Találatok a következő kifejezésre: Az tényleg hogy ha egy nő (5 db)

Az tényleg igaz, hogy ha egy nő "bekapja" a himvesszőt akkor vastagabb lesz az ajka?

Legjobb válasz: dehogy igaz! ezt biztos egy pasi mesélte be neked.

dehogy igaz! ezt biztos egy pasi mesélte be neked.
Ja persze, az anális szextõl pedig a melle nõ meg.
Ez nem függ össze a szopós szájjal... Biztos innen jött az ötlet a kérdéshez... Tudod hány nõ szaladgálna az utcán hatalmas ajkakkal? :D
Ha így lenne, akkor nem fizetnének a nõk rengeteg pénzt a plasztikai sebészeknek az ajkaik szilikonnal való feltöltetésére. Nem? Amúgy meg vedd csak aszádba a kedvesedét nyugodtan, nem lesz tõle feltûnõen hatalmas az ajkad.
Ez butaság.De az igaz hogy a sperma megszépiti a bõrt, és a hajnak is jót tesz.(tapasztalat) :D
Ekkora butaságot még életemben nem hallottam!! :) ))
A kérdező hozzászólása: jo am én is hülyeségnek tartom csak kiváncsi voltam h mások mit szolnak erre!
Dehogy igaz
Jézusom!!!!!!Honnan vetted ezt a hülyeséget!Akkor már nem látszódna az arcom!

Az miért gáz, miért tartják önteltnek meg beképzeltnek, miért szólják le, ha egy nő kimeri mondani magáról, hogy ő szép, meg szépnek tartja magát, meg feltesz magáról vagy 100 képet (és tényleg jól néz ki)? Talán féltékenyek rá?

nők, emberi tulajdonságok, önteltség, önbizalom, kép, féltékenység

Legjobb válasz: Minden a mértéken múlik. Ha minden második mondatában megemlíti, hogy õ milyen szép, az számomra taszító - még akkor is "megcsúnyul" az illetõ a szememben, ha egyébként tényleg szép. De ha amikor megkérdezik, hogy õ milyennek tartja magát, és elmondja, hogy szerinte õ szép, azzal semmi gond nincs. A képeknél sem a darabszámmal van feltétlenül gond. Lehet, hogy rólam is van fenn 100 kép neten. Családdal, barátokkal, nyaralás közben, bográcsozáskor stb készült képek. Visszatérve a kérdéshez: ha ezeknek a képeknek egyik fele tükör elõtt készült pózolós-kacsaszájas b*romság, a másik meg ugyanez, csak némi retussal portfóliónak csúfolva, az gáz.

