Találatok a következő kifejezésre: Az tényleg hogy ha egy pasi (17 db)

Az tényleg igaz, hogy ha egy pasi elélvez, közvetlenül utána érzékeny a pénisze, már-már fáj egy picit neki?

Legjobb válasz: Igen, én tapasztalom magamon a dolgot. Bár nem fájdalom, csak túlérzékenység.

Igen, én tapasztalom magamon a dolgot. Bár nem fájdalom, csak túlérzékenység.
Amit én a páromon tapasztalok orális szex közben, h miközben élvez, sokkal jobb ha nem hagyom abba, de utána néhány másodperc, és nagyon érzékeny lesz neki.

Ha egy pasi azt mondja hogy imád és látszik is rajta, tényleg nagyon oda van a lányért?

Legjobb válasz: HA rendes a pasi, akkor szeret,imád,csodál, veled akarja leélni hátralévõ életét stb.Mivel tudná még bebizonyitani, hogy így van. HA az illetõ egy link alak akkor is nagyon szeret...ne veled kefélni egy jót.

HA rendes a pasi, akkor szeret, imád, csodál, veled akarja leélni hátralévõ életét stb.Mivel tudná még bebizonyitani, hogy így van. HA az illetõ egy link alak akkor is nagyon szeret...ne veled kefélni egy jót.
Tényleg nagyon... meg szeretné dugni.
A férfiak kicsit egyszerûbbek mint ti nõk, mi nem szoktunk nyakatekert módon közeledni egy lányhoz, azaz néha igen de csak akkor ha valaki nagyon megtetszik és megszeretjük de akkor sem agyalunk túl sokat, szóval amit mondunk vagy teszünk az úgy is van. Szóval igen oda meg vissza van érted Magyarul.
a lányok azok mindenféle hülye kifejezéseket és jeleket meg mindent használnak.Õk szeretnek mindent órakig leírni.Ha 1 férfi azt mondja hogy imád akkor az úgy is van fõelg ha látszik is rajta, mert a férfiak igyekeznek mindent a lehetõ legkevesebb szóval a legegyenesebben kifejezni.
Igen. Miért még mit kéne csinálnia, hogy bebizonyítsa, hogy szeret?
Szerintem, ha egy pasi imád és úgy is néz ki mint aki imád, akkor vagy imád, vagy nem. Ne ebbõl dönts el, hogy szeret e. Ha odafigyel rád, törõdik veled, (nyilván saját magához mérten) és szívesen tölti veled az idejét, akkor valószínûleg szeret.
biztos terhes vagy.

A barátomat kézzel szoktam kielégíteni és mikor elélvez akkor remeg az tényleg íg kell lenni? Milyen ha egy pasi elélvez már mint milyen reakció hogy lehet rajta észrevenni?

Legjobb válasz: A nõ is remeghet,de persze nem feltétlenül van igz.Normális,ha remeg a pasid.Legjobban szerintem az arcán lehet észrevenni,hogy elélvez,a teste pedig megfeszül.

A nõ is remeghet, de persze nem feltétlenül van igz.Normális, ha remeg a pasid.Legjobban szerintem az arcán lehet észrevenni, hogy elélvez, a teste pedig megfeszül.
há Õ igy élvez..... Nagyon sok fajtája van annak h ki hogyan élvez!nem kll kérdõre vonni! ha neki igy jo akkor igy jo! örülj neki h ennyire élvezi a legtöbb férfi/fiú -nál észre sem veszed h el élvezett!
teis 13 éves vagy? mopndjuk addig jó, amíg csak ott tartotok h kézzel elégíted ki, stexelni még sztem neszexeljetek. arra h mik a jelei h elélvezett, arra meg az elõttem szóló adogg teljesen korrekt választ, hogy az ondó kilövell a péniszbõl. (fehéres váladék) na akkor elélvezett, de a teste is megfeszülhet közben, arcán is láccik h most épp történt vmi, és akár remeghet is, igen
Ha egy pasi elélvez, a pisilõjébõl fehér folyadék lövell ki (=ondó). Nagyon nehéz eltéveszteni.
A kérdező hozzászólása: tudom h mi az az ondó és azt is tudom h mikor lövel ki.. de én csak a reakciót kérdeztem nah

Ha egy pasi azt mondja, hogy soha sem tudna rám megharagudni akkor az azt jelenti, hogy tényleg annyira szerelmes vagy csak hízelegni akar?

