Találatok a következő kifejezésre: Az tényleg hogy ha egy (181 db)

Tényleg azt jelenti? Ha a cigi leégett része csúcsos az tényleg azt jelenti hogy szeretne egy srác?

Mert mióta beszélgetek avval a férfival aki tetszik nekem tök csúcsos, amikor meg ma elváltunk még annál is csúcsosabb volt. Vagy ez csak véletlen?

Legjobb válasz: Az alapján amit sikerült megértenem abból amit irtál, semmi köze a kettõnek egymáshoz.

Az alapján amit sikerült megértenem abból amit irtál, semmi köze a kettõnek egymáshoz.
Én úgy tudom, ha csúcsos a cigaretta, akkor valaki gondol rád. Amúgy szerintem véletlen, ezek csak ilyen meséééék. :-D
Mi az, hogy! És ha 3szor kimondod a tükör elõtt Bloody Mary nevét, akkor megjelelnik és kinyomja a szemed.ehhhh...
Az én idõmben még a rendszámos dolgok voltak a menõk, ha 777-est látok akkor szeret, meg nem tudom a többi mit jelentett, de ez is lejárt már azt hiszem:D A dohányos csajokat meg nem szeretik a pasik, mert büdösek.
Ha az akácleveleket tépkeded, tudod, szeret-nem szeret, na ha ott kijön a szeret, akkor aztán tényleg. Mert én ebben hiszek! (© by Matt Damon @ Dogma)
Ez egy nagy marhaság! Valaki kitalálta és ez egy babona lett vagy valami olyasmi és sokan bedõlnek neki, de nem kell ennek túl nagy feneket keríteni, mert semmi köze nincs a kettõnek egymáshoz! Ne érts félre, amikor én is fiatalabb voltam, nekem is elmondták akkoriban ezt és én néztem ugyan a cigi végét, de nem hittem ennek!Te se tedd!Ha kíváncsi vagy a srác érzéseire, akkor tõle kérdezd meg! Üdv!
Mi van?? xD Mi köze a ciginek ahhoz hogy szeret-e a srác? Jajj, segítek... semmi.
Nõj már fel... Méghogy a gyerekek tudják, mi a szeretet/szerelem...
Akkor csúcsosodik ki a cigi, ha gyorsan szívja.
naná.. ha félre ég akkor megcsal, ha eltapossa akar, ha rád fújja meg akar csókolni... ugyanmár....
Te ezt tényleg képes vagy komolyan bebeszélni magadnak? ez csak játék!!
Szerintem inkább csak az, hogy most jobban figyelsz a cigi végére.máskor észresem vetted aztán hallottad ezt a "legendát" és siettél elszívni hogy megtudd szeret, nem szeret.de ha reálisan gondolkodunk semmi köze ennek semmihez csupán "csúcsos" a vége.

Igaz, hogy ha egy aranyhörcsögöt és egy törpehörcsögöt tartok egy akváriumban akkor tényleg lehetséges, hogy az egyik a másikat megöli? Azt hallottam, hogy hiába jönnek ki jól, egy idő múlva az egyik kinyírja a másikat. Van benne igazság?

Legjobb válasz: Kijavítalak. Hörcsögöt magában tartjuk!!! Két törpe, vagy két arany sem fér meg együtt. Természetben is magányosan élnek, csak párzási idõszakban keresik egymás társaságát a hörcsögök. Két különbözõ fajtát pedig, még viccbõl se tegyél össze(értsd. arany-törpe). Hörcsögöt egyedül tartsd, mert saját testvérüket is legyilkolják egy idõ után.

