Találatok a következő kifejezésre: Az tényleg hogy egy (576 db)

Az lehet, hogy egy "ribanc" értékeli, hogy tényleg szeretem? Tényleg nagyon tetszik, és nem csak megdugni akarom mint a többi 15-20 pasi. Szóval szerintetek lehet, hogy kezd megváltozni, komolyodni vagy a "vér" nem válik vizzé?

Mostmár 1-2 hete járunk, de màr elötte egy hónapig kavartunk, mire sikerült döntenie... :) 16f a csaj 15.

Legjobb válasz: Ha 10 évvel öregebbek lennétek azt mondanám, hogy igen, van az a pasi, aki mellett egy fehérmájú lány is angyallá válik, én is ilyen vagyok, de ha szerelmes vagyok, akkor azt vakon, és akkor más nem létezik. De ebben a korban még azért mások a preferenciák, eleve nem kéne ribancnak lenni. 25/N

Ha 10 évvel öregebbek lennétek azt mondanám, hogy igen, van az a pasi, aki mellett egy fehérmájú lány is angyallá válik, én is ilyen vagyok, de ha szerelmes vagyok, akkor azt vakon, és akkor más nem létezik. De ebben a korban még azért mások a preferenciák, eleve nem kéne ribancnak lenni. 25/N
"ribanc" Nemszereted ezt a lányt öcsém!
" Ha adott egy csaj, fûvel-fával összefekszik, direkt hülyit pasikat stb. " Akkor neked ne kelljen ez a nõ. Minek? Te jól elvoltál eddig is, nélküle is el leszel, szerintem.
15 évesen kizárt! legkorábban 25-30 évesen jöhet meg egy nõ esze.
*Te jól elvoltál eddig is, nélküle is el leszel, szerintem. Majd a távolból integettek egy másnak, csókott dobva, és rebegitek integetve a Szeretleket.
köszi a feltételezést :D férjnél vagyok, 5 éves gyerekkel, tehát 24 évesen lettem terhes. és a férjem az összes pasimról tud. miért ne tudna? nem voltam én sosem apáca :) ) meg nem is értettem azokat sem, akik az 5 helyett 25-öt mondanak, meg azokat sem, akik 25 helyett 2-t. kinek jó az? mindenkinek van múltja. aki szeret, az szeressen a múltammal együtt, ahogy én is õt. én sem várom el, hogy szûz legyen aki elvesz :) ) azt hiszem teljesen normál tinikort éltem, és igen, nem volt 20 pasim...
20-Annyira bírom mikor valaki-mint te-ennyire hülyére akarja enni az embereket:DD
nem eszek én hülyére senkit :) ) de most komolyan. annyira hihetetlen, hogy léteznek emberek, akiknek nincsenek sztárallûrjei az életében, aki él, nem érdekli, h ki mit gondol, mert jól érzi magát? én nem tudom, totál elképedek azon, amiket itt olvasok. nekem az összes barátom így él, így gondolkodik, ahogy én is. a férjem is persze. itt meg a fél bagázs énmarháramindenttudokésmegismondom, tulajdonképpen idegenek életébe lát bele, és meg is mondja, hogy mi a frankó... a másik meg szendeszûz, akinek az is lotyó, aki miniszoknyában jár, vagy nem 120 kiló. normálisan tényleg nem lehet?
Honnan tudod, hogy hányan dugták meg eddig a lányt? A lány mondta, vagy mindig te tartottad a gyertyát?
A kérdező hozzászólása: öö sokat beszèlgettem vele onnan tudomy :)
24-álmodban:DD mert ha beszélgettél volna, és az igazat tudtad volna, ez a kérdés ki sem irodott volna:DD
22-Bocs, de lehet, hogy ezt a szöveget van olyan elvetemültke, aki ezt benyeli-én nem:D Gondoltam, csak szólók, hogy velem kapcsolatban nehogy azt hidd, hogy a szöveged célba ért.
Kérdezõ, a legjobbat akkor teszed a lánynak, ha elfelejted:D
Sehogy. Egy csaj, aki szeret szexelni.
A kérdező hozzászólása: Jólvan akkor kérdezek mg egyet. Ha adott egy csaj, fûvel-fával összefekszik, direkt hülyit pasikat stb. de ettöl függetlenül SZERETED, akkor hogy hivnátok? :D
10- 30 évesen az a nõ aki kiakarja tartatni magát, az aktuális pasival, az max. 1-et mond:DD Mert abban a pillanatban mikor a faszi kérdezi, bizonyára kihagy a memóriája:D
A kérdező hozzászólása: Most nem irom le minden dolgát, de erre most nincs más szó. Most van kb 20 exe de biztos van még akirõl nemtudok. 15 éves, szal ja... de nagyon megfogott, tényleg ilyet mèg nem éreztem :)
A kérdező hozzászólása: második válaszoló... akkor szerinted ne tápláljak túl sok reményt?
1- van benne valami.
OMG, 15 evesen 15-20 pasi. Na ne szivass mar :D Ez komoly? Valamirol nagyon lemaradtam... :D 26F
A kérdező hozzászólása: Nevezhetem könnyûvérûnek meg akárminek, de ez a legpontosabb rá, legalább magammal õszinte szoktam lenni :)
1-es ment a zöldkéz neked.
Háááát... én 10 év szexuális élet alatt szedtem össze 20 exet. Belõlem lehet még szalonna, ismerem is magam, a megfelelõ pasi mellett lesz is, de a te kutyád eleve így kezdte a pályafutását. Ebbõl én nem sok jót nézek ki. Szerintem keress inkább rendes lányt. 25/N
30 évesen sincs 20 exem. atyaég, mit tudnak ezek a mai "fiatalok"? komolyodni 15 évesen? ezt komolyan kérdezed? még csak most jön a java, majd csak figyelj! amúgy pedig, pontosan, ahogy az 1. írta...
7-Kérdezõ, szerintem rosszul tudod, ezer volt a csajnak, ne csalj a számokkal-csak pontos adatokat adjál, hogy ne vezesd félre a Gyik közönségét.
7-Vagy 1500, az jobban fekszik? Szerintem jobb lesz, 1500 pasi, tud ez a nõ valamit, valami olyat, amit te sosem fogsz.
Mi az, hogy leribancozod, de elvileg szereted, meg járni akarsz vele? Ez rohadt gáz.
mert szerinted engem érdekel, h te mit veszel komolyan és mit nem? hagyjuk már, ez több mint nevetséges. konkrétan arról akarsz meggyõzni, hogy hazug [email protected] vagyok, csak mert szerinted nem létezik olyan, aki nem az. nem érzed ezt 1 kicsit szánalmasnak? ja és még vmi. a véleményedet, a kommentjeidet és a kóstolgatásaidat is nagyívben [email protected]

A futástól és ugrókötelezéstől tényleg fogyni fogok? Mert azt hallottam, hogy egy idő után elkezdek izmosodni és vastagabb lesz a combom, a célom pedig hogy vékonyabb legyen. Diétázom is mellette.