Legjobb válasz: Lehet szimplán romantikus beállítottságú :) Szép is a szerelem, a szerethetõ naivítás, de azért soha ne mond soha gondolom fel sem merült benned ezt tök komolyan venni. Ez egy kedves gesztus volt szerintem, bók. Ha mondjuk arra érkezne haza hogy éppen valaki rajtad dolgozik nem hiszem hogy olyan békés lenne... :))

Lehet szimplán romantikus beállítottságú :) Szép is a szerelem, a szerethetõ naivítás, de azért soha ne mond soha gondolom fel sem merült benned ezt tök komolyan venni. Ez egy kedves gesztus volt szerintem, bók. Ha mondjuk arra érkezne haza hogy éppen valaki rajtad dolgozik nem hiszem hogy olyan békés lenne... :) )
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy nem vettem komolyan...csak érdekel, kiknek mondanak ilyesmiket a pasik, akikbe annyira szerelmesek vagy akiket csak kábitani akarnak.
Mondani bármit lehet.
Ezzel is lehet kábítani, bár szerintem eléggés vaskos hazugság, ami annyit tesz, hogy inkább csak bókolásnál mondják.
Gondolhatja õszintén ezt a srác, egyáltalán nem biztos hogy kábítani akar. Lehet ez azért mert mély õszinte érzései vannak és így fejezi ki õket. Az más kérdés hogy neked ez a stílus bejön e vagy sem. Viszont a szándék ha õszintének érzed szerintem mindenképp imponál nem? Azt jelenti szeret és ki akarja fejezni a maga módján. De! Jelentheti azt is hogy kábítani akar de azt szerintem egyértelmûen éreznéd. Kapcsolatban vagytok? Mert ha igen akkor szerintem inkább az elõbbirõl van szó.
Azt csak a pillanatban mondja, biztos tudsz olyat csinálni amivel megharagítanád:D
Kevés az információ, ezért nagy a kör amibe ez belefér. - nem biztos, hogy szerelmes beléd, de félt téged, mert van olyan értéked, amiért kedvel. Akár még szerethet is, de nem feltétlen szerelemmel. - Lehet, hogy csak ágyba akar vinni ezzel, hogy feltétlen figyelmet hazudik neked. - Egy vagy neki a tucatból és egy ilyen mondat megéri, hátha bejön és odaleszel érte. Hm.. nem hiszem, hogy elõrébb lettél ettõl. :D
Valóban sokat több részletes információk kellenének a kielégítõ válaszhoz.
A kérdező hozzászólása: Kapcsolatban vagyunk már 5 hónapja. Nem tudtam vele elmenni valahova és megkérdeztem nem-e haragszik, azt mondta h tudhatom, hogy õ soha sem tudna rám megharagudni.
Honnan tudjuk?: D
nagyon meg fog dugni, akár 3 helyen is
A kérdező hozzászólása: nem feltételeztem hogy bárki tudja ezt itt :D csak hogy valószínûsíthetõ-e ez szerintetek.
Nagyon is valószínûsíthetõ...
ha nem úgy lenne, nem mondaná:D
én ilyet csak olyan nõnek mondanék (akár vicceskedve akár komolyan) akivel ha arra kerülne a sor akkor simán lefeküdnék! :D
Vélhetõen. Nosza!
Velem is ugyanez volt tegnap..:D en is azota azon gindolkozok hogy komolyan gondolta-e vagy nem..xd
Dehogy!
Eddig egy barátom volt, aki jól tudta csinálni, a jelenlegi, de a párnát amin fekszek, mindig szét tudnám tépni(:
nam, csak poénból csinálnak úgy
fuh, de szeretném csinálni... :)

Srácok! A volt pasim azt mondta hogy utálta hogy annyira 'torkos' voltam. Most velem van a baj mert azt hittem szeretitek ha egy csaj mélytorkú? Tényleg nem vagytok oda érte? 19/L

Legjobb válasz: Õ nem szerette, nem mindenki szereti. Gondolom ezt a szakítás után mondta. Hát elég idióta, hogy nem az elején szólt. Nem veled van baj, hanem a volt barátod kretén.

