Találatok a következő kifejezésre: Az tényleg hogy egy ember maximum (1 db)

Az tényleg igaz, hogy egy ember maximum hétszer képes életében szerelmes lenni?

Mert ez olvastam valahol.. és félek ha ugy alakul h hétszer is csalódással végz?dik egy-egy szerelem akkor képtelen leszek valakit is szerelemmel szeretni..

Legjobb válasz: Ugye ez a kérdés nem komoly? A szerelemben nincsenek maximumok és minimumok. Petranova

Ugye ez a kérdés nem komoly? A szerelemben nincsenek maximumok és minimumok. Petranova
Szeintem ne higyj ilyenben, ez butaság, ugyanmár, ha hétszer szerelmes lennél akkor hirtelen kikapcsolna valami és nem tudnál? Ugyan, nehogy higyj ennek ;)
ilyen nincsen. biológiailag azonban nincsen örök szerelem. mert ezt is egy hormon okozza, aminek a termeléséhez elõbb utóbb hozzászokik a szervezet, és a szerelem átalakul szeretetté, ami nagyon erõs lehet, ezért tûnhet öröknek. valószínûleg ezért van az, hogy egy hosszú szerelem után nem lehet rögtön átszeretni másba. legalábbis nem egykönnyen.
Végülis ha azt vesszük alapul hogy a szerelem hormonális alapú, nem tartom kizártnak hogy adott számú alkalom után immunizálódik a szervezet. De azért nem hiszek ebben.
én szerintem ezt ott kéne kezdeni hogy mi volt a szerelem. ha 6.diknál tartasz akkor mond a 2.dikra hogy az nem is volt szerelem. és így van még hely a szerelemnek.
Azért a megállapításban van valami. A költõi megfogalmazása annak, ha az ember kiég.
Ez nem igaz! Hülye vagy?
Igazán szerelembe esni csak csak egyszer...szerintem.
de az emebr a sok csalodástol ég ki, igy leeht azért mondják hogy 7 szer leeht az emebr szerelmes mert leeht hogy 7 csalodás után mr biztos kiég az ember. szerintem tutira. gondold el még egy meberbe is szerelmes vagy és csalodsz az is évekig fáj jön a mási kabban is csalodsz, m ár itt teljesen kétségbe vagy esve a harmadik nál meg aztán teljesen, és a 7nél? ??? én ezt nem szeretném megtapasztalni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valakinek van kedve dumálni? Nem ismerkedni, csak beszélgetni.20F

17

Hány centi egy átlagos mellbőség? És mennyi az, ami nem kicsi, de nem is nagy?

3

Ez igaz? O. O

Igaz hogy a pattanások a rendszeres nemi élet hiánya miatt van?? o.o

8

Hogyan felejtsem el? Mit csináljak?

Egy fiú egy hónappal ezelőtt megcsókolt,de azóta nem történt semmi.Tegnap viszont délután a suliban azt mondta hogy csak barátkozni akar.Meg hogy azt nem úgy gondolta.Mit csináljak?Mi lenne a helyes?Hogyan felejtsem el?

2

Anyukák illetve nem dolgozó feleségek hogy van nálatok a karácsony, szülinap?

Mivel itthon vagyok, nincs bevételem, nem tudom mi legyen. El sem tudom képzelni hogy a párom vesz valamit nekem karira én meg nem veszek neki. Illetve tudnék mert ugye közös kassza van de az meg már milyen, hogy tessék dràgám ezt magadtól kapod.... mondtam már neki hogy ne vegyen semmit, egyrészt mert nem tudom viszonoznu, másrészt mert elég ha együtt vagyunk , együtt vacsizunk szent este. Azt mondta jó. Erre tavaly előtt megkérte s kezem tavaly meg egy nagyon drága telefont kaptam. Persze a lánykérésnek örültem. Akkor nem is éreztem jellemetlenül magam, de a telefonnál igen. Ti hogy csináljátok?

1

Az baj ha szex közben nemtudok nyögni?

17

Miért szeppent meg? Miért lett gondterhelt?

Egy női ismerősöm "szakitófélben" van, eléggé rossz kapcsolata van (a srác egy link alak). Bevallottam neki, hogy többet is el tudnék képzelni vele, régóta ez van, de nyilván amig barátja van, nem tehetek többet, csak ezt tudatom. Nemsokkal ezután, a buli további részén láttam, hogy egymagában áll, eléggé gondterhelt arccal.
Következő alkalomra meg ő hivott el! A barátja nem volt ott. Igazából jól éreztük magunkat, minden jó volt stbstb, a végén megint emlékeztettem, hogy nem tudom, mi van most a barátjával, de amit mondtam, azt fenntartom. Tessék, megint megszeppent / ijedt arca lett.
Ez mit jelenthet?

1

Srácok! Mit gondoltok arról, ha egy lány dohányzik?

Számít az, hogy mennyit? Zavar, nem zavar, semleges?

22

Csajok mi jön be jobban mellizom, vagy kocka has?

8

Miért van itt ennyi komolytalan, hazug pasi?

Miért sajnáltatják itt magukat egyes férfiak, hogy így meg úgy mennyiszer átverték már őket a nők, hogy pár levélváltás után eltűnnek, és csak a külső számít nekik? Csak a jóképű, menő pasikra buknak. És arra sem méltatják őket, hogy hosszabb ideig levelezzenek velük.
Ha pedig valaki komolyan akar velük beszélgetni és barátkozni, akkor meg ők lépnek le és eltűnnek mint a kámfor. Ezt direkt csinálják? Mi értelme van ennek?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!