

Két halvány + teszt, de az uh-n nem látszik semmi?

Két hete jött meg, de rövidebb volt. Aztán elkezdtek fájni a melleim, ezért egy hete teszteltem Clearblue-val. Pár perc után kezdett megjelenni valami, és mire letelt a 10 perc halvány csík lett rajta. Csütörtökön voltam dokinál, aki tapintás alapján valószín?sítette a terhességet, de aztán a hüvelyi uh-n nem látszott semmi. Õ is csodálkozott, mert az utolsó "rendes" mensim alapján 5 és fél hetesnek kellett volna lennem. Ma reggel megismételtem a tesztet (szintén Clearblue), és ugyanolyan halvány lett. Nem kellett volna már er?sebbnek lennie? Nem értem, mert régebben már 2x használtam ezt a tesztet, és akkor egyértelm?en negatív lett, szóval semmi halvány csík.

Legjobb válasz: Szia! Minden teszt írja hogy 10 perc után ha megjelenik a csík az már nem valós! De nem értem akkor mi ez? Menj vissza a dokihoz! Most már lehet kimutatja az UH!

Szia! Minden teszt írja hogy 10 perc után ha megjelenik a csík az már nem valós! De nem értem akkor mi ez? Menj vissza a dokihoz! Most már lehet kimutatja az UH!
A kérdező hozzászólása: Úgy értettem, hogy 3 perc után kezdett el megjelenni valami, és úgy kb.7-8 elteltével halvány csík lett belõle.
Szerintem tesztelj másmilyen tesztekkel is, leheth. azon jobban látszódik majd a második csik! Sok sikert!

Az uh-n mért két méret alapján a terhességi hét változó. Ez normális?

ma voltam uh-n normálisan 20 hetes vagyok a bpd alapján és 19 a thq alapján a méretek jók utána néztem és benne vagyunk az átlagba és a doki is azt mondta hogy széppen fejlödik a baba csak most akkor ez mi holnap megyek az én dokimhoz csak gondoltam megkérdezem itt is hátha gyorsabb választ kapok köszi

Legjobb válasz: Szia! Teljesen normális, hiszen amit az ultrahang mér az csak egy átlag. Azon is sok múlik, hogy milyen pozícióba van a pici, mennyit mozog, mert minél aktívabba annál több eltérés lehet.

Szia! Teljesen normális, hiszen amit az ultrahang mér az csak egy átlag. Azon is sok múlik, hogy milyen pozícióba van a pici, mennyit mozog, mert minél aktívabba annál több eltérés lehet.

Volt már valakinek ilyen problémája? A köldökzsinór elején két eret látnak az UH-n, a későbbiekben 3-at.

A dokik azt mondták ők még sose láttak ilyet. Mindenféle vizsgálatra küldenek. Nagyon izgulok, nehogy valami baj legyen. :(

Legjobb válasz: Szia. Nekem eleinte 2eret láttak csak. Aztán a 19.héten meglett a 3.is egy nagyon profi géppel, a dokim a kórházba még mindig csak 2 lát. Vizsgáltasd ki hogy megnyugodj, de szinte biztos hogy ott van az, csak nem látják jól.

Szia. Nekem eleinte 2eret láttak csak. Aztán a 19.héten meglett a 3.is egy nagyon profi géppel, a dokim a kórházba még mindig csak 2 lát. Vizsgáltasd ki hogy megnyugodj, de szinte biztos hogy ott van az, csak nem látják jól.
A kérdező hozzászólása: 4D-s Uh-n látják így és már több doki is megnézte. Mindig azt mondják hogy a baba genetikailag jól fejlõdik. A babának a szívét fogják majd megvizsgálni valami speckó módszerrel, engem meg trombózisra vizsgálnak. Remélem tényleg egészséges a kislány. 26 hetes kismama
Nyugi. Biztos minden rendben lesz veletek.

Lehtséges az hogy két hónapos terhességet még nem látnak az uh-n?

