Találatok a következő kifejezésre: Az természetes, a (1038 db)

Miért zárt az összeadás a természetes számok halmazában?

Kérlek segítsetek egy matek dolihoz kéne ezért csak helyeset, nehogy összezavarjatok :P

Legjobb válasz: Azért, mert ha két természetes számot összeadsz, abból csak természetes szám lehet.

Azért, mert ha két természetes számot összeadsz, abból csak természetes szám lehet.
Ebben van egy kis kavarodás, ugyanis nem az összeadás zárt a természetes számok halmazában, hanem a természetes számok halmaza zárt az összeadásra nézve. Az indoklás pedig az, amit az elsõ válaszoló is írt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!!!!

Ha egy idős ember összeszed egy betegséget és a betegség miatt szívleállás történik (heart failuire) akkor az természetes halálnak számít?

Legjobb válasz: Igen, ez természetes halál. Nem természetes az, ha valaki "közremûködésével" hal meg valaki. Ezen kívül van még baleseti halál, ami mint a neve is mutatja, baleset miatt következik be.

Igen, ez természetes halál. Nem természetes az, ha valaki "közremûködésével" hal meg valaki. Ezen kívül van még baleseti halál, ami mint a neve is mutatja, baleset miatt következik be.

Szerintetek melyik jobb természetesen szülni vagy császárral? Van aki ezt mondja van aki azt. Azt mondják a természetes közbe nehéz utána jó . A császár meg utána rossz. Első babámat várom .

Legjobb válasz: Szerintem erre csak az tud válaszolni, aki mindkétféle módon szült. Én természetes úton szültem, így nem tudom, hogy milyen lett volna császárral. Nem is biztos, hogy van erre a kérdésre jó válasz, mert lehet, hogy az egész egyénfüggõ. Nekem a természetes úton való szülés után 6-8 héttel még elég nehéz volt, van aki meg már másnap törökülésben ül és szoptat, hiába volt neki is ugyanúgy gátmetszése, mint nekem. Az is elõfordul, hogy egyik császáros pikk-pakk helyrerázódik (olvasni ilyet itt a gyik-en), más császáros pedig még hónapokkal a szülés után is kínlódik.

