Találatok a következő kifejezésre: Az teljesen van, ha (374 db)

Az miért van ha youtube-n videót akarok nézni teljes képernyõben akkor úgy jelenik meg a videó hogy jobb oldalt és alul van egy vastag fekete csík. Mi lehet?

Ha teljes képernyõben akarom nézni kiteszem és van egy vastag fekete csik alul és jobb oldalt, olyan mintha nem illeszkedne bele a monitorom méretébe a kép.. Nem tudom mivan vele csináltam róla egy képet is : <[link] Mi lehet vele? Be lehet valahogy állítani vagy valami ?

Legjobb válasz: Próbáld meg beállítani a Flash media player-t,jobb klikk a videóra és settingst. Ott keress rá megoldást..

Próbáld meg beállítani a Flash media player-t, jobb klikk a videóra és settingst. Ott keress rá megoldást..
inkább teljesen
Nyilván a teljesen borotvált arcot a többség jobban szereti.
Barátomnak pajesza van, én imádom. :D Nem ilyen óriási, idétlen. Szerintem szexi. :D 21L
A kérdező hozzászólása: én sem nagy hajléktalanra gondoltam, hanem csak kicsire oldalt :D az úgy korrektebb?

Miért gondolják azt az emberek, hogy ha egy anya egy pár hónapos babával van otthon, akkor teljesen ráér és egész nap csak a lábát lógatja?

Biztos tudjátok fb-on vannak árulgatós csoportok.Nekem is van pár felesleges holmim,amit el szoktam adni.Most is épp várok egy nőt.10-re beszéltük meg hogy jön.De még nem sikerült ide érnie.Õ már máskor is vásárolt tőlem és akkor is egy órát késett.Bosszant,hogy azt hiszik egyesek,hogy én egész nap itthon ülök.A másik,hogy ugye a babám még pici.3 óránként szoptatom.Be van osztva az időm,mert ha épp cicin van akkor hogy ugorjak ajtót nyitni?Mi amúgy is emeltei lakásban lakunk és itt a kaputelefon eléggé kolompol.A picim közben elálmosodott és letettem aludni.Amikor eszébe jut az illetőnek h ideérjen akkor van rá esély h felveri a csengővel.Írtó pipa vagyok most.Miért nem lehet időben oda érni valahova?megértem ha közbe jött valami,de akkor szóljon,nem?

Legjobb válasz: Teljesen jogos, amit gondolsz. Ha megérkezik, szerintem ezt mondd is meg neki egyenesen. Ha nem jut el odáig agyilag, hogy nem illik így viselkedni, akkor legalább halljon róla életében egyszer! Nem mondom, hogy veszekedni kell, egyáltalán nem. De én õszintén megmondanám neki, hogy +/-5-10 perc belefér, amikor megbeszélünk egy idõpontot,de ennél nagyobb eltérés esetén illik telefonálni, hogy alkalmas -e még.

