Találatok a következő kifejezésre: Az tényleg hogy a vörös (4 db)

Az tényleg igaz, hogy a vörös haj a vad szexet jelképezi?

Úgy értem, ha vmelyik lánynak festett vörös a haja akkor az azt jelképezi, hogy szereti a vad szexet meg úgy általánosan vagányabb és vadabb. Igaz?

Legjobb válasz: Elsõnek az ugrott be, hogy anyának vörös a haja..szõval ezt férretéve valóban dögös tud lenni egy vörös haj,de csak annak akinek jól áll, mert láttam én már igen elfuserált vörös hajat is..ez is egyénfüggõ mert van akinek a barna haj szexi,szóval nem hinném, hogy a vörös haj "ilyen"súllyal bírna

Elsõnek az ugrott be, hogy anyának vörös a haja..szõval ezt férretéve valóban dögös tud lenni egy vörös haj, de csak annak akinek jól áll, mert láttam én már igen elfuserált vörös hajat is..ez is egyénfüggõ mert van akinek a barna haj szexi, szóval nem hinném, hogy a vörös haj "ilyen"súllyal bírna
Ez hülyeség. Hallottál már a szõke nõs viccekrõl, ugye??? A szõke nõkre is azt mondják hogy hülyék, és mi tagadás, igaz hogy vannak hülye nõk akik éppenséggel véletlenül szõkék, de ez is hülyeség. Attól hogy egy prûd csaj befesti a haját vörösre, mondjuk azért mert az a szín tetszik neki, még nem lesz vad az ágyba és nem fogja szeretni jobban a szexet, vagy a vad szexet.
Ez a dolog úgy van eredetiben, hogy végeztek kutatásokat arról, hogy a férfiak mit gondolnak az egyes hajszínû nõkrõl. A vöröseket (és itt nem a festettekrõl beszélünk, azok általában amúgy is pirosak, bordók) a bujának, erotikusnak, illetve az ágyban vadnak, féktelennek tartják. Ez egyébként függ a jellemtõl is. A vörösek ránézésre általában ártatlanok, de ha szexrõl van szó szerintem nem sorolhatók a prûd kategóriába, persze ez függhet a neveltetéstõl is. Meg a hangulattól. Nekem valamennyire vörös a hajam (gyárilag), és ha épp elhiszem magamról, hogy ma nagyon szexi és vadító vagyok, akkor az úgy is szokott lenni, pedig egyébként elég visszafogott vagyok. A hajfestés szerintem semmit nem jelképez, esetleg a punkoknál a lázadást, a polgárpukkasztást. De hogy egy cicababa azért festetné vörösre (pirosra, bordóra) a haját, mert õ szereti a vad szexet, azt nem hiszem. Én ha pasi lennék, hozzá nem nyúlnék egy ilyen agyonvakolt nõhöz, még a végén meglátom, hogy hogy néz ki. :D
Aki a haját festi, az általában figyelemfelkeltõ színre festi. És azért festi, mert ki akar tûnni. Nem véletlenül. Aki viszont nem festi, abból nem a vörös a legvadabb, hanem a fekete. Tesztoszteron...
Az utolso hozzá szolonak!Nem feltétlenül azért festeti vörösre a haját mert ki akar tünni!Ez baromság!Inkább azért mert ez a hajszin jön be neki!!!!
nekem is vörösre van festve a hajam már évek óta és csak azért mert imádom a színét. ízlésfüggõ
nem tudom..rám igaz.

Tényleg igaz az, hogy a teknőctarka macskák csak nöstények és a vörös macskák meg mind hímek?

Több ismer?stöl hallom, de nemtudom valóban igaz e. Ha valaki esetleg genetikai magyarázatot tud azt is szivesen fogadom;)

Legjobb válasz: Nálunk az anya macska teknõctarka az apa és a 4 kölyök mind vörös és him.