Kijavítalak. Hörcsögöt magában tartjuk!!! Két törpe, vagy két arany sem fér meg együtt. Természetben is magányosan élnek, csak párzási idõszakban keresik egymás társaságát a hörcsögök. Két különbözõ fajtát pedig, még viccbõl se tegyél össze(értsd. arany-törpe). Hörcsögöt egyedül tartsd, mert saját testvérüket is legyilkolják egy idõ után.
Én hörcsögöket tenyésztek, többek között. Aranyat-törpével semmiképpen, külön fajta. Tartani sem együtt! Ha tenyészteni szeretnél, akkor többnyire a hímhez teszed a nõstényt. De elõtte a párt szokatni kell egymáshoz. Ha egy pár összeszokott, akkor viszont nem szabad elválasztani mert késõbb nem ismerik fel egymást, verekedés lesz. De neked nem javaslom a tenyésztést, még kezdõ vagy. Lényeg a lényeg, egy terráriumba egy állatot tarts! Nekik ez a legjobb. Nem igénylik a társaságot. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Éa pároztatni lehet õket?vagy inkább csak a külön fajukkal?nem volt még hörcsögöm...
Kivételek mindig vannak, bár ez függ a terrárium nagyságától is. Bár a kisebb zûrök sem jók, mert az egyik állat örökös stresszben él a másiktól, vagy esetleg kialakul egy beltenyészet, vagy a legdurvább ugye, hogy megöli. Nem éri meg.
A kérdező hozzászólása: Eddig (1HETE) nekem is együtt vannak, egy akváriumban, de akkor különválasztom õket..Mondjuk a kicsi törpehörcsög nem nagyon hagyja az aranyhörit, de tegnap este már nyalogatták egymást..Ezért is gondoltam, hogy összeszoknak
Ha akváriumban tartod õket, akkor mindkettõ elpusztul, mert vízbe fulladnak. Inkább terráriumot, vagy ketrecet javasolnék.
Én rácáfolok a törpehörcsöggel kapcsolatban. Nekem dzsungáriai törpék voltak, többen voltak egy akváriumban, egynemûek ellenkezõnemûek, és mégis kisebb zûrön kívül semmi gyilkolás nem történt. de azért külön fajtát ne tegyél egybe
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Azt hittem, hogy nem minden esetben van így, mint a kutya macska kapcsolat..Van kutya aki megöli a macskát, más meg kijön vele...
igaz, én nem tudtam, hogy nem lehet, volt egy arany hörcsögöm és egyik kis srác az utcában kiakarta dobni az hörcsögét ami más fajta volt én magamhoz vettem és 1 hét elteltével kinyírta az enyémet a másik dög
A kérdező hozzászólása: Kedves Elsõ!Köszönöm a válaszod!:)

Tényleg igaz, hogy ha egy lány elveszti a szüzességét, lehetséges, hogy rögtön vérzik, és szabályosan folyik a vére az aktus közben?

Legjobb válasz: Nem egy olyan borzalmasan nagy mennyiségû vért kell elképzelni és nem is mindneki vérzik.Én pl csak utána vettem észre a bugyimon egy-két cseppet. De közben is vérezhetsz,igen. Ha szeretitek egymást,ez biztos nem fog gondot okozni a pasinak.

Nem egy olyan borzalmasan nagy mennyiségû vért kell elképzelni és nem is mindneki vérzik.Én pl csak utána vettem észre a bugyimon egy-két cseppet. De közben is vérezhetsz, igen. Ha szeretitek egymást, ez biztos nem fog gondot okozni a pasinak.
Csak akkor folyik így, ha a lány fél, a szûzhártya kemény, a fickó pedig nagy és NAGYON brutális. Azért ez már nem túl sokszor fordul elõ így együtt manapság. Régebben több volt, amikor teljesen tapasztalatlanul és szûzen esett be a házasságba 2 ember (úgy, hogy addig bûn volt, most meg egyszerre szabad - de egyikük sem ismer semmit, mert az is bûn volt).
nem mindenki vérzik.meg szerintem annyira senki se, hogy szó szerint folyik.
A kérdező hozzászólása: ez lol..átyawították a kérdésem :D
Persze, majd mindgyárt el is vérzik.....
hát ti nagyon szerencsések lehettek, mert nekem pl abba is kellett hagynom az egészet. ott és akkor elég erõsen elkezdtem vérezni, rendesen csepegett belõlem a vér. pedig nagyon kívántam a barátom, Õ nem volt sem dúrva, sem erõszakos, és mégis ez lett. de nem volt semmi ezután, kivéreztem magam és legközelebb már nem vérzett és egyáltalán nem is fájt.

