Találatok a következő kifejezésre: Az teljesen van, ha a (292 db)

Az teljesen rendben van, ha a gyerek szinte meg sem áll?

23 hetes vagyok. Már egy hete figyelem, h. milyen kis mozgékony a babám, egész nap rugdos...

Legjobb válasz: Az en babam is nagyon mozgekony,en is azt hittem esetleg gond lehet..fura volt de a doki szerint semmi gond nincs,teljesen normalis.Nekem olyankor masnap vegigalussza a napot,szegenykem kifarad egyszer egyszer..24 hetes kismama

Az en babam is nagyon mozgekony, en is azt hittem esetleg gond lehet..fura volt de a doki szerint semmi gond nincs, teljesen normalis.Nekem olyankor masnap vegigalussza a napot, szegenykem kifarad egyszer egyszer..24 hetes kismama
Én 32 hetes vagyok és az én babám a 20 héttõl meg sem áll, sokszor 10 percekig hullámzik a hasam.De én nagyon szeretem ezt az érzést.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Akkor jó, akkor én is nyugodtan élvezem! :-)

Az miért van ha youtube-n videót akarok nézni teljes képernyõben akkor úgy jelenik meg a videó hogy jobb oldalt és alul van egy vastag fekete csík. Mi lehet?

Ha teljes képernyõben akarom nézni kiteszem és van egy vastag fekete csik alul és jobb oldalt, olyan mintha nem illeszkedne bele a monitorom méretébe a kép.. Nem tudom mivan vele csináltam róla egy képet is : <[link] Mi lehet vele? Be lehet valahogy állítani vagy valami ?

Legjobb válasz: Próbáld meg beállítani a Flash media player-t,jobb klikk a videóra és settingst. Ott keress rá megoldást..

Próbáld meg beállítani a Flash media player-t, jobb klikk a videóra és settingst. Ott keress rá megoldást..

Az nagy baj, ha a külső méhszáj nyitva van? (a belső teljesen zárt. ) 31 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Érdemes óvatosnak lenned, kerülni a fizikai terhelést, inkább pihenj sokat. Ez az állapot azt jelzi, a szervezeted már elkezdett egy folyamatot, ami nem kéne, hogy továbbmenjen idõ elõtt! Keményedik a hasad? Ha igen, olyankor mindig feküdj le, lélegezz mélyeket. Ha gyakran van ilyen keményedés, növelni kell a magnéziumbevitelt, szélsõséges esetben a doki felírhat komolyabb méhizomlazító gyógyszert is.

Érdemes óvatosnak lenned, kerülni a fizikai terhelést, inkább pihenj sokat. Ez az állapot azt jelzi, a szervezeted már elkezdett egy folyamatot, ami nem kéne, hogy továbbmenjen idõ elõtt! Keményedik a hasad? Ha igen, olyankor mindig feküdj le, lélegezz mélyeket. Ha gyakran van ilyen keményedés, növelni kell a magnéziumbevitelt, szélsõséges esetben a doki felírhat komolyabb méhizomlazító gyógyszert is.
Keményedik a hasa.(Ismerem õt)

Mit jelent az angol méretezésben ha a méret után az van, hogy R vagy L? Zokniban a 28-as és 37-es továbbá 44 méret melyik? Mert azzal aztán teljesen meg vagyok lõve . Melyik számot kell választani? Kérem aki képben van ezekkel segítsen!

Van 1-6 -ig, 4-8 -ig, 7.-11. ( zokninál )a nadrágnál mondjuk 32 L. A többivel képben vagyok :) Ha az L a magasságot jelenti, tehát magasabb emberre, az mit jelenthet ? Párom 175 cm, én 173 cm akkor annak számítunk?? :)

Legjobb válasz: 28-as lábra az 1-6-ig kell, 37-esre jó lehet, az elsõ, és a második kategória is. A 44-es mérethez pedig mindenképpen a 7-11-es kategóriából kell. Az L a hosszúságot jelenti. A farmerekben az L a belsõszárhosszát jelöli inchben.

28-as lábra az 1-6-ig kell, 37-esre jó lehet, az elsõ, és a második kategória is. A 44-es mérethez pedig mindenképpen a 7-11-es kategóriából kell. Az L a hosszúságot jelenti. A farmerekben az L a belsõszárhosszát jelöli inchben.
A kérdező hozzászólása: Koszi, ekkora magassagra kell az L vegzodesu szted??
nadrágnál a szám után a betûk: s - short -alacsony emberre r - regular - átlag l - long - magasra én 173 vagyok és a "r" a jó, a "s" a bokánál harangozik, a "l" már verdesi a földet.
A kérdező hozzászólása: Köszi !!!