Szerintem erre csak az tud válaszolni, aki mindkétféle módon szült. Én természetes úton szültem, így nem tudom, hogy milyen lett volna császárral. Nem is biztos, hogy van erre a kérdésre jó válasz, mert lehet, hogy az egész egyénfüggõ. Nekem a természetes úton való szülés után 6-8 héttel még elég nehéz volt, van aki meg már másnap törökülésben ül és szoptat, hiába volt neki is ugyanúgy gátmetszése, mint nekem. Az is elõfordul, hogy egyik császáros pikk-pakk helyrerázódik (olvasni ilyet itt a gyik-en), más császáros pedig még hónapokkal a szülés után is kínlódik.
Nekem eszembe sem jutott, hogy ez választás kérdése, úgy indultam neki, hogy tuti simán szülök (második baba). Aztán fél nap vajúdás, majd komplikáció és elvittek a császármûtõbe. Nekem ez nem volt jó. Hamar felépültem, de lelkileg utáltam, hogy nem sikerült természetes úton. Nem ítélem el, aki önként és dalolva ezt választja (már ahol lehet ilyet kérni), de alapvetõen köszi, én nem kértem volna. Indulj neki úgy, hogy természetesen megszülöd, és ha véletlen komplikáció adódik, akkor tudhatod, hogy jó, hogy létezik a császármetszés. Hogy melyik jobb vagy rosszabb, hát kinek mi... Nekem a legrosszabb a vajúdás volt, mind kétszer.
Ja, ha lehet akkor hagyják az anyát császár elõtt vajúdni, mert ez elõnyösebb a babalégzésére, úgyhogy a fájdalmat akkor nem ússza meg. Inkább készüljön elõre terhestornával, az - tapasztaltam-, sokat ér.
Én még csak 17 hetes vagyok, de édesanyám négy szülésen van túl.Az elsõ három gyermekét természetesen hozta a világra, a negyediknél császározni kellett.Állítja, hogy inkább még háromszor szülne természetesen, mint mégegyszer császárral.Állítólag nehezebb felépülni, hiszen az egész hasfaladat, hasizmodat átvágják.
nekem a nõvérem most szülte februárban az elsõ kislányát. sajnos neki császármetszés lett a vége és nagyon nehezen gyógyult utána, az elsõ pár hétben nem bírt felkelni, a babát anyukám látta el kivéve az etetést. meg lelkileg is nagyon megviselte a tesómat a császár. szerintem a természetes szülés jobb, bár nyilván az a folyamat közben fájdalmas, de ha minden rendben megy akkor már pár nap után felkel az anyuka és hamarabb gyógyul, mint a császáros. de mindenekelõtt az a fontos, hogy ne legyenek komplikációk, az a lényeg, hogy az anyuka és a baba is jól legyenek. neked pedig további jó babavárást és könnyû szülést!
En valaszthattam, mert olyan helyzetbe kerultem es a csaszart valasztottam.Hogy miert azt?Mert ereztem hogy siman nem tudtam volna megszulni a gyermekemet. Mutet kozben ez orvosilag is igazolodott. A felepules nekem 2 honapba telt.Ekkor tudtam ellatni teljesen egyedul magamat es a babamat is.Aztan vagy meg egy fel evbe mire ujra teljesen onmagam lettem. A kovetkezo babamat ha tudom es kepes vagyok ra, szeretnem megprobalni megszulni termeszetes uton. Sokszor voltam magam alatt amiatt hogy rossz anya vagyok, mert egyedul fizikailag nem birtam a gyerekkel.
Császáros voltam, 6 nõbõl 2-en voltunk azok és elõbb felépültünk, a gátmetszéssel is szenvedtek.Mi elõbb felkeltünk és voltunk jobban.És alul minden rendben, a barátnõm szült, neki nem.
Természetesen természetesen. A császár betegeknek van. Sem közben nem jó, sem utána, csakhogy valami baj miatt nem megy a rendes szülés.
En csaszaros voltam, a mutet gyors es fajdalommentes volt, az utana levo 2-3nap az eleg kemeny volt, de utana fokozatosan egyre konnyebb lett. Egy hettel a mutet utan mar konnyeden mozogtam, es fajdalmam se nagyon volt. Nekem igy jobb volt, mintha termeszetesen szultem volna, de a babaknak mindenkeppen jobb lett volna a sima szules.
Két spontán szülésem volt, én is azt gondolom, hogy fejben sok minden eldõl, de azt is aláírom, hogy van olyan helyzet amikor császározni kell. Mindkét szülésem indított volt, és 4 óra alatt lezajlott, ki lehetett bírni, de mindkettõnél szükség volt gátmetszésre. Hát a szülés piskóta a varráshoz képest, csak ezt szülés elõtt nem mondta senki. Azt hittem túl vagyok a nehezén, aztán kiderült tévedtem. Iszonyúan fájt a varrás, és utána a felépülés se volt kellemes.Ennek ellenére ha választani kellene ismét spontán szülnék, de ha a baba érdeke úgy kiívánja természetesen császár lenne.
