Találatok a következő kifejezésre: Az természetes, napjában többször (3 db)

Menstruációkor gyakrabban kell (egy nap többször) mosakodni odalent? Vagy az csak rontja a hüvely természetes védekezőképességét?

Több hónapig tartó hüvelygondjaim voltak (még most sem teljesen oké). Nem akarom hogy újra visszafert?z?djek.

Legjobb válasz: Tiszta vízzel nyugodtan moshatod kívül a puncidat többször is. A hüvelyt viszont nem kell kimosni!

Tiszta vízzel nyugodtan moshatod kívül a puncidat többször is. A hüvelyt viszont nem kell kimosni!

Az természetes, ha napjában többször is beleszúr a petefészkeimbe? Néha szúrásnak nevezném, néha nyomásnak. A méhem is elég gyakran feszül.

4+5 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nekem is szúrkált az elején. Azt mondta a doki, hogy épp ágyazódik be a pete. Szerintem amíg nem görcsölsz, nem vérzel, ne aggódj. Lassan úgyis mész gondolom dokihoz. Minden jót, üdv 22 hetes kismami

Nekem is szúrkált az elején. Azt mondta a doki, hogy épp ágyazódik be a pete. Szerintem amíg nem görcsölsz, nem vérzel, ne aggódj. Lassan úgyis mész gondolom dokihoz. Minden jót, üdv 22 hetes kismami
Teljesen normális, nyúlnak az izmok. Boldog babavárást!

Pár napi netezés után többször előfordult, hogy egyszerűen törlődött a rendszer-partíció. Pontosabban azt jelezte, hogy nincs megformázva. Természetesen totális adatvesztés. NOD32, Ad-Ware, tűzfal van. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Szerintem a merevlemez hibája. Ha lehet, mentsd el a fontos adatokat másik lemezre. A hibás lemezt partícionáld át. A partíció(ka)t teljes formázással formázd meg! Ha így is elõfordul a hiba, akkor valószínû, hogy hibás a merevlemez. Ha garanciás, viheted vissza, egyéb esetben ne tárolj rajta fontos adatokat.

Szerintem a merevlemez hibája. Ha lehet, mentsd el a fontos adatokat másik lemezre. A hibás lemezt partícionáld át. A partíció(ka)t teljes formázással formázd meg! Ha így is elõfordul a hiba, akkor valószínû, hogy hibás a merevlemez. Ha garanciás, viheted vissza, egyéb esetben ne tárolj rajta fontos adatokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!