El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Ezjó kérdés.. nekem is ez a dilemmám, nem nagyon merem a futást rendszeresen csinálni, mert a combomat vékonyítani szeretném,ésfélek az izmosodástól, de ma olvastam, hogy a futás, ha kardio modón végzed, tehát pl.: egy perc futás-egy perc pihi, akkor az a szívedet terheli, ezáltal fogysz.. és ezt olyan 15-20 percig mindennap. Talán használ:D

Ezjó kérdés.. nekem is ez a dilemmám, nem nagyon merem a futást rendszeresen csinálni, mert a combomat vékonyítani szeretném, ésfélek az izmosodástól, de ma olvastam, hogy a futás, ha kardio modón végzed, tehát pl.: egy perc futás-egy perc pihi, akkor az a szívedet terheli, ezáltal fogysz.. és ezt olyan 15-20 percig mindennap. Talán használ:D
Kocogni kell akkor fogsz fogyni, akkor annyira nem emelkedik meg a pulzosod, és ez a lényeg (aerob edzés)
mint írtam már egyszer valakinek nekem a futástól és ugrókötelezéstõl nagyon szép lett a hasam, de a vádlim meg akkora, h az brutál volt ezért hagytam abba, de elvileg azt mondják, h minél több az izom a szervezet annál több zsírt tud majd elégetni! A lényeg nem szabad abbahagyni, mert az a hiba!

Az ilyen "önállósodott" nők, amikor azt mondják, hogy egyedül szeretnének lenni, és nem kell nekik párkapcsolat, akkor ők tényleg egyedül vannak, vagy attól még van nemi életük?

Csak mert én ugy gondolom, hogy egy nő az kb mindig szexel. És morális alapon probálja jogosulttá tenni magát arra, hogy neki a szex mindig jár!

Legjobb válasz: Öhm... nem igaz. És mi a baj azzal, ha valaki modellkedés, tánc vagy szex útján keres pénzt? Te tudnál 8 órán keresztül vigyorogni a kamerába? 8 órán keresztül táncolni sok ember elõtt 13 centis cipõben? Eltûrni, hogy ismeretlenek, akár szegényes higiéniával összefogdossanak, s mindhárom esetben azt vállalva, hogy bántalmaznak vagy megerõszakolnak? Majd ha ezeket kirázod a kisujjadból és tudsz a testedbõl karriert csinálni úgy, hogy te jössz ki belõle jól, akkor majd leszólhatod az ilyen munkákat végzõ embereket, addig szerintem jobb, ha nem.

Öhm... nem igaz. És mi a baj azzal, ha valaki modellkedés, tánc vagy szex útján keres pénzt? Te tudnál 8 órán keresztül vigyorogni a kamerába? 8 órán keresztül táncolni sok ember elõtt 13 centis cipõben? Eltûrni, hogy ismeretlenek, akár szegényes higiéniával összefogdossanak, s mindhárom esetben azt vállalva, hogy bántalmaznak vagy megerõszakolnak? Majd ha ezeket kirázod a kisujjadból és tudsz a testedbõl karriert csinálni úgy, hogy te jössz ki belõle jól, akkor majd leszólhatod az ilyen munkákat végzõ embereket, addig szerintem jobb, ha nem.
Szerintem nem, én például nem akartam jóideig párkapcsolatot, amikor váltak a szüleim - most meg nem menne, hogy bízzak a másik félben, félnék, hogy elromlana a dolog. A szex meg egy idõ után nem hiányzik, bár attól még lehet valakinek nyitott kapcsolata, ami kötetlen, de ismerek olyat, aki anélkül is meg van, és azt is visszautasítja, aki tetszik neki, mert tényleg független szeretne maradni jó ideig még.
Bármikor találnak, ha kell. Amúgy meg olyan nincs, h egy nõ egyedül szeretne lenni, csak olyan, h nem nézel ki elég jól számára.
Van nekik. Általában kigyúrt alfák 25 centis kárral.
Nem kell senkit jogosulttá tenni a szexre. a szex tényleg mindenkinek jár.
A kérdező hozzászólása: csak épp azt hagyod ki a témából, hogy a nõk teste mindenkit beindit, mert szép. A buzuláshoz viszont már gyomor kell.
A férfi test is szép, csak a nõk teste azért indít be mindenkit, mert a társadalom tárgyiasítja és túlszexualizálja, míg a férfiakét nem.
A kérdező hozzászólása: a tények engem igazolnak, mivel a nõk testét bemutató kép anyagra van kereslet igazán, a buzurnyák videókra sokkal kisebb. A nõk is a lezbiket nézik elég gyakran, just sayin' Ja és a gay iparban egy csomo kontent elfajzott igényeket mutat, pl kis girnyó 18 éves srácok. Ilyenekre a félpedofil papók csapatják csak a répát.
Nem értem, mi a bajod. Én havi 85 ezer nettóból élek tanárként. És nem irigylem azokat a nõket, akik így keresik a pénzt. Sõt: [email protected] hogy keresik, mert én így nem tenném, pedig én is nõ vagyok. A fõ kérdés akkor tárgytalan és te csak a luxus prostikról beszélsz?
Igazából senki nem igazol téged, csak bebeszéled magadnak. Annyira nevetek, mert lesír a kérdésedbõl, de minden hozzászólásodból is, hogy szörnyen ostoba vagy. Im out.
Ugyan már, azon felháborodsz, ha egy nõ úgy dönt, hogy a jobb megélhetésért táncos munkát vállal, és azon nem, hogy a leszbikus pornóipar egy olyan többmilliárdos üzletág, amit kifejezetten heteroszexuális pasiknak csinálnak? A kettõs mércédet akár le is nyelhetnéd.
A kérdező hozzászólása: miért nem inkább KÉNYSZER kérdése, hogy ki mit vállal be...nehogy már még a könnyü munkák közütt is finnyáskodva válogathasson, csak azért, mert NÕnek született!
webcamot nem soroltad fel. igazából attól még szintén az õ dolga, mibõl keresi a pénz. elmondása szerint könnyû meló, könnyû pénz, ki ne akarná ezt a kombinációt? innentõl kezdve egyéni beállítottság kérdése, hogy ki az, aki bevállalja.
A kérdező hozzászólása: Én fiu vagyok, sajnos nem az a jóképü, izmos, magas fajta, szóval nekem nem lehet a testemmel keresni a pénzt, pedig igen jó lenne, hogy tudom, hogy a testemmel MINDIG kereshetek majd pénzt. Mert a végzettségem senkit sem érdekel.
A kérdező hozzászólása: nana, elõször is: egy csajt ismerek, hogy a hátsójában turkált webcam szolgáltatás keretén belül. Ugy nyilatkozott a dologról, hogy nem para, szinjáték az egész. Napi 4-5 óra elfoglaltsággal havi 300.000 Webcamon keresztül nincs veszélyben az életed. Ténylegesen prostinak lenni azért sokkal veszélyesebb, mert elrabolhatnak, meg minden. Gondolom ha csak ez az 1 opcio lenne, akkor nem is mutogatnák ennyien magukat, de mióta van ez a webcam pornó, azóta sokkal több nõ bevállalja, mert kényelmesebb és biztonságosabb.
A kérdező hozzászólása: hát inkább a hangsulyozás miatt van idézöjelben... Mert a nõk, akik dolgoznak, vagy iskola mellett dolgoznak, vagy tök mindegy milyen uton szerzik a pénzt (pl modellkedés, rudtánc, szex), azok ugy vannak lenyomva a társdalmi megitélés szintjén a torkunkon, hogy: "iiiigen, a tisztelendõ, szuperhumán, független, önálló nõ" Miközben, ha pasiként nem vagy önálló, akkor egyenesen megvetnek. Ha meg önálló vagy, akkor meg csak átlagos vagy és szinte észre se vesznek. Ja és nem is beszélve arról, hogy mivan akkor ha még csak jól se nézel ki.
Miért tetted idézõjelbe az önállósodott szót?
elõször is, én a válaszok elolvasása után sem értem a kérdésed, de lehet a hiba az én készülékemben van XD másodszor, le lehet szállni a buzulós nagylóról, csak úgy tájékoztatásképp közlöm, egy CSOMÓ hetero nõ néz meleg pornót, és nem a twink-es fajtát... vagy ha igen, azzal mi a bajod? Mindenkinek más az ideál, én se fogom ráderõszakolni azt a nõt, aki neked nem jön be... Jah, és még a melegek védelmében annyit, hogy az egyik kedvenc színészem az, senkit nem zavar az életvitelével (azzal hogy 20 éve szereti a párját és együtt vannak) max a tesóját, de az más téma, téged sztem nem érdekel, és még viccesnek se találnád :D. Jah, és volt hogy egy-egy depresszió közeli élménybõl az õ életvidámsága, meg az interjúi hoztak vissza, just sayin' have a nice day ;)

