Találatok a következő kifejezésre: Az uh-n erősen (2 db)

Az uh-n elég erősen odanyomják a hashoz a vizsgálófejet, ugye nem árt a babának?

Legjobb válasz: szia,ki van zárva hogy ártson,nem .32 hetes kismama.

szia, ki van zárva hogy ártson, nem .32 hetes kismama.
Velem még a 13.héten volt olyan, hogy az uh-os doki olyan erõsen nyomta a hasamba az uh fejet, hogy mikor kijöttem onnan elsírtam magam, mert ugy fájt amit mûvelt.Ha a férjem nem látta volna, el sem hitte volna.De a világon semmi bajunk nem lett.Most 29 hetes vagyok.
Nekem is minidg erõsen nyomja oda. Nem fáj, de nem is kérném egész napra. 28 hetes kismami
Dehogy lesz baja!
Szia! Nekem a 4D-s UH-n aludt a babám, és a doki próbálta felébreszteni, és elég erõteljesen böködte a hasam. A babucim meg sem rezzent. Aztán egy fél óra múlva meg játszott a kezével, eltakarta a pofiját, szintén következett a bökdösés. Én is féltem, de gondolom, ha fájt volna neki, akkor tiltakozik, hát nem tette. Azóta sincs semmi baj, úgyhogy biztos nem árt a babáknak. Nyugi, én is nagyon meg voltam ijedve! 32 hetes kismama
Szia.Azt olvastam valahol, hogy olyan védelemben van a pociban a baba, mintha 1 felfújt lufiban lévõ tojást szeretnél kalapáccsal megütni.
A kérdező hozzászólása: De aranyosak vagytok! Köszönöm a válaszokat. Elég ideges lettem, amikor megnéztem újra a felvételeket, de hiszem, hogy nincs semmi baj. Bár babám szerintem védekezett, igyekezett kézzel-lábbal eltolni magától azt, ami bökdösi. Igyekszem megnyugodni, nem lehet semmi gond.

5 hetes 4 napos kismama vagyok. Ma voltam uh-n, 10mm a petezsák. Ez jó ilyenkor? Időnként elég erős mensi-szerű görcseim vannak, mintha meg akarna jönni. Normálisnak mondható az ilyesmi?

Legjobb válasz: 10mm az jó,de erõsek nagyon a görcsök?Hát ha nagyon erõs az nem jó,de ha nem annyira erõsen görcsölsz az természetes ilyenkor a hormonok miatt. Boldog és Nyugodt Baba várást! 35+2 hetes kismami

10mm az jó, de erõsek nagyon a görcsök?Hát ha nagyon erõs az nem jó, de ha nem annyira erõsen görcsölsz az természetes ilyenkor a hormonok miatt. Boldog és Nyugodt Baba várást! 35+2 hetes kismami
A bébit még nem látta? Ilyenkor már szokott látszani, lehet hogy még nem vagy 5 hetes.A görcsölés elvileg normális, nõ a méhed, nyúlnak a méhszalagok.Nekem az elsõ trimesztert végigkísérte a "mindjártmegjön" érzés.Feküdj le, pihenj attól jobb lesz (nálam bevált). Helga
http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html Ez viszonylag normális mérettáblázat. Helga
Szia, Jók a méreteid, lehet picit kisebb a babód, és azért csak a petezsák látszott, gondolom visszahívott két hét múlva. Akkor lesz szívhang is, és a pöttyöd is:) (de lehet béna a doki és nem látta:) ) A görcsökrõl annyit, hogy nekem pl olyan görcseim vannak, hogy pár szülõ nõvel cserélnék, mégis minden okés odabent, csak nõnek a szalagok. Amíg nem vérzel semmi baj nincsen, beszéld meg az orvosoddal, hogy szedhetsz e magnéziumot... Gratu a picihez:)
szia.nyugodj meg én is ma voltam uh-n és 5 hetes vagyok.a babám 5 mm-es.nyugi csak lehet h kissebb és azért nem látszik.a mult héten nekem semmit nem találtak.meglessz az a pontocska csak most bujócskázik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!