Szia! Én is nagyon féltem, és az még tetõzte, h mindenki mondta, h tuti nem fogok tudni rendesen szülni, mert vékony vagyok, kis csípõvel! Sokáig gyõzködtem az orvosomat, h császárt szeretnék, õ mondta, h próbáljuk meg a természetes szülést, és ígéri, ha szólok közben, akkor megcsászároz! Nagyon örülök, h végül természetesen szültem! Látva a kórházba azokat akik császárral szültek, nem irigyeltem õket! Ráadásul a sok rosszindulatú ember aki azt gondolta, h tuti nem fogok tudni megszülni, vagy nagyon nehezen, iszonyatosan meglepõdött, h magzatvíz elfolyástól számítva 5óra alatt megszültem ráadásul gátvédelemmel! És szülés után rögtön csak úgy szaladtam, ültem stb... Nem hiszem, h ilyen pozitívan élném meg, ha esetleg császár lettem volna! Az ismeretlentõl mindenki fél, de hidd el, hogy nem annyira szörnyû, mint ahogy az elképzeled! Jó babavárást és könnyû szülést kívánok neked!
Én is így halottam, mint ahogy a kérdésedben írtad. Én a második babámat várom, de mivel az elsõt tavaly 22 hetesen megszületett, így az elsõ lesz. Igen, fájdalmas a spontán szülés bár még kicsi volt, de ha életben , maradt volna megérte volna. Ez a fajta fájdalom sebei nehezebben gyógyulnak be mint a szülés sebei. Megkérdezhetem, hogy hány hetes vagy? Én most 25 vagyok.
Sziasztok, volt egy spontán sima szülésem és egy sürgõsségi császárom. Nehezebben épültem fel a császár után, fõleg, hogy itthon várt rám a nagyobbik gyermek. Számomra egyértelmûen a sima szülés sokkal jobb, mindkétszer vajúdtam is, így az nem maradt ki, csak míg az elsõ 15 perc alatt megszültem (a kitolásra gondolok), a másodiknál azonnal toltak a mûtõbe. Borzalmas érzés volt, és még most is az, pedig már néhány hónapja történt. Ha rajtam múlik, inkább vajúdok hosszan, de simán szülök, mint császár.
Szia! Míg kismama voltam mindig azt mondtam, hogy azt szeretném, ha császárral születne meg a gyermekem, mert féltem a természetes szüléstõl.N os, azt hiszem a vajúdás alatt teljesen mindegy lett ez a kérdés számomra. 15 órán keresztül 1 ujjnyit tágultam az orvos kedves ujjainak köszönhetõen. Toltak a mûtõbe. Megkaptam amit akartam. De sz.rul is voltam sokáig. Összefoglalva: ott már teljesen mindegy, a lényeg az, hogy egészségesen szülessen meg a baba.
Császárral szerettem volna szülni, természetesen sikerült.Hál'Istennek!
OFF: Engem is lepontoztak, (biztos a TÖKÉLETES ÕSANYÁK, AKIK EGY HANG NÉLKÜL SZÜLNEK SIMÁN 5 KILÓS GYEREKEKET - valószínûleg közel 0%-os eséllyel a komplikációra) de innen üzenem a lepontozóknak, hogy kb. magasról [email protected] ha nem a mondandóm, hanem a százalékok alapján ítél meg valaki. Úgyhogy nyugodtan lehet lepontozni! :)
Most komolyan lepontoztatok azért, mert hamar felépültem a császárból. Valószínûleg genetika, a sógornõm szüléssel szenvedett még 2 hétig, én egy hét múlva már nem éreztem semmit, ha szültem volna, szerintem akkor se.
Csakhogy írjak egy "pozitív" császáros történetet: 2010 februárjában szültem, már 2 napja túlhordtam, miközben minden értékem (elöregedett méhlepény, fogyó magzatvíz, jóslófájások, szépen beforduló baba) azt mutatta, hogy itt már rég be kellett volna indulni a folyamatnak.. Aztán egy manuális vizsgálat során a dokim észrevette, hogy "liftezik" a gyerek, vmiért nem tud "lejjebb szállni". Köldökzsinór-tekeredésre gyanakodott, ezért még mielõtt a vajúdás elkezdõdött volna, kiírt császárra... A legjobb döntés volt! Még aznap befeküdtem, másnap reggel a rutinbeavatkozások után (beöntés, borotválás, infúzió, katéter- ez utóbbi volt csak minden közül a legkellemetlenebb) bevittek a mûtõbe. Gyönyörûen beadták a spinális érzéstelenítést, tényleg, alig éreztem. A mûtét alatt végig beszéltek hozzám, és csak tompa "matatásokat" éreztem, de nekem nem volt ez olyan vészes. Egyedül, mikor kiemelték, az olyan volt, mintha beleálltak volna a gyomromba, vészesen leesett a vérnyomásom, hányingerem lett, be is sípolt a gép, kaptam gyorsan vmit az infúzióba, és pár perc alatt jobban lettem. A babámat rögtön megmutatták, és az egész "horrorból" nem láttam semmit. Viszont hogy miért volt ez olyan jó döntés? Mert a Kisfiam szó szerint "bebábozódott" a köldökzsinórba, olyan hosszú volt, és