3-4Hónapnyi Krav-Maga edzés után meg lehet tanulni egy-két önvédelmi fogást úgy, hogyha pl nem versenyszinten akarom űzni ezt az egészet, csak tényleg, hogy egy-két dolgot megtanuljak?

Legjobb válasz: A kravmagának semmi köze a versenyzéshez, nincs olyan hogy verseny szint. Az a tapasztalat hogy nem, nem tanulsz 3-4 hónap alatt eleget. Még hatékony edzés mellett sem, márpedig a Kravot ritkán szokás hatékony önvédelmi képzések közé sorolni. Egyszerûen alapképességek fejlesztéséhez jóval több idõ kell.. lehetõleg hatékony gyakorlással. Elméleti tudást elsajátíthatsz, és sikeresen használhatsz is ennyi idõ után, ez pozitívum!

A kravmagának semmi köze a versenyzéshez, nincs olyan hogy verseny szint. Az a tapasztalat hogy nem, nem tanulsz 3-4 hónap alatt eleget. Még hatékony edzés mellett sem, márpedig a Kravot ritkán szokás hatékony önvédelmi képzések közé sorolni. Egyszerûen alapképességek fejlesztéséhez jóval több idõ kell.. lehetõleg hatékony gyakorlással. Elméleti tudást elsajátíthatsz, és sikeresen használhatsz is ennyi idõ után, ez pozitívum!
A kérdező hozzászólása: Ez kár :(
Miért lenne kár? Mindenbe eredménybe munkát kell fektetni, az önvédelmi, harci készségek fejlesztése meg az egyik legszórakoztatóbb dolog a világon.
Ígyvan. Ha meg akarod védeni magad, akkor kezdd el, néhány év kell hozzá. Ha viszont úgy állsz hozzá hogy nem akarsz rászánni sok idõt, akkor ne kezdj bele inkább. A küzdõsportokat, Harcmûvészeteket és önvédelmi rendszereket csak úgy sajátíthatod el, ha 100%-ot adsz bele magadból.
Nem biztos, hogy berúgott. Partidrog miatt is lehet.
A kérdező hozzászólása: Tuti, hogy nem drogozott.Csak szimplán ivott.De tényleg lehet, hogy egy pillanatképre sem emlékszik?

Az lehetséges hogy egyik edzésen még tökre kifáradtam, a következő ugyanolyan, ugyanabban az időpontban lévő (délután) edzésen, amin ugyanazt csináltam, tényleg ugyanúgy, azon már nem?

Esetleg több energiám volt? vagy csak jobb passzban voltam? van ilyen?

Legjobb válasz: sok mindentõl függ. Mennyit pihentél, hogy kajáltál, mennyire végezted szabályosan a gyakorlatokat.

sok mindentõl függ. Mennyit pihentél, hogy kajáltál, mennyire végezted szabályosan a gyakorlatokat.
Így van, az sem mindegy mikor mész. Én reggel, 1 kaja után nem tudok normálisan edzeni, viszont 3-4 kaja után minden jó.

Magyarországon az emberek nagy része tényleg azt gondolja, hogy egy tervezőgrafikusi szakma egyenlő a nullával?

Tudom, hogy egyre több grafikussal lehet találkozni, de miért hiszik azt, hogy felesleges ebben az irányban elhelyezkedni?

Legjobb válasz: Magyarország kis ország ,és sok ember azt hiszi hogy a piros határokon kívül nincs élet.Külföldön keresettek a jó grafikusok , attól mert nem kellesz Magyarországnak mert nincs hely attól még kellesz Németországnak vagy Svájcnak.Én is Svájcban élek és dolgozok.