Õ nem szerette, nem mindenki szereti. Gondolom ezt a szakítás után mondta. Hát elég idióta, hogy nem az elején szólt. Nem veled van baj, hanem a volt barátod kretén.
Én is szeretem de sosem kérek meg egy láynt sem hogy csinálja nekem. mivel ez az "ö biznisze" ezért ö tudja, hogy neki mi a jo :) Én nekem meg tökmindegy mit alkott "lent" akkro is jo :)
Ha a barátod kis mérettel rendelkezett, lehet kínos volt neki, sõt fájdalmat okoztál neki. A többség szereti. Köztük én is. De ez nem jelenti azt, hogy mindenki ügyesen tudja csinálni. De ha ennyi esze van, hogy nem szólt...Vessen magára. Szerintem csak álok ez az egész.
Nem vagyok szoposk*rva. Faszi vagyok, de vannak csajok, akik azt hiszik, hogy milyen profik, közben mégsem. Ezek szerint te is szar vagy.
Utolsó, nem mindenki születhet szopósk*rvának.
Biztos jó szarul csináltad.
Lehet, hogy csak meg akart bántani.
Én nem hiszem el, hogy létezik olyan pasi, aki ezt ne élvezné. Szerintem azért mondta ezt a volt pasid, mert gyökér és mindenképpen valami rosszat akart rád mondani. Mindegy, ne add fel ezt a jó szokásodat, jól írta az elõzõ, ha egy férfit ügyesen, rendesen és rendszeresen leszopsz és le is nyeled, akkor bármit megtehetsz. Tapasztalat. Exem még a szakításunk után is mondta, hogy bár a mostani csaja is úgy "kezelgetné" ahogy én. Leszopja ugyan, de semmi élet nincs benne, és köpköd is. De hát bebukta, mert már mást "kezelgetek":D
Tízmillió pasiból csak egy van aki nem imádja, te pont kifogtad. Gyere hozzám, én imádni foglak, számomra ez a csúcs, a nõ aki rendszeresen hajlandó leszopni és még le is torkol, na az a nõ szó szerint bármit kérhet tõlem. Szeretlek <3
Vele van a baj, hogy akkor nem tudta kinyitni a száját és elmondani, hogy mit élvez. [email protected]! Még jó, hogy már csak az exed! :)
szegény torkos :S az enyémet beveheted tokáig ha ez vigasztal..:DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Pedig amig együtt voltunk soha nem panaszkodott, élvezte.
valóban fájdalmas, lehet hogy ezt megúnta
nemtudom eddig bárkivel voltam szerette... akinél nem fért be az egész még nyomta is volna le a fejem. biztos kifogtál épp egy ilyen finnyást aki nem tudja mi a jó :D vagy kicsit megfogaztad, öntudatlanul (:
Én nem vagyok benne "szar" (ezt többen megerõsítették és nem kis tacskók) de nem gondolom, hogy egy nõ értékének ez kéne, hogy a fokmérõje legyen. Én inkább lennék tehetségesebb a nyelvtanulásban, szakmai fejlõdésben mint a szopásban, ha választani kéne. Sajnálatos, hogy egyeseknek ennyire kibicsaklott az értékrendje....

Szerintetek gáz, hogy túl sokat lelkizek azon, hogy ne bántsak meg másokat? A csajoknak tényleg nem jön be, ha egy pasi túl rendes?

Szóval például van egy srác meg én, és a másik srác megkérdezi, hogy szerintem csúnya-e egy csaj aki egyébként nem egy világszépe, de mindezt úgy, hogy a csaj is hallja az egész eszmecserét. Most azon lelkizek, hogy erre azt mondjam, hogy igen csúnya, de azzal belerúgnék még egyet a csajba, amihez semmi gusztusom, így is sokan bántják.

Legjobb válasz: Nem gáz, te ilyen vagy, van akinek tetszik, van akinek nem, haverok miatt nem kell változni. Ezt mondom úgy hogy belemondanám a képébe is valószínûleg.

