Találatok a következő kifejezésre: Az természetes, néha-néha megjön érzésem van (2 db)

Az természetes, ha néha-néha megjön érzésem van?

16-án volt az inszeminációm,2 tesztem + lett,vérvétel eredményem +,a méhfalam megvan vastagodva.2 hét múlva kell vissza mennem.

Legjobb válasz: Szia!Igen, természetes. Ez nálam is így volt. De nem görcsöl, igaz? Csak érzed a pocid? 25hetes pocis

Szia!Igen, természetes. Ez nálam is így volt. De nem görcsöl, igaz? Csak érzed a pocid? 25hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Nem görcsölök egyáltalán, csak érzem a pocim néha.Gratulálok!Kb hány hetesen látnak valamit u-on?
Hát olyan 5-6-7 de ez mindenkinek változó!Mikor kellene nem megjönnie?
A kérdező hozzászólása: Már 2-án kellett volna, de a tesztem +, és a doki is azt mondta, hogy kb 3 hetes lehetek, de még nem lát semmit, csak a méhfalam vastag lett (12mm).

5-6 hetesen természetes, hogy szinte semmi tünetem nincs? Amikor meg kellett volna jönnie akkor volt mindjárt megjön érzésem, azóta néha fájdogál a derekam és a hasam egy kicsit. Olyan is van, hogy az egyik oldalt fáj csak. Az nem baj?

Legjobb válasz: Nem baj, ha nincs tuneted, az a lenyeg, hogy a baba ott van. Szerintem a tunetmentesseggel inkabb szerencses vagy. En a 13. hetben vagyok a 2. babaval, az elso terhessegemnel is alig volt tunetem (enyhe mensis erzes, cicifajas, semmi mas), de most a masodik babaval meg ennyi sincs. Eddig annyiban nyilvanult meg a terhessegem, hogy kb 3 heten at tudtam (volna) delutanonkent aludni, mert faradt voltam, a 8. hetol puffadtam es ezzel felsoroltam mindent.

Nem baj, ha nincs tuneted, az a lenyeg, hogy a baba ott van. Szerintem a tunetmentesseggel inkabb szerencses vagy. En a 13. hetben vagyok a 2. babaval, az elso terhessegemnel is alig volt tunetem (enyhe mensis erzes, cicifajas, semmi mas), de most a masodik babaval meg ennyi sincs. Eddig annyiban nyilvanult meg a terhessegem, hogy kb 3 heten at tudtam (volna) delutanonkent aludni, mert faradt voltam, a 8. hetol puffadtam es ezzel felsoroltam mindent.
A kérdező hozzászólása: Köszi
szia!remélem nem is lesz neked hányás...stb én ma vagyok 14hetes és hála az égnek semmi gondom !!remélem nem is lesz!!!!ezekután!!neagodjez minedkinél más!!jo babvárást!!!
Szia! Hasonló képpen vagyok én, is örülök neki, hogy nem vagyok egyedül a tünetmentességgel. Néha egy picit szúrkál a petefészkem -fõleg a jobb oldalt - aztán ennyi. Sem cici feszülés, sem émelygés.... azt hittem nálam van a hiba! DE még a java ugye hátravan! Boldog Babavárást Neked!
Szia! Nálam is igy kezdõdött.Na de aztán a 8-ik héttõl a 15. hétig végig hánytam a napokat.Jó baba várást 35 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, és Nektek is minden jót!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!