úgy kellett lefejteni róla. Tehát mindenképp császár lett volna a vége, nem tudott volna így természetes úton megszületni. Így legalább megkíméltek a vajúdás fájdalmától, és nem utolsósorban az ijedségtõl, hogy esetleg miért esett volna a szívhang.... Úgy érzem, az orvosom a gyermekem életét mentette meg ezzel! Ami ezt követõen történt: az örzõbe kerültem, odahozták a babámat, aki azonnal rácuppant a mellemre. Azon az estén elvitték, mert nem kelhettem fel, majd másnap reggel fel kellett kelnem, - na ez valóban nem volt kellemes, a katétert még csak ekkor szedték ki, és az érzéstelenítõ sem hatott már... az infúzió meg folyamatosan adagolta az oxitocint.. szóval aznap délelõtt bizony fájt. De ez volt a legrosszabb része, estére már egy fokkal jobb volt, másnap pedig már járkáltam is kicsit. Semmi fejfájás, és a haskötõ is sokat segített. 5 nap után jöhettünk haza (de csak mert besárgult egy picit a drágám), és én saját lábon, egyedül mentem a körzeti dokihoz a trombózis elleni szurikért.. A tejcsim a 4. napon indult be igazán, 5 hónapig volt is. A hegem gyönyörûen gyógyult, bugyiban egyáltalán nem látszik, alul pedig semmi nem változott.:) Egyszóval, minden jól alakult, én a környezetemben sokkal több rossz élményt, maradandó sérülést hallottam természetes szülésekrõl. Most ismét babát várok, és mindkét verziót elfogadom, elsõ a babám egészsége!
Én most várom az elsõ babámat. Szerintem nem az a lényeg hogyan. Az esetek nagy részében a császárnak oka van. Az elsõ a baba és a mama egészsége. Bárhogy is alakul, nekem ez az egy a fontos. Nem hinném, hogy ettõl lelkiismeret furdalásom lenne, attól inkább, ha a babával történne valami. Én felkészülök mindkét eshetõségre, a gátvédelemre és a metszésre is. Nem itt dõl el, milyen anya leszel. Régen rossz, ha ez magyarázat lehet :(
en nagyon nagyon friss csaszaros vagyok (5 napos) de amin most en keresztul megyek nem kivanom senkinek se! szultem mar termeszetes uton is de nem lehet a ketott osze hasonlitani sem, sem aludni se menni se nevetni se kohogni se felkelni semmit nem tudok mert borzasztoan faj a sebem, ugyhogy en azt mondom mindenkeppen a sima szules partjan allok!
én császáros voltam, nem választás kérdése volt, hanem így alakult de azért a 2. válaszolónak annyit, hogy nem voltunk betegek, sem én, sem a babám, 10/10-es apgarral született, és 3 napot voltunk kórházban (a császár oka: EDA után leállt a folyamat, nem tágultam, majd leesett a szívhang, a papíromon meg relatív téraránytalanság volt) személy szerint nem bánom, mert nagyon nagy buksija volt a babámnak 38-as nekem az elsõ 3 nap volt rossz, nagyon nehéz volt a felkelés a seb miatt, de utána már jól voltam, két hét múlva meg már bringáztam
Most gondolom le leszek pontozva a korom miatt, de elmondom. 17 éves vagyok, nem terveztük a manónkat, de megtartottuk. Nekem azt mondta egy nagyon nagyon kedves védõnõ ismerõsöm, hogy fejben dõl el. Ezért én végig arra készültem, hogy simán fogok, szülni max 6 óra alatt és el is képzeltem mindent és ezt a manómba is "betápláltam". 5 óra és 15 perc alatt lett meg a kisfiam, simán szültem és teljesen úgy volt, ahogy én ezt elképzeltem, annyi különbséggel, hogy én otthonról akartam indulni, de már 2 napja a kórházba feküdtem.(túlhordás és toxémia gyanú miatt.) Minden nap megbeszéltem a terveim a fiammal. Õszintén iszonyúan szép szülésem volt!! Csendben voltam, ott volt a párom, az utolsó 1, 5 órában bejött édesanyám is a szülésznõ javaslatára, ami tényleg még több erõt adott, a dokim poénokkal segített. Egyetlen rossz dolog volt az egészben, az pedig a másik szobában szülõ nõ volt.. Végig visított a végére semmi ereje nem volt, 4 doki próbálta kiszedni belõle a gyereket, mert nem tudott nyomni, elkiabálta az erejét.. A dokim meg is jegyezte : "Az a nõ a másik szobában 10 évvel idõsebb, mint maga, mégis olyan, mintha 10 évvel fiatalabb lenne magánál":) A szobatársammal akivel még a terhes-pathológiáról együtt mentem szülni tök közel voltunk egymáshoz a gyermekágyon is. Õ császárral szült, le se tudott feküdni úgy fájt a sebe, 3 napig a kórházban csak ment, mint a mérgezett egér, annyira sajnáltam.