Legjobb válasz: Nem.Kéthónapos embriónak már a szívdobogása is látható. 38hetes kismama.

Nem.Kéthónapos embriónak már a szívdobogása is látható. 38hetes kismama.
Szia! Két hónapos terhességet már látni kell az uh-on. Az ötödik héten már a szivmüködés is látható.
Ritkán, de néha elõfordul, hogy 7 -8 hetes terhességet még nem látnak valami oknál fogva. Sõt hallottam már olyat is, hogy a 12 hetes terhesség derült ki uhon. Ha gondod van, kérj vizsgálatot másik orvostól is.
Nálunk az elsõ ultrahangon hüvelyi ultrahangos vizsgálatot csinálnak. Azon még az érett tüszõ is látszik, nem egy 7-8 hetes terhesség. Hasi ultrahangon tényleg könnyebb elnézni.
Szerintem már látszani kellene. Nekem már 6hetesen látszott ráadásul hasi UH-on.
Szia!Az elég, hogy 3 orvos 3 különféle véleményt állított ki?A következõket 12 óra leforgása alatt:Terhes, elvetélt, soha nem volt terhes.Majd rá két hétre 4 doki közül 3 hazaküldött volna, hogy nem tudja miért vérzek, a 4.ik vette észre a 8 hetes magzatot petevezetõben, ha a többiekre hallgatok, ma nem írok, mert repedt szét, és véreztem be.Ha továbbra is vannak kétségeid, mert vannak tüneteid, jó egy 4D-s Uh is, az még jobban mutatja a dolgokat.Sok szerencsét!

12 hetesen volta utoljára ultahangon. Jövő héten kell mennem akkor leszek 18 hetes. Nem sok idő ez ami a két uh közt eltelt? Aggódokhogy minden rendban van e. A kötelezö uh. n kívül többször szeretnék menni azt lehet?

Legjobb válasz: Szia! Tudom hogy aggódsz mert én is átestem rajta. A kötelezõ UH-k a 12 , 18 , 32 , ill 36 hetes. Persze van hogy nem mindenhol pont azon a héten, de nekem így volt. A babóca nem értékeli annyira az UH-t mint te mert azok a hullámok amik ilyenkor érik az neki nem olyan jó. Nem ártalmas, de ne kínozd a gyerkõcöt. 39 heteske

Szia! Tudom hogy aggódsz mert én is átestem rajta. A kötelezõ UH-k a 12 , 18 , 32 , ill 36 hetes. Persze van hogy nem mindenhol pont azon a héten, de nekem így volt. A babóca nem értékeli annyira az UH-t mint te mert azok a hullámok amik ilyenkor érik az neki nem olyan jó. Nem ártalmas, de ne kínozd a gyerkõcöt. 39 heteske
Szia, én is így voltam uh-n ahogy te, nyugi semmi baja a picinek, elvan õ, szépen növöget! Az én kislányom kifejezetten utálja az uh-t, persze ha tehetném én minden héten megnézném, de úgy gondolom elég így 6 hetenként menni!Mikor már elkezd mocorogni, akkor már uh nélkül is tudni fogod hogy minden ok!Az meg már nem sok idõ! Boldog Babavárást! Üdv: 21 hetes kismama
én is ugy erzem, hogy rengeteg ido tellik el a ket uh kozott.. pedig en magandokihoz jarok, aki mindig uhz (12, 16, 19 hetesen voltam en a te "idodben"). 4 d ultrahangra mehetsz. én 30 hetesen voltam utoljara, most 34 hetes vagyok, en is a jovo heten megyek, hat alig varom.. mondjuk utana lesz a 36 hetes nagy uh, és utana a dokihoz megyek egy het mulva, es megint uh, de akkor is.. jo lenne tudni, hogy mindig jol van a picim.. 4d ultrahangra mehetsz, de az fizetos, kemenyen, vagy olyan magandokihoz jarsz, aki uh-z, és akkor nemcsak a korhazban lathatod a manód. boldog babavarast, és turelmet (de azonnal, es nekem is :) ))
Hát így igen soknak tûnik a 6hét, tényleg. Én ezt úgy oldom meg, h magándokihoz járok és azt javasolta, hogy a 2.trimeszterben 3hetente szeretne látni. Tudom, ez így másabb, hiszen fizetni kell, és sajnos nem mindenki teheti meg.Én úgy "spórolok", h letelik a 3hét és a 4.héten megyek. :) Jó egészséget kívánok!!!
szia!Én is soknak találom, úgyhogy inkább én is magándokihoz járok. Mivel 4 hetente kell menni, azt gondoltuk a férjemmel, hogy havonta ennyit megér nekünk, így voltunk a 12. héten a kötelezõn a kórházban, a 16-on magán, majd 19 hetesen megint a kórházban, utána 23 hetesen magán...így azért nyugodtabbak vagyunk.Egyébként a kórházban végzett vizsgálatért nem kér pénzt a dokim, úgyhogy így ki lehet bírni.Majd a 36. héttõl kell hetente járni, addig nem vészes az összeg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Menstruációtól számítva betöltött 6. hét után UH-n látszódott 12 mm-es petezsák és benne a szikhólyag vagyis az embrió kezdemény. Két hét múlva csak üres petezsák. Létezik hogy elbújt az embrió és csak nem látszódott UH-n? 3 nap múlva megyek újra.

