Találatok a következő kifejezésre: Az ugye egy babona, hogy (2 db)

hol égetted meg magadat?
Szerintem is igaz.Az unokaöcsémnek a kukiján van egy cseresznye, mert az anyukájának a hasára terhesen ráesett a fáról egy szem.A pici meg pont úgy fordulhatott benne.Az egyik ismerõsömet terhesen derékon vágta a férje és a kicsinek lila volt a háta.Az osztálytársnõmnek pillangó van a kézfején.Állítólag megcsodálta az anyukája terhesen.
Hogy égésnél igaz e v. sem azt nem tudom alátmasztani. Viszont mikor velem terhes volt anyu, beütötte a hátát-maradt ott egy jó nagy folt... Nekem úgyan ott van egy, még most is majd 30 év után:)
Ha a babán minden égési nyom látszódni fog, amit én a váradósság alatt elszenvedtem a konyhában, akkor viccesen fog kinézni:) Nekem is mondták, hogy ha valaki valamit nagyon kíván, és megérinti magát valahol, akkor ott lesz egy olyan alakú anyajegy a babán.Erre én nemes egyszerûséggel visszkérdeztem, hogy mi van ha a szexet kívánom?Akkor mi lesz a kicsin? Szerintem ez is csak olyan tévhit, mint a laposhas kislány, hegyes kisfiú, vagy a ki mit kíván alapján megmondani, hogy mi van a pocakban, meghogy a kilány elveszi -e az enyja szépségét...és még sorolhatnám a sok babonát.
Ugye csak viccelsz???
az nem hiszem, hogy látszódni fog a babán, kicsi folt az ahhoz, ahogyan leírtad
nekem anyukám terhessége alatt leforrázta a karját.az én karomon van egy ici-pici barnább folt.
A kérdező hozzászólása: Szerencsére csak egy kicsi helyen, a mutatóujjamon kívülrõl leforráztam. Hát én teljesen azt hittem, ez csak egy babona, csak a férjem mondta, itt kérdezzem meg azért, mik a vélemények, tapasztalatok. Ja és 21 hetes vagyok, nem tudom, ez számít-e.
hát igen nekem is a férjem édesanyja beverte a hátát, és ott van egy foltja a páromnak
Egészségügyi révén én szervi magyarázatot nem tudok...de vannak furcsaságok...pl egyik ismerõsöm nagyon kívánta végig az epret a terhesség idején, a kisfiának a lábán van egy eper formájú foltja. Vagy exemnek az anyja terhesen beverte a hátát kiszállsánál a kádból a csapba..exemnek ugyanott van egy nagy foljta.... Ezek inkább megmagyarázhatatlan dolgok....szerintem.
Lehet, hogy en vagyok tul szkeptikus de en nem tudok ilyesmikben hinni...megcsodalni valamit es az megjelenik a babamon....mondjatok egy logikus megfoghato magyarazatot erre.... 12 hetes kismama
Nekem jó volt, ezzel sikerült mindkettõnknek végleg lezárni. (két alkalom volt)
A kérdező hozzászólása: Valahogy én is így érzem, hogy könnyebben menne a lezárás.. De sokszor nem érdemes, ugye? Szóval , mint alkalmi szexpartner , nem lenne túl jó ötlet.. Vagy ha olyan a kapcsolat mûködhet? Volt már valakinek ilyen?
Hát nekem volt ezzel egy kis tapasztalatom.Évekig voltam együtt a csajjal, és nagyon össze szoktunk, szakítás után még egy ideig majdnem mindig meg akarta fogni a kezem, sokszor meg is tette és csak késõbb vette észre magát.Aztán meg össze is jártunk szexelni és utánna összekarolva aludtunk el.De amint fejben is és valamennyire szívben is sikerült lezárnunk a dolgot, már nem jártunk össze.Már alig beszélünk néha.Azt is csak interneten.
Ez függ attól a dologtól hogy miért is ex, mert pl ha kihûlt a kapcsolat és néha egy kis fellángolás az nem baj, ha másik miatt elhagyott vagy megcsalt akkor utáltam magamat amikor elcsábultam. Ha nekem van új partnerem nem megyek a régihez.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!