(bár én meg menni alig tudtam. Vagyis sokkal jobban viseltem volna, ha itthon vagyok, de én akkor már a 3. hetemet töltöttem kórházba a 9 hónap alatt, a választott doki-kórház miatt az otthonomtól 100 km-re voltam) Engem már toltak át a gyermekágyra õ még ott vajúdott, még a szülésznõm megállt, hogy beszélgessünk egy kicsit, de aztán õt vinni kellett a mûtõbe. Megcsászározták, nem is látta a lányát csak 12 óra múlva... Én mentem át néha meglátogatni, mert nem kelhetett fel(EDA), végig olyan ideges volt. Végül megkérdeztem, hogy mi van a lányával, lefotóztam neki, így nyugodott meg.. Ráadásul ahogy kibújt, úgy véresen mindenhogy megkaptam Õt és magamhoz ölelhettem, megpuszilhattam és azért a pillanatért minden fájdalmat ki lehet bírni és mindent megér.♥ Egyébként a mai napig egy gyönyörû emlék a szülés számomra, mert így akartam, így álltam hozzá!:) (homeós bogyók nekem sokat segítettek.) 8 hetes gyönyörû kisfiú nagyon nagyon boldog anyukája:)
Ez az egész anyaság dolog olyan - ez meg ymagától. Megszoktuk, hogy mindent elõre tervezünk: a munkahelyen amanapság a férfi oldalunkkal lehetünk siokeresek. De ez a szüléás-szoptatás-nevelés: ez olyan dolog, legjobb bízni a Teremtõben, hogy elrendez mindet. (testedben, természetben, ösztönben....) Persze meg kell tenni, amit lehet, eljárni védõnõhöz, stb, de ezt megtervezni nem kell, mert nem is lehet. Itt engedni kell folyni az életet...engedni..ez olyan nõi dolog, ..tudod, olyan archaikusan nõi, úgy értem. Engedni az életet folyni, elfogadni amit hoz..Érdemes erre ráérezni, a gyermeknevelésnél is nagyon jó lesz. Ez olyan örvéyn féle: ha kapálózol, leküzdöd magad. Ha felveszed a forgást, fel fog dobni :) Van még eg yjó a természetes szülésben, most mondta egy szülésznõ. Amennyiben a szölõ nõ nem kap semmilyne gyógyszert szülés közben, akkor keletkeik egy olyan "hormon-koktél" a szervezetében, ami kiváltja azt az ösztönös(állati) anyai érzést. TEhát nem érzelmet, hanem testi ösztönt. Ezáltal az elsõ napok izgelmeit és kétségeit sokkal könnyebben veszi az ilyne anyuka, meg a zsülés után pár nappal jelentkezõ "fáradtság, kedvetlenség" is enyhébb így. Könnyebblesz a gyermekágy.
Ez nem választás kérdése. Ha orvosilag indokolt, akkor indokolt. Ha nincs szükség rá, akkor nem fognak mindkettõtöket kitenni a mûtéti kockázatnak. A Földön hány milliárd szülés esett meg már...ki lehet azt bírni. Sõt! Lehet h hülyén hangzik, de hidd el, íg yigaz. Nekem életem két nagyon nagy élménye. Pedig oxitocinnal szültem, fekve, kényelmetlenül, de ez lényegtelen. Ezt elmagyarázni nem lehet, de a fizikai kényelmetlenségek egy pillanat alatt jelentéktelenné váltak, maga az "életet adás " élménye annyira elsöprõ. Nameg az elsõ pillantás a gyermeked szemébe nézni! Onnan már lényegtelen, hogy hogy jutottál idáig. Nekem hosszú gátmetszés volt(ami elfér) úgy sikerült, de Pár hét múlva folytattam a megszokott életemet, . persze sok babázás-pihenés-szoptatással.Mármint testileg a sima szülésnek nem volt különösebb utóhatása, a lefolyását meg nem hagynám ki, ha választhatnék. Fájdalom ide vagy oda. Persze minden szülés más, nekem sem oltak egyformák, a kettõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat ! Azt hiszem inkább én is a természetes utat választom . Remélem a baba is így dönt majd:) Kicsit félek a szüléstõl , de azt hiszem ez normális . További szép napot !
Kérdezõ, hol fogsz szülni? Lehet kérned a császárt? Én nem kértem volna, nem gondoltam soha arra, hogy császárom lesz, de sajnos az lett. Testileg jól viseltem, lelkileg viszont nehezen. Ha valaki akarja a császárt, bizonyára lelkileg is fel tud rá készülni, engem viszont váratlanul ért. Amúgy bárhogy is szülsz, arra gondolj, hogy te így is úgy is lehetsz jó anya, és ebben az intoleráns társadalomban csak magadra hallgass, ne az ítélkezõ kívülállókra. Ha nincs ok rá (lelki-pszichés, testi), akkor szerintem kerüld el a császárt. Ha bármi gond van, akkor viszont a babád és te magad vagy fontos, nem pedig az, hogy ki hogyan élte meg a szülést/császárt, mert ez nagyon nagyon egyedi dolog. Bárhogy is lesz szép babavárást, és sok boldogságot a Picurkához! És ha lehet majd írd meg, mi hogy történt, mert én kíváncsi lennék rá!