Magyarország kis ország , és sok ember azt hiszi hogy a piros határokon kívül nincs élet.Külföldön keresettek a jó grafikusok , attól mert nem kellesz Magyarországnak mert nincs hely attól még kellesz Németországnak vagy Svájcnak.Én is Svájcban élek és dolgozok.
nem gondolják, és valószínûleg nem tudják, hogy egy-egy logóért micsoda (pofátlanul magas) árakat el lehet kérni.
Hogyan nyilvánul meg az "emberek nagy részének" véleménye?
A kérdező hozzászólása: Azért gondolom ezt, mert amikor tõlem megkérdezik, hogy minek tanulok(milyen végzettséget is fogok kapni stb.), szinte ugyanazokkal az arckifejezésekel találkozom majd felteszik a kérdést: és ezzel el tudsz majd helyezkedni, erre van igény Magyarországon? Szomorú, hogy egyre többen menekülnek külföldre.
melyik egyetemen/fõsulin tanulod? ilyen szakra szeretnék jelentkezni:)
A pályaválasztáskor nem mérted fel a lehetõségeket? Ha van benned hívatásérzet, ha szívvel lélekkel csinálod, biztos hogy boldogulni fogsz vele itthon is.
A legtöbb ember nem néz utána a dolgoknak , csak nagy általánosságban beszél. Én pl. pszichológiára adtam be idéna jelentkezésemet, és mindenki azt mondta, hogy már annyi pszichológus van. Ész nélkül mondják ezt. Egyrészt annak 20 %-a végzi el a ez egyetemet, másrészt én nem is klinikai pszichológus akarok lennei, hanem még 1000 ágra lehet szakosodni. Azon kívül gyermekpszichológusokból kifejezetten hiány van, mert a 70%-uk 70 és a halál között tengõdõ bácsi. Szóval csináld, ami jól esik!

Most komolyan tényleg ilyen hülyék az emberek, hogy egy elmaradott kispiac helyére, nem akarnak Plázát?

Lett volna Kisvárdán Pláza, erre pár szomszéd akadékoskodása miatt az egészet lefújják. A kispiac pedig ronda, tele van ukránokkal, és alig látogatott.

Legjobb válasz: Ha nálunk akarnának plázát építeni, én is ellenezném...

Ha nálunk akarnának plázát építeni, én is ellenezném...
A kérdező hozzászólása: Aha. Amikor már itt mindenki elfog szegényedni, meg általános nyomor lesz. Innen mennek elfele az emberek, nem pedig jönnek.
Lesz a fenét. Ha a sarkukra tudnak állni elkerülhetõ az. Pláne kistelepülésen.
Elég volt, nem kell még egy! Sõt, kotri az összesnek! (egy nem Jobbikos)
Kõházy FankaDeli Feri jól mondja: "A fél ország alva jár, ha ébredsz te is láthatod, A plázák tele hússal, ruhában járó állatok."
Most komolyan, gondolkozz már egy kicsit. A kis piacon, amit te unalmasnak találsz, a becsületesen dolgozó zöldség-gyümölcs árusok, hentesek, pékek stb.-k próbálják eladni amijük van, h meg tudjanak élni. Egy plázából meg ki jár jól? A gazdag befektetõk. Lehet, h te, és a többi tini haverod baromira unatkoztok, de gondolkozzatok már. Kinek fizetsz szívesebben 1 kiló krumpliért a tesconak, vagy a szomszéd Iluska néninek, akinek a megélhetése függ attól, h megveszik e tõle a zöldséget vagy akármit. Egy piacon sokkal jobb, és olcsóbb dolgokat lehet kapni. Nem csak be van hozva külföldrõl, a kamionban érett meg, azt se lehet tudni, mivel volt permetezve, hanem ismered akitõl veszed, és tudod, h jó amit megveszel. És lehet, h te azt látod, h kevesen járnak a piacra, de elárulom, h egy piac reggel 5-6 körül kezdõdik, és délben már le van fosztva. És ha nem tetszik, fel lehet költözni Pestre, vagy más nagyvárosba, ahol 5 méterenként van pláza, és nem itt nyavajogni, és hangoztatni a tudatlanságodat és éretlenségedet.
01:56-os! Leírtad a válaszomat, szóról szóra! Grat!
A kérdező hozzászólása: Igazatok van. De csak azt látom, hogy Bereg mennyire elmaradott.Ennyi.
"A komment megírásának idõpontja: ma 15:00" Az elmaradottság megszüntetéséhez nem kell feltétlenül pláza...
elõbb utóbb úgy is lesz
A kérdező hozzászólása: Na jó. Most gondoljátok el, hogy Várdában semmi sincs. Unalom van. Van egy diszkó, pár szórakozóhely, ahol semmit sem lehet csinálni a nagymenõktõl. Ott a pláza fellendítette volna a dolgokat. De most csak ugyanaz az unalmas kisváros marad.
Gondolom az a pár szomszéd eladó volt a piacon. Természetes hogy ellenzik, hiszen akkor jóformán megszûnik a munkahelye, és ha máshol tudna is piacozni, helyette mindenki a plázába járkálna. De én személy szerint jobban örülnék egy plázának mint egy piacnak, ráadásul legalább van miért ellátogatni Kisvárdára.
Tudod, a pláza nagyon menõ a fiatalok körében, de megvannak az árnyoldalai is. Példának okáért, van egy kis piac, ahol relatív olcsón megkapsz pár dolgot. Ugyanezt a hiperszuper plázádban kb háromszoros áron fogják neked kínálni, valamit a pláza hoz magával még egy szép dolgot, ahol pláza van, ott zsebes is van( nem tudtam szebben leírni). Ha az én szomszédságomban épülne pláza, én is foggal-körömmel tiltakoznék ellene, nekem nem hiányozna nap mint nap a balhé a házam elõtt.
Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen bevásárlóközpontban sokszor miket tukmálnak rá az emberekre...
Mi földrajzórán (tehát olyan 2 éve) azt tanultuk, hogy Magyarországon van az egy fõre esõ plázák egyik legnagyobb mennyisége a világon.... Azóta a plázák mennyisége csak növekedett. Tényleg olyan fontos, hogy a piacot felváltsa a pláza?
A kisváros, ahova suliba járok, 6-7 év alatt 4 nagy bevásárlóközpont épült. Elsõnek a Plus, majd következõ évben rá Penny Market...2 éve következett a Lidl, és mire megnyitott, a Plus szinte már üresen ácsorgott a nagyvilágban.Tavaly adták át a Tescot, és ezzel már a Pennybe sem járnak. Ezalatt a néhány év alatt legalább 30 magyar kisboltnak kellett bezárnia. Kérdem én, hogy egy 15000 fõs településnek mi a jó büdös fenéért kell 4 ekkora üzlet? Azt például tudod kedves kérdezõ, hogy egyetlen Tesco 560(!)ember munkahelyét veszi el?
szerintem a Tesco meg ilyenek nem plázák.Pl. Pesten van az Aréna Pláza vagy a West end, na azok plázák.
"A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 18:44" Ez legyen a legnagyobb probléma. Nekem egyre megy, hogy pláza vagy tesco, a lényeg, hogy egyre inkább fölöslegesen építik egymás hegyére-hátára ezeket szennygödröket, miközben sok ezer ember veszíti el az így is nehezen megtartható állását...a magyar áruk teljesen kiszorulnak a hazai kereskedelembõl, miközben az Etiópiából származó mérgezett fûszerpaprikát tonnaszámra hordják be az országba... a sok bamba ember meg fejvesztve rohan érte a boltba, de fogalma sincs, hogy mit vesz meg, és hogy kinek árt/segít ezzel...
Hova a f****a építenek ennyi plázát meg bevásárlóközpontot. Én is foggal-körömmel tiltakoznék a pláza ellen. Szomorú, hogy a mai tiniknek a "plázázás" a szórakozás.
A felzárkózáshoz munkahelyek és cégek kellenek, nem plázák te:D Attól hogy a plázában lesz 150 munkahely, még nem fog fellendülni Bereg mert 300 másikat vesz el.