Tényleg igaz az, hogy ha egy serdülõ fiú (kb 13 évesen) sokat maszturbál, akkor kisebb lesz a pénisze?

Ha egy fiú, mondjuk 13 évesen elkezd maszturbálni és kb. 19-20 éves koráig csinálja (ebben az idõszakban már kifejlõdik mindene) akkor adódhatnak gondjai? Úgy értem, hogy a pénisze visszamarad a fejlõdésben és nem lesz megfelelõ méretû.

Legjobb válasz: nem igaz. Nem tudom ezt ki mondta neked, de küldök neki egy egyest.

nem igaz. Nem tudom ezt ki mondta neked, de küldök neki egy egyest.
nem hiszem mert mikor 13 éves voltam és kb 1 héten kétszer maszturbáltam de akoris nagy a péniszem
Micsoda marhaság ez már megint! Ki mondta ezt neked? Csak azért, mert nem igaz! Úgy hülyeség, ahogy van. Agysalak!
Sõt, teljesen visszafejlõdik és nõvé válsz! Agyam elszáll...
Csak annyira, mint amennyire az igaz, hogy látáskárosodást és izomsorvadást okoz.
Nem igaz. Ki mondott neked ilyen marhaságokat?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)
Nem igaz! Ez valami régi mítosz lehet, mint az, hogy a maszturbálástól szõrös lesz a tenyered vagy megvakulsz! A méreted a genetikai adottságaidtól függ! A maszturbáció pedig inkább hasznos, mit káros, hiszen a kamasz fiúk maszturbáció során kezdik megismerni a saját testük mûködését.
Ez hülyeség, nem igaz!
így igaz.
Ha igaz lenne, nekem már nagyon kicsire összement volna, szóval hülyeség az egész :D

A tudatod álmodásról azt olvastam, hogy ha azt képzeljük rákosok vagyunk egy idő után tényleg azok leszünk? Mennyi időbe telik megtanulni a tudatos álmodást kb.2-3 hónap? Nehéz megtanulni?

Legjobb válasz: tudatosan álmodni? minek? Ha álmodsz, akkor a kis tudatalattid azt akarja súgni neked, hogy néhány nagyon fontos vágyad nem teljesül, emiatt romlanak a psychés tulajdonságaid. Amint minden vágyadat teljesítetted amiket álmodtál, el fognak múlni az álomképeid is. Persze késõbb mások jönnek elõ, dehát ez van, az igényeink állandóan változnak.