Teljesen jogos, amit gondolsz. Ha megérkezik, szerintem ezt mondd is meg neki egyenesen. Ha nem jut el odáig agyilag, hogy nem illik így viselkedni, akkor legalább halljon róla életében egyszer! Nem mondom, hogy veszekedni kell, egyáltalán nem. De én õszintén megmondanám neki, hogy +/-5-10 perc belefér, amikor megbeszélünk egy idõpontot, de ennél nagyobb eltérés esetén illik telefonálni, hogy alkalmas -e még.
Ez nem azért van, mert azt hiszik, hogy te egész nap ráérsz baba mellett. Ez szimplán csak emberi butaság. A megfelelõ kultúra hiánya. Ha valahonnan 10 percnél többet fogok késni, van telefon, szólok, akár fodrász, akár barátnõ. Ha neki magától nem jut eszébe, szólj rá, hogy lehetõleg tartsátok az idõpontot, mert nem szeretnéd, ha a csengõ felébresztené a picit.
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem ért ide.... Sajnos nincs meg a telefonszáma.
Sztem Én mondjuk leemelném a kaputelefont a helyérõl, amikor alszik a babám. Aztán, ha számonkéri véletlen a hölgyike utólag, miért nem tudott bejönni, akkor elmagyaráznám neki az okokat. Amúgy is unintelligens és bosszantó dolognak tartom a késést, függetlenül a babától. De így még gázabb ez a helyzet. Nyilván egy ilyen pici babának nem mondhatod azt, hogy várj egy kicsit, mert jött ez a néni, beszélnem kell vele, utána folytathatod az evést.
Meg kell neki mondani, hogy ki van kapcsolva a csengõ, úgyhogy ha be akar jönni, akkor ekkora legyen ott. Különben ázhat az esõben hajnalig.
Ennek a szitunak szerintem sincs köze ahhoz, hogy azt hiszi, egész nap ráérsz. Egyszerûen paraszt a nõ, ennyi. Nekem volt egy olyan sztorim, hogy a kolléganõmhöz ment be egy nõ, akit én nem is ismerek, vagyis így nem emlékeztem rá. Beszélgettek, valahogy szóba kerültem, hogy otthon vagyok a gyerekekkel, erre a nõci totál beleveszett a témába, hogy tééényleg? és akkor mit csinál egész nap? vagy otthonról dolgozik? A kolléganõm, szintén anyuka, egész délután ezen duzzogott, azt mondta, egyszerûen nem tudta elmagyarázni a nõnek, hogy én nem UNATKOZOM vagy a rezet B....M, hanem OTTHON VAGYOK A GYEREKEKKEL. Egyszerûen vannak olyan hülye értetlen emberek, akik tényleg ebben élnek, hogy a gyes hawai dizsi napszemcsi. De a te kuncsaftod szimplán bunkó.
Hm.. kedves utolsó, ez is szép történet.. Csak azt nem értem, hogy az ilyen tuskóknak nincsen gyerekük? Vagy nem láttak még 5 percnél tovább egy huzamban egy gyereket? Mert aztán sztem ez a gyes dolog minden, csak nem hawaii. :)


Ki kel ki magából? Azért mert ilyen pitsákkal találkoztál ne általánosíts már, mint a kofák a piacon.
általánosítás köszöntünk itt újra:) nem azért, de te milyen lányokról beszélsz? most azt akarod mondani hogy a nõk féltékenyek a fekete bõrû nõkre vagy valami rasszizmust akarsz ránk kenni? vagy csak direkt kelted a felháborodást?
Tõlem aztán szexelhetsz fekete csajjal. Garantálom, hogy nem fogok kikelni magamból. ;)
Én nem is beszéltem még olyannal, aki így gondolkodott volna. Szóval ja, meglepett a kérdés.
Már miért kelnénk ki magunkból emiatt? Érdekes lányokkal találkozhattál.

Az rossz, hogy ha 4x 1gb DDR2 ram van a gépembe? Jobb lenne ha 2x2gb lenne benne? Esetleg teljesen mindegy?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem rossz, nekem most fél giga rammal megy a gépem, és internetezésre tökéletesen elegendõ az is :) Ha a vasad nem 64 bites, akkor teljesen felesleges pénzkidobás lenne a memóriabõvítés, mert a 32 bites rendszerek max 3,2GB memóriával bírkóznak meg. Eleve nem is látna ennél többet, akármennyit paszíroznál bele. Ha valamilyen brutális memóriaigényû grafikai modellezõ programmal, vagy nagyfelbontású HD videok vágásával, retusálásával foglalkozol, esetleg mindig a trendi legújabb autós és lövöldözõs játékokkal nyomulsz, akkor lehet értelme a memóriabõvítésnek. Egyébként fölösleges pénzkidobás lenne a csere.