Akkor mi van, ha a szűzhártyám ugyan nem teljesen zárja el a hüvelyemet, de olyan picike lyukak vannak rajta, hogy azon semmi nem fér fel, és mellé nagyon vastag?

A n?gyógyász kivágja, vagy ilyesmi?

Legjobb válasz: És ez a beavatkozás mûtétnek számít, vagy csupán 10 perc alatt elintézõdik a dolog?

A kérdező hozzászólása: És ez a beavatkozás mûtétnek számít, vagy csupán 10 perc alatt elintézõdik a dolog?
Létezik ilyen "vastag", átszakíthatatlan szûzhártya. Igen, a nõgyógyász átvágja.
Nem számít mûtétnek. 2 perc sem kell. Ez a vizsgálat során egy mozdulat. Teljesen fájdalmatlan, mert a szûzhártyában nincsenek érzõ idegek.
A kérdező hozzászólása: Hmm, ez tök érdekes, és egyben nagyon örülök neki. Még csak 16 éves vagyok, és nagyon zavar a probléma (tamponhasználat miatt, szóval nem a szüzességem elvesztése iránti vágyam hajt), de akkor ennyi az egész? Ha elõször járok nõgyógyásznál, rögtön megcsinálja ott és akkor?
Ha picike lyukak vannak a szûzhártyádon, akkor a nõgyógyász nem nyúl hozzá, hiszen így is ki tud folyni a menstruációs vér. Annak metszik be a szûzhártyáját, akinek egyáltalán nincs rajta még egy pici nyílás sem.
Akkor is bemetszhetik, ha problémát okoz. Menj el és kérdezd meg, ennyi. Ne félj, nem esz meg a doki!
Van akinek mûteni kell de ritka. Barátnömnek lézerrel kellett rendes mütéttel átvágni mert máshogy nem ment. Lyuk volt rajta mivel menstruált de átszakitani még a nõgyógyászs sem tudta. Azért nem lesz kellemes arra készülj fel mivel nem véletlenül fáj a legtöbb nönek az elsö aktus sem. Valószinûleg neked a nõgyógyász meg tudja majd oldani.

Az 1.4 es injektoros fiat tipo motort bele lehet-e tenni az 1.4-es karbis helyett? Azt hallottam hogy ha a szívóoldalt átszereljük akkor teljesen ugyanaz a 2 motor. Ez tényleg így van, vagy pedig csak engem etettek meg vele?

Legjobb válasz: Nagy részben valóban csak a szívóoldalt kell cserélni persze jön még hozzá némi tyúkbél és a hozzá tartozó apróságok pl légtömegmérõ,map szenzor,ecu meg ilyesmik

Nagy részben valóban csak a szívóoldalt kell cserélni persze jön még hozzá némi tyúkbél és a hozzá tartozó apróságok pl légtömegmérõ, map szenzor, ecu meg ilyesmik
nos, simán átépíthetõ nem szívatás bár én nem építeném át a központi injectorok megbiz6tatlansága miatt, rengeteg baj van velük és az elektromos bekötéseket még nem is mondtam, vízhõfok jeladó-kipuff-alapjárati moci, ha nincs különösebb gondod a karbival inkább ne építsd át.másik h.a központi injector is karburátor végül is csak ecu vezérli nem fix beállításokkal dolgozik
Elnézést hogy bele kontárkodom, de 1.4bõl tudtommal nem volt karburátoros. Egyébként lehetséges injektorosból karburátorost csinálni, kérdés hogy megéri-e. Lehet egyszerûbb lenne injektoros motorhoz a gázrendszert hozzá kapcsolni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ
Nézd meg az injektoros motort ha ugyanakora köbcentis és ha leszednéd a szívóoldalt és rá fér a régi motorodé akor jó használhatod ugyan úgy.
A kérdező hozzászólása: Nos lehet hogy nem voltam egyértelmû. Köszönöm a kis felvilágosítást az injektoros befecskendezésrû motorrol.(Egyébként pontosan nem tudtam hogy ez hogyan müködik, szal ez a válasz hasznos volt)De az én problémám annyi hogy van egy karbis tipom csak behalt a motor szeretném az egész motort kicserélni de ugyanolyan motort csak injektorosba találtam.Tehát a kérdés az hogy az injektoros motorból tudok e karburátorosat csinálni?Az én gépjármüvem gázüzemû volt és a karburátoron keresztül jut be a hengerekbe a gáz.Tehát ezért kell hogy meghagyjam mindenképpen karbisnak.(valamint nekem nincs ecu sem mert ez nem elektronikus befecskendezésû)
A kérdező hozzászólása: Injektoros motort szeretném a karbis helyett, de szeretném hogy karbis maradjon.
Karburátoros Tipot akarsz injektorossá alakítani? Bátor vagy! Egyébként meg lehet oldani, sõt, tudok segíteni is. Illetve van egy rakat alkatrészem a mûvelethez. Írj egy mailt :)
Lehet csak érteni kell, hogy .
az elõttem felszólalónak üzenem h.nemcsak karbis volt van Tipoban de karbis-klímás is van..és jobb a központi injectornál.:) ))