Tényleg hajlamos a legtöbb lány arra, hogy egy helyes srácot, akkor is ha tudja, hogy az már vagy 10 lányt megcsalt, hogy felruházza jó tulajdonságokkal, a rondákhoz meg rossz erényeket asszociál?

Ezt tapasztalom sajnos. Mi az oka, ha így van ez?

Legjobb válasz: Igen,ez így van sajnos.Én is ezt tapasztalom,illetve egy másik kérdésnél is már felmerült bennem valami érdekes dolog ezzel kapcsolatban az egyetemen,bemásolom ide. Itt van,ez a saját megjegyzésem volt egy másik kérdésnél: Itt is mindegyik lány mennyire magyarázza,hogy jajj nem csak a külsõ a fontos,meg blabla.Közben meg érdekes módon szinte csak olyanokkal vannak együtt,akiket mutogathatnak meg pénze van,menõ gyerek stb. Érdekes,én például egyetemre járok egy egészen jóra,és érdekes módon felmerült bennem a kérdés,hogyha tényleg a normálisokat keresnétek és nem ezeket a buta semmirekellõket,akkor miért nem velem beszélgetnek szünetbe a hölgyek,és miért pont az ostobákkal,akik kigyúrtak meg mindenféle királynak képzelik magukat?Na erre kérnék egy értelmes választ,és itt most nem csak a plázacicákról van szó,mert azok itt nem sokan vannak.Ugye milyen érdekes és véletlen dolgok ezek... :D Mert az a macsó gyerek arról magyarázz,hogy mennyi csajt dugott meg elõzõ nap,meg mennyire be volt baszva elõzõleg.Ez a menõ,ezt szeretik.Én legalább értelmes dolgokról is tudok beszélni,csak ezekre nem kíváncsiak.Nos akkor hogy is van ez?