Egyáltalán nem rossz, nekem most fél giga rammal megy a gépem, és internetezésre tökéletesen elegendõ az is :) Ha a vasad nem 64 bites, akkor teljesen felesleges pénzkidobás lenne a memóriabõvítés, mert a 32 bites rendszerek max 3, 2GB memóriával bírkóznak meg. Eleve nem is látna ennél többet, akármennyit paszíroznál bele. Ha valamilyen brutális memóriaigényû grafikai modellezõ programmal, vagy nagyfelbontású HD videok vágásával, retusálásával foglalkozol, esetleg mindig a trendi legújabb autós és lövöldözõs játékokkal nyomulsz, akkor lehet értelme a memóriabõvítésnek. Egyébként fölösleges pénzkidobás lenne a csere.
Hoppá, félreolvastam a dolgot, úgy értelmeztem, hogy 4x1 GB ramot 4x2 GB-ra akarsz cserélni. Így viszont semmi értelme szerintem a cserének.
A kérdező hozzászólása: most 2x1gb van a gépbe és venni akarok még 2gb-t de arra gondoltam h beadom a 2x1gb ramot és ráfizetek úgy veszek 2x2gb-t de akkot tök mind1 h 4x1gb vagy 2x2gb ?

Visszamondható-e a lakáseladás, az eladó részéről, ha át van utalva a lakás teljes vételára? Mikor van a vevő tulajdonában a lakás, illetve mikor kerülnek le a tulajdoni lapról az eladók?

Legjobb válasz: A tulajdoni lapról akkor kerül le az eladó és kerülnek rá az új tulajdonosok, amikor az eladó hozzájárul ehhez. Általában a teljes vételár megfizetése után átnyújtja a bejegyzési kérelemhez szükséges papírokat - ezt az adásvételi szerzõdés is tartalmazza. Szerintem amennyiben a vételárat úgy egyenlítették ki, hogy x összeg foglaló + y összeg vételár hátralék, és közben az eladó meggondolja magát, akkor az x összeg (foglaló) dupláját és az x összeget kell a vevõjelöltnek visszafizetni (még azelõtt, hogy hozzájárulna a bejegyzéshez. Mivel nem vagyok szakértõ feltétlen kérd ki az ügyvéd véleményét.

A tulajdoni lapról akkor kerül le az eladó és kerülnek rá az új tulajdonosok, amikor az eladó hozzájárul ehhez. Általában a teljes vételár megfizetése után átnyújtja a bejegyzési kérelemhez szükséges papírokat - ezt az adásvételi szerzõdés is tartalmazza. Szerintem amennyiben a vételárat úgy egyenlítették ki, hogy x összeg foglaló + y összeg vételár hátralék, és közben az eladó meggondolja magát, akkor az x összeg (foglaló) dupláját és az x összeget kell a vevõjelöltnek visszafizetni (még azelõtt, hogy hozzájárulna a bejegyzéshez. Mivel nem vagyok szakértõ feltétlen kérd ki az ügyvéd véleményét.
Szerintem nem mondható vissza. Ilyenkor egy olyan dokumentum készül, amiben az eladó feltételesen lemond a tulajdonjogáról, azaz aláírja, hogy amennyiben a vétel kiegyenlítésre kerül, akkor életbe lép a tulajdonosváltás. Tehát ha van egy ilyen dokumentum és a vevõ tudja igazolni, hogy a szerzõdésben rögzített bankszámlaszámra teljesítette a fizetési kötelezettségét, akkor az ügyvéd szépen átíratja a földhivatalnál az ingatlant a vevõ nevére. Innentõl már a tulajdonos nem tud visszalépni.
Nem ismerjük az "apróbetûs" részeket a történetben, de ha a szerzõdés már alá van írva, és a lakás is ki van fizetve, akkor a "visszamondás" már csak úgy mûködik, hogy a két fél írásban rögzíti, hogy semmisnek tekintik a lakásra megkötött szerzõdést. Ezt is ügyvéd elõtt kell megtenni. Ha a vásárló nem járul ehhez hozzá, akkor az eladó így járt, visszalépni már nem tud.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
Ha/és amennyiben az eladó visszalép az eladástól /fõleg, ha már át is van utalva a lakás vételára, de ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha csak foglalót adtatok volna!/ a vételár/elõleg DUPLÁJA jár vissza jóhiszemû vevõnek! Ha bíróságra mész, 100% hogy megítélik. Ha a vevõ lépne vissza egy eladáskor, akkor õ szimplán bukja az foglalót. Ezt nagyon sokan nem tudják; nincs a köztudatban. Egy ismerõsöm /eladó/ így jutott egy millió ft. foglalóhoz, mert vevõ ennyivel foglalta le, de visszamondta a vételt.