Minden a mértéken múlik. Ha minden második mondatában megemlíti, hogy õ milyen szép, az számomra taszító - még akkor is "megcsúnyul" az illetõ a szememben, ha egyébként tényleg szép. De ha amikor megkérdezik, hogy õ milyennek tartja magát, és elmondja, hogy szerinte õ szép, azzal semmi gond nincs. A képeknél sem a darabszámmal van feltétlenül gond. Lehet, hogy rólam is van fenn 100 kép neten. Családdal, barátokkal, nyaralás közben, bográcsozáskor stb készült képek. Visszatérve a kérdéshez: ha ezeknek a képeknek egyik fele tükör elõtt készült pózolós-kacsaszájas b*romság, a másik meg ugyanez, csak némi retussal portfóliónak csúfolva, az gáz.
Tényleg nem érzed a különbséget? Ha valaki szépnek tartja magát, az jó, mert magabiztos, ez pozitív dolog. Ha valaki feltesz magáról 100 képet, az röhejes, mert az illetõ beképzelt, önimàdó, ez már negatív dolog.
Akárhogy fényezzük, kitenni 100 képet, azért mert jajj de szép vagyok, az öntelt és beképzelt dolog.
A jó önbizalmat értékelem, van nagyon szép barátnõm, aki maximálisan tisztában is van ezzel, mégse beképzelt. De ha valaki 100+ fotót feltölt magáról, az már nekem furcsa lenne, függetlenül attól, hogy mennyire szép vagy nem, vagy hogy milyen nemû, egyszerûen nem tûnik egészséges léleknek. Vagy exhibicionistának, magamutogatónak sejtem, vagy túlságosan figyelemre éhes személynek, akinek az önértékelése mások dicséretétõl, a bókok (vagy neadjég lájkok) számától függ. Állhat emögött kielégítetlen szeretetéhség is, sõt, pont hogy alacsony önbizalom is, meg egy csomó lelki probléma. Szóval csúnya szóval élve ilyen személy az attention whore, ne tévesszen meg a kifejezés senkit, férfiból is akad ilyen szép számmal, és nem feltétlenül képekkel reklámozzák magukat, a hangsúly a túlzásba vitt önreklámozáson van.
Nekem a b*romság kategóriába beletartozik az is, hogy ha cél nélkül vannak fenn képek. Úgy értem, hogy megkéred otthon pl tesódat, hogy csináljon rólad képet azért, hogy feltehesd egy közösségi oldalra. EZ visszataszító. Ha mondjuk egy szép hegylánc elõtt vagy lefényképezve, vagy egy kocsi mellett ami tetszik neked, vagy mondjuk egy általad kedvelt együttes konceretjén a színpad mellett stb, azzal nincs gond. A nagyképûség ott kezdõdik, hogy ha - amint már említettem - direkt azért csinál(tat)sz magadról képet, hogy felkerülhessen a fb-ra. Számomra tehát te nagyképû vagy, de ez az én egyéni véleményem. Másnak biztosan tetszeni az exhibicionizmusdoddal együtt. Nem bántásként mondom ezt.
Gáz, mert azért teszi ki hogy tudassa mindenkivel mennyire szép. Férfiként úgy látom hogy a férfiak között az számít minél jobb a kocsid (egy példa) míg a nõknél a lájkok száma a mérvadó. Engem nem zavar ha kiteszik a szép lányok a képeiket, ADDIG amíg nincs más, például elsírják hogy szar napjuk volt, mert 5 perc helyett 10-et kellet várni a buszra, vagy milyen nehéz volt egy szimpla egyszerû matek zh. A másik hülyeség a semmitmondó, üres, közhelyes, choelco idézetek, falra mászik tõle mindenki.
Hát jah, igaza van az elõttem szólóknak, a mértéken van a hangsúly. Én mondjuk már töröltelek volna, ha minden nap azt látnám, h xy 10 fotót töltött fel. Majd fél órával késõbb megint 10. Azért ez már a szánalmas kategória.
Az, ha valakinek van önkritikája az nem baj. Ha valaki szép azt saját maga is látja. Ha ezt el is mondja azzal sincs baj. Ha direkt fényezi és mutogatja magát az már beképzelt. Vagy beszól mások kinézetére közben a sajátját dícsérve. A 100 képnek pedig szintén az a célja, hogy begyûjtse az elismeréseket. Önimádó, egoista. A legtöbb ilyen nõ a környezetemben, azért ilyen "büszke" a szépségére mert mást nem tud felmutatni.
Ha valaki állandóan azt hangoztatja, hogy õ szép, és hozzá még százasával teszi ki magáról a képeket, annak elég valószínû, hogy önértékelési zavara van. Az ilyen ember általában nem érzi eléggé értékesnek magát, és szinte kapaszkodik a szépségébe, hogy elfogadtassa magát másokkal. Ez tömény szeretethiányra vall.
A kérdező hozzászólása: Rólam rengeteg kép van, sokan már 1bõl egoistának gondolnak, Nem, nem azért van ez így, mert módfelett elégedett vagyok magammal, még csak nem is azért, mert úgy gondolom, hogy bárki is kíváncsi lenne rám hatvanféle pózban, csupán azért, mert bárhogyan is nézek ki, valamiért néha feltör bennem a nem is olyan mélyen lakozó exhibicionista énem és én úgy döntöttem már évekkel ezelõtt, hogy nem fogok sem ellenkezni vele, sem felesleges harcba bonyolódni. Kinek is árthat a szerencsétlen? Attól, hogy például neked nem tetszik a külsõm, úgy vélem, még nem esik bántódásod attól, hogy láttál rólam egy halom képet, maximum gyorsan bezárja a profilomat, vagy elhagyja
*tetszeni fogsz
A kérdező hozzászólása: véletlen a kulcsszavakat rossz helyre írtam :S
A kérdező hozzászólása: Engem is folyamat leszolnak mert azért szépnek tartom magam, van rólam is vagy 200 kép fb-n.. fõleg nõk szólnak le, mert én ezt ki merem mondani magamról, 1 db retus képem meg kacsaszájos sincs :D Fõleg olyan nõk, akik kövérek, vagy éppen "bajuszuk" is van :D
Attol függ, hogy hogyan teszi, valoban szép-e?
Én szép vagyok, kellõ mennyiségû, egészséges egóm van, még sincs egy darab kép sem rólam a facebookon. Nem attól leszel szép, hogy azt hiszed féltékenyek rád, meg hogy irigykednek. Ha ettõl gondolod szépnek magad, akkor valami nincs rendben.