Legjobb válasz: A szikhólyag nem az embrió kezdeménye, hanem táplálja azt. Szerintem ebbõl sajnos nem lesz baba, nincs olyan hogy elbújik, 8 hetes terhességnél már látszódni kell a babának. Drukkolok hogy ne legyen igazam!

A szikhólyag nem az embrió kezdeménye, hanem táplálja azt. Szerintem ebbõl sajnos nem lesz baba, nincs olyan hogy elbújik, 8 hetes terhességnél már látszódni kell a babának. Drukkolok hogy ne legyen igazam!
Sajnos ilyenekbõl nem szokott jó kisülni! De drukkolok, hogy meglegyen a baba!!
Megtalálták a babát?
A kérdező hozzászólása: Nem, csütörtökön is üres volt a petezsák. Pénteken mûtöttek, szombaton már itthon voltam. Túl vagyok rajta, teljesen megkönnyebbültem. A következõ sikerülni fog. :)

Ma voltam 4d uh-n.14 hetes vagyok azt mondták fiu lessz 60%. Már van két fiam és nagyon szertettem volna kislányt. Szerintetek reménykedhetek még abban hogy kislányom lessz?

Legjobb válasz: nekünk mondta adoki, hogy ne reménykedjünk. A férjem fiút szeretett volna. Azt mondta, egészséges kislány, aminek persze nagyon örültünk. Megnézte mégegyszer, és mondta, tuti kislány.

nekünk mondta adoki, hogy ne reménykedjünk. A férjem fiút szeretett volna. Azt mondta, egészséges kislány, aminek persze nagyon örültünk. Megnézte mégegyszer, és mondta, tuti kislány.
60%, az majdnem 50%, ami azt jelentené, hogy bármi lehet. Szerintem ne add fel a reményt!:)
HÁÁt...szerintem kicsi az esély. Majd a negyedik :-)
utolsóval értek egyet.meg azért 14 hetesen még elég picike és nem látni szerintem olyan jól.
nálunk a betöltött 18.hét elõtt nem is mondanak semmit- mert állítólag addig még tökegyformák a babaák nemi szervei- és utána záródik vagy nyílik ki a húgycsõ- vagy hogy is van- és ugy lesz belõle kuki, vagy puni... van az a könyv, a csodálatos utazás- abban részletesen le van írva. Tök érdekes. szerintem még reménykedhetsz- még nem tuti a 14.hét.