Most akkor hogy van? Egy kapcsolatban az a jó ha két teljesen ellentétes gondolkodású ember jön össze vagy amikor két ember teljesen egyformán gondolkodik az életről? Most igaz az ellentétek vonzzák egymást szöveg vagy sem?

Legjobb válasz: Az ellentét ilyen dolgokban, hogy hobbi, zene, ízlés, nem számít. Súlyosabb dolgokban számít. Mondjuk a párom megrögzött panelimádó, én viszont nem akarok olyan helyen lakni, ahol még 100-an laknak és kert sincs, az azért elég nagy probléma,mert egyikünk sem érzi majd jól magát a késõbbiekben. Vagy én nem akarok gyereket, neki ez az egyik nagy álma. Hát, ez is eléggé szívás. De most hol érdekel engem, hogy õ Metallicát hallgat, én meg Eminemet? Egy bizonyos szintig igenis vonzó az, hogy õ nem olyan, mint én, hanem más. Magamat már ismerem, õt nem :)

Az ellentét ilyen dolgokban, hogy hobbi, zene, ízlés, nem számít. Súlyosabb dolgokban számít. Mondjuk a párom megrögzött panelimádó, én viszont nem akarok olyan helyen lakni, ahol még 100-an laknak és kert sincs, az azért elég nagy probléma, mert egyikünk sem érzi majd jól magát a késõbbiekben. Vagy én nem akarok gyereket, neki ez az egyik nagy álma. Hát, ez is eléggé szívás. De most hol érdekel engem, hogy õ Metallicát hallgat, én meg Eminemet? Egy bizonyos szintig igenis vonzó az, hogy õ nem olyan, mint én, hanem más. Magamat már ismerem, õt nem :)
Ez a fizikában, a mágneseknél igaz. Embereknél inkább a hasonló értékrend fontos. Homlokegyenest eltérõ személyiségû ember izgalmas ideig-óráig, de hosszútávon komoly problémák pattanhatnak ki, ha gyökeresen más az életfelfogásuk. Gondolj bele: költekezõ vs. spórolós. Családcentrikus vs. "soha nem akarok gyereket" Rendetlen vs. rendszeretõ. Szétszórt vs. precíz ember. Mélyen vallásos vs ateista vagy más vallású. De még a politikai nézetek is okozhatnak gondot, pláne, ha valaki szeret beszélni róla. Sarkítva, de egy náci és egy kommunista soha nem alkot jó párt.
Embere válogatja. Van, akinek nem jön be az ellentét, mást boldoggá tesz. Gyerek kérdésben mondjuk azért ez elég fontos, de ha nem ilyesmit takar a különbözõ gondolkodás, akkor nem hiszem, hogy probléma.
hasonló a hasonlónak örül. az ellentétek csak ideig-óráig vonzzák egymást...utána már taszítják.
Szerintem az ellentétek apró dolgokban még jók lehetnek, hacsak nem mennek a másik idegeire egy idõ után.... Azonban a fontos dolgokban csakis a hasonló gondolkodás állja meg a helyét. Értem én ezalatt azt, hogy pl. a volt férjemrõl már a házasságunk éveiben kiderült, hogy semmi esetre sem szeretne gyereket. Én pedig pont az ellentétje voltam. Én szerettem volna. El is váltunk, többek között ez volt a fõ ok. Tehát ilyen kaliberû kérdésekben jó, ha egyetértés van a felek között. A második férjemmel már nem volt ilyen nézõpont eltérésünk, 3, 5 éves már a lányunk. :)
Attól függ. Jó, ha te a zsemle tetejét szereted, õ meg az alját. Ha szeretsz irányítani, õ meg szereti, ha irányítják. Zenében, filmekben, könyvekben az a jó, ha ugyanazt szeretitek.
