Találatok a következő kifejezésre: Az udvaron macsekunknak van (6 db)

Sims1 kiegészítőben, hol lehet, macskát vagy kutyát beszerezni, venni ami csak az enyém? Mert rohnagálnak az udvaron, kb 4 órát. De utána mennek. Van kosár meg kalya meg minden.

Legjobb válasz: Az Unleashed címû kiegészítõben vannak állatok. El kell menned fuvarral a városba, és ott lesz két kosár, egyikben macska, másikban kutya, ott kell kiválasztanod a fajtát + nevet, és megvenni is ott fogod. Aztán menj haza, és mennek veled. Akik ott rohangálnak az udvaron, azok vagy mások állatai, vagy kóborok, nem fognak ott maradni nálad :)

Az Unleashed címû kiegészítõben vannak állatok. El kell menned fuvarral a városba, és ott lesz két kosár, egyikben macska, másikban kutya, ott kell kiválasztanod a fajtát + nevet, és megvenni is ott fogod. Aztán menj haza, és mennek veled. Akik ott rohangálnak az udvaron, azok vagy mások állatai, vagy kóborok, nem fognak ott maradni nálad :)

Mit tehetek sajnos az udvarunkat el lepték a bolhák van 2 kutya 4 macska ök is és az udvar is tele van bolhával mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Elsõ körben mindenkinek neostomosanos fürdõ, aztán az egész kertnek is egy neostomosanos "fürdõ", végül pedig a macskákra bolhanyakörv, a kutyákra pedig spot-on.

Elsõ körben mindenkinek neostomosanos fürdõ, aztán az egész kertnek is egy neostomosanos "fürdõ", végül pedig a macskákra bolhanyakörv, a kutyákra pedig spot-on.
állatpatikákban lehet kapni olyan szert amivel le kell permetezni az udvart és kipusztulnak....
A bolha olyan élõsködõ, ami többnyire a gazdatesten tartózkodik, szóval az udvar nem annyira lehet vele tele, inkább csak azok a területek a petéikkel, ahol az állatok gyakran fekszenek. Neostomosanos fürdetés jó ötlet, és érdemes nagyon alaposan kitakarítani, kimosni, és neostomosannal lefújni mindent, ahol az állatok gyakran fekszenek. Utána megelõzésre nyakörv, vagy spot on.
Én mostmár a Neostomosan helyett az Insecticide 2000-re esküszök. Eddig én is Neostomosant használtam, de ez ezerszer jobb. Szagtalan, nem hagy foltot, emberre is lehet fújni, bútorra, bármire (melegvérûekre nem káros), a szemed láttára hal meg a bolha.

Vidéken élek főut mellett emeletes családi házban idős is lakik nálunk óriási az udvarunk, én csak 12 vagyok szoval gyerek is lakik itt. Milyen kutyát vegyek? Ja és macska is van!

Legjobb válasz: Lehetõleg kis testût.Magyar fajtát,pulit.Nagyon okos,igénytelen,adómentes .Állandóan szemmel tartja az egész udvart.Ez csak a pulira jellemzõ .Aki foglalkozik vele annak mindent megcsinál .Nagyon játékos is .

Lehetõleg kis testût.Magyar fajtát, pulit.Nagyon okos, igénytelen, adómentes .Állandóan szemmel tartja az egész udvart.Ez csak a pulira jellemzõ .Aki foglalkozik vele annak mindent megcsinál .Nagyon játékos is .
Nyugodt és érzelmes, de – vadászkutya lévén – zsákmányát (étel, játék vagy ezeknek vélt más tárgyak) egyes esetekben agresszívan megvédi. Háziállatnak alkalmas: bolondos és kedves kutya. A felnõtt egyedek mély hangú, öblös ugatása elsõ hallásra ijesztõnek tûnhet. Alkalmas városi és vidéki életre is. Szereti a gyerekeket. Néha csökönyös szokott lenni. Az ugrálást, amit nagyon szeret, nem szabad hagyni neki, a gerincvelõbecsípõdés elkerülésének érdekében. (wikipédia)
Elpusztulni a porszívó szokott...
A kérdező hozzászólása: Énnekem mindenki meg"döglik"! XD
"meg döglött a kutyám" felejtsd el.Egy igazi gazdinak meghal, vagy legfeljebb elpusztul a kutyája.
A kérdező hozzászólása: Nagyon ÖRÜLÖK HOGY ILYEN FAJTÁJU KUTYÁKAT MONDTOK MERTIMÁDOM AZ ÖSSZES MEGEMLÍTETT KUTYAFAJT (de azt azért tudnotok kell hogy tényleg ezeken a kutyafajtákon kívül amit imádok és amit vennék az még a BASSET HOUND lenne) szoval még az lenne a kérdésem hogy a basset hound jó választás lenne-e? (Csak tapasztaltaknak szól, de mások is kommentálhatana-nem tilos-)!!!!!!
Szálkás tacsi jó választás! A labrador is nagyon jó, de ha be is mehet, rengeteg szõre tud kihullani.
Kistestût, vagy középtestût, ami lehet keverék vagy fajtatiszta, lehetõleg kölyköt, vagy olyan felnõttet, ami jól kijön a cicákkal. A kutyamenhely is jó választás lehet, de mindenképp nézd meg a választott kutyust, nehogy melléfogj. Ajánlom a tacskót, labradort, és a beagle-t.
A tacskó újra jó választás lenne. Kedves, szófogadó, pici korban macskához szoktatható, kicsi így nem ugrál át a kerítésen, a lakásba is beviheted, az egereket is fogja, ezenkívül jó jelzõkutya. A szálkás szõrû tacsit ajánlanám mert kinn jobban bírja, nem annyira fázós.
A kérdező hozzászólása: Énnekem nemrég döglött meg a kutyám az tacskó volt. A tacskó jó választás lehetett? Megint azt vegyek? Csakmert õt bent tartottam de most valami kintit akarok, amit azért be is tudok vinni éjszakára!
ja bocsi ez a basset hound