A kérdező hozzászólása: Nálunk az anya macska teknõctarka az apa és a 4 kölyök mind vörös és him.
A nõstények XX nemi kromoszómákkal rendelkeznek (mint ahogy mi nõk is..), melyek közül az egyik (véletlenszerûen) inaktiválódik a testi sejtekben. Attól függ a szõrzet helyi színe, hogy melyik éppen inaktiválódik adott területen, ezért lesz látszólag random két színû nõstény macska. Hímeknél (XY) akkor tudom elképzelni, ha XXY kromoszómákkal rendelkeznek, ami persze nem normális, de ritkán elõfordul. Valóban terméketlenséggel jár. A vörös hímekkel/nõstényekkel nem tudom mi a helyzet... Ha valaki tudja, érdekelne a megoldás :)
Nekem volt egy vörös cicám, aki nõstény volt, úgyhogy a 2. az elméletet cáfolnám
A trikolor (háromszínû) cicák mindig lányok. Tapasztalat is, meg még nagyon régen tanultam. A tiszta vörösrõl nem tudok ilyen bizonyossággal nyilatkozni, bár akiket eddig "ismertem" mind fiú volt.
igaz teknöctarka csak lánycica van ennek genetikai oka van vörös viszont fiu és lány cica is van
Nekem 6-cicám van , fekete vörös, tigriscsikos, hamuszürke, hamuszürke vörös fehér foltokal, fekete, hamuszürke- fehér, és mind nöstény.
hááát nem hiszem....bár nekem van egy fekete fiú aki hozott egy tarkát magának a télen...tuti hogy lány mert "jóban" vannak..... ha lesz vörös a kicsik között ígérem megnézem és megírom! :DDDD
A kérdező hozzászólása: http://www.ttk.pte.hu/biologia/genetika/atg/chap03/3_27.jpg http://www.csabaiallatvedok.hu/browser/kepek/08-04-27/4.jpg Ezek teknõc tarka cicák, 3 szinûek. Azótta én is utána néztem, a teknõc tarka macskákat valóban irták több helyen hogy getetikailag nöstényeg, vagy ha ritka esetben hím, akkor ivartalan. De a vörös macska, mindig kandúr, arra még sehol nem találtam rendesen alátamásztottleirást.
Nekem az anya teknõctarka volt és 3 kölyökbõl 2 vörös, és mindkettõ hím
Tricolor valóban csak nõstény lehet, és teknõc is általában nõstény (ha kandúr, akkor steril). Vörös viszont lehet nõstény is (épp az egyik kolóniamentéskor találkoztam egy teljesen vörös macskával, és úgy vittem ivartalanítatni, hogy biztos kandúr.Nõstény volt.)
Nekem teknõctarka ciccem van, mikor jött hozzá az állatorvos, õ mondta, hogy szinte mindig nõstény az ilyen színû, ha mégis kandúr, akkor tényleg ivartalan.
Létezik vörös-fekete fiú cica is, csak nagyon-nagyon ritka.(Kb.mint a kék ÉS zöld szemû, fehér bundájú fiú cica) A többi színkombináció természetesen mindkét nembõl "létezik".
A mi szomszédunkba van egy tarka(cirmos vörös fehér árnyalattal)és a , ásik szomszédunkba pedig egy vörös fehér árnyalattal.Azoknak kölykeik lettek az apjuk elpusztult va de most beszéljunk a kölykökrõl 3 kölyök lett az egyik egy sima cirmos(kandúr) a másik cirmos fehér árnyalattal(nõstény) na de most egy Vörös és az kandúr de nem tudom mér ilyen hosszan írtam elég lett volna egy válaszba de én még teknõstarka macskát nemláttam aki látott tud küldeni róla e-mailon képet?e-mailom:[email protected] By:zoli UI.:Nézzétek meg a kérdéseimet Köszi
Szia! Most néztem meg a Macskatartók kézikönyvében és abban azt írják hogy:-"Egy alomban általában még a legkedvezõbb körülmények között is csak egy teknõctarka kölyök szokott lenni, s ez szinte mindig NÕSTÉNY , mivel a macskákban a szín és az ivar genetikailag egymáshoz kapcsolódik. A ritkán elõforduló TEKNÕCTARKA KANDÚROK terméketlenek!" Remélem tudtam segíteni!
Nekünk sok teknõctarka és vörös, vörös-fehér macskánk volt/van.A tarkák mind nõstények és a vörös macskák mind kandúrok.Ez genetika.
Nem, nem igaz. Még egy picit sem.
Jó kérdés, ezen még nem is gondolkodtam. De tényleg. Eddig volt két vörös macskám, mindkettõ fiú volt, és egy teknõctarka, az meg nõstény. Érdekes.
http://www.termeszetvilaga.hu/szamok/tv2004/tv0404/szabad.html A teknõctarkák tényleg lányok, de szerintem vörös bundájú lány macska van
Nekem egy teknõctarka lánycicám volt :)
Hát, nem tudom, h igazad van-e, mindenesetre nekem van egy vörös kandúrom, akinek az anyja teknõstarka volt.
Volt vörös nõstény cicám és ellett is, az alomban viszont csak vörös kandúr született. Nagyon ritka egyébként a vörös nõstény, de õk ivarképesek. A teknõctarka (három színû) macska viszont csak nõstény lehet

Az már tényleg szerelem, hogy ha meghallom az Õ nevét, akkor elpirulok és elmosolyodok, és ha társaságban vagyok, megvárom amíg más mondja ki a nevét, mert tudom, ha én mondanám ki akkor olyan vörös leszek, mint a paradicsom?

Ha pedig olyan képet találok róla,amin egy (vagy több) lánnyal van,ökölbe szorul a kezem,a sírás fojtogat (néha már sírok is) és utána meg teljesen kiakadok (pl.csapkodom meg ilyenek)?Szerintem én még fiatal vagyok ahhoz,hogy tényleg szerelmes legyek.Ti mit gondoltok?

Legjobb válasz: hát én ezt má szerelemnek hívnám. de sose lehet tudni :D

hát én ezt má szerelemnek hívnám. de sose lehet tudni :D
Ez sajnos nem az. Az eleje az lenne, de a vége nullázza.
Ez még nem feltétlen az, csak nagyon odavagy érte. Ha majd megszereted a hibáival együtt plusz a szexuális vonzalom is megvan, akkor mondhatod, hogy szerelmes vagy.
Hát a csapkodás meg a többi elég éretlen viselkedési forma, de a pirulás meg a nagy mosoly szerelemre utal, vagy csak nagyon tetszik, mert a szerelem kicsit komplexebb dolog.
Nem tudom, hány éves vagy. Am ez valahol átmenet a szerelem és a tetszés közt.
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm az eddigi válaszokat, és tudom, hogy kicsit gyerekes viselkedésem van, de ez az igazság és nem tudom mi van velem.


Hány percig voltál benn?
Tejfölt ne tegyél rá! Hideg borogatást tegyél rá, ha fáj. Ha nem olyan vészes "csak" piros, akkor várd meg amíg elmúlik, meg kend be hidratálóval, emrt biztos nagyon kiszárad majd a bõröd, ahogy gyógyul.
nekem kicsit a vállam volt érzékeny kicsit, én bekentem napozás utáni krémmel. igaz nemtett semmit , de 1 hét alatt rendbejött. bár nekem nemvolt piros csak érzékeny. neked piros nagyon?
Aloe vera spray, krém, zselé vagy bármi, (akár a friss növény zseléje) ami aloe verát tartalmaz
A kérdező hozzászólása: 12 percet voltam benn!Bekentem hidratáló krémmel, de még ma is nagyon piros és ég!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!