Az a jó, ha hasonlóan gondolkodnak, és hasonló az érdeklõdési körük. Mûködhetnek az ellentétek is, de ahhoz türelem és elfogadás kell. Én és a párom teljesen különbözünk, és sokat is veszekszünk emiatt, többet, mint az átlagpárok. 6 év után még mindig összebalhézunk kisebb dolgokon is, de már rutinosan kezeljük. Átvészeltük a legnehezebb idõszakokat, és már toleráljuk, ha nem is fogadjuk el teljesen a másik ilyen-olyan dolgait. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy nem vagyunk erõsebbek vagy összetartóbbak más pároknál, inkább csak megnõtt az ingerküszöbünk. Szerintem az ellentétek érdekesek az elején, ezért vonzzák egymást, de utána ez gyorsan átfordul taszításba, amint az érdekek komolyabban összekülönböznek.
Én sosem értettem ezt az "ellentétek vonzzák egymás" dolgot. Nekem ez sosem jött be. A mostani párommal olyan szinten egyformán gondolunk és érzünk dolgokat, hogy én rágondolok valamire, a párom már ki is mondja és fordítva is igaz. Sokszor szinte ijesztõ, olyan érzés, mintha a fejembe látna. Az eddigi legérdekesebb történet az volt, hogy egy novemberi nap (nem volt sem szülinapom, sem névnap, semmilyen ünnep sem a közelben) hirtelen annyira vágytam rá, hogy ha jön a párom, hozzon nekem egy szál vörös rózsát. Hogy akkor ez a kívánságom honnan jött, nem tudom, de erõsen gondoltam rá, vágytam rá. A párom akkor még nem lakott velem, tehát mégcsak véletlen sem sejthette ezt az óhajomat. Mikor megérkezett kezében a szál vörös rózsával, majdnem elájultam, levegõt alig kaptam, hogy ezt nem hiszem el, honnan tudta?! Mire Õ: megérzés. Szóval nekem csak az vált be, hogy a teljesen velem egy hullámhosszon lévõ pasi jön be, az ellentétekbõl nem kérek.
Az a jó, ha inkább egyformák. Hiszen együtt kell élniük, így nem kell annyi kompromisszum.De van egy két jellemvonás, ami "kívánja" maga mellé az ellenkezõjét: -visszahúzódó, nehezen barátkozónak kell egy társ, aki beviszi az életbe, -egy lassú, tutyimutyi mellé kell egy határozott, aki dönt, aki megcsinálja az otthoni munkákat. Gondolom, kezdetben izgalmas az ellentétem, de idõvel inkább idegesítõ lesz, közös érdeklõdés híján meg befullad az egész.
Én annak idején egy nagyon más gondolkodású fiúval jöttem össze. Ahhoz képest elég sokáig tartott. (2, 5 év) Ma mégis azt mondom, hogy Isten õrizzen még egy ilyen férfitól. Nagyon sokat veszekedtünk, és õ soha nem volt hajlandó semmibõl sem leadni. Végül megcsalt. Így utólag már nem is bánom, hogy vége lett. 24/n
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdezem mert sokan azt mondják az ellentétek vonzzák egymást..de mivel ellentétek eleve nem gondolkodnak egyformán és más az érték rendjük és más iránt érdeklõdnek...és akkor ott vannak azok akik azt mondják hogy fontos hogy egyformám lássák a világot és azonos legyen az érdeklõdés hobbi, tehát ha valaki másképpen gondolkodik más zenét szeret akkor alapban más az ízlése és érdeklõdése és rálátása a világra..akkor most melyik igaz??
Így van! Az ellentétes dolog addig mûködik, amíg megvan a szerelem. Amikor az elmúlik már csak az ellentét marad és utána nehéz szeretni valakit, ha teljesen az ellentéted! Olyan párt kell találni, akivel közel azonos a gondolkodásod és ahogyan élsz, amiket szeretsz, stb, stb...