Tényleg nem megcsalás? A nejem szerint az nem gáz hogy ő egy nővel lefeküdt. Viszont engem bánt. Az nem lenne megcsalás ha engem is bevett volna a buliba.

de féltékeny és az szerinte megcsalás ha én más n?t néznék stb. pedig megnéztem volna ?ket vagy 3as.szerinte ez nem megcsalás és titokban csinálta csak email alapján kiderült

Legjobb válasz: Kérdezd meg a feleséged, neki hogy esne, ha te egy másik férfi farkát szo...d... Amúgy ha már másnál keresi a szexet, az megcsalás, legyen az férfi/nõ/ló...

Kérdezd meg a feleséged, neki hogy esne, ha te egy másik férfi farkát szo...d... Amúgy ha már másnál keresi a szexet, az megcsalás, legyen az férfi/nõ/ló...
osztom az elsõ író véleményét.Mindegy kivel férfival vagy nõvel szexel, de ha másvalaki akkor az már megcsalás..
Ez megcsalás!! Ha mással szexelsz az megcsalás...
Egyértelmûen megcsalás!
Mozgasszegeny eletmod! Mar ne haragudj, de eleg erdekes leeht ez a hazassag, mivel a nejed massal fekszik le, te pedig szivesen reszt vettel volna, mint nezo kozosseg....tehat onkontroll! Oszinte, igazi erzelmek, mint szeretet?
Keress magadnak te is valakit bosszúból. Így te sem fogsz rá irigykedni és õ sem féltékenykedhet. Onnantól mindkét részrõl nyitott házasság, mindenki csinálja avval akivel akarja, annyiszor ahányszor akarja akár nõvel, akár férfival, egyre megy. Ezen az oldalon pedig majd tanácsot kaphattok válással kapcsolatos kérdésekre is. Na, a legjobbakat nektek.
A kérdező hozzászólása: mind2 gond. de ha bevett volna ne lenne megcsalás hanem közös játék
Megcsalás. Az, hogy õ csöcsöket akar fogdosni, ugyanolyan szimpla szexuális vágy, mintha te más nõvel akarnál lenni. Neki csöcs kell, neked meg az újdonság. Nem látok különbséget. De itt nem a megcsalás a gond, hanem hogy téged nem vett be a buliba, ha jól értem.
Nekem ha pasival feküdne le a párom, az nem zavarna, mert tõle olyat kap, amit tõlem nem tud, de ha másik nõvel feküdne le, azt megcsalásnak venném. De az ilyesmit tényleg illik elõre tisztázni, mert a másik fél lehet, hogy nem így gondolkodik.
Megcsalás.
A kérdező hozzászólása: engem nem zavar ha nõvel leszibizik csak engem is vegyen be a dologba . azt mondta csak azért mert biszexuális és vágyik a nõi mell érintésére stb izgatja. egyébként jo a szexuális életünk és amugy is jol megvagyunk de ezen kivagyok akadva és azt mondja én meg csináljam pasival mert az nem megcsalás de nekemnem jönnek be a pasik
Mit mondott, miért tette?
A kérdező hozzászólása: azt mondta õt nemzavarná ha pasival lennék csak ne költsek rá..
beeeezzeg te beszálltál volna! az nem megcsalás? jajhhh....na, én ezért kerülöm a koleganõimet ha párommal vagyok....egy férfi vagy tartson ki az asszony mellet, vagy beszéljék meg a dolgokat, vagy tipli a másik nõhöz!!!

Miért gondolják sokan, hogy aki pornót néz miközben nincs otthon a barátnője, felesége, az veri is rá? Szerintem semmi baj a pornóval, csak akkor ha tényleg az értékes anyagot nem a nő kapja, hanem egy zsepi:-)

Én feleség vagyok és elhiszem a férjemnek, hogy nem azért nézi, hogy könnyítsen magán. Együtt is nézzük néha és teljesen lázba jövünk. Ugyanúgy lázba jönnénk egy új segédeszköztől is, szóval ez olyan tuning a szexhez, néha kell. Én is nézek egyedül és dehogy pazarolnám az energiám, hogy maszturbáljak, sőt élvezem, hogy a vágyaim felkorbácsolom és utána nagyobb a kedvem. Gondolom a férfiaknál is így van. Nem azért mert mi nem tudnánk kedvet csinálni, csak gyerekek, meló, pénzügyi gondok nem nászutas hetek az élet.

Legjobb válasz: Helyes. Legalább nem lapos a szexuális életetek.

