Találatok a következő kifejezésre: Az tényleg hogy egy ember maximum (1 db)

Az tényleg igaz, hogy egy ember maximum hétszer képes életében szerelmes lenni?

Mert ez olvastam valahol.. és félek ha ugy alakul h hétszer is csalódással végz?dik egy-egy szerelem akkor képtelen leszek valakit is szerelemmel szeretni..

Legjobb válasz: Ugye ez a kérdés nem komoly? A szerelemben nincsenek maximumok és minimumok. Petranova

Ugye ez a kérdés nem komoly? A szerelemben nincsenek maximumok és minimumok. Petranova
Szeintem ne higyj ilyenben, ez butaság, ugyanmár, ha hétszer szerelmes lennél akkor hirtelen kikapcsolna valami és nem tudnál? Ugyan, nehogy higyj ennek ;)
ilyen nincsen. biológiailag azonban nincsen örök szerelem. mert ezt is egy hormon okozza, aminek a termeléséhez elõbb utóbb hozzászokik a szervezet, és a szerelem átalakul szeretetté, ami nagyon erõs lehet, ezért tûnhet öröknek. valószínûleg ezért van az, hogy egy hosszú szerelem után nem lehet rögtön átszeretni másba. legalábbis nem egykönnyen.
Végülis ha azt vesszük alapul hogy a szerelem hormonális alapú, nem tartom kizártnak hogy adott számú alkalom után immunizálódik a szervezet. De azért nem hiszek ebben.
én szerintem ezt ott kéne kezdeni hogy mi volt a szerelem. ha 6.diknál tartasz akkor mond a 2.dikra hogy az nem is volt szerelem. és így van még hely a szerelemnek.
Azért a megállapításban van valami. A költõi megfogalmazása annak, ha az ember kiég.
Ez nem igaz! Hülye vagy?
Igazán szerelembe esni csak csak egyszer...szerintem.
de az emebr a sok csalodástol ég ki, igy leeht azért mondják hogy 7 szer leeht az emebr szerelmes mert leeht hogy 7 csalodás után mr biztos kiég az ember. szerintem tutira. gondold el még egy meberbe is szerelmes vagy és csalodsz az is évekig fáj jön a mási kabban is csalodsz, m ár itt teljesen kétségbe vagy esve a harmadik nál meg aztán teljesen, és a 7nél? ??? én ezt nem szeretném megtapasztalni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Akinek a legtöbb szex partnere van az ismerősi körödben?

Hány lány/fiú volt meg neki? És hány éves?

2

Hogyan tudnám magam nőnek/ nőisenek érezni? 19/L

10

Lányok, nektek van úgy, hogy néha fáj ott alul a hasatok, de nem vagytok betegek? Nekem vajon miért fájt?

Tegnap este fájt ott a hasam, mint amikor megjön. Azthittem beteg leszek reggelre, de semmi azóta. Akkor vajon miért fájt? Csak úgy? Barátommal már 2 hónapja nem voltam együtt, és akkor védekeztünk is, tehát baj nem lehet.
Akinek még volt így, kérem írjon.
17L

2

Pontoznátok? Tízes skála.

a href="http://kepfeltoltes.hu/131027/DSCF2131_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" target="_blank">http://kepfeltoltes.hu/131027/DSCF2131_www.kepfeltoltes.hu_...

33

Lehetséges hogy egy élmény hatására alakuljon ki valakiben egy fétis?

egy estén történt hogy filmeztünk az akkori barátnőmmel és meztelenül feküdtem az ágyba ő pedig lefeküdt az ölembe és a farkam a hajába dugtam. annyira jo érzés volt hogy egyből kezdtem keményedni és úgy kezdtem el verni . azóta mindig vágyom arra hogy a hajába tegyem. előtte eszembe sem jutott volna. akkor most hajfétisem lett?

3

Mit jelent, ha egy fiú hozzám dől és érzem, hogy áll a farka, bejövök neki?

12

Dragon power plus-t próbálta valaki?

Érdekelne mi a véleményetek róla , hatása stb

1

Bemutassam a családomnak?

Most pár napja összejöttem osztálytársammal. Azonban, az a problémám, hogy nem tudom hogy bemutassam e a szüleimnek, és a testvéreimnek. Mindig ha volt egy barátom, csúfoltak vele vagy valami... és ezért nagyon megromlott a kapcsolatunk. A szüleim meg... hát... leszarják kivel járok, csak az a helyzet, ha be akarom nekik mutatni, mindent túl dramatizálnak, és... leégetnek. Ez van a tesóimnál is. Most meg mit csináljak?

6

Gáz vagy cuki? Bővebben lent

Ha annak a fiúnak a közelében aki tetszik elpirulok és ezt ő is látja lécci kort/nemet is köszi a válaszokat :) 15/L

8

Miért írhatta nekem ezt a lány?

Tehát , van egy lány, udvaroltam neki , le akart koptatni , nem hittem el egy ideig , aztán elhittem , írtam neki egy levelet hogy akkor mit érzek iránta. Õ válaszba azt írta hogy "nem akarja hogy ellenségek legyünk , legyek túl rajta, felejtsük el és legyünk barátok" , szóval akkor esetleg érezhet irántam valamit , csak nem akarja bevallani magának , vagy mi?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!