Igen, ez így van sajnos.Én is ezt tapasztalom, illetve egy másik kérdésnél is már felmerült bennem valami érdekes dolog ezzel kapcsolatban az egyetemen, bemásolom ide. Itt van, ez a saját megjegyzésem volt egy másik kérdésnél: Itt is mindegyik lány mennyire magyarázza, hogy jajj nem csak a külsõ a fontos, meg blabla.Közben meg érdekes módon szinte csak olyanokkal vannak együtt, akiket mutogathatnak meg pénze van, menõ gyerek stb. Érdekes, én például egyetemre járok egy egészen jóra, és érdekes módon felmerült bennem a kérdés, hogyha tényleg a normálisokat keresnétek és nem ezeket a buta semmirekellõket, akkor miért nem velem beszélgetnek szünetbe a hölgyek, és miért pont az ostobákkal, akik kigyúrtak meg mindenféle királynak képzelik magukat?Na erre kérnék egy értelmes választ, és itt most nem csak a plázacicákról van szó, mert azok itt nem sokan vannak.Ugye milyen érdekes és véletlen dolgok ezek... :D Mert az a macsó gyerek arról magyarázz, hogy mennyi csajt dugott meg elõzõ nap, meg mennyire be volt baszva elõzõleg.Ez a menõ, ezt szeretik.Én legalább értelmes dolgokról is tudok beszélni, csak ezekre nem kíváncsiak.Nos akkor hogy is van ez?
Igen. A nõk ösztönlények, nem tudnak racinális szempontok alapján párt választani.
Lehet, rossz körökben próbálkozol.
Elozo vagyok. Nalam nagyon fintosak a belso ertekek es a penz nem erdekel. Az kell csak h a pasi el tudja sajat magat tartani kulturalt korulmenyek kozott. A tobbi nem szamit. Es egyenesen undorodom a swag ektol, nekem a metalosok tetszenek :D de ez se elvaras :D
A kérdező hozzászólása: , , Igen, jokepu, de ez melyik embernek ne szamitana?" Innentõl kezdve a válaszod érvényét veszítette nálam. Már ne is haragudj, de pont errõl szólt a beszélgetésünk eddig, hogy sem annyira a magasság, sem nem az számít annyira, hogy mennyire kigyúrt a pasi, mert ez nem igazán érdekli a lányokat. Az érdekli, hogy mennyire néz ki jól arcilag és mennyire van rendben anyagilag. Ha már egyik rendben van, akkor mehet a dolog. Ha egyik sem, akkor lehet akármilyen kigyúrt, tojnak rá. El sem tudod képzelni mennyire szánom azokat a ronda arcú, alacsony (170 cm vagy az alatti) srácokat, akik rommá törik magukat a kondiban, hogy legyen csajuk. Közben meg ugyanúgy kapják az elutasításokat mázsaszámra, mert nem tudják, hogy fizikailag egy pasi csak akkor létezik számukra, ha vonzó annak az arca és van egy megfelelõ magassága. Azt nem tudják, hogy a gyúrás csak akkor segít, ha valamilyen szinte a magasság és fõleg az arc is rendben van (legalább elfogadható) egy srácnál, máskülönben szinte annyit ér, mint halottnak a csók. Bírom azt is, hogy megveszik a ronda arcú és túlsúlyos haverok a jó ruhákat, hogy majd most tuti odáig lesznek értem a csajok.Kérem szépen erre is legtöbbször tojnak a csajok. Szembejön a pasi az utcán, ránéznek az arcára, ha valamilyen szinte elfogadható (mostanában ez a valamilyen szinte eléggé plafonmagasságon áll), akkor megnézik a ruházatot és az összkép számít. Ha az arc nem jön be és a testalkat és a magasság sem, akkor max megjegyzik, hogy milyen jó ruha, de ezzel ennyi is a dolog vége. Nem oszt nem szoroz, ha az arc nem stimmel. Már már kijelenthetem, hogy a legtöbb mai lány , , arcfetisiszta és magasságfetisiszta" csak az számít nekik. Vajon miért jár a legtöbb pöttöm 160 cm alatti lány a 185 feletti pasikkal?
A kérdező hozzászólása: , , Utcan pl odamesz egy lanyhoz elkezdetek beszelgetni, akar meg ossze is johet " Szintén érvényét veszíti a hozzászólásod, mert a fáma arról szól, hogy mindenki magából indul ki. Egy nem troll külsejû lány ha az úton odalép egy helyes pasihoz, aki ha egyedülálló, akkor legtöbbször kapható lesz egy kis eszmecserére és közben bízik benne, hogy lyukra teheti hamarosan a kukit. De ha egy ronda pasi odaáll az úton a csaj elé bármilyen ürüggyel, hogy beszélgessünk, akkor rosszabb esetben 2 mp alatt közli, hogy van párja (ha van, ha nincs). Még rosszabb esetben elküld a jóbüdösanyucimba. Legjobb esetben meg unott fejet fog vágni és csak rébuszokban fog beszélni, hogy minél elõbb kopjon le az ember. Ez olyan, mint ha van otthon 20 fogkeféd, de jön egy házaló és el akar neked adni egy pont ugyanilyen fogkefét, amilyen már van neked. Akkor mit reagálsz? Persze, hogy elhajtod az illetõt. Pofon egyszerû a képlet.
Minden szavad igaz, kérdezõ! Én egy ronda arcú és egyben alacsony srác vagyok, és csinálhatok bármit, a nõk le se szarnak.
A kérdező hozzászólása: Ez az, de akkor miért nem hiszi el senki, ha rengeteg ember ezt mondja. Mindig jön az ellen válasz, hogy a lányok szentek és csakis veletek (rondákkal) van a gond és kapja az ember a piros pacsit.
Mintha én írtam volna majdnem minden szavad, kérdezõ :D én is ezt tapasztalom, bár én magas vagyok (na de szemüveges, fogszabályzós), de persze van kivétel. Nem hittem volna, hogy van egy ember, aki ennyire ugyanígy gondolkodik mint én. nem hasonlóan, hanem (legalábbis ebben a témában) ugyanígy.
Nõ vagyok, de részben egyet tudok érteni veled. Tényleg az idióták kellenek a nõk többségének. Meg az agresszív állatok, nem tudom megérteni, hogy némelyik miért egy utolsó primitív tahótól vár szeretetet, és mégis hogyan hihet abban, hogy megváltozik, mikor már megverte, megcsalta, folyamatosan trágárul lehordja...stb. Néha amúgy értelmes lányoktól is látok ilyet. Viszont az nem igaz, hogy mindenki ilyen lenne, én látok nem egy ellenpéldát is, akinek normális, tisztességes barátja van.
Én ezt a férfiaknál látom, nem érdekli õket, hogy néz ki a nõ, sem az hogy mennyire erkölcsös...így aztán szabad a pálya, hisz nem lesz probléma, ha a csajnak van pár plusz pasija...egyre több ilyet látok...
A helyes, de megcsalós fiúkat kerülöm messzirõl :D Rondákhoz nem szoktam semmit asszociálni, vannak és kész.
Latifah, ez sztem akkor jellemzõ, ha a pasi nem tud róla.
Kedves kérdezõ teljesen igazad van! Engem csak kiröhögnek a lányok ha rám néznek. Elég sok negatív választ kaptam itt "Gyakori" a külsõmrõl. :( Minden lány 'Ocsmánynak' nevez.. Mindennap rosszul érzem magam. Nem tudom mit csinálhatnék.:/ Még soha nem volt barátnõm de szerintem nem is lesz mert annyira ronda vagyok. 17/F
A kérdező hozzászólása: Igen, mindig mondják, hogy kéne már egy rendes pasi. Vagyis ez burkoltság, hiszen legtöbbször a rendes pasi a gazdag, díszpintyeket jelenti. Akik belül nullák. De rendesek, vagyis külsõre rendben vannak. Aztán ha felajánlom nekik, hogy itt vagyok én mint rendes pasi, akkor mindig jön a duma (simán átlát rajta az ember), hogy jajj, te olyan kedves és aranyos vagy, aranyember vagy, hogy nem jöhetek össze veled, te jobbat érdemelsz stb. Azt hiszik, hogy ezt az ember beveszi. Annyira átlátható, hogy azért nem jönnek össze az emberrel, mert nem vonzza õket külsõre. Csakhát hazudozni mindig jobb, mint megmondani az igazat, ami kicsit lehet sértõ lehet és megbántja a másikat. Azt meg nem szeretik, hogy megbántják a ronda, kedves, jó ismerõs embert, mert akkor ki fog puncsolni, hódolni, vigasztalást adni nekik, ha megint összejönnek a páwa gyerekkel és az orrba-szájba csalja õket és ezután lelkileg összetörnek, hogy minden pasi egy disznó. Vagyis minden helyes pasi egy disznó, így szólna helyesebben a kifejezés. De mivel nekik csak a helyes pasi az igazi férfi, így mindegyik disznó, amelyik megcsalja õket.
Azert nem minden lany ilyen. A tobbseg tenyleg, de azert ne altalanosits. En nem vagyok meg egyetemista, meg gimibe jarok de hatarozott celjaim vannak az eletben, van mar tobb mint egy eve parom aki nem az a kigyurt macsos tipus. Igen, jokepu, de ez melyik embernek ne szamitana? Kukturalt es ertelmes dolgokrol tudunk beszelgetni, nem szexeltunk elotte se fuvel faval, egymassal veszitettuk el a szuzessegunket. Es nem hagynam el senkiert akarmilyen "jokepu macso" lenne az udvarlo. Tudom h most az jon h igen tisztelet a kivetelnek de attol meg a tobbi lany ilyen es mit csinaljatok. Ne csak az egyetemen v vonaton keresgelj. Utcan pl odamesz egy lanyhoz elkezdetek beszelgetni, akar meg ossze is johet :) es ne mindenkihez ugy aljj hozza h ugysem vagy jo nekik es h biztos masnak teszik szet a labukat. Hidd el ezt a hozzaallast meg lehet erezni a beszedstiluson!