Helyes. Legalább nem lapos a szexuális életetek.
Nekem a barátom veri is rá, ettõl még marad neki elég cucc, szóval nekem is jut. De ha zavar, csináljátok, azt amit mi: készítettünk rólam pár szexi felvételt, fotót, videót, így most már arra veri. Amúgy engem tényleg nem zavar, ha a párom pornót néz...
Sosem néztem úgy pornót, hogy ne verjem ki. Nem is értem mi ezzel a gond...
a párom féltékeny volt a prnókra, ha azokra húzogattam, úgyhogy abbahagytam. Persze én meg a romantikus filmekre, pl ha a Robert Pattinsonra, Brad Pittre nedvesedett. Úgyhogy megértem hogy õ is féltékeny volt arra ha én pl nagymellû szõkékre matyiztam. Leszoktam róla. Töredelmesen bevallom, hogy a mai napig néha nézek, de csak azért hogy ötleteket merítsek, már fel sem izgat a film, de attól ha a kedvesem szemébe nézek, már merevedésem van.
A kérdező hozzászólása: 18:53 igen, teljesen más korosztály és jól látod a dolgokat szerintem.:-)
A kérdező hozzászólása: Jajj most meg azt olvastam, hogy ez õsi ösztön, mert poligámok a pasik. Errõl az a véleményem, ha ez õsi ösztön, és visszamegyünk az állatvilágig, akkor a nõ meg csak a domináns, legerõsebb férfival szeretkezhet?Ez is jó vicc. Annyi hülyeség van itt a neten és mindenki fújja a magáét-én is. Én azt mondom, hogy lehet pornót nézni kíváncsiságból és érdekességként és vágykeltõként, más azt mondja, hogy csak akkor, ha önmagának örömet akar szerezni és a párját kizárja ebbõl.
Mi még nem élünk együtt a párommal, sõt van hogy sajnos találkozni sem tudunk egy hétig, így én úgy vagyok vele, hogy inkább a pornó és ha úgy adódik kedve, akkor szerezzen magának örömet közben, minthogy más nõhöz forduljon ez ügyben. Ha sok sok idõt tudunk együtt tölteni, akkor nem hiányzik az önkielégítés nekem sem, viszont ha nem, akkor én is szoktam csinálni olykor, a párom is, nincs ezzel semmi gond. Mivel huszonévesek vagyunk, diákok, nagyon nincs miben elfáradni egész nap, ezért én ezt így természetesnek találom és a legkevésbé sem zavar, nem is fog. :) Hogy a negyvenes korosztályban hogy mûködik ez azt nem tudom, de ott már azért nyilván kicsit más a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Ezt most találtam egy szexológus válaszolt:-D
A kérdező hozzászólása: Ön a hibás! Elnézi a partnere pornómániáját, és elfogadja, hogy orális-anális kielégítésben részesítse. Mi van ennél több és izgalmasabb a neten? Vállalta, hogy egy Önnél hét évvel fiatalabb fiúval éljen? Lehet, hogy õ Önben inkább az anyát keresi, míg a „nõt” a pornófilmek szereplõiben találja meg? Ön ezt hogy tudja elviselni? S ha mégis ezt teszi, miért? Miért nincs több önbizalma, ha – mint írja – sikeres nõ? Neki nincs igaza, hogy minden férfi néz pornót, és abban sincs, hogy mindegyik maszturbál. Nem. A gyerekekre jellemzõ ez a magatartás. Õ is elfelejtett „felnõni”.
A kérdező hozzászólása: Biztos marslakó vagyok, hogy nem tudok pornóra maszturbálni. Nekem csak a fantázia segít mégpedig csak akkor sikerül, ha arra gondolok, akit szeretek. Ebbõl kezd elegem lenni, nem akarok ilyen jó kislány lenni:-)
Én sem néztem még úgy pornót, hogy ne maszturbáljak rá, és nem is hallottam még olyanról, aki csak nézi. Mindkettõnek megvan a maga izgalma. Én férjnél vagyok, de semmi elítélendõt nem találok abban, ha én, vagy a férjem így is szórakozunk. Attól még nagyon szeretjük egymást, és a szexuális életünk is tökéletes!
A kérdező hozzászólása: Ha 40 éves férfi lennél és nagyokat melóznál egy gyárban, majd másodállás, gyerekek, szerintem, örülnél ha maradna energiád arra akit szeretsz és nem pazarolnád. Szerintem. Vagy lehet áltatom magam?
Utolsó: Legyen nagymellû szõke a barátnõd és máris összekombináltad a kettõt.;) Kérdezõ: Igen, áltatod magad. Kiveri rá. Mindig. A szexhez/szeretkezéshez nincs energiája annyira a munka után, de vágyai vannak és ez a legkönnyebb módszer. Ha még jóval fiatalabb is, mint te, akkor pláne gyakoribb a szexuális vágya.

Az tényleg igaz, hogy ha elkezdek valamit sportolni (pl: rendszeresen eljárok futni) akkor a magasságom is nő egy kicsit?

Valahol régen ezen a honlapon olvastam, csak már nem teljesen emlékszek rá.. :S

Legjobb válasz: nem igaz

nem igaz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!