Ha szeretnéd hogy ellopják akkor tarthatod kint.
Ha majd kint tartod, elkuldod a cimedet? :) Szeretnem ellopni, tudod, nagyon tetszik, csak nem telik ra... Monduk, en utanna bent tartanam, nehogy valaki mas is ellopja tolem. :P
Egy fokozottan kíváncsi, híresen felfedezõtermészetû, agilis, barátságos, látványosan vad-hibrid fajta, több százezer forintos macskát udvarban nem jó ötlet tartani, szerintem elég értelemszerû, hogy miért. Egyszer kóborol el, és többet nem látod viszont, max. ha van olyan szerencséd, hogy nagyon becsületes a "megtalálója". A kinti macskák szokásos kockázatai (balesetek, kutya, autó, paraziták), várhatóan jóval alacsonyabb életkora és rosszabb egészsége állnak fenn nála is (amennyiben nem lopják el...), ami már csak az árát és ritkaságát is tekintve ilyen fajtánál szerintem elég nagy felelõtlenség.
Én nem tartanám udvarban, mi van ha kimegy az utcára és elcsapja egy kocsi.Az nem válogat hogy drága és ritka szavanna macska vagy csóró házimacska.Vagy mi van ha ellopják, befogja vagy nyugdíjas mert neki tetszik.Vagy mi van ha megmérgezik, eszik egy jó adag patkánymérget valahol.Gondolkozz ember!!
Több százezer forintos macskát nem tartanék kint, de ezt szerintem a tenyésztõ kiköti a a szerzõdésbe, hogy csak kifutóba tarthatod!
Utolsó: jó lenne ha csak több száz ezer forintról lenne szó :D ha már mindenképp forintban akarod tudni, akkor elmondom hogy 2, 5 millánál kezdõdik +egyéb költségek hogy behozhasd az országba. európában tenyészti kb 5 ember.
haha, én is jót szórakoztam a párszáz ezren. bár a kérdésen jobban. cica egyhelybõl ugraná át a kerítést, nem hiszem, hogy ezt részletezni kell http://www.youtube.com/watch?v=vprEInOl1o0
azt hiszem, itthon is láttam ilyen tenyészetet, de õk nem F1-eseket tartanak, hanem F4 vagy F5-öket. általában sokadik generációsakat szoktak eladásra kínálni, azokból kinézem, hogy csak néhány százezer.
az meg pláne nem olcsó. gondolj bele, az f1 félig szervál félig házimacska, az f2 az f1 apunya és apuka és így tovább, tehát egyre értékesebb.

Mit csináljak ha költözünk az olyan macskával amelyik az udvaron van és nem a házban? Hogy vigyem el?

Legjobb válasz: Valahogy azért csak meg tudod fogni, hiszen ha eszik, akkor is elõjön. Utána hordozó, vagy papírdoboz.

Valahogy azért csak meg tudod fogni, hiszen ha eszik, akkor is elõjön. Utána hordozó, vagy papírdoboz.

Az udvaron tartott macsekunknak van egy rossz szokása. Bejár a konyhába nagyvécézni. Hogy szoktassam le róla?

Amúgy sosem jön be ,csak ezért.

Legjobb válasz: Nem tudom,ne engedd be.Én a kutyámat ugy szoktattam le (bár õ nem a konyhába hanem a teraszra)amikor wc-zett utána egybõl odanyomtam a fejét a kakához (nem nyomtam bele) és mondtam neki hogy nem szabad.De az a baj hogy õ kutya volt....

Nem tudom, ne engedd be.Én a kutyámat ugy szoktattam le (bár õ nem a konyhába hanem a teraszra)amikor wc-zett utána egybõl odanyomtam a fejét a kakához (nem nyomtam bele) és mondtam neki hogy nem szabad.De az a baj hogy õ kutya volt....
A kérdező hozzászólása: Nem igazán engedem be, de beszökik.
tegyél ahova szokott wc-zni egy dobozba macskaalmot és ha már belecsinál akkor fokozatosan egyre közelebb az ajtóhoz végül pedig az ajtó elé szerintem csak igy sikerülhet mivel ha rájön, hogy az a wc és az az övé akkor keresni fogja és lassacskán kiszokik a lakásból.
Mikor piszkított szagoltasd meg vele és tedd ot ki.
A kérdező hozzászólása: Nincs valami féle vegyszer amivel, ha bedörzsölöm azt a helyet a macska nem vc-zik oda, mert rendszerint csak a végeredményt találom a macska eltûnik.
A kérdező hozzászólása: Amúgy köszi a válaszokat.
Szia! Az én cicám a Wc mellé szeret kakilni. (Nálam szõnyeg van ott) Én idõnként befújom egy kevésbé kedvelt parfümmel és akkor amíg érzi a szagát, addig nem kakil oda(napok). Még kicsi, úgyh reménykedek, h elszokik onnan késõbb. Remélem, h hasznosnak találod az ötletemet.
A kérdező hozzászólása: Kószi.Kipróbálom.
Én agyonvertem. Azóta nem piszkít be :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!