Nem gáz, te ilyen vagy, van akinek tetszik, van akinek nem, haverok miatt nem kell változni. Ezt mondom úgy hogy belemondanám a képébe is valószínûleg.
nem gáz. A normális lányok a rendes srácokat szeretik hidd el. Arra a szituáciòra hogy szerinted ronda-e a helyes válasz h a szèpség relativ, mindenkinek más tetszik. És ez igaz is és ezzel nem bántod meg szerintem :) 19/L
az, hogy nem vagy tapintatlan, esetleg bunkó, nem jelenti azonnal azt, hogy nyáladzó lelkizõgép lennél. a jó válasz erre szerintem az lett volna- -sokkal szebb lány, mint te férfiben.- ezzel nem hazudtál volna és ha bejön a csaj, akkor elõtte a dominanciádat is bemutattad volna a haverod felett. a dominancia meg ugye az elsõszámú nõmágnes. de ezt tesztelhet élõben is. odamész egy társasághoz és csak a férfiakkal beszélgetsz, vicceket mesélsz, szórakoztató vagy, egyszóval irányító, domináns vagy. a társaságban lévõ csaj 2 percen belül meg fog szólítani, vagy kérdez valamit ami érdeklõdési jel. erre negatív bókkal illeted-pl de kis kíváncsi.veletek is ilyen? pár percig nem foglalkozol a nyitásaival, aztán elkezdhetsz rá figyelni. utána már csak el kell különíteni finoman a társaságtól és szevasz.
De, bejön nekik, csak tudod ez is olyan dolog, mint a havi rózsa. Ha egyszer kimarad, akkor az országra szóló katasztrófa lesz. Értem ezalatt, hogy ha mindig rendi vagy és megértõ és kedves, de egyszer épp úgy adódik, hogy kitálalod mi nem tetszik.. Na ott lesz nemulass. És akkor mivel nem ezt várják el tõled, sokkal nagyobb visszhang lesz, mint amúgy lenne, ha néha azért oda-oda szúrsz és kimondod mi nem tetszik gyakran.
Mellesleg meg, ilyen dolgokon kár rágódni. Mond azt, hogy biztos aranyos és el van intézve. Ebben benne van minden. Én mindig ezt szoktam mondani.
gáz! én a helyedben orvosolnám a problémát
Vagy csak minél elõbb le akar fektetni.
Hazudnak persze, ugyanígy jártam én is egy sráccal. Kb szerelmet vallott én meg elhittem hogy oda van értem közben meg sehol semmi. Hazudozók.
A kérdező hozzászólása: azóta nem keresett a pasi csajok, ne higyjétek el a pasik egy szavát sem, mert mind hazudik kivétel nélkül
A kérdező hozzászólása: úgy kezdte ha nem akarok komoly kapcsolatot akkor ne is találkozzunk
szerintem le akar fektetni ha mar az elején ilyen komoly dolgokat ígérget h gyerekek meg nagy családi kertes ház :D
De ha már valakit le akar fektetni, akkor csak olyat akar, aki bejön neki. Logikus h egy bányarémmel nem fekszenek össze:D
A kérdező hozzászólása: amúgy meg családot akar, feleséget meg gyerekeket)
A kérdező hozzászólása: hát nem nyálas, és nem is nyáladzik semmit....talizunk....de nem nyáladzik, ez a mondata volt eddig a "legnyálasabb"..szóval tényleg nem dumálgat mindenfélét a "cél" érdekében) köszönöm a válaszokat
Nem tudom, én ilyet biztos, hogy nem mondanék senkinek, még ha igaz lenne, akkor se. A "szerelem elsõ látásra" érzés szerintem nagyon megtévesztõ. Egy hét múlva majd azt fogja mondani, "ja, hát, bocs, szerelem volt elsõ látásra, de már elmúlt"...
de igen, mondja, pláne ha le akar fektetni, akkor a csillagos eget is lehazudja, és nagyon szépen tud nézni olyankor. Persze vannak kivételek, és respect nekik!!
De gyerekek! Miért lenne kamu?:D Ok nélkül nem mondja h bejön neki. -.-" 10:09-es.
vagy nagyon érzelmes és nyálas figura, vagy nagyon nagy kamugép. ezt csak te tudod eldönteni, mert te ismered. Nézed az így jártam anyátokkalt-? Na õk pár részben pont ezt a kérdést feszegették, és egyaránt volt példa mind a két figurára. Ted Mosby, és Barney Stinson.
Nyilván nem akarná lefektetni, ha "nem jönne be" neki ;)
Sztm tényleg bejössz neki, de az elsõ válaszolónak igaza van valamennyire. De sztm egy pasi, csak úúgy nem mondja egy csajnak h "bejössz". Ha egy csaj nem tetszik nekik akk ... keresnek másikat:) Szóval, igen lehet h elindult benne valami..
Amit az elsõ mond, van benne vmi..
nekem nem vallott szerelmet, de egy éve vagyunk eggyütt, sõt semmit semmondott csak hogy jo vagyok, meg szép , ennyi.