Van valaki aki egész nap a fejemben jár, ha véletlenül álmodok vele, az teljesen élethű, érzem a bőrét, stb. (? )

Eszembe is jut az álom közben hogy ez egy álom,próbálok beszélni is vele.Most is ez történt,együtt voltunk,és mondtam neki hogy szeretem,nincs mese.Mikor megkérdeztem t?le hogy még szeret-e engem,erre egy eltorzult ismeretlen fej lett a feje helyén,és azt üvöltötte hogy nem,hiába próbáltam a célszemély arcára összpontosítani,nem jött vissza.Mi történhetett az utolsó pillanatban,valami negatív er? lépett közbe?

Legjobb válasz: Ez csak álom. Nem jelent semmit sem. Szereted a manuszt és tudat alatt úgy érzed viszonzatlan ez a szerelem. Önts tiszta vizet a pohárba és monmd elneki mit érzel.

Ez csak álom. Nem jelent semmit sem. Szereted a manuszt és tudat alatt úgy érzed viszonzatlan ez a szerelem. Önts tiszta vizet a pohárba és monmd elneki mit érzel.
Ez az optimalizálás, tehát a cod nincs jól optimalizálva.
Pedig az MW 3 nagyon jól van optimalizálva. Szedj le másik verziót.
Szedj le hozzá javítást, nekem a Black Ops 20 fps-el ment 1280x720-as felbontáson a legalacsonyabb grafikán, és néhány patch után már ment faszán.

Hogy is van ez a holtpont? Ha egyszer már azt érzed h teljesen kimerültél, hogy tudsz átfordulni a ló túloldalára, és új erőre kapni? Mi történik ilyenkor a testben (vagy a fejben? )

Legjobb válasz: Ezen már én is gondolkodtam. Én állóképességi sportot csinálok (gyalogtúrázom) és arra jöttem rá, hogy a holtpont nem mindig függ össze a fáradtsággal, sõt sok esetben valami teljesen más miatt van. Voltam egyszer a Bakonyban egy 70 kilométeres gyalogtúrán, ahol 30 és 35 kilométer között teljesen odavoltam, majdnem föladtam. 35-nél elkezdett javulni a dolog, 40-nél már semmi gond nem volt, simán végigmentem. Hogy ez mitõl van, nem tudom. A holtpont sokszor teljesen váratlanul, szinte megmagyarázhatatlanul jön és úgy is tûnik el.

Ezen már én is gondolkodtam. Én állóképességi sportot csinálok (gyalogtúrázom) és arra jöttem rá, hogy a holtpont nem mindig függ össze a fáradtsággal, sõt sok esetben valami teljesen más miatt van. Voltam egyszer a Bakonyban egy 70 kilométeres gyalogtúrán, ahol 30 és 35 kilométer között teljesen odavoltam, majdnem föladtam. 35-nél elkezdett javulni a dolog, 40-nél már semmi gond nem volt, simán végigmentem. Hogy ez mitõl van, nem tudom. A holtpont sokszor teljesen váratlanul, szinte megmagyarázhatatlanul jön és úgy is tûnik el.
Biztosan azért mert hozzászoksz nem? De inkább az elõzõ válaszolónak van igaza...végülis tapasztaltabb, mint én:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!