Dec.12-én mensiztem utoljára! Csináltam már 5 tesztet mind pozítív lett! Voltam hasi uh-n ott azt mondták hogy még nagyon pici és nem látják! Mennyi idős lehetek? Volt egy minimális barna valami éppen csak két csík ez rosszat jelent?

Legjobb válasz: Hát, ha dec. 12. az UM, akkor 6 hetes és 1 napos vagy ma. Most már akár láthatnák is. A barnázás nem jó, szólj róla a dokinak mihamarabb, fõleg, ha továbbra is fennáll.

Hát, ha dec. 12. az UM, akkor 6 hetes és 1 napos vagy ma. Most már akár láthatnák is. A barnázás nem jó, szólj róla a dokinak mihamarabb, fõleg, ha továbbra is fennáll.
Melled az mennyire fáj mit érzel ?Feszül?
Elõzõ vagyok. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
A kérdező hozzászólása: Ja azt elfelejtettem mondani hogy az 5 tesztbõl egyet laborban csinálták!A doki az uh-n azt mondta hogy 97% terhesség de még kicsi és nem látja a petezsákot és ezért mondta hogy menjek vissza kedden és akkor többet tud mondani hiszen 1 hét eltelik a két vizsgálat között!
Szia! Nekem hasonló gondom van. Dec. 20-án volt utoljára. 3 teszt és hcg vérvizsgálat is azt mutatja, hogy baba van. Viszont pénteken voltam dokinál és hüvelyi uh-n sem látott semmit és kézzel sem tudott kitapintani semmit. Hétfõn újra vérvizsgálat, hogy merre mozdul a hcg-m. Nekem sem jót, sem rosszat nem mondott, 4 lehetõséget sorolt fel, szintén pecsételek ill. a héten kellett megjönnie és ekkor egy kevés inkább barnának mondható vérzésem volt, ami inkább pecsételésnek mondanám. Én nagyon reménykedem, hogy minden rendben lesz, remélem nálad is. Próbáljunk a pozitív gondolatokat megtartani, hogy minden oké, csak még picik a bébik.
ha talán a doki nem hasi Uh-t csinálna, még látná is. Azt a 12. hét után szoktak, addig hüvelyit csinálnak!
Én 7 hetes voltam amikor elõször voltam uh-on, akkor már lehetet látni, hogy ott bizony van valaki. Nekem késõbb is volt barnázásom, sõt egy kis vérzésem is. 38 hetes pocis
Szia! Számítás szerint már egy nappal elmúltál 6 hetes. Nem tudom mikor voltál dokinál, de most már egy nem túl professzionális UH géppel is kellene valamit látni. Gondolom késõbbi idõpontra visszarendelt a doki.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!Tegnap volt csak ez a barna valami ma egész nap pihentem!Kedden megyek vissza uh-ra!Azért voltam csak sima hasi uh-n mert 2 éve szeretnék teherbe esni és nem szeretném ha idõ elõtt megvizsgálna és történne valami rossz dolog!Inkább várok még vele!De kedden megyek uh-ra!Kicsit félek is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Én is drukkolok neked:) )
A kérdező hozzászólása: Az normális ha nem érzem azokat a szokásos tüneteket?A mellem az fáj de ma kevésbé éreztem!De más bajom nincs!Eleinte a kávé kijött belõlem de most meg tudom inni persze csak keveset és sok tejjel!
Bizonyára késõbb fogant a babó. Én 7 hetesen voltam hasi UH-on, és akkor valójában csak max 6 hetesnek feleltem meg, petezsákot láttunk csak akkor! Ha a kávé kijött, az jó jel! :) ) Sok-sok pihenés!!
Nem, ez a méhnyálkahártya latin megfelelõje. Jó vastag, meg tudna benne tapadni a petesejt.
Az endometrium a méh nyálkahártya - (Az uterus meg a méh)
A daganatra más kiferjezés van - (Az endometrium vastagsága van csak megadva itt) Semmi abnormális
Csak ennyit mondtak? Ebbõl nem nagyon derül ki semmi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!