Ha igaz az állítás és tényleg az van, hogy a legtöbb lány mindig olyan pasival hajlandó csak összejönni, aki szinte mindenben egy picit jobb nála, akire fel lehet nézni, akkor ez a helyzet rossz hírt jelent a legtöbb, , rossz" pasinak?

Szeretik a lányok, ha az õ párjuk intelligensebb náluk, többet is keres valamivel, jobb családi háttérrel bír, sok mindenben jó (pl nagy baráti kapcsolat, vagy ezermester), sõt az utóbbi évtizedekben az is látható, hogy legtöbbször magukkal hasonló szinten lévõ vagy akár jobban is álló fiút akarnak párnak és ehhez elég makacsul ragaszkodnak is. Na most ezzel csak az a baj, hogy tudjuk a mai világban jóval több a szép lány, mint helyes fiú. Fõiskolákon, egyetemeken 10 bõl 7 lány eléggé csinos minden szinten vagy ha az nem, legalább vagy az alakja vagy az arca szép (én is voltam egyetemista és a legtöbb lány tetszett, akik ott voltak). Tehát õk azért elvárják, hogy a kevesebb helyes srácból akkor is nekik alanyi jogon jár egy, hogy le ne maradjanak a barátnõktõl. Azon túl, hogy ha õk nem nagy társasági lények, akkor is elõszeretettel választanak olyan párt, aki könnyen ismerkedik és alakít ki kapcsolatrendszereket és akár befolyásos is lehet sok közegben. Ezen kívül ugye elõkerülnek a piszkos anyagiak is, és valljuk be õszintén kevesebbszer fordul elõ az az állapot, mint fordítva, hogy a lány visz haza nagyobb összeget, mint a srác, ha már dolgoznak. Persze megeshet, de ritkábban. Ugye több lány jár egyetemre, sokaknak össze is jön egy jó állás. Igaz itt is árnyaltabb a dolog, de többségben egy megfelelõ állás majd csak elõbb-vagy utóbb összejön nekik. Egy pasinak, aki nem végez fõsulit, semmit stb, neki pedig sokszor kevesebb betevõ jut. Így lemarad ezen lányoktól és kiesik a köreikbõl azért is, mert õ nem ,,magas végzettségû" illetõ, ami sok lány csõrét legtöbbször bántja. (persze én is tudok orvos nõ és utcaseprõ pasi felállást, de ritkább esetek ezek). Ugyanakkor egy szakmunkás, vagy csak gimnáziumot végzett pasi is meg tud gazdagondi az állásából, vagy vállalkozásából, ha ért hozzá magas szinten (de az már azt jelenti, hogy intelligens az illetõ vagy pokoli szerencsés és ezáltal lehet sikere a nõknél). De mi van az azokkal a srácokkal, akik rettenet sokan vannak, nem végeztek fõiskolát, sem nincs ,,tejelõ" állásuk, sem pedig nem úgy néznek ki, mint Geoge Clooney. Velük mi van? Ilyenkor persze tudom, szokott jönni a válasz, hogy mindenkinek megvan a párja, majd egy csúnyácska lánnyal jön össze, meg nem minden lánynak a nálánál jobb pasik kellenek, így biztosan lesz párja. Lehet, de ez inkább bla-bla-blának tûnik. Mert ritka ez a dolog. Sokkal inkább a mai rohanó társadalomban az van, amit mát fentebb leírtabb, hogy sikeres és vonzó srácot akar a legtöbb lány, legalábbis saját magához viszonyítva. Adjatok tanácsot, hogy akkor ezekkel a srácokkal mi lesz (régen ezeknek is volt párjuk sokszor, ma nem vagyok ennyire optimista ez ügyben). Értelme és nem leszúrós válaszokat kérnék, ha lehet.