Az természetes, ha szőrős az ember "zacsija", hogy így mondjam? Ha természetes, akkor mennyire gyakori, és ez zavarja-e a lányokat?

Legjobb válasz: Természetes nekem is olyan. csak ha a lányok szopogatják a makkodat akkor lehet egy kicsit zavaró

Természetes nekem is olyan. csak ha a lányok szopogatják a makkodat akkor lehet egy kicsit zavaró
Persze, természetes. Csak a legtöbben borotválják ott is (óvatosan).
Természetes. nekem is olyan.
szerintem természetes, a barátomé is olyan, és engem egyáltalán nem zavar, inkább izgatónak találom.
Barátomnak is olyan, szerintem egyáltalán nem zavaró. Persze mindig az aktuális barátnõt kell megkérdezni, hogy õt zavarja-e. Fiúknál is változó, hogy milyen szõrzetet szeretnek a lányoknál, ez fordítva is így mûködik.

Le borotváltam a fanszörömet. De kipirosodott. Mit tegyek ilyenkor? Mennyi idő mulva mulik el? Az természetes hogy fáj?

Legjobb válasz: Ne ordíts te vadbarom! Igen, természetes. Ha bekened pl. Bepanthennel akkor pár napon belül elmúlik! TE GYÖKÉR!!! KEDVESSÉG NEM SZORULT BELÉD B+ ?!?!?!?!?!