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy nem. Értelmes, átlagos külsejû, visszafogottabb egyetemista lányokról van szó.
az ösztönök hajtják õket. jó egy alfától megtermékenyülni, ezt érzik sürgetésként
Szerintem buta vagy, de erre biztos hogy az lesz a válaszod hogy szerinted én meg jóképû... 20/F
A kérdező hozzászólása: Utolsó, mégis milyen válaszom legyen erre? Aki helyes, az nem tudja mi az, hogy 20 ból 20 elutasítás. Mert az csak azt látja, hogy odamegy 5 szinglinek tûnõ lányhoz és egy azok közül úgyis lesz, akinek bejön és ad neki esélyt. Nem mindegy az, ha 20 ból csak minden 2. hajtja el a pasit, és nem mindegy ha az összes.
A kérdező hozzászólása: Volt már nekem is nem egy ilyen tapasztalatom. Én is vonattal járok haza és gyakran van az, hogy csinos, de nem bombanõ csajok ülnek be a kabinba, de szinte olyan nem létezik, hogy egyedül lennének. Legkésõbb 1 óra után csörög a telefonjuk, hogy hogy vagy édes, mikor szállsz le? Vagy ha nem csörög, akkor a megállóban várja már a párja. Pedig itt átlagos, csinos kedves lányokról beszélek. De mikor a végállomásnál leszállnak, majdnem mind elé ezek a sárga gatyás, Venice vagy milyen cipõs, vékony, paprikajancsi hajú szépfiúk érkeznek. Aztán ezekkel csókolóznak, tehát kis logikával ki lehet gondolni, hogy ezek a párjuk. Szinte mindnek. Beszélgetni felesleges velük a vonaton, mert 10 bõl 9 nek úgyis van párja és jó eséllyel olyat szólítasz meg, akinek van pasija. A másik meg az, hogy felszállnak a vonatra és beletemetkeznek a fülhallgatójukba meg a telefonjukba és kizárnak mindent a külvilágból. Múltkor is vonaton egy szimpatikus, kedves lány felszállt a vonatra egy kabinba velem. Kis vártatva érkezett egy pasi, aki a csaj ismerõse volt. De nem a párja volt. Kiderült, hogy a kiscsaj jogász, a pasi meg valami tesis volt. Jóképû, iszákos, minden második szavam, bammeg" beszédû pasi volt. Sült az arcomról a bõr, hogy hogyan lehet így beszélni 22-23 évesen. Mind a kettõ végzõs volt. A pasi fûzte a csajt, ez egyértelmû volt. Végig a piáról, meg a numeráiról beszélt, meg hogy õ nem tanul semmit, döglik a koliban stb. Jóképû srác volt és így is adta elõ magát. Akármit is mondott és akármilyen stílusban is, a csaj a buta favicceken is dõlt a röhögéstõl. Szinte tocsogott a bugyija a nedvességtõl. Mondtam is magamban, ezt még a hétvégén úgy megrakja a pasi, hogy vonyítani fog a csaj. Ez kell ma sajnos az okosabb?? lányoknak is. Ösztönlények lettek szinte mind. Ahhoz meg nem is fûznék kommentet, hogy itt a gykn milyen lányok vannak. Szépen feltüntetik magukat jó fényben, vizet prédikálnak, de közben bort isznak. Vagyis a való életben ezek többsége is ösztön szerint mûködik és az elsõ szépfiúnak szétteszik a lábukat. Láttam én már szûzies, lelkész hölgyet, aki senkinek sem adott esélyt, hogy egy szépfiúnak elõbb-utóbb csak széttette a lábait, mert az ösztön túlmegy a racionalitáson. Ha tagadják a lányok, ha nem.
Sajnos így van. Nem mintha ezért bárkit is hibáztatni lehetne, hiszen az agyunk így mûködik, igyekszik skatulyákban gondolkozni, hogy megkönnyítse saját maga számára az adatfeldolgozást. Nyilván nem jut idõ mindenkit megismerni, és ennek a rendszernek a nagy vesztesei egyértelmûen a csúnya fiúk. Nem vagyok sem hülye, sem valami lúzer, mégis a külsõm teljesen ellehetetleníti azt, hogy bárhol is találjak magamnak egy lányt. Itt nem a nagyon szép lányokra kell gondolni, hanem egy akármilyen lányt sem lehet ronda külsõvel megfogni. Külsõ megfog, belsõ megtart, tartja a mondás, és ez igaz is, nem tartom felszínesnek azokat, akik csak nekik tetszõ embereket akarnak elsõre megismerni. Az viszont baj, hogy az ilyen emberek nem képesek igazán átérezni a csúnya emberek folyamatos elutasításokból eredõ kisebbségi komplexusát a párválasztásban. Igen, én azért ketté szedném a dolgot. A munkámban megbecsülnek, sikeresnek számítok, ám párválasztásban fõleg a külsõm miatt esélytelen vagyok.
A kérdező hozzászólása: 6. kommentelõt, 75%-osat ki pontozta le? Pedig nem mondott bõdületes baromságot, sõt.
A kérdező hozzászólása: A szörnyû pedig az, hogy még csak tippet sem lehet adni, hogyan legyen az ember jobb a csajozásban. Ez nem olyan mint a munka, hogy minden lehet jó tanácsot adni, hogy sikeres legyen a pasi. Itt a helyes srácok és a csinos lányok csak néznek az ilyen srácokra, mint az ufókra, hogy ez a szerencsétlen miért nem képes párt összeszedni, hiszen egyszerû, mint az egyszer egy. Persze, annak aki külsõleg vonzó vagy jó szövegelõadó készséggel rendelkezik. Annak ösztönbõl vagy a jó külsejébõl fakad, hogy kevés elutasítást kap és ezt természetesnek veszi, hogy másoknak is így megy ez a dolog. A szörnyû az, hogy a lányok legtöbbször arc és magasság szerint szelektálnak, amin semennyire sem lehet változtatni. 2-3 mp alatt eldöntik, hogy megfelelõ magas vagy-e neki és szimpatikus-e az arcod. Ha nem, akkor te törheted magadat rommá, akkor is közömbös lesz feléd. Hacsak ki nem derül idõközben, hogy a bõröd alatt is pénz lesz és akkor hirtelen megváltozik a gondolkodásmódjuk és kompromisszumot kötnek. Csak ebben az esetben kezdenek el gondolkodni, hogy hoppá, nagyon nem tetszik a srác, de ha ennyire sikeres vagy gazdag, akkor ha összejövök vele, biztosítva van a saját és a gyerekeim jövõje. Csak ebben az esetben van kompromisszum. Nem hiába vagy minden 40-50 es elvált pasas 20-30 körüli csinos csaja.
Tõlem ment a zöld kéz a hatosnak, szóval én biztos nem :D igaza van a lányok többségének csak a külsõ számít. Nem is az, hogy felruházza emiatt jó tulajdonságokkal, hanem egyszerûen nem érdeklik õket a belsõ tulajdonságok, teljesen érdektelen nekik. Nem egy ilyen tapasztalatom volt már, amikor kizárható, hogy a belsõ tulajdonságaim miatt utasítottak volna el (nem mintha annyira szupernek tartanám magam, hanem egyszerûen nem ismert, így aztán olyan miatt nem lehet elutasító, amit nem is tud), hiszen csak külsõre látott, kb egy levélváltásunk volt, amibõl aztán a belsõre utaló dolgot levonni kb. lehetetlen. De persze van kivétel is, találkoztam is többel közülük, de sajnos mindig azok a kivételek, akik iránt meg semmit nem érzek, és marad így a barátság.
A kérdező hozzászólása: Nekem is volt már olyan, hogy tetszettem egy lánynak és õ is nekem. Én viszont nem akartam tõle semmit, mert minden nap 5 kávét ivott, minden másnap 1 liter páleszt ledöntött a torkán és iszonyat sárgák voltak a fogai. Képtelen voltam ezzel megbarátkozni. Mondtam neki, hogy ne igyon annyit és talán összejöhetünk, de nem hagyta abba. Amúgy a nõkben ezt a magyarázkodás nem bírom. Sok mondta már nekem, hogy ezt meg azt a ruhát vegyem fel (páwásat), vágjak más hajat, stb és akkor összejönnek velem. Én naívan sokszor ezt be is vállaltam, de aztán találtak más kifogást, hogy miért nem akarnak összejönni velem. Tehát ez a megvezetés, hitegetés az õ mûfajuk, amit nagyon hitelesen és alattomosan képesek végrehajtani vagy végrehajtatni mindenféle lelkifurdalás nélkül.
Nem tudom. De valahonnan vannak ilyen lány ismerõseim facebookon , akik rendszerint ilyesmiket írnak ki: "Kéne már valami helyes pali.:( " "Barátnõm helyes palik jelentkezését várja.:$- vele: XYZ" .ÉS ezek a "helyes palik" pont az a típus, amit leírtál. Manapság ez a helyes kifejezés szinte csak a szvegekre vonatkoznak, akik iránt pont az ilyenek csorgatják a nyálukat, akik odaállnak a tükör elé a barátnõjükkel, és vágnak hülye pofákat a sapkában, ami leesik a fejükrõl, hogy mekkora nagy dolog, hogy 0 érzelem nélkül összeszedett egy ilyen idióta l*bát..Aztán 1 hónap múlva szakítanak természetesen: "Ajj miért nincs már egy normális palim?" Úgy odaírnám, hogy "azért kedveském, mert a nyomorékokra buksz." csak nem teszek, mert én lennék a kaki... Nyilván az így megy náluk, hogy a rondábbak már automatikusan sz*rok, visszahúzódóak, nem képesek szeretni, meg visszataszítóak, persze ezt minden ismeretség nélkül. Nem tudom , mi az oka, de nyomorkéság... Persze vannak kivételek, fiúba meg lányba is, sokat tapasztaltam már olyat is , szóval akinek nem inge, ne vegye magára, olyanokat nem bántanék meg:) 19/F
A kérdező hozzászólása: Ez van sajnos.