Hogy lehet az, illetve miért van az, hogy a pasik szex közben idegen nőkre gondolnak, vagy valami teljesen másra? Ha belegondolok, hogy a pasim más nőre gondol mikor behunyja a szemét máris elmegy a kedvem a szextől vele!

Legjobb válasz: De te honnan tudod, hogy õ mire gondol? Teljesen más dolgokra szerintem meg csak akkor szoktak, ha még nem akarnak elmenni, és vissza kell fogniuk magukat. 20/N

Én sokat gondolok a feleségemre szex közben. - Vajon hol van és mit csinálhat?
Utolsó, milyen rendes tõled, hogy így megtiszteled mind a barátnõdet, mind az élettársadat :)
De te honnan tudod, hogy õ mire gondol? Teljesen más dolgokra szerintem meg csak akkor szoktak, ha még nem akarnak elmenni, és vissza kell fogniuk magukat. 20/N
Ti csajok sosem gondoltatok még más pasira?
Én néha Kiszel Tündire szoktam gondolni. Nem vicc. Ha már úgy érzem, hogy túl közel vagyok, akkor bevillan a kép, elmúlik az érzés, és folytathatom tovább. Más lányokra nem szoktam gondolni szex közben. Ha a barátnõmmel szexelek akkor rá figyelek, ha pedig az élettársammal szeretkezek, akkor rá koncentrálok. Megtisztelem a lányokat azzal, hogy nem képzelek oda mást a helyükben. f29
Ez csak akkor fordulhat elõ ha nem szeret, vagy ha valamit nagyon akar és nem kap meg.
Hát, igen.
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondom, h az en pasim teszi ezt, hanem hogy allandoan olyanokat irkodnak itt a GY-n pasik, h mas nökre gondolnak közben....ebböl is adodik a kerdes! Amugy valaszolva a kerdesre, en meg a 7 ev alatt sosem gondoltam mas pasira szex közben...
A pasik és a nõk MÁSHOGY mûködnek. Ezt miért nehéz megérteni? Ha látok egy nagyon kívánatos nõt (nyílván ez a körülményekkel együtt, tehát ruházat, smink, egyáltalán hogy hogy láttam), akkor ha felizgulok, bevillanhat. Olyan persze nincs, hogy hosszasan fantáziálok szex közben másról, hiszen a páromra figyelek, nem is érnék rá fantáziálni...
Így van.
Én sexközben arra gondolok hogy a barátnõm mással csinálja... Beteges is lehetne ha nem lenne nyitott a kapcsolat mivel a tojó nimfo...

Az teljesen rendben van, ha a gyerek szinte meg sem áll?

23 hetes vagyok. Már egy hete figyelem, h. milyen kis mozgékony a babám, egész nap rugdos...

Legjobb válasz: Az en babam is nagyon mozgekony,en is azt hittem esetleg gond lehet..fura volt de a doki szerint semmi gond nincs,teljesen normalis.Nekem olyankor masnap vegigalussza a napot,szegenykem kifarad egyszer egyszer..24 hetes kismama

Az en babam is nagyon mozgekony, en is azt hittem esetleg gond lehet..fura volt de a doki szerint semmi gond nincs, teljesen normalis.Nekem olyankor masnap vegigalussza a napot, szegenykem kifarad egyszer egyszer..24 hetes kismama
Én 32 hetes vagyok és az én babám a 20 héttõl meg sem áll, sokszor 10 percekig hullámzik a hasam.De én nagyon szeretem ezt az érzést.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Akkor jó, akkor én is nyugodtan élvezem! :-)
nincs teljesen befestve? ezt kifejtenéd kérlek?
Nem tudom, hogyan utokezelted, mert a rossz utokezelestol is kidobhatta itt-ott a festeket, de elvileg egy korrekcio 2-3 het elteltevel meg benne szokott lenni az arban, szerintem nyugodtan menj vissza a tetovalohoz es raformedes nelkul jelezd, hogy javitasra szorul a tetovalasod. Egy tetovalo
Általában normális helyeken a korrekció ingyenes.
A korrekció ingyenes szerintem egy normális tetoválónál.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!