Ne ordíts te vadbarom! Igen, természetes. Ha bekened pl. Bepanthennel akkor pár napon belül elmúlik! TE GYÖKÉR!!! KEDVESSÉG NEM SZORULT BELÉD B+ ?!?!?!?!?!
Szerintem alapvetõen az is probléma, hogy meglehet ugyan azt a borotvát használtad, amit az az arcodra is használsz, és azért a két terület nem ugyan az. Vagy hogy a borotva már régi/régebbi volt, erõsen használt, emiatt a baktériumok is megtelepednek rajta. Ha szõrteleníteni akarsz akkor ne ugyan azt a borotvát használd a két területre, a szõrszál növésének megfelelõ irányba borotváld a szõröd, úgy nem fog kipirosodni, kipöttyösödni, nem lesz égetõ érzésed. Most a legjobb, ha bekened a területet valamilyen sebgyógyító, nyugtató krémmel, ami hûti és védi is a területet. Napközben mehet a hintõpor is. És fogadd meg a tanácsomat, hogyha máskor esetleg újra el szeretnéd távolítani a fanszõrzeted akkor így csináld a leírtak alapján! Remélem segítettem! Kozmetikus 21.
After shave-et rá kicsípi és rendbe jön.
4 nap alatt el kell múlnia, de legyen nálad bepanten vagy neogranormon vagy valami hasonló készítmény! Ha nem múlik el és nem enyhül a viszketés akkor szerintem dokihoz kéne menned! kozmetikus 21.
Hát én nem nyaralgatnék a helyedben rücskösen, de Te tudod...Legrosszabb estben a sós víztõl lerohad a p*csöd.. :/
A kérdező hozzászólása: Én 4 nap mulva megyek nyaralni. A sós víz csipni fogja? Vagy addigra annyira már nem?
Utolsó vagyok: Egyébként el fognak múlni ezek a piros pöttyös, és jobb estben nincsenek begyulladva, nem gennyes és nem is "pattanások". Ezek a leírtak miatt alakulhattak ki.
Igen, olyan mint a pattanás. Vegyéál egy dm-ben brado life fertõtlenítõ sprét, azzal fújd le. Szappan is van.
A kérdező hozzászólása: De hogy néz ki amikor be van gennyedve? Az az amikor ilyen pattanás szerûek?
Tegyél rá neogranormont
A kérdező hozzászólása: Hát ugy néz ki mint az apro pattanások. Akkor lehet be van gennyedve? De már ma egész nap kentem after shave-val meg aloe verával.
3-4 napig ez így fog maradni. Ha begennyed a szõrtüszõ és nem fertõtleníted akkor tovább is.
A kérdező hozzászólása: DE MENNYI IDÕ ALATT??? ÉS TERMÉSZETES AZ HOGY FÁJ?
Segíthet ha zsíros krémmel átkened utána. Az is ha fertõtlenítõ sprével lefújod és úgy kened át.
vagy hintõporozd be. az is megnyugtatja a bõrt.
Igen, természetes, hogy fáj. Nem kellene leborotválni. De tudod mit? :) Megérdemled!

Az természetes, ha napi háromszor is van nagy dolgom a wc-n?

Előre is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: akinek jó anyagcseréje van annak természetes

akinek jó anyagcseréje van annak természetes
#1 de csak akkor ha nagyon nagy mennyiségû ételt viszel be és azt szarod ki folyamatosan. ez így elég pazarlás. egyszerûbb kevesebbet enni.
A kérdező hozzászólása: Nem eszek sokat, napi 3x étkezek. Napi szinten rendszeresen sportolok, futok, kondizok. 2500 kalóriánál nem fogyasztom többet.
Ha ez már régebb óta így van és az állaga a székletnek normális akkor szerintem nincs baj. Szokott fájni, görcsölni a hasad?
Milyen a színe, szaga, állaga? ( csak egészségügyi szempontból, nem vagyok beteg... :D)
A kérdező hozzászólása: 1 hónapja van így kb.Néha szokott fájni, görcsölni. Nem igazán olyan az állaga mint régen. Ahhoz hasonlítanám, mint mikor megy a hasam, de mégse olyan. Azt hiszem elmegyek dokihoz.

Az természetes hogy privát üzenetben, facebook chaten röviden, tömören válaszolgat a legtöbb ember nekem, és nem nagyon van kedvük beszélni?

Vagy csak velem csinálják ezt? Osztálytársak és internetes ismer?sök is, akiknek mondjuk egy hobbijuk van velem.

Legjobb válasz: Alapvetõen nem lenne természetes, feltéve, hogy nem teljesen érdektelen számukra, amirõl írsz.

Alapvetõen nem lenne természetes, feltéve, hogy nem teljesen érdektelen számukra, amirõl írsz.
A kérdező hozzászólása: Azzal mit lehet tenni ha senkit nem érdekel amit írok?
Semmit nem kell vele tenni... aki szeret Téged, vagy kedvel, az kíváncsi rá, hogy mit írsz, aki meg nem, az menjen a levesbe ;-) Amúgy szerintem nem normális dolog ez, magamból kiindulva nem mindenki ilyen.