Legjobb válasz: U N C S I

U N C S I
Nem, nem arra vonatkozott. :)
Ember, azért rohadt unalmas a kérdésed, mert mindennap megkérdezik ötmilliószor. Szerintem te is nagyon jól tudod, hogy a minimálbéres gyári munkásoknak, az érettségizett embereknek, és az átlagos kinézetû pasiknak is van párja. Te is tudod, de nem akarod elfogadni, mert akkor szembe kellene nézned a torz képzeteiddel, ezért inkább szemet hunysz a tények felett, és megpróbálod ezeket a dolgokat olyan embereknek beadni, akik viszont nyitott szemmel járnak, és nem beszélnek be maguknak ilyen butaságokat. Akár tetszik, akár nem, az átlag magyar férfiaknak a statisztikák szerint is van legalább 1-2 barátnõje az élete folyamán. Pedig az átlagnak nincs diplomája (a lakosság igen kis százaléka végzett egyetemet), az átlag fizetése meg 80-90 ezer forint, és igen kevesen vannak, akiket a többség jó pasinak talál. Tudom, hogy fáj, de ez az igazság. Fogadd el.
A kérdező hozzászólása: Most azok a bizonyos dolgok ugye nem a fõzésre, mosásra, takarításra stb vonatkoznak, amiben illik azért egy lánynak otthonosabbnak lenni, mint egy fiúnak. Itt most komolyabb dolgokról lett volna szó, nem ezekrõl a kompetenciákról. De köszönöm a választ.
A kérdező hozzászólása: Annak nem sok értelme volt, nem tudom, hogy neked mi az unalmas, de én ilyen kérdést csak egyszer tettem itt fel. Ha nem tetszik, akkor egy értelmes ember, pláne ha unalmas neki a téma, az nem kontárkodik ide és ír választ. Gondolom ez talán érthetõ volt?
Figyelj, nekem az a véleményem, hogy mind a nõ, mind a férfi olyan partnert fog választani - hosszabb távra, tehát nem alkalmi kapcsolatra gondolok - akiben van valami, ami vonzza, amit tisztel, ami imponál neki, amire fel lehet nézni, értékelni... sorolhatnák még pár rokon értelmût. Tehát a páromban van egy csomó olyan tulajdonság, amiben én többnek érzem magamnál, de ugyanez nála is megvan fordítva, tehát bizonyos dolgokban engem érez többnek magánál.
nem várok el olyan dolgot a páromtól amit magamtól ne várnék el.
Volt értelme a válaszomnak, mégpedig az, hogy unalmas vagy és a felfogásod is.
A kérdező hozzászólása: Ne úgy fogjuk fel a dolgot kedves értelmes kommentelõk (elõ kivételével), hogy most feltétlen görög testû, luxusvillás, professzor pasira gondolok az ügyben, hogy , , jobb nálatok és fel lehet rá nézni". Így közelítsük meg a témát, megfelelõ határok között.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek járt a nagy piros pacsi, mert nem tud kérdést értelmezni. ÉRTELMES válaszokat kérek, legyetek szívesek. Köszönöm!
Kifejezetten irritál, ha mindenben jobb nálam, ráadásul visszaél vele. Legyen inkább talpraesett és értelmes.
Nekem a rossz pasik, azaz alfa hímek nem igazán jöttek be soha, inkább partneri, egyenlõ viszonyt szerettem. Most is.
A mindenben jobb nála azért erõs túlzás. Akkor is nyeregben lehetsz, ha egy valamiben kiemelkedõ vagy, és ne mond azt, hogy semmilyen dologban nem voltál jobb, mint az átlag. Én is csúnya pasi vagyok, és még sosem volt párom, mégis van olyan dolog, amire büszke lehetek. Nagy nehezen a külsõmben is megtaláltam azt amire azt mondom, hogy oké, meg a belsõmben is. Tökéletes ember pedig nincsen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!