tudatosan álmodni? minek? Ha álmodsz, akkor a kis tudatalattid azt akarja súgni neked, hogy néhány nagyon fontos vágyad nem teljesül, emiatt romlanak a psychés tulajdonságaid. Amint minden vágyadat teljesítetted amiket álmodtál, el fognak múlni az álomképeid is. Persze késõbb mások jönnek elõ, dehát ez van, az igényeink állandóan változnak.
Nem a tudatos álmodástól, de általánosságban igaznak mondanám:Ha azt képzeljük, hogy rákosak vagyunk, vagy sokat beszélünk róla, vagy nagyon félünk tõle úgy bevonzhatjuk.
"A tudatod álmodásról azt olvastam, hogy ha azt képzeljük rákosok vagyunk egy idõ után tényleg azok leszünk?" 1. Ezt nem hinném, hogy a tudatos álmodásról olvastad, inkább valami buta áltudományos szövegben az önhipnózis valamilyen formájáról. 2. Rákos nem leszel a tudatos álmodástól, sem az önszuggesztiótól. "Mennyi idõbe telik megtanulni a tudatos álmodást kb.2-3 hónap? Nehéz megtanulni?" Van, akinek nem kell megtanulnia, mert rendszeresen elõfordul vele. Van, akinek sohasem sikerül. Ha néha elõfordul veled, akkor sok hónap vagy év során lehet arra törekedni, hogy növekedjen a gyakorisága. Nem "nehéz", csak éppen nem lehet egyik pillanatról a másikra "megtanulni", hanem lassan növekedhet a gyakorisága.
" ... tudatosan álmodni? minek? " Nos, ha már az életünk egy harmadát átalusszuk, történjenek már úgy a dolgok ahogy szeretnénk. Ne kelljen álmunkban félnünk, és legyünk még teljesebbek, boldogabbak azáltal, hogy az álmaink is az elképzeléseink szerint történnek .... Szerintem ... A kérdésre felelve, butaságnak tartom az efféle képzelgéseket (nem leszünk pusztán emiatt rákosok). A megtanulásának ideje változó, van akinek nagyon hamar (2-5 hét alatt) sikeres tudatos álmodóvá válik, de olyan is van nyilván akinek ez jóval lassabban megy. Nekem nagyjából 1 hónap kellett, hogy elérjem... maci
ha már tudatosan álmodsz, akkor az azt jelenti, hogy félig ébren is vagy, valójában nem alszol. akkor már miért nem kelsz fel, hogy megszûnjön a lidérces álom?
Ha tudatosan álmodom, nem félig éberen teszem azt, ez óriási tévedés. Alszol ugyanúgy ahogy eddig is, csak tudod, hogy álmodsz, és a világ körülötted "álomvilág". Ez nem ébrenléti állapot. Másrészt a lidérces álmaimnak vége is volt azzal, hogy megtanultam a módszert, hiszen, onnantól én alakít(hat)om az álmaim. Felébredni meg bármikor feltudok, ez teljesen igaz, de nem szükséges általában, mert pont ez a lényege a tudatos álmodásnak, hogy úgy alakuljanak a dolgok ahogyan én szeretném ... maci

Az tényleg igaz, hogy ha egy srác ittas egy kicsit tehát a gátlásai oldottabbak, de nem ittas csak kb benne van 2-3 pálesz akkor tovább bírja a szexet? Ja és szűz lenne a srác 21 évesen.

Legjobb válasz: Sz.tem ez gáz kicsit...am bizonyos alkoholmennyiség valóban oldja a feszültséget...de van egy határ amifelett hamarabb okád melléd minthogy megdug. xD

Sz.tem ez gáz kicsit...am bizonyos alkoholmennyiség valóban oldja a feszültséget...de van egy határ amifelett hamarabb okád melléd minthogy megdug. xD
Minek drinkelni egy jó dugáshoz?
Meg akarod erõszakolni ?
A kérdező hozzászólása: NEM akarom megerõszakolni :D A barátnõm.
Van akinek nem áll fel ha iszik... :DDD De most komolyan, szerintem ne igyál a szex elõtt. Attól nem lesz jobb, csak kiábrándítóbb. Max egy pohár pezsgõt vagy bort igyál meg, az pont oldja a gátlásokat. Hidd el a többi sem fogja jobban oldani.
A kérdező hozzászólása: Köszi 4. hozzászóló.
Az elsõnél ittam kb 2 páleszt (amit haverok belém diktáltak), meg 2-3 sört. Nem ártott meg, azaz nem annyira hogy érezzem ebbõl baj lesz. Egy fikarcnyit sem éreztem magam részegnek sem becsípettnek, de így nem állt fel. Így a második lett az elsõ, az elsõre ami meg sem történt emlékszem élesen. Ha ezt szeretnéd hajrá. De szerintem felejtsd el a piát! Megy az magától is. Ha jól sejtem tartasz tõle, hogy a szûz srác elmegy hamar. Ha elmegy hát bumm. Majd legközelebb jobb lesz. Ne akarj ilyen eszközökkel kísérletezni mert nem éri meg.
2 pálesz után cövek 5 pálesz után +6 centit nõl 11 pálesz után befordul a farkad a sarkon 16 pálesz után a mentõbe se férsz be, mert a farkad akkora.
A kérdező hozzászólása: OK. köszi

Tényleg jó ha egy éves kor után azt eszik a babák amit mi felnőttek? Nekem még olyan picinek tűnik ezekhez a kajákhoz, hogy én még nem tudom elképzelni, hogy pörköltet egyen stb.