Na jó ez tényleg normális? és természetes? Szerintem már nem az. Mi a ti véleményetek? 14/L

márciusban jött meg el?ször és azóta késett 3 hónapot és most megint megjött.szerdán ha jól emlékszem holnap lesz a hetedik nap és még mindig annyira er?s,hogy tele van az egész betét.lassan 2 csomag betétet használok.amikor el?ször jött meg gyenge volt nagyon lehetséges,hogy a kihagyott 3 hónap miatt ilyen? nagyon aggódom. ma is elmentem kocogni,hogy kiürüljön hamarabb mert amúgy nagyon sokat ülök egy nap.. nagyon félek,hogy nem múlik el a héten :( veletek volt már ilyen? és mondom rengeteg vér

Legjobb válasz: Teljesen természetes az elején.

Teljesen természetes az elején.
Az elején még teljesen normális, hogy rendszertelen. Kb. 1 év alatt be fog állni és rendszeres lesz, ne aggódj.
Legalább 2 , de valakinek 3 év kell hogy rendszeresen beálljon , nem 1 .

Az természetes, hogy a fogyókúra első napjaiban gyengébb és nyűgösebb az ember? Ez el fog múlni idővel?

Legjobb válasz: Teljesen természetes, és igen, el fog múlni. Kitartás!

Teljesen természetes, és igen, el fog múlni. Kitartás!
Hogyan fogyókúrázol? Mert nem szabad drasztikusan levinni a kalóriát és nem szabad kihagyni a szénhidrátot. Legfeljebb teljesõrlésû gabonára kell cserélni, mert az tovább tart jóllakottan.

Természetes az, ha a barátnőmmel az első együttlét előtt egymás előtt, vagy akár egymásnak borotválnánk meg magunkat odalent?

Még egyikünk sem volt korábban senkivel, és eldöntöttük saját magunknak, hogy mindketten csupaszon szeretnénk átélni a hamarosan eljöv? els?t, és akkor már miért ne egymás el?tt szabaduljunk meg a sz?rünkt?l, mondjuk egy közös fürd? során, vagy máshol.

Legjobb válasz: lol, szted ez természetes?:D ne tegyétek mert rohadt illúzióromboló lesz.

lol, szted ez természetes?:D ne tegyétek mert rohadt illúzióromboló lesz.
Természetes. De lehet, hogy utána nem fogtok eljutni az ágyig. A fürdõben is lehet kényelmes helyeket találni.
Szerintem is illúzióromboló...Megvágjátok magatokat stb..Azt magadnak érzed, hogy mennyire kell rányomni a borotvát stb. Meg elmegy a fél életetek mire végeztek vele...
Illúzióromboló...tudod milyen nehéz rendesen leborotválni egy puncit? És akkor gondolom egy pénisz környékét is. Legalábbis csak alapos munkával lesz szép. Szabaduljatok meg a szõrtõl egyedül. ;)
Szerintem is jó ötlet. :) Szerintem én sokkal szégyenlõsebb voltam akkoriban, minthogy ilyen akár csak eszembe is jusson. :) Hajrá! Vigyázzatok a hajlatokban, kanyarokban, ne vágjátok meg egymást. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, és a megerõsítéseket.
Szerintem tök jó dolog, hogy így álltok hozzá, és ilyeneket is bevállaltok egymás elõtt/egymásért! Ha szeretitek egymást, nincs benne semmi rossz.
Abban az értelemben nem természetes, hogy nem mindenki csinálja így, sokan magánügynek tekintik a szõrtelenítést, már ha élnek vele. De ha Ti így szeretnétek, miért ne? Abban az értelemben meg természetes, hogy mindkettõtöknek jó (már ha mindketten ezt akarjátok) és nem ártotok vele senkinek, akkor miért lenne természetellenes?
Nem mondanám természetesnek, de jó 5let! Bár én elsõ alkalommal ezt egészen apróságnak tekintettem volna, tekintve h örültem h végre kipróbálhatom. :D Na meg én alapból "felkészülten" akartam az elsõt, de sztem teljesen jó így. Ez csak dob az egészen. Hajrá!!! ;)
Tényleg macerás. Elég, ha kicsit rendbeteszitek, mert úgyse ezen fog múlni. A fiatal, még betöretlen punci meg amúgy is szép...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!