Mennyire igaz az hogy azok a kutyafajták amikre azt mondják hogy nem hullik a szőre tényleg nem hullik pl egy havanese elég hosszú szőrű tényleg nem hullik ki szó szerint? Mert egy uszkárról ami göndör elhiszem

Legjobb válasz: nekem van egy bichon frise-m és egy havanese-m ,nem látok utánuk szõrt sehol,biztos hullik pár szõr szál de nem észrevehetõ, én 10 éve nem találkoztam szõrrel (a frise-m ennyi idõs)

nekem van egy bichon frise-m és egy havanese-m , nem látok utánuk szõrt sehol, biztos hullik pár szõr szál de nem észrevehetõ, én 10 éve nem találkoztam szõrrel (a frise-m ennyi idõs)
Igen igaz. Nekem egy Máltaim volt de szõrt nem láttál utána soha... Ezeknek a kutyáknak olyan szõrük van mint a haj. Az ember haja is néha hullik így az övék is de naponta 1-2 aszál szõr max...észre se lehet venni.....
Mint ahogy az embernek is akkor hullik ki a legtöbb elhalt hajszála, mikor fésülködik, illetve el van töredezve, rendszeres (heti egy-két) fésüléssel, szõrápolással szinte egy fajta után sincs sok szõr a házban, ezen fajták után meg pláne.
A kérdező hozzászólása: hát én nem tudhatom ezt mert csak kinti kutyáim voltak és nekem folyton az a tapasztalatom volt míg kicsik voltak a házban voltak és egy simogatás után minden ruhadarabom tiszta szõr, és amit akarok(vagyis a lányom) venni az benti kutya ezért csak olyan lehet ami nem hullat és nem kell 6x söpörni és felmosni naponta mert arra senkinek nincs ideje, ezért kérdeztem általánosságban akinek ilyen kutyája van mik a tapasztalatai
Havanesem van, csak fésülésnél jön ki pár szál:) Szóval, szinte egyáltalán nem hullik a szõre. Szerintem az uszkárnak hullik. Ismerõsömnek van uszkárja, annak hullik egy kicsit, de a spiccrõl is halottam, hogy elvileg nem hullik, mégis amikor hazavittem a szomszéd elszökött német spicc-jét tiszta kutyaszõr voltam=/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!