Más mit gondol err?l?Baj,ha én még inkább babakajákkal etetem(semmi f?szeres,tartósítószeres stb.),mert itt azt olvasom,hogy sokan 10 hónaposnak is már virslit,parizert stb. adnak reggelire,amit én is tudok,hogy nem egészséges.Lehet,hogy nem kellene ennyire féltenem az ilyen m? és f?szeres dolgoktól?

Legjobb válasz: Hát igen,én is csak mosolygok.Azt azért még hozzáteszem,hogy a 18 hónap alatt még csak egyszer volt beteg a fiam....Gondolom mert rosszul etetem....,kevés vitamint,fehérjét,rostot kap szegénykém...:-))

Hát igen, én is csak mosolygok.Azt azért még hozzáteszem, hogy a 18 hónap alatt még csak egyszer volt beteg a fiam....Gondolom mert rosszul etetem...., kevés vitamint, fehérjét, rostot kap szegénykém...:-))
Na, jól le lettünk pontozva, mert másképp etetjük a gyerkõcöket.
aha:) ) pont ezt néztem... aztán majd mikor a szerencsétlen gyereke a bunkó pontozgatónak 20 év múlva gyomorteán meg gyógyszeren él, akkor majd néz nagyokat. DE NEM ÍRJA LE A VÉLEMÉNYÉT!!!!! írd le légyszi.... ha vki nem úgy csinálja, ahogy itt 1esek látják, akkor kitör a hiszti... én ezeken nagyon jókat mulatok:) ))
Tettek megjegyzéseket, de nem érdekelt.Az én gyerekem, és igazságszerint jól megmondom ilyenkor a véleményemet, persze nem sértõn, és azóta nem szólnak.Ne törõdj velük.Már nem a régi világ van, minden agyon van tartósítószerezve, meg mindenen ott a sok E-s betû.Ráér még a gyerek megismerni a mûkajákat.
azt hiszem, hogy 1 éves korában még én sem fogok neki mondjuk pörköltet adni. most 7 hós múlt a fiam, de én nem erõltetek neki semmi újat. a húsmennyiséget most fogom ugyan emelni, és lassan majd a babakekszek kipróbálom neki. mondták, hogy reszelhetek a kajájába sajtot, de valahogy még azzal is várni akarok kicsit. fûszert sem fogok egy éves kor felett használni neki, mert nem akarom, hogy nagyon fûszeres dolgokhoz szokjon. ráér azt nagy korban megszeretni majd:-) Szerintem egyáltalán nem baj, ha babakajákat adsz neki, csak egye meg a neki szükséges mennyiséget és legyen azért változatos neki. Pl egy év körül már a tejtermékek azért mehetnek, vélemyénem szerint.
Szia!Az én fiam 18 hónapos, de csak akkor eszi azt amit mi, ha fõzeléket fõzök, vagy húslevest, és abból kapja a zöldségeket, husit.Ha olyat fõzök amihez szerintem még kicsi(töltött káposzta, bab stb.)akkor bébiételt adok neki.Meg amúgy sincs még rágófoga, csak elõl van 7.Ráér még szerintem a te babád is, egyévesen én se adtam neki a mi kajánkat abszolult.Meg mi amúgy sem eszünk minden nap húst, de nekik meg szükségük van rá.
2. vagyok. össze vissza megy a duma, h már ezt meg azt kellene ennie bableves füstölt hússal, nyers tojássárgája pocukorral, 7 hónaposan. ezek az anyósom szupiintelligens elvei... én leszarom ezeket. az én gyermekem. neki meg fáj a gyomra megállás nélkül. ugyan mitõl??? én a legjobbat akarom a gyermekemnek, akinek nem tetszik, az bekaphatja. szegény 70 éves nagyimra és rászóltam a múltkor, h a 7 hós baba nem rágcsálhat kenyérhéjat. megértette, ennyi. magyarázd el nekik, h te így látod helyesnek. én csak az én nagyimnak magyaráztam, anyukám rögtön így táplálta volna, ahogy én teszem, mert utánaolvasott... a tesómmal egyszerre szültünk, így felkészült a mai trendre. aki nem érti meg, azzal ne foglalkozz.
a fiam jövõ hónapban lesz 1 éves és én is ezen gondolkodtam 1ik nap. én sem merem adni neki ezeket a kajákat. mondjuk húslevest kap majd, meg tojást, én fogok akkor már fõzni neki, de teljesen fûszermentesen eleinte, aztán szépen lassan fogom hozzászoktatni a felnõtt ízekhez, olyan 3 éves korára:) ) legalábbis így tervezem. a virsli, párizsi, meg az ilyesmi nem az én világom, szóval azokat nem fog enni. jön majd a felvágott meg a vaj reggelire zöldségekkel, de el sem tudom még képzelni, hogy fogunk megbírkózni a feladattal:) )
A kérdező hozzászólása: És nálatok nem tesznek ezért rosszalló megjegyzéseket például a nagyszülõk, akik ugye már töltött káposztát 10 hónapos babának javában adtak.Nekem a rokonság megjegyzéseivel is meg kell küzdenem, mert elég furcsának(hülyének) néznek, hogy így "különcködök".Nálatok nem tesznek erre a dologra rosszindulatú megjegyzéseket?
Majd én felpontozlak benneteket!!!Az én hócipõm is tele van, apósom és a sógorom akarja mindennel etetni(11 hós)Szerintük én gonosz vagyok, mert szarokkal etetem, ahelyett, h finom kajákat adnék neki(pl.pörkölt, gulyásleves, hurka!!!, kolbász, stb.)Na, én elég nagy szájú vagyok, apósomnak megmondtam, h a tartsa meg magának a 40 évvel ezelõtti táplálkozási tanácsait, a sógormnak meg, h csináljon magának még 1 gyereket(már 2 van, éppúgy, mint nekem)és azt a babát felõlem a kezdetektõl azzal eteti, amivel akarja.És ennyi.Ezzel szemben a sógornõm nagyon jó fej, nem engedni etetni, amikor náluk van(egy házban lakunk).Apósom meg addig nem viheti el, amíg akkora nem lesz, h egy-két dugiba adott -szerinte-ínyencség nem fog ártani neki.Kész.
Sziasztok.Egyetértek veletek, fûszerezés ügyben, de a pl.petrezselyem, kapor, fokhagyma, metélõhagyma, bazsalikom tehát a zöldfûszer is fûszer és azt lehet adni babának is, pláne ha friss.Ezek egészségesek is és más ízt is kölcsönöznek az ételnek.Természetesen só, bors, pirospaprikát azt nem.Tehát a pörkölt és hasonló kilõve.
A kérdező hozzászólása: Akkor gondolom sokan nem értenek velünk egyet sajnos mi vagyunk kevesebben.Mondjuk én is azt gondolom, hogy egy pörkölt nem egészségesebb, mint egy fõtt husi.Szerintem sok embernek fogalma sincs, hogy mit eszik és egyszerûen nem is érdekli.Úgy gondolhatják, hogy ha reklámozzák, akkor az biztos egészséges.Rengeteg baba kap egy éves kor elõtt már csokit(sok E, stb.)nyuszi pufit(olaj, rengeteg só), kólát(had ne mondjam.Régen azért sokkal természetesebb ételeket ettek az emberek, most pedig szinte minden porból van vagy félkész.Miért néznek rám furcsán, ha én maradnék a gyümi, husi, zöldség, óvatosan tejtermék variációnál és csak évekkel késõbb szeretném, hogy egyen csak csokit?
Nekem 13 hónapos a kislányom van 6 foga! Tömnék bele az ételt de könyörgöm mivel rágja az ártatlan! Én ettõl vagyok rosszul! A füszerõl meg ne is beszélve!
A kérdező hozzászólása: Én is valahogy egy csomó dolgot kihagynék, amit mi azért megeszünk.Féltem a kis pociját.Csak a környezetemben egy kicsi hülyének néznek, hogy hiszen egy egy éves baba már mindent ehet és nem kellene annyira féltenem.
Szia! Nekem egy éves a lányom, soha semmi baja nem volt, sem betegség sem hasfájás, ezért én úgy gondoltam, hogy mivel én abszolút nem fõzök sem fûszeresen (a terhesség alatt leszoktam róla) sem zsírosan és sósan, így már adok neki rendes kaját is. Nyilván nem a lencsefõzelék és a babfõzelék az alap kaja, de semmi baja nem lesz, ha egy natúr szeletet párolt zöldséggel megeszik, vagy ha vadas mártást és zsemlegombócot ebédel. Igyekszem úgy fõzni, hogy csak olyan fûszert tegyek bele, amit már ehet pl. zöldfûszerek, abból is olyanokat, amiket a mama kertjébõl származnak. Ha meg nekünk így egy kicsit ízetlen, akkor mi utánaízesítjük a saját adagunkat. De abban is biztos vagyok, hogy ha bármilyen probléma lett volna valaha is a pocakjával, akkor nem etetném a mi kajánkkal.

Az tényleg igaz, hogy ha egy nő "bekapja" a himvesszőt akkor vastagabb lesz az ajka?

Legjobb válasz: dehogy igaz! ezt biztos egy pasi mesélte be neked.

dehogy igaz! ezt biztos egy pasi mesélte be neked.
Ja persze, az anális szextõl pedig a melle nõ meg.
Ez nem függ össze a szopós szájjal... Biztos innen jött az ötlet a kérdéshez... Tudod hány nõ szaladgálna az utcán hatalmas ajkakkal? :D
Ha így lenne, akkor nem fizetnének a nõk rengeteg pénzt a plasztikai sebészeknek az ajkaik szilikonnal való feltöltetésére. Nem? Amúgy meg vedd csak aszádba a kedvesedét nyugodtan, nem lesz tõle feltûnõen hatalmas az ajkad.
Ez butaság.De az igaz hogy a sperma megszépiti a bõrt, és a hajnak is jót tesz.(tapasztalat) :D
Ekkora butaságot még életemben nem hallottam!! :) ))
A kérdező hozzászólása: jo am én is hülyeségnek tartom csak kiváncsi voltam h mások mit szolnak erre!
Dehogy igaz
Jézusom!!!!!!Honnan vetted ezt a hülyeséget!Akkor már nem látszódna az arcom!

Az tényleg igaz, hogy ha egy pasi elélvez, közvetlenül utána érzékeny a pénisze, már-már fáj egy picit neki?

Legjobb válasz: Igen, én tapasztalom magamon a dolgot. Bár nem fájdalom, csak túlérzékenység.

Igen, én tapasztalom magamon a dolgot. Bár nem fájdalom, csak túlérzékenység.
Amit én a páromon tapasztalok orális szex közben, h miközben élvez, sokkal jobb ha nem hagyom abba, de utána néhány másodperc, és nagyon érzékeny lesz neki.
Nem.
Kimehetsz külföldre, csak akkor vissza kell fizetned a rád költött pénz (felét vagy egészét az nem tudom). Ez minden szakon más és más összeg.
Továbbá nem automatikusan. Asszem a beiratkozásnál kell aláirni
Még az se igaz, hogy nem mehetsz ki, ezt a baromságot nem tudom, hol olvastátok. A végzéstõl számítva 20 éven belül kell a képzési idõt "ledolgozni" Mo-on. Pl. két éves szaknál senkit nem érdekel, hogy mit csinálsz a maradék 18 évben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!