Találatok a következő kifejezésre: Az ugrálókötelezés hatásos (3 db)

Az ugrálókötelezés lehet olyan hatékony zsírégető edzés mint pl: a futás? Ha nem is olyan hatékony, de legalább hatásos?

Legjobb válasz: Most csak ezt találtam, de régebben minden ilyen oldalon úgy láttam, hogy a sima kocogás kevésbé megterhelõ mint az ugrálókötelezés. http://www.egeszsegkalauz.hu/kalkulatorok/energia-felhasznal.. Egyébként intenzitásfüggõ.

Most csak ezt találtam, de régebben minden ilyen oldalon úgy láttam, hogy a sima kocogás kevésbé megterhelõ mint az ugrálókötelezés. http://www.egeszsegkalauz.hu/kalkulatorok/energia-felhasznal.. Egyébként intenzitásfüggõ.
olyan hatékony nem de ha nincs más akkor az is jó lesz
/A kocogás/enyhe futás nekem nem nagyon okozott megerõltetést/ akkor növeld a tempót ba szd ki gyorsabban kell futni és kész, intenzívebben ugráló kötelezel mint futsz ennyi rá a magyarázat. futással és ugráló kötelezéssel is lehet egyaránt kardiózni és aerobozni is, ettõl függetlenül a futás a jobb mozgás.
a kérdezõ meg futást írt a kérdésben, akkor meg minek írsz a kocogásról ha futásról kérdeznek?
Egyébként pedig, igen kitapasztaltam. A kocogás/enyhe futás nekem nem nagyon okozott megerõltetést(legfeljebb, a hideg az arcomban), miután napi 1-1 órát ugráló köteleztem. Ennek ellenére az ugrálókötél még most is eléggé megdobogtatja a szívem.
"a legjobb mozgás a zsírégetésre a futás és én itt be is fejeztem a vitát." Szövegértés? Én kocogásról beszéltem és az intenzitás mértékrõl. Nincs vita....
engem nem érdekel az ilyen netes kalkulátoros sz ar, tapasztald ki aztán rájössz. többet kéne gyakorlatoznod mint netes fa szságokat olvasni. a legjobb mozgás a zsírégetésre a futás és én itt be is fejeztem a vitát.
ennyi sületlenséget össze hordani
Igaszság szerint 1 óra normális ugráló kötelezés több kalóriát éget mint 1 óra kocogás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Segítettetek vele :) Lassan egyre hidegebb lesz és én nem nagyon szeretnék lebetegedni, mivel már a legutóbbi kocogástól is rendesen megfájdult a torkom, de a mozgást semmi képen nem akarom abbahagyni.
az intenzitástól függ, de ha a normál kötelezést vesszük alapnak, akkor kb 2-3x annyi kalóriát éget el ugyanannyi idõ alatt, mint a kocogás, viszont a savasodási küszöböt is elõbb éred el így. elvileg a 3. legjobb cal égetõ a kettlebbel és a küzdõsport után a kötél.
Attol fugg milyen intenziven csinalod, de mindekeppen van hatasa.
A mozgással eltöltött idõ a mérvadó.
A kérdező hozzászólása: Értem és köszi!
A kérdező hozzászólása: Tényleg a futást kérdeztem, de végül is nem az volt a szándékom, hogy vitát robbantsak ki. Csupán az érdekelt, hogy megéri- e ugráló kötelezni. Am heti 1x szoktam intenzíven futni és 1x kocogni, tehát végül is mind2 érdekelt. Mindenkinek köszi a válaszokat! További szép napot :)

Az ugrálókötelezés mennyire hatásos fogyasztószer?

És milyen mennyiségben célszer? végezni?

Legjobb válasz: Hatásos, mivel folyamatosan mozogsz. Szerintem a rendszeresség a legfontosabb, próbálj minden nap legalább 10-15percet.

Hatásos, mivel folyamatosan mozogsz. Szerintem a rendszeresség a legfontosabb, próbálj minden nap legalább 10-15percet.
Tökéletes
egy tippet azért fogadj meg: elõtte és utána rendesen nyújts!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat :)
Az elõzõ tippet el ne fogadd! Hideg izmot TILOS nyújtani. Elõtte bemelegítés, utána nyújtás, ez a helyes.
A kérdező hozzászólása: Rendben , guggolásból felugrás vagy hasonló megfelel rá bemelegítésnek?
Az ugrálókötelezés tökéletes kardióedzésnek. Kevés olyan mozgásformát tudok elképzelni, ami hatásosabban lenne képes megemelni a pulzusodat mint a folyamatos ugrálás. De mi a francnak kéne már elõtte "külön" bemelegíteni? Egyszerûen csak szép lassan kezded el és folyamatosan gyorsítasz. Ennyi! Utána nyújtani nyilván lehet...
A kérdező hozzászólása: